Evliliğimiz pisi pisine bitti

ölmüş yaa
annemler hallederler ben eve gidinceye kadar

Selam kızlar...
Kararsızlıklarının mahkeme dilekçesinde daha da üzerimizden atıyoruz.
Hele o mahkemeden çıkma anı...
Hem şaşkın hem garip hissediyor insan.
Mutsuzummutsux kendini sıkma ne olur ağla. Hatta ara ara hepimiz ağlayalım ki rahatlayalım zehri akıtalım...
Dünyanın sonu değil...
Hamd olsun iyi gidiyorum ve tek sebebi arkaya bakıp kendimi kahretmemem...
Allah yeni kapılar açıyor kızlar emin olun. Rabbim hayırlısını nasip eylesin hep.
Rabbim kaldırabileceğimiz sınavlarla sınasın bizi.
Ve lütfen kendinize yeni hedefler belirleyin deniz gibi.
Bakın ben bir iş değiştirdim hayatım değişti. Sanki hiç evlenmemiş gibiyim hiç o kötü günleri ben yaşamamışım gibi
Rabbim beterinden sakınız hayırlısını nasip eylesin. Çok huzurluyum şu an.
Hayatımda biri olsa da olur olmasa da...
Ve kendinize bakın kızlar... Artık daha bakımlı daha güzel olmalıyız ki kendi öz saygımızı yeniden kazanalım.
Bir de dip not; yanlız yaşamak o kadar da süper olmuyor. Evet kafa dinliyorsun ama mesela yeni evimde bir kere mutfakta yemek yemedim, hatta yemek pişirmedim doğru düzgün... Yani aile candır ama sıkılan bana kalabilir, evimin kapıları kafa dinlemek isteyen herkese açık

vala yakın olsan ko

vala ykn olsam gelırdım kafa dnlemeye,, kadr ortakları ile bır arada olmak guzzel olurdu, aynıı syelrı yasayan ınsanlra bırbırını daha ıyı anlar ve iletişimi daha yuksek olur,, cızıcım bn kararlıyımda esım olcakm ksı surklı benı tacız edıyor,kafamı bulandıryor, ıns . bnde sızler gıbı guclu ve emın durabılcem buna ınannıyorum,,

ölmüş yaa
annemler hallederler ben eve gidinceye kadar

vah vah annenlere yazık ozman bn bı geldım eve evı les kosusu sarmıs bır actım dolabı karsımdakı manzara tarıfsız,, aylar boyu o dolabı acmaya elım gıtmedı oyle yerlesmıs bılınçaltıma,, ben cok korkarım hayvanlardan bortu bocekten asırı korkarım fobıııı yanı,, nyse tek derdmız bunlar olsa keske,,,

Herşeyi aşarız inşallah Cizi22 dediğin gibi dünyanın sonu değil rabbim bir kapatırken daha güzellerini açıyor.Ki dediğin gibi rabbim bizi her daim kaldırabileceğimiz sınavlar ile sınasın.Hedef konusunda sana katılıyorum yoksa toparlanmaya başlamak zorlaşıyor ben şuan daha fazla hırslı ve istekliyim hayata tutunmak için kendime hedefler belirledim ve onun için çalışıyorum.Kendi işimi kurmak gibi spora başlayacağım ve en önemlisi görmek istediğim yerleri görmeye başlayarak erteleyip yapamadıklarımdan başlıyorum.Ve herşey çok iyi geliyor.Evet dönem dönem gitgeller oluyor ama artık o bunalımlı günlerim geride kaldı.Şuan tek istediğim uzun süredir kaybettiğim o huzura kavuşmak.Ki dipnotun benim bu zor zamanlarımda tek ihtiyacım olan şeyi veren biricik ailem canki ne can onlar sayesinde artık daha iyiyim hep diyorum bir arkadaş bir eş her zaman bulunur ama bir anne bir baba bir kardeş bir abla bulunmaz yerleri doldurulamaz onların

Kızlar ben dün akşam çok kötü bunalım yaşadım
alt üst oldum desem yeridir
hatta utanmasam anne bu gece beraber uyuyalım diyecektim
o kadar yalnız hissettim ki kendimi anlatamam
ama hergün bir başka oluyor
bugün daha iyiyim şükür

denızcım,, bu gıbı gelgıtler ve bunalımların yasanması cok normal,, hıc kolay degıl,,cok zor gercekten bende daha oncekı evı terkedısımde sureklı kendı evımı arıyor, huzursuz aklı havada cok uzgun tam bır ceset gıbı dolasıyordum, ama sımdı huzurluyum,,gecıcek ıns, yorucu faalıyetlerde bulun, nebiliyim temızlk yap, spor yap kendını yor oylesıne yorulkı yataga uzandıgında hıc dusunmene uzulmene fırsat kalmadan uyuyabılesın,çay kahveyi azalt ( dıyene bak :) bnde bır paket sigara sınırsız turk kavesı nescafe çay,, snra sabah kdr düşün durr,...))yada bır gece cıcı22nın dedgı gıbı sbaha kadar agla zırla,,bosalt ıcını, oyatakta olmayı hak etmeyenler ıcın uzmeyelım kendımızı,,

