Kesinlikle Rabb'inden geldi bu... Kime şikayet etmeye hakkımız var???Sevgili İnston ve Cizi yazılarınız cidden beni kendime getiriyor.Kesinlikle hayattaki herşey bize birer ders Herşey rabbimden geliyor ve hikmetinden sual olunmuyor.Kesinlikle artık üzülmek yok. Dimdik daima ileri bakmak var kurban olduğum zaman diye bir kavram yaratmışki o herşeye deva:Ve bize imtihanımızı en iyi şekilde vermek için irade güç kuvvet vermiş. Bende sizleri seviyorum Güçlü Güzel Umut dolu Bayanlarr..
Hayranım bu dimdik duruşuna inston.Iyi olacaz degil iyiyiz cizi kaderdas:) nisan kaderi sunu soyleyim yaklasik 7 ay oldu ve hala dava acilmadi her neyse.oyle gelgitlerim oldu ki.ne zaman ki kafamda bitirdim ondan sonra rahatladim.yani inan arkadasim kalbin cok oyun oynayacak iyi yonlerini gosterecek, kimi zaman acaba ne yapiyo ac mi tok mu iyi mi kotu mu dusuncelerin olcak ve bi sure sonra onlarda azalacak.biz su an kardesimin dugun hazirliklari asamadindayiz.her gittigimiz otelde organizatorlerle konusulan sure boyunca bogazim dugum dugum.anlatamiyorum en yakinim olan aileme icimdekileri.anlatsanda anlamazlar biliyorum. Ne firtinalar kopuyo icimde tahmin bile edemezsin.sinra evladima bakiyorum cok sukur allahim diyorum. Ben bunlarla cebellesirken karsi taraf ve ailesiyle de ugrasiyorum. Cunku neymis gitseymisim kocamin yanina cocugum ne olacakmis ogullari ne haldeymis...ben ya ben peki? Demezler oglum yanlis yapti. Bosverdim herseyi herkesi.vicdanim rahat alnim acik basim dik.inancim yerinde cok sukur.tek korkum cocugu gormrye gelir mi o ya da ailesi.bunca zamanfir gelmediler ve dusun ailesi daha gormedi hic cocugu.yani trk derdim cocugum.uoksa Gerisinde benim 15 yillik bir kaybim olmadina ragmen yeniden basladigim emekliyerekte olsa saglam adimlarla ilerledigim bir hayatim vat.ve artik evladim haric kimseye feda etmem hayatimi bunu cok cok iyi ogrendim.ne olur kizlaf guclu olun birakmayin kendinizi.bizlere bu celmeyi takan insanlar icin akitmayin gozyaslarinizi.onlar bize acimadilar.
Gunaydin tatlim.hatta tunaydin hatta biraz daha kasarsam iyi aksamlarHayranım bu dimdik duruşuna inston.
Doğru söylüyorsun iyiyiz biz...
Bazen o boğazımızda düğümlenmeler olmuyor değil ama iyiyiz
Günaydın canım dostlarım;
Hava çok kasvetli biliyorum ama içimiz umut dolu değil mi? Her yağmurun sonunda güneş açar yeniden... Seviyorum sizi kızlar
Canimmm cok iyi anliyorum seni inan.hatta icten ice keske ciksa anlasa bana yuvasina sahip ciksa diye dua bile ediyorsundur.hepimiz o uollardan gectik geciyoruz da.ama zamanla azalir..Kizlar uzun uzun yazamicam
Son bi kac gundur cok kotuyum
Esim geliyo hep aklima
Kursa giderken karsilasir miyim acaba diye her tarafi gozluyorum resmen
Ins gecicidir bu donem
Eşin ne yapmaya çalışıyor anlayamadımdenizcim bende senin gibiyim cuma gunü oğle arası pat dıye çalıştıgım yere geldı, neye ugradımı sasırdım.. zıhnımı bulandıryor kararımı sorgulatıyor,, yuk üzerine yük bindiriyor,, aksam yemek yıyelım dıye uc saat yalavarn adam cıkıs oluyor tık ses seda yok,, hayır ztn gıtmıycem bunuda soledım, sonra cumartesı gunaydın mesajı atıyor alllahım bu ne yaman celışkı,, nedıye benı ıkıdebır kahrediyor hala,, bende cok ıstıyorum yanlız kalabılmeyı,, yatıyorum hep hırs kalkıyorum hep hırs hep o koyu anlar kotu hatıralar,, ee guzel hatıram cok az hıc yok denecek kadar,, ama bılıyorumkı onunla sonum yok,, bende dıyorum bır spor salonna yazılsam tabı bıraz bunun ıcın mevsım degısmesını beklıyorum nısan gıbı,, kpss kurusuna seneye yazlımayı dusunuyorum,,cunku bı oğlum var ona vakıt ayırmaktan bu gıbı seylere pek sıra gelmıyor, ama ınan oglum demek o demek sankı cunku hep o hersey o,, yanıyor cnm,, kafamı dagıtcagıma arkdslrım hıc yok olanlar ya cok mesgul yada kısıtlı,, ayy bıkacgun sonra evlılık yıl donumumuz,, ınananmıyorum,, uc yılı bıraktım,oncesınde 6 toplamda 9 yılımı,, o pervasızca gununu gun edıp orda burda surtüyodur,, bende oyle olmak ıstıyorum, neden butun sorumluluk bayanlarda,, neden bu yük hep bizde,, ayy patlıycam,, ama bıda ha gelsın onun a... s....cam canı ısteyınce gelır cnı ısteyınce cıt yok glıp bnı alt ust etmeye ne hakkı var,,tam bır aay var tam bır ay sonra durusma,, bır aydır ayrı yasıyoruz,, aılesı benı bırkere bıle aramadı,, ne dıyeyım, Haktır... varsa eger benden yana haram olsun hpsine..
Eşin ne yapmaya çalışıyor anlayamadım
bittiğini kabullenmek istemiyor herhalde
sen kafanda tamamen bitirdiysen fırsat verme ona
26 gündür ne eşim nede ailesi bir atakta bulunmadı hadi ailesini geçtim de
eşim olacak adamda demek ki çoktaan gözden çıkarmış beni
ki ne bir mesaj ne arama hiç birşey yok
o kadar üzülüyorum ki yaşanan herşey için
can çekişiyor gibiyim
iyiyim dediğim anda yine dibe vuruyorum
sizlerde aynı şeyleri yaşıyorsunuz beni anlarsınız
rabbim verir inşallah sabrını
denizcm sana bır sey dıyeyımmı tecrubeyle sabıtt,, esin eger senı arasa pesınden kossa dıl dokse emın ol daha ıyı ve kararlı dururdun, bu sessızlık bu bosvermıslık bu rahatlık senı cok etkıleyebılır.sureklı kndını sorgulamana acabalara keskelere ıtebılır, ama senın de bana soyledığın gıbı,, gecıceğıne ınanıyorum, ee nedemısler yaz var, kış var.. sen once sunu ıyıce benımse o uzulmuyorsa sen hıc uzulme,,,,gun gelır nelerı kybettıgını elbet anlarlar,, gelen gdenı artır derler,, karsılasmaktan korkma,, karsılastgında guclu dur zayıf durma, üzgün ve cokmus durma,,sen zayıf olsaydın eger bosanan bırakan taraf esın olurdu,sen guclu durmalısın, korkmadan cesurca kafana gore her ıstedıgı yasa anın tadını cıkar ne guzel bır sorumlulugun yok,, ısın evın ımkanların var,, bu kotu bağımlılıklardan kurtulmalıyız,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?