- 31 Ekim 2014
- 65
- 50
- 103
ne güzel üstesinden gelmişsiniz ve bebek bekliyorsunuz çok sevindim sizin adınıza. Allah analı babalı büyütsün diyeyim şimdiden.
İnsanlar daha iyi bir hayat yaşasın diye çalışmak ister hep değil mi? Biz çalışıyoruz ve neden daha iyi bir hayat yaşamayalım?
Yaşadıklarınız benim yaşadıklarıma çok benziyor. Kayınvalide de aynı benimki gibi. Ben eşimi düşündüğüm için baştan razı geldim. Zira aynı sene hem yeni iş kurmak hem düğün yapmak hem de bunlar destek olmadan zor olurdu. Kayınvalidem benim iyi niyetimi suistimal etti. O ev sahibi ben misafir gibi olacaktım. Hep istediği gibi davranacaktı. Otoritesini kuracaktı, bizi yönetecekti, benim aldığım yeni eşyaları kullanacaktı. Hep tepemizde olacaktı, biz de sesimizi çıkarmayacaktık. Benim ailem de hiçbir şeye karışmıyordu zaten. Hep bu hayalleri kurdu. Evlendiğimiz günden beri o evde hep varlığını hissettirdi ve bana huzur vermedi. Ben yokken eve girip evin şeklini değiştirdi, çamaşırlarımızı yıkayıp katlayıp dolaplarımıza yerleştirdi, süpürge yaptı, bornozlarımızı katladı, yatak örtümüzü düzeltti. Dolaplara bir şeyler alıp koydu. Hem de samimiyetimiz yokken. Bana karşı baştan beri soğuk zaten. Ben hep izledim yaptıklarını. Daha ne hayalleri vardı ki; baştan niye evet dedin diye kendini paralıyor. baştan hayır desem ne olurdu, dedim. O da hiç evlenmezdiniz o zaman, dedi.
Eşim ilk başta hep annesinden yana oldu. Bu son olaylardan sonra bana hak vermeye başladı. Bir de kendi ailemle sık sık görüştürdüm onu. Bu sorunları sakin sakin konuştuk. Sonunda o da annesinin normal bir insan olmadığını anladı.
Ne olursa olsun bana o lafları söylemeyecekti. Değil ayrı oturmak, yüzünü bile görmek istemiyorum artık...
Günaydın kızlar,
Dün bir bakamadım bu ne kasvet bakayım, dağıtın bu havanızı...
Kış geldi diye mi böylesiniz yoksa...
Bir silkinip kendinize gelin bakayım...
Hayat güzel, önceliğimiz kendimiz olsun...
Hatibulut, ne güzel anlatmışsın ama senin eşin düzgünmüş. Herkes senin kadar şanslı olamayabiliyor.. Herkes kendi yaşadığını bilir. Düşünmeni istemem ki buradaki güçlü bayanlar hemen pes etti... Ne kadar savaştığımızı bir biz bir Allah bilir... Dilerim Rabbim bebeğini kolaylıkla kucağına almanı nasip eder ve yuvanda huzur mutluluk hep daim olur... Hamile ve loğusa bayanın duası kabul olurmuş, bize de dua eder misin?
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin.
Kızlar merhabalar hepinize
nasılsınız bakalım
cizi,inston,tacor,nisankederi,mutsuz ve diğerleri
hepinizi çok çok öpüyorum
ben bugün çok iyiyim Allaha şükür
dün ölü gibiydim
akşama kadar ağla zırla
bugünde bir ara aklıma geldi yaşadıklarım ağlar gibi oldum
sonra dedim ki hoooop deniz kendine gel ağlamak yok..
