Evliliğimiz pisi pisine bitti

Kızlar üzülmek yok yola devam var...
Aslında hayat her dakika bir şey öğretti Rabbim bize
Evliliklerimiz yaşadıklarımız...
Boşanmak, boşanma sonrası...
Hayatta herkesin başına aksi şeyler gelebilir önemli olan başımıza gelen aksi şeylerle nasıl mücadele ettiğimiz ve o anlarda nasıl davrandığımızdır.
Hanımefendiliğimizi asla bozmadan dimdik yürümeliyiz....
Olmadı mı sırtımızı dönüp önümüze bakabilmeliyiz...
Hep birlikte sıyrılalım bu aksi düşüncelerden...
Rabbim her zaman yanımızda
Ve önümüze baktıkça bize açtığı yepyeni hayırlı kapıları görebileceğiz.
Seviyorum sizi hayatımda tanıdığım en güçlü kadınlar

Sevgili İnston ve Cizi yazılarınız cidden beni kendime getiriyor.Kesinlikle hayattaki herşey bize birer ders Herşey rabbimden geliyor ve hikmetinden sual olunmuyor.Kesinlikle artık üzülmek yok. Dimdik daima ileri bakmak var kurban olduğum zaman diye bir kavram yaratmışki o herşeye deva:Ve bize imtihanımızı en iyi şekilde vermek için irade güç kuvvet vermiş. Bende sizleri seviyorum Güçlü Güzel Umut dolu Bayanlarr..

Kesinlikle Rabb'inden geldi bu... Kime şikayet etmeye hakkımız var???
Rabb'inin hikmetinden sual olmaz.
Bu Rabb'inin bir sınavı...
Şems in şu sözlerine kulak verin hep:
"başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. bütün kapılar kapansa bile, sonunda o sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir."

Iyi olacaz degil iyiyiz cizi kaderdas:) nisan kaderi sunu soyleyim yaklasik 7 ay oldu ve hala dava acilmadi her neyse.oyle gelgitlerim oldu ki.ne zaman ki kafamda bitirdim ondan sonra rahatladim.yani inan arkadasim kalbin cok oyun oynayacak iyi yonlerini gosterecek, kimi zaman acaba ne yapiyo ac mi tok mu iyi mi kotu mu dusuncelerin olcak ve bi sure sonra onlarda azalacak.biz su an kardesimin dugun hazirliklari asamadindayiz.her gittigimiz otelde organizatorlerle konusulan sure boyunca bogazim dugum dugum.anlatamiyorum en yakinim olan aileme icimdekileri.anlatsanda anlamazlar biliyorum. Ne firtinalar kopuyo icimde tahmin bile edemezsin.sinra evladima bakiyorum cok sukur allahim diyorum. Ben bunlarla cebellesirken karsi taraf ve ailesiyle de ugrasiyorum. Cunku neymis gitseymisim kocamin yanina cocugum ne olacakmis ogullari ne haldeymis...ben ya ben peki? Demezler oglum yanlis yapti. Bosverdim herseyi herkesi.vicdanim rahat alnim acik basim dik.inancim yerinde cok sukur.tek korkum cocugu gormrye gelir mi o ya da ailesi.bunca zamanfir gelmediler ve dusun ailesi daha gormedi hic cocugu.yani trk derdim cocugum.uoksa Gerisinde benim 15 yillik bir kaybim olmadina ragmen yeniden basladigim emekliyerekte olsa saglam adimlarla ilerledigim bir hayatim vat.ve artik evladim haric kimseye feda etmem hayatimi bunu cok cok iyi ogrendim.ne olur kizlaf guclu olun birakmayin kendinizi.bizlere bu celmeyi takan insanlar icin akitmayin gozyaslarinizi.onlar bize acimadilar.