Şu aşamada hergünümüz farklı denizcim anımız anımıza tutmuyor ertelememek en güzeli o an nasıl hissediyor isen öyle ol zamanla o süreçte geçecek.Burda 2 gün önce sana moral veriyordum buda bitecek iyiyim diye ama dava süreci ile ilgili olumlu şeyler olurken ki bunlar güzel şeyler bunların olmasını isterken ben kendimi böyle dipsiz bir boşlukta hissettim.O boşluğa düşüyorum ve o düşüş hiç bitmiyor gibi uzun upuzun geldi.Kendimi çok tuhaf hissettim. Onun umursamadığını hatta daha iyi olduğunu hayatına kaldığı yerden devam ettiğini biliyorum görüyorum buda dahada kötü hissettirdi beni ne kadar tükendiğimi hissettim ama dediğin gibi hergün başka oluyor ama şuda var her geçen gün bir önceki günden kötü olsakda bir nebze daha iyi oluyoruz.Yani ilk zamanlarki gibi kötü bunalımlı hallerimize göre

BENCE BİR ANDA YÜKSELMESİ VE PARA KAZANMASI ONU FAZLACA ŞİMARTMIŞ.

günaydın kızlar
sözleriniz benim için o kadar kıymetli ki beni en iyi siz anlarsınız zaten
bazı günler hiiiç umursamıyor bazı günlerde gözyaşlarımı durduramıyorum
ama geçecek biliyorum
bana en çok moral veren şeyde bu zaten
3 hafta oldu benim ayrılmam
ve tabi ki ilk günlerde olduğum gibi değilim
kpss kursunun bana iyi geldiğini düşünüyorum
en azından oyalandığım birşeyler var
ve gerçekten kafam yoruluyor
hedeflerimi canlı tutuyor..
gece 11 de dersten çıktım yine dün akşam
eve gelip yatağa kendimi zor atıyorum :)
herşey mükemmel olacak inşallah
benim gerzek avukat davayı 2 haftadır açamadı uyuz oldum bende
dün kursta bile durumumu 2 arkadaşla paylaştım onlara bile anlatırken inanın hiç birşey hissetmedim..
cuma gününün hürmetine
Rabbim gönlümüze ferahlık versin,kalbimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah

Koskocaman bir aminnnnn diyorum.
Canım durumunu bından sonra aklında olsun paylaşma kimselerle...
Senin özelin bu kimse bilmek zorunda değil üstelik yeni girdiğin bir ortamda
Güçlü ol canım acı gitgide azalacak...
Belki bir gün biter bile

aslında anlatmamam benim için daha iyi olurdu haklısın
dün gece bende kendime kızdım zaten
neyse olan oldu artık
bundan sonra kimse bilmek zorunda değil
bende anlatmam
yaşananlar hiç yaşanmamış gibi önüme bakarım inş.
sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

Aminn denizcimm rabbim bizi bu sıkıntı günlerimizden çıkarıp refaha ulaştırıp hakkımızda hayırlı olanı eylesin inşallah zamanla düzelmene çok sevindim canımm kafa meşgul olunca düşünmeye kafa yormaya fırsat kalmıyor davadan en kısa sürede açılır bu sıkıntıdan kurtulmuş olursun biraz daha sıkıntı hafifler umarım dediğin gibi aynı derdin ortağı olanlar daha iyi anlıyor insanı yükümüzü bir nebzede olsa atıyoruz burada iyileşmede yol katediyoruz.
Cizi haklısın herkese anlatma konusunda ama işte denizide anlıyorum o anın psikolojisi ile bir çırpıda söylüyor fakat sonra anlıyor anlatmaması gerektiğini ama yanlış yapa yapa doğruyu buluyoruz galiba ama dediğin gibi anlatmayarak daha güçlü hissediyorum kendimi acımda hafifliyor ve kısa öz tanıdıklar sorarsa olmadı bitti diyerek geçiştirmek en güzeli tanımadığım ortamda ise kimsenin bilmesine gerek yok ki acı bitecek eminim ben bugün yarın olmasa bile birgün bitecek

