- 3 Eylül 2014
- 119
- 136
- 63
nisancım ohhh en güzel olmuş spora başlamanGünaydın güçlü umutlu güzel bayanlar... Çok şükür iyiyim herşey yolunda yeniden hayata tutunup doğuyorum... @tacor82 senin adına çok sevindim inan spor amaçlı herşey insana çok iyi geliyor zaman geçiyor kafayı boşaltıyorsun...Cizi22 sen nasılsın canım inşallah iş ortamındaki küçük problemide azmin ve gücünle atlatacaksın spor nasıl geçti inşallah iyi gelmiştir.. deniz_1988 canım senin adına çok sevindim bence geçen süreci çok iyi atlatıyorsun baştada dediğim gibi herşeyin ilacı zaman çok şükür sevenlerin ailen yanından onlarında desteği ile çok daha iyi günlerin olacak ben inanıyorum hergünün bir önceki gününden dahada güzel geçer inşallah bende iyiyim canım rabbime çok şükür herşey maşallah çok iyi gidiyor dün spora başladım akşam 1 saat bile olsa o kadar iyi geldiki anlatamam hem zamanım geçti hemde spora odaklanıyorsun yeni ortam yeni insanlar güzel geldi bana yakın arkadaşlarımın vede mutsuzumutsuzzz verdiği destek sayesinde kapattığım sosyal hesaplarımıda açtım hızlı bir dönüş yaptım :) mutsuzumutsuzzz sen neler yaptın nasılsın canım ??
nisancım ohhh en güzel olmuş spora başlaman
benimse hiç zamanım olmuyor
iş,kurs derken gezmeğe bile zor fırsat buluyorum..
bu olaylar ilk patlak verdiğinde bende kapattım facei ama kalıcı olarak kapattım
yeniden açayım diyorum da pek cesaret edemiyorum
Merhaba guzeller nasilsiniz? Aylar sonra annesi annemi aradi.ve annem cok kotu oldu.kizardi, titredi tansiyonu yukseldi.cok kisa ama net cumleler kurdu.bastan dusunecektiniz, namus bu kadar mi, konusacak bisey yok, bi kadini cantayla baba evine gonderdikten sonra dedi ve kapatti teli.karsi tarafin dediklerinden sadece sunu anlamis:biz bisey yapmadik, ne olacak cocuklarin hali gibi cumleler...
Bana gore de gec kalinmis bir aramaydi.hos oncesinde aransa da bisey degismezdi.ne kadar karamsar olursaniz o kadar zor atlatirsiniz.motivasyonunuz yuksek olsun, spor, yoga, pilates, kpss, kurs, kahve keyfi, gezi, cocuk...hayat guzel yasanmaya tadini cikarmaya deger.arada depresif hallerimizi yazip burda da onu atlatiriz ohhh daha ne olsun...
Şuan sadece instagram ve whatsapp kullanıyorumSağol denizcimm sende ilk fırsat bulduğun anda git tavsiye ederim ben haftada 3 gün birer saat gidicem mesela ilk zaman bulduğunda yapacağın ilk iş olsun o zamanbende aynı şekilde yaptım 3 ay kapattım hatta ona ait ne varsa sildim baya süre öyle devam ettim ki düne kadarda öyle idim sonra arkadaşlarım yeter artık dedi neden yaa dediler sen dik dur o rahat gününü gün ediyorda sen neden kapanıyorsun kaçıyorsun valla o gazla cesaret bulup açtım :)
Annende anneciğimi gördümMerhaba guzeller nasilsiniz? Aylar sonra annesi annemi aradi.ve annem cok kotu oldu.kizardi, titredi tansiyonu yukseldi.cok kisa ama net cumleler kurdu.bastan dusunecektiniz, namus bu kadar mi, konusacak bisey yok, bi kadini cantayla baba evine gonderdikten sonra dedi ve kapatti teli.karsi tarafin dediklerinden sadece sunu anlamis:biz bisey yapmadik, ne olacak cocuklarin hali gibi cumleler...
Bana gore de gec kalinmis bir aramaydi.hos oncesinde aransa da bisey degismezdi.ne kadar karamsar olursaniz o kadar zor atlatirsiniz.motivasyonunuz yuksek olsun, spor, yoga, pilates, kpss, kurs, kahve keyfi, gezi, cocuk...hayat guzel yasanmaya tadini cikarmaya deger.arada depresif hallerimizi yazip burda da onu atlatiriz ohhh daha ne olsun...