Hayranım bu dimdik duruşuna inston.
Doğru söylüyorsun iyiyiz biz...
Bazen o boğazımızda düğümlenmeler olmuyor değil ama iyiyiz
Günaydın canım dostlarım;
Hava çok kasvetli biliyorum ama içimiz umut dolu değil mi? Her yağmurun sonunda güneş açar yeniden... Seviyorum sizi kızlar

Gunaydin tatlim.hatta tunaydin hatta biraz daha kasarsam iyi aksamlar neyse abartmayim :))) selam sizlere de ey kaderdaslar.hava kasvetli olunca icim de kapali olur benim.allahtan burda misss gibi bir hava var.kiskandirayim senio dugumler varya o dugumler mahvediyor insani. Oyle olmadik yerde geliyor ki bagira cagira aglamak istersin bir anda.sonra etrafa bi bakarsin karizmayi sarsmayim diye susarsin bakmayin ya boyle girgira aldigima icim cok dolu da iste uzulmenin bi faydasi olmadigi icin girgira almayi tercih ediyorum. Bircogumuzun icinde ister istemez onlara karsi yani o evlilik hayatimiza, evimize karsi ozlem oluyo.hele ki boyle mutlu aile pozlariyla gezenleri gordukce.ve kendimizi avutuyoruz ailemiz yanimizda destek su bu diyoruz.ama yine kendimizi avutuyoruz.kizlar ailelerimiz basimizin taci, dostlar arkadaslar akrabalar iyi ki varlar amenna.ama su bi gercek bize kendimizden baska kimseden hayir yok.hani o yaslandigimiz destek aldigimiz insanlar var ya herkes ama herkes hayatini yasiyo.bize tabiki uzuluyolar ama baska baska ne yapiyolar.ne geri getirebilir ki giden yillarimizi, yikilan gururumuxu, guvenimizi, biten sevgimizi, dagilan yuvamizi...bizler ne kadar guclu, mutlu, dik durursak millette o kadar yanimizda olur.bunu kabullenin ve o yuzden kendinizi birakmayin artik.yapacak bisey yok geride kaldi hersey.sizlere itiraf edeyim deli gibi seviyorum, ozliyorum, eksik gibiyim, ariyorum hergece onun askiyla basimi yastiga koyuyorum.ama ne olursa olsun donmem.bitti cunku.diyorum ya kafa da bittikten sonra gerisi geliyo.bazen bu duygularimdan utanc duyuyorum bazen gurur.ama yasandi bitti.hatta yasanmamis gibi...sonucta artik yeni bir hayatim var.ve bu hayatimda evladim ve ben varim.yani sadece biz variz kizlar.bu hislerime ragmen boyle diyosam emin olun hepiniz dersiniz.guzel bir pazar gunu diliyorum hepimize.opuldunuz...

Kizlar uzun uzun yazamicam
Son bi kac gundur cok kotuyum
Esim geliyo hep aklima
Kursa giderken karsilasir miyim acaba diye her tarafi gozluyorum resmen
Ins gecicidir bu donem

Kizlar uzun uzun yazamicam
Son bi kac gundur cok kotuyum
Esim geliyo hep aklima
Kursa giderken karsilasir miyim acaba diye her tarafi gozluyorum resmen
Ins gecicidir bu donem
Canimmm cok iyi anliyorum seni inan.hatta icten ice keske ciksa anlasa bana yuvasina sahip ciksa diye dua bile ediyorsundur.hepimiz o uollardan gectik geciyoruz da.ama zamanla azalir..

Berbat bı hftasonu gcırıyorum..hıcbır sey sarmıyor. Zıhnım bulanık. Keyıfsız moralsızım.ne beklıyorumkı... Ikı gundur benı aramadı dıyemı bunlar? Merktanmı.. Yada hrgecen gunun sona yaklasımı mı... Zor....... Insallah bu surecte en zorum boyle, bu gıbı seyler olur....

Günaydın hanımlar,

Kaderdaşlarım, güzel insanlar.. Yeni bir haftaya başlıyoruz. İnşallah herşey bir tık daha temiz daha berrak ve huzurlu umut dolu olur bu hafta. Özellikle temiz diye başladım; öncelikle beynimizdeki eskilere ait bizi üzen kirli düşünceleri unutmakla, daha da doğrusu hatırlamayı bırakmakla başlayalım haftaya. Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ama önemli olan geçmişimiz değil geleceğimiz bayanlar. Ve ben geleceğimizi inşaa edeceklerin yine bizler olduğunu düşünüyorum. O yüzden daha güzel günler için önce düşüncelerimizi güzelleştirelim sonra hayatımıza yeni yeni heyecanlar yaşama sebepleri katalım. Ben diyorum ki kendimize hedefler koyalım ve her gün o hedefler için neler yaptığımızı paylaşalım. Yani geçmiş acı günlerimizi anmak yerine gelecek güzel günlerimize yatırımlarımızla sohbet edelim. Ve en önemlisi de boşanmanın artılarını paylaşalım. Bundan sonra paylaşımlarımız hep mutluluk üzerine olsun ne dersiniz?