iyi sayılıır denizcim,, valaha karışık bnde durumlr bıraz esım gelıyo ıkı gndr yalvar yakar, tövblr yeminler,, bnım kafamı krıstırıyo,, aılemde bna sen abartıysun bosanma dıo,, ey alahımm ya,, blmıyrum nasıl olmalıyım,,, gelmıs kedı yavrusu gbı bakıyo ya bna,,
Esleriniz en azindan geri adim atiyor kizlarIyim canim allaha sükür biraz grip gibi oldum boazığm arıyor. Bugün benı numarasız hep biri aradı anladım zaten ökuz olduğu. Alo dedım, senınle konuşmak istıyom kapatım telı. Iş telefonuma sms. Senınle düşman değılız kaçma seninle adam gibı konuşalım. Ben 9 ay aılecek denedık konuşmayı sen hep kactın. Şimdık zıra bende, sonra anladım neden 30 kere aramiş. Sagol polıse gıtıgn ocın yazmiş. Ben hıç bışey yazmadın. P baştan düşuncektı fb resmımı koymadan. Öyle iste kizlar benden böyle
Esleriniz en azindan geri adim atiyor kizlar
Bende oda yok
Gerci bu saatten sonra olsada bisey degismez..ne yapmayi dusunuyorsunuz peki
Fikriniz degisti mi biraz olsunn
Bende adam pisman oldu sandimYooook kız ne pışmanlıgı şikayet etım ya polıs cağirmış onun derdıne. Kemdını düşunuör yoksa zerra kadar benı değıl maksat şikayetımı gerı almak. Kusura bakmazın kımse resımlerımı koymadan düşunceltı. Gec kaldı ister 1000 kere arasın tren bende kaçtı artık.
Bende adam pisman oldu sandim
Karaktersiz bunlarin hepsi
Nasilda taniyamamisiz
Yaziklar olsun hepsine
En doğrıusu canımgünaydinnnn, yok be canim sikyatim icin aradi, yoksa ne pismanligi. pisman olan insan 9 ay beklemez karisi evi mi terk etti 1-2 hafta sonra gelir alir karisini. paran var mi ne iciyorsun ne yiyorsun merakt eder... 9 ay umursamayan bir insan simdik mi umursiycak?? ama önemli degil allah havele etim ben allah büyuk. elbet bir gün bana yasadiklarini aynisini yasaiycaklar.
ama ben artik onu ne konusmak ne düsnumek istiyorum ben artik önume bakiyorum ya.... :) hayirli günler
Kızlar bir bayan her şekilde hayata tutunup adapte olabilir. Tebrik ediyorum seni deniz... Kumanda lamba ne ki... Sen daha neleri tek başına başaracaksınEn doğrıusu canım
GÜNAYDIN KIZLARR
çok şükür 2 gündür çok iyiyim
pazartesi günü berbattı ama dünden beri iyiyim moralim yüksek ..
böylede olmak zorundayım artık
çünkü yere sağlam basıp dik durmazsam
etrafımda ki herkes beni zayıf görüp bir şekilde zarar verebilir bana..
tv kumandam kırıldı önce ki akşam dün gittim yenisini aldım
hiç anlamama rağmen aldım getirdim tv yede uydu,sonra oturma odamın bir ışığı çalışmıyordu oda oldukça karanlıktı
hayatımda ilk kez ampül çıkarıp taktım..
öyle bir mutluluktu ki anlatamam
demek ki istersem yapabilirmişim
sırtımı herzaman birilerine daymak zorunda değilim..
bu hayatta belki de uzun bir süre duygusal anlamda yalnız kalacağım
bunun bilincinde olup önüme bakmalıyım
bu söylediklerim hepimiz için gerekli
hayat bize eziyet eden,sömüren kan emici vampir misali kocalarımızdan ibaret değil
evet belkide uzuuuun bir süre daha canımız yanacak,ağlayacağız
ama öyle birgün gelecek ki
biz bizi gerçekten hakeden adam gibi adamlara eş olacağız..
belki de çocuklarımız olacak..
Herşey Allahtan buda bizim imtihanımız elden birşey gelmez..
Kızlar bir bayan her şekilde hayata tutunup adapte olabilir. Tebrik ediyorum seni deniz... Kumanda lamba ne ki... Sen daha neleri tek başına başaracaksın
Diliyorum ki her şey gönlümüzce olur...
Ben de bu akşam spora başlıyorum.
Parama kıyıp 5 yıldızlı otele gideceğim hem de... Bunu miye mi söyledim.... Ne olur sanmayın ki kendimi beğenmiş... Eski eşim müdürdü ya, onunla 6 ay bir otele spora gitmiştik... 5 yıldızlı oteli rüyamda göreceğimi düşünüyormuş beyefendi bir daha...
Ama Allah öyle bir kapı açıyor ki... Evimin yakınındaki otel kampanya yaptı. Nerdeyse normal ki spor aalonu parasıyla aynı imkanlardan faydalanacağım.
Demek ki neymiş kuzular, Allah yeni tertemiz kapılar açıyormuş bize
Seviyorum sizi hayatımda tanıdığım en Güçlü dostlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?