Şuan sadece instagram ve whatsapp kullanıyorum
face açamama daha zaman var diye düşünüyorum
en doğrusunu yapmışsın
sonunçta senin ayrılman epey zaman olmuş
Annende anneciğimi gördüm
oda benim evliliğimde ki sorunlar yüzünden panik atak hastası oldu
o benim dünyam bu saatten sonra asla üzülsün yıpransın istemem
zaten yanında da neredeyse hiç konuyu açmıyorum üzülmesin diye..
Kaçtı o tren deseydi anneciğin
bu zamana kadar neredelermiş
boşver canım sen
aynen dediğin gibi hayat devam ediyor
elden bişey gelmez alışmak zorundayız
bugün burda okuduğum bir konu çok moralimi bozdu
bir arkadaş boşandıktan sonra sevgilisiyle ilişkiye girmiş
ve sevgilisi de sık sık bunu talep ediyormuş kendisinden
yapılan yorumlardan birinde
boşanan kadınlara bakış açısı belli diye bir şey yazıyordu
nedir bu yaa
boşandıysak ahlaksız kadın olmadık yaa
nefret ediyorum cahil insanların kirli düşüncelerinden..
Biz sadece mutlu huzurlu bir yuva istedik ama karşımızdakiler adam değillermiş ki evliliklerini sağlam bir temelle yürütemediler..
Neyse olan oldu artık önümüze bakma zamanı
Niye yanlış olsun kiBende senin gibi idim ilk zamanlar denizcim sonra sonra oldu dediğin gibi baya zaman oldu ondan dolayı gerçi bana kalsa idi yine açmazdımda arkadaşlar ile konuşunca açtım artık doğru yanlış bir şekilde açtım...Herşey zamanla
Niye yanlış olsun ki
dediğim gibi baya bir zaman geçti senin ayrılığının üzerinden
ama ben soyadım değişince açmayı tercih ediyorum tabi
bu arada benim kafam karıştı sen kaç ay evli kaldın?
kaç aydır ayrısın canım?
anladım canımKafanın karışması konusu hakkında haklısın dedim ya bizimki tam yılan hikayesi ... Şuan itibari ile hala evli olduğumuz için kağıt üzerinden 7,5 ay oldu 4 ay beraber yaşadık 3,5 aydır da ayrıyız canım
anladım canım
belkide en şanslı sensin aramızda 4 ay nedir ki
en çabuk atlatacak olan sensin bana göre ama orasını
Allah bilir tabi
keşke bende 7 aylık evliyken ayrıldığımda geri dönmeseydim diyorum ama
ahhh şu keşkelerr
inşallah canım benimmmEvet canım kısa bir zaman resmen hızlandırılmış evlilik oldu ... Ben herkesin 4 senede yaşadığını 4 aya sığdırdım ki ayrılık aşamasındaki söylenenler konuşulanlarda cabası çok şükür allahıma diyorum bugünümüde çok şükür erken farkına vardım yaşananların yaşadıklarımın ... Can Dündar 'ında dediği gibi keşke 'nin yerine iyiki koyuyoruz ve şükrediyoruzYeri gelecek keşkelerimiz iyiki olacak emin ol ben inanıyorum buna
Niye yanlış olsun ki
dediğim gibi baya bir zaman geçti senin ayrılığının üzerinden
ama ben soyadım değişince açmayı tercih ediyorum tabi
bu arada benim kafam karıştı sen kaç ay evli kaldın?
kaç aydır ayrısın canım?
Cok uzatmadi kisa ve net.tabi anlayana.cunku bunu bilselerdi bu durumda olmazdik.ve hic icim acimiyor artik. Gecmise uzulmuyorum bile yasanmamis gibi hersey.guclu olmaya calismiyorum artik cunku giclu oldugumun farkindayim. Once imanim, Allahim var sonrasinda evladim.bu hepimiz icin gecerli kizlar.Merhaba güçlü annee inston :) Evet iyiyi kötüyü herşeyi atlatacağız dediğin gibi...Annen için geçmiş olsun canım kolay değil tabii ama annenin ağzına sağlık çok güzel cevaplarını vermiş namus bu kadar kolay değil hakkaten ki dediği gibi seni baba evine gönderirlerken nerde idiler onca zaman arayıp sormadılar şimdi mi düşünüyorlar annen çok güzel net konuşmuş ellerinden öpüyorum ...
Annem olmasi gerekeni yapti.ben olsam direkt kapatirdim teli herneyse oldu vebitti.Şuan sadece instagram ve whatsapp kullanıyorum
face açamama daha zaman var diye düşünüyorum
en doğrusunu yapmışsın
sonunçta senin ayrılman epey zaman olmuş
Annende anneciğimi gördüm
oda benim evliliğimde ki sorunlar yüzünden panik atak hastası oldu
o benim dünyam bu saatten sonra asla üzülsün yıpransın istemem
zaten yanında da neredeyse hiç konuyu açmıyorum üzülmesin diye..