Ben başlayayım öncelikle...

5 günlük huzur dolusu bir tatilden geldim dün akşam. Özgürce gezdim, eğlendim, bol bol yüzdüm. Canım ne isterse gerekli gereksiz düşünmeden paramın yettiği ölçüde aldım. Ve kimse aldıklarıma ya da alacaklarıma karışmadı. Çünkü evli olduğum dönemde geldiğim gittiğim yerler, aldığım herşey sorun olurdu. Kimseye hediye alamazdım ki bayılırdım gittiğim yerlerin magnetlerini almaya 3 kuruşluk şey bile sorun olurdu. Şimdi ne arayıp hesap soranım, ne aldıklarıma karışanım var. Bence bu bile büyük bir artı :)

günaydın arkadaşlar
muhabbet kuşu senin adına sevindim tatil iyi gelmiştir sana
mutsuzmutsuz arkadaşım allah yardımcın olsun seni en iyi ben anlarım
Bende çok zor günler geçiriyorum
boşlukta gibiyim aklımdan çıkmıyor eşim rüyalarıma geliyor hergece
başlarda mutlu olurdum rüyamda görmüyorum diye bu neyin nesi şimdi
çok mutsuzum,yorgunum sanki üzerimde kocaman bir yük var
aklıma saçma sapan imkansız şeylerde gelmiyor değil bu süreçte acaba 1 şansı daha hak eder miydi?
acaba ben ona bağırmasa mıydım?acaba acaba diye sürüüp gidiyor...
Kendi kendimi yiyorum
kurs iyi gelir diyordum evet iyide geldi bir nebze ders çalışmak kafa dağıtmak vs..
ama kursa gittiğim yada çıktığım anda bir korku kaplıyor beni onunla karşılaşır mıyım acaba diye çünkü kurs ve onun sürekli takıldığı mekan birbirine çok yakın..
evime geçtim 2 gündür yalnızlık iyi geliyor.
Saçma sapan konuşmalar bitti çok şükür hayatımda ki tek iyi şey şimdilik..
yok antepliye kız mı verilirmiş,yok biz zaten başta da sevmemiştik
nefret ediyorum böyle insanlardan
burda yuva yıkılmış herşey alt üst olmuş söylenen sözlere bak
ve bunları söyleyenlerde yakın akrabalarım..YAZIKLAR OLSUN..
Av salagıda açmadı gitti şu davayı
kızlar ben artık unutmak hiç düşünmemek istiyorum ama nasıl olacak????
asla barışmak istemiyorum,bittiğine nasıl inandıracağım kendimi peki