Ben iyiyim canım, her geçen gün daha da iyi hissediyorum hatta.
Arada üzüldüğüm oluyor ama evliliğim bitti diye değil beni bu kadar değersiz gören bir hayaiyetsize gönül vermiştim diye... Kaybolan hayallerime ve masumiyetime....
Napalım diyorum sonra kader böyleymiş, değiştiremeyeceğimize göre kadere razı olup Allah'ın takdirine bırakmak en doğrusu sanırım...
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Ama ben kimseciklere söylememe taraftarıyım

Allah yardımcınız ve koruyucunuz olsun. Çok zor yaşadıklarınız ailenin karışması, paranın sevginin önüne geçmesi vs. bunlar olmaması gereken şeyler. yeni hayatlarınızda dilerim istediğiniz mutluluğu yaşarsınız.

aslında ne kadar hayata tutunmaya çalışsakta içimiz kan ağlıyor
hepimiz aynı şeyleri yaşıyorum
çok zor bir süreç
ama allah veriyor sabrını
ailemiz yanımızda çok şükür
herşey çook daha güzel olacak
yıllar sonra belki hatırlamayacağız bile
gündem hep değişiyor
hergün yeni şeyler yeni olaylar...

haklısın canım
bir daha tanımadıklarıma boşandığımı yada sebebini söylemicem
gerekte yok zaten

Kızlar yeni iş yerimde o deli gibi beğendiğim çocuk evli çıktı iyi mi?
Yüzük takmıyor
Bence erkeklere evliyse yüzük takdırmak zorunlu olsun ...
Bekar gencecik kızlarımız hayal kırıklığına uğramasın
Elbette ki espri yapıyorum ama cidden evli erkekler yüzük takmalı...

Kız cizi güldürdün beni...erkeklerin yüzük takması zorunlu olsun. İyiymiş valla:):)
Valla sen de hep gül tatlım

Selam kizlar nasilsiniz? Yeni basladigimiz bir hayat var onumuzde.hepimiz yeniden doguyoruz.hem de eskisinden daha guclu bir sekilde.arada bunalim olunca hemencecik buraya 2 satir yazip laf sayip bosaliyoruz.sonra hoooppp kendimize geliyoruz.oylee kendimizi birakmak yok artik tamam mi? Yeni hedeflerimiz, hayallerimiz var.tabi ki isterdik guzel olsun hersey ama yapacak bisey yok.ve su surecte nasil bizim gelgitlerimiz oluyosa karsi tarafinda oluyo aman ha kanmayin.kendi vicdanlarini rahatlatmak icin sen soyle olsaydin ayrilmazdik, boyle yapsaydin ne olurdu falan gibi sozlere kanip da asla kendinizi suclsmayin.biz onlara Allahin emanetiyfik.ilk zamanlarda yazdigim bisey vardi.bir kadin ahlaksizlik yapmadi surece kadin birakilmaz.ev temizlemek, yemek yapmak,..hatta bebek emzirmek zorunlulugu bile yok dinen.ve bosanmada hukuki boyuttaki haklar malum dini boyutta mehir hakki, 6 aylik kira ve gida ve sonrasinda bakim parasi hangimizin esi bunu yapti? Yani dinimizde bile bosanmak en sevimsiz helal ve bir cogumuz nelere katlandik yuvamiz icin.o yuzden onlarin aldigi vebal yeter de artar bile.bugun sabah bi mesaj cekmisti.ne yalan soyleyim icim acidi.ne gerek vardi yok yere yuvamizi yiktin dedim icimden.ki bizim bosanma nddenimizin bahanesi annemi aramadin, babami aramadin, annenler beni benimsemedi gibi gibi gelmis gecmis seylerdi.sonra ne oldu su beni cikarfigi faceine baktim.ah be kizim salaksin dedim o kadar.sinuc olarak kizlar kanmayin onunuze bakin.cizinin dedigi gibi onlar artik bizim asik oldugumuz adamlar degil...

O kadar güzel özetlemişsinki İnston resmen aklımdakileri içimdekileri yaşadıklarımı yazmışsın.Senin ve Cizi nin dediği gibi onlar bizim aşık olup sevdiğimiz değer verdiğimiz adamlar değil.Zati öyle olsalardı bu durumda olunmazdı.Evet önümüzde yeni hayat yeni umutlar yeni yarınlar var önemli olan eskiden ders alarak daha güçlü iradeli şekilde yola devam etmek.Suçlama gelince başlarda çok yapıyordum ama sonra gördümki ne desem ne yapsamda boştu çünkü sorun bende değildi hatalarım tabiiki olmuştur ama onunki ile kıyaslamaya kalkarsak solda sıfır kalıyor idi.Dediğin gibi biz onlara Rabbimin ve ailelerimizin emaneti idik ama sahip çıkamadılar emanete asıl sorun bu işte ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…