Kaçtı o tren deseydi anneciğin
bu zamana kadar neredelermiş
boşver canım sen
aynen dediğin gibi hayat devam ediyor
elden bişey gelmez alışmak zorundayız
bugün burda okuduğum bir konu çok moralimi bozdu
bir arkadaş boşandıktan sonra sevgilisiyle ilişkiye girmiş
ve sevgilisi de sık sık bunu talep ediyormuş kendisinden
yapılan yorumlardan birinde
boşanan kadınlara bakış açısı belli diye bir şey yazıyordu
nedir bu yaa
boşandıysak ahlaksız kadın olmadık yaa
nefret ediyorum cahil insanların kirli düşüncelerinden..
Biz sadece mutlu huzurlu bir yuva istedik ama karşımızdakiler adam değillermiş ki evliliklerini sağlam bir temelle yürütemediler..
Neyse olan oldu artık önümüze bakma zamanı
Sosyal aglar konusunda da sunu soylemek istiyorum.bizler utanilacak birsey yapmadik.onlardan once de bir hayatimiz, dostlarimiz, ailelerimiz vardi simdi de var.nacizane fikrim su; sadece onlarla ortak olan kisiler olmasin onlari engelleyin.geri kalan da herkes kendi hayatini yasiyor.bosanma asamasinda olanlar sakin eslerinizin gelgitlerine kanmayin.yasal olarak bir dunya hakkimiz var ve onlar bunu cok iyi bildikleri icin bedavadan bosanma yolu icin oyunun son asamasini oynuyolar.
Sosyal aglar konusunda da sunu soylemek istiyorum.bizler utanilacak birsey yapmadik.onlardan once de bir hayatimiz, dostlarimiz, ailelerimiz vardi simdi de var.nacizane fikrim su; sadece onlarla ortak olan kisiler olmasin onlari engelleyin.geri kalan da herkes kendi hayatini yasiyor.bosanma asamasinda olanlar sakin eslerinizin gelgitlerine kanmayin.yasal olarak bir dunya hakkimiz var ve onlar bunu cok iyi bildikleri icin bedavadan bosanma yolu icin oyunun son asamasini oynuyolar.
Ne yasadigini en iyi sen bilirsin.yuzuk soyisim vs.sembolik seyler.kimseye hesap vermek zorunda degiliz.ve bunlari dusunmek bizim degil onlarin gorevi.soadimiz yuzukler...onlarin namusu.ve bunu onlar dusunmuyosa.kusura bakma sendeki durumlari bilmiyorum.ama benimde ailem akrabalarim herkes beni sucladi.evlilik her kosulda sahip cikmak zor donemden geciyosunuz kacip gitmek olmaz vs.dedi.ama kimse durup dururken bu raddeye gelmez.bize sahip cikildi, korunduk kollandik, ihanete ugramadik, kandirilmadik, psikolik ya da fiziksel siddete maruz kalmadik, bitti bu is denmedi, surekli bosanmayla tehdit edilmedik, kisiligimiz, karakterimiz yok olmadi, aileleri el ustunde tuttu, huzur bozmak icin ellerinden geleni yapmadilar, dugunumuz, dernegimiz, olumuz dogumuz herseyimizde yanimizda oldular, gelinleri, esleri olarak sahi ciktilar ama biz bunlara ragmen yok ya bitti bu evlilik dedik di mi? Kimse ahkam kesmesin mutsuzmutsuz herkes kendi yasadigini bilir.hele ki ben kucucuk bir cocukla 3 senedir hem ailemdeki cok cok buyuk bir sikinti, hem hamilelik, hem cocuk, bi ailemin yani bi kocamin yani mekik dokudum ucak tepelerinde dogursam yeriydi yani...kimsenin lafo sozu dusuncesi umrumda bile degil.dedigim gibi once Allahim sonra evladim var.gerisinde kimse beni ilgilendirmiyo...inston cnm soedklerıne cok ktılıyorum,, bn ztn cocuguma nafaka daır hıcbırsey talepetmemıstım ama hala cok ısrarlı bır bıcımde yedı yırmıdort kapımda, aılem dedem halam tum buyuklerım bır ssans daha ver dıyorlar,, bende durum karısık yanı,, bnde sosyal hesplrımı kndı adıma actım ama suan bazı ımalrı sorulara maruz kalmıyor degılım, yuzuklerımde yok prmagımda,, herkezın dıkkatı var yanı,, bılmıyorum,, doğrumu yanşlısmı ama karısık bır kafa ıcındeyım,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?