denizcim bende senin gibiyim cuma gunü oğle arası pat dıye çalıştıgım yere geldı, neye ugradımı sasırdım.. zıhnımı bulandıryor kararımı sorgulatıyor,, yuk üzerine yük bindiriyor,, aksam yemek yıyelım dıye uc saat yalavarn adam cıkıs oluyor tık ses seda yok,, hayır ztn gıtmıycem bunuda soledım, sonra cumartesı gunaydın mesajı atıyor alllahım bu ne yaman celışkı,, nedıye benı ıkıdebır kahrediyor hala,, bende cok ıstıyorum yanlız kalabılmeyı,, yatıyorum hep hırs kalkıyorum hep hırs hep o koyu anlar kotu hatıralar,, ee guzel hatıram cok az hıc yok denecek kadar,, ama bılıyorumkı onunla sonum yok,, bende dıyorum bır spor salonna yazılsam tabı bıraz bunun ıcın mevsım degısmesını beklıyorum nısan gıbı,, kpss kurusuna seneye yazlımayı dusunuyorum,,cunku bı oğlum var ona vakıt ayırmaktan bu gıbı seylere pek sıra gelmıyor, ama ınan oglum demek o demek sankı cunku hep o hersey o,, yanıyor cnm,, kafamı dagıtcagıma arkdslrım hıc yok olanlar ya cok mesgul yada kısıtlı,, ayy bıkacgun sonra evlılık yıl donumumuz,, ınananmıyorum,, uc yılı bıraktım,oncesınde 6 toplamda 9 yılımı,, o pervasızca gununu gun edıp orda burda surtüyodur,, bende oyle olmak ıstıyorum, neden butun sorumluluk bayanlarda,, neden bu yük hep bizde,, ayy patlıycam,, ama bıda ha gelsın onun a... s....cam canı ısteyınce gelır cnı ısteyınce cıt yok glıp bnı alt ust etmeye ne hakkı var,,tam bır aay var tam bır ay sonra durusma,, bır aydır ayrı yasıyoruz,, aılesı benı bırkere bıle aramadı,, ne dıyeyım, Haktır... varsa eger benden yana haram olsun hpsine..

Eşin ne yapmaya çalışıyor anlayamadım
bittiğini kabullenmek istemiyor herhalde
sen kafanda tamamen bitirdiysen fırsat verme ona
26 gündür ne eşim nede ailesi bir atakta bulunmadı hadi ailesini geçtim de
eşim olacak adamda demek ki çoktaan gözden çıkarmış beni
ki ne bir mesaj ne arama hiç birşey yok
o kadar üzülüyorum ki yaşanan herşey için
can çekişiyor gibiyim
iyiyim dediğim anda yine dibe vuruyorum
sizlerde aynı şeyleri yaşıyorsunuz beni anlarsınız
rabbim verir inşallah sabrını

deniz kendıme hakım olamıyorum sureklı meraskıcerısındeyım, esımın hattı benım üzereme bıraz önce gsm operetorunu aradım gorsume detaylarını ıstedım,,kendıme kesın bır sebebmı arıyorum desem,, banane dıyorum ne yaparsa yapsın ama ıcım ıcımı yıyıorrr,,,

denizcm sana bır sey dıyeyımmı tecrubeyle sabıtt,, esin eger senı arasa pesınden kossa dıl dokse emın ol daha ıyı ve kararlı dururdun, bu sessızlık bu bosvermıslık bu rahatlık senı cok etkıleyebılır.sureklı kndını sorgulamana acabalara keskelere ıtebılır, ama senın de bana soyledığın gıbı,, gecıceğıne ınanıyorum, ee nedemısler yaz var, kış var.. sen once sunu ıyıce benımse o uzulmuyorsa sen hıc uzulme,,,,gun gelır nelerı kybettıgını elbet anlarlar,, gelen gdenı artır derler,, karsılasmaktan korkma,, karsılastgında guclu dur zayıf durma, üzgün ve cokmus durma,,sen zayıf olsaydın eger bosanan bırakan taraf esın olurdu,sen guclu durmalısın, korkmadan cesurca kafana gore her ıstedıgı yasa anın tadını cıkar ne guzel bır sorumlulugun yok,, ısın evın ımkanların var,, bu kotu bağımlılıklardan kurtulmalıyız,,

Kızlar ben daha yolun başındayım. 2.5 aylık evliyim. Sizin anlattıklarınızı az-çok okuyunca kendi geleceğimi gördüm sanki. İnşallah ben de sizin gibi güçlü olabilirim.
Kayınvalidem bizi ayırmayı kafasına koymuş. Çocuğuna başka kızlar bulacakmış. beni geri gönderecekmiş. Neden? Çünkü onunla aynı evde yaşamayı kabul etmiyorum diye. İllaki o bizde kalacakmış. Yeni evliyim ama hep kavga hep kavga. Çok bunaldım ve psikolojim çok bozuldu, kendimi işime veremiyorum. Sanki mecburum onu istemeye. İlk zamanlar beraber yaşarız dedim iyi niyetli oldum. Yalnız bir kadın başka kimsesi yok dedim. Ama hareketlerinden anlaşamayacağımızı anladım. Evliliğimize saygı göstermedi, yeni evliyken her gün evimize girip çıktı, karıştırdı vs. Şuan eşimin ofisinde kalıyor (Home Office). Ona yada bize ev alacağız eşimi ikna ettim. Ama o kadar bile fedakarlık göstermiyor, başka ev olursa da evlatlıktan reddedermiş. Bu durum bizim cinsel hayatımızı bile etkiliyor. Eşim arada kalıyor bir şey yapamıyor, bazen beni suçluyor...
İşte böyle sorunlar...
İnsan evliliğin ilk günleri mutlu geçirir. Biz nelerle uğraşıyoruz

Merhaba güzel güçlü bayanlar yepyeni umutlar ile yeni bir haftaya başlamak umuduyla ...
İnston -Cizi - muhabbet kuşu yaa sayenizde resmen silkelenip kendime geldimm.Haftaya bomba gibi başladım ve inşallah böyle devam eder.Mutsuz ve denizcim geçecek şükredelim rabbimize instonunda dediği bu hayatta önemli olan tek şey bizim nasıl olduğumuz inanın herkes yaşantısına kaldığı yerden devam ediyor.Mutsuz sana katılıyorum denizi üzen bu sessizlik bende evimden ayrılalı 3,5 aya yakın bir zaman olacak ve ne eşim ne ailesi ne seni çok seviyoruz diyen arkadaş çevresi bir kere aramadı nasılsın ne hissediyorsun diye buda kendimi sorgulamaya acaba dememe çok sebep oldu.Ama inan denizi anlıyorum bende heran bir köşeden çıkıp gelecek karşıma çıkacak diye düşündüğüm zamanlar oldu ama bundan bir hafta önce rastgeldim kendisine ve çok rahat idi alakasız bir mağazadan alışveriş yaparken denk geldi.Sonra dedimki al işte düşünüyordun noldu hiçç dedim kendi kendime eşin dahil herkes yoluna bakıyor dedim kendine gel nisan kederi dedim kendine gel.Senin eşinin sana yaptığınıda çok iyi anlıyorum çünkü bendede gelip seni alıcam evimize gidicez deyip beklediğimde gelmeyen sabah boşanalım deyip akşama olmaz elimi ayağımı öpen bir adam vardı bu durum insanı daha çok hırpalıyor.Ama sonra noluyor biliyormusunuz tamam diyosun hadi gel barışalım ama böyle böyle olacak dediğinde net niyetleri ortaya çıkıyor.Evlilik bana göre değil demeler seni istemiyorum demeler aslında hepimizin beklediği bu dürüst olmaları ve karşımıza çıkıp bu kadar net konuşmaları ben bu net konuşmayı duyduktan sonra dedim bağlasan durmam artık ... Haa hiç mi kötü olmuyorum oluyorum bazen küçücük güzel biran geliyor nişanlılıktan yada düzeldi diye beni kandırdığı anlardan sonra son kelimeleri çınlıyor kulağımda o an kendime geliyorum.İnşirah süresinde geçtiği gibi Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır. Bu zorlukta geçecek biz rabbimize sığınacağız ve herşey bitecek. Ve şu günlerimin özeti tek bir parça var müziğinde sözlerinde hep kendimi bulduğum dinledikçe daha iyi anladığım hepimize gelsin Onur Mete - Bu Aşktan Gidiyorum ...

Bitti mi şikâyetlerin
Mutsuzluk hikâyelerin
Değmiyor artık sözlerin
Ahh bu aşktan gidiyorum
Sığ yaşanırsa biter sanma sırf sevmek yeter
Yettiğim kadarıyla oldum ahh bu aşktan gidiyorum
Artık kendine sorarsın bu hale nasıl geldik diye
Suçlu yine ben olurum bırakıp gittim diye
Artık kendine sorarsın bu hale nasıl geldik diye
Suçlu yine ben olurum bırakıp gittim diye
Sevdiğimi öldüğümü anlamadın diye
Bin defa ölemem ben senden gidiyorum
Adam gibi seven kalbimi öyle çok kırdın ki sen
Bir daha dönmem artık bu aşktan gidiyorum
Bir daha dönmem artık bu aşktan gidiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…