Evliliğimiz pisi pisine bitti

Aynen oyle arkadasim. Hicbisey bizim heba olan gecmisimizi su an ki durumumuzu degistiremez ama hicbiseyde evlilikteki sikintilarimiz kafar zor olamaz.benimde uzuldugum zamanlar oluyo tabi ama ona degil bozulan duzenim cocugum vs.ye falandi.onlarda geciyor.dunya zaten bos hersey bizler icin.Allah evlatlarimizla ailelerimizle imtihan etmesin...

Sana katılıyorum canım hiçbir sıkıntı o anı sıkıntımızdan öte olamaz ... Ya tabiiki heran güllük gülistanlık olamaz herşey yolunda olsada aynı şekilde heran mutlu mesut olamazdık ben böyle düşünüyorum ve silkelenip kendime geliyorum ama zor bir ev - evlilik kolay kurulmuyor neticede ... Hayattaki herşey nasip kısmet kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz o kesin eşlerimizle imtihana tutulduk bundan sonrası için rabbim daha kötüsünü göstermesin bize ...
Bugün BDV de takip ettiğim bir konuda bizim gibi aynı kaderi paylaşan bir arkadaşın mesajını okudum ;

Bu mesaj beni o kadar etkilediki hem yaşananlar hemde mevlananın sözleri o yüzden diyorumki herşeye çok şükür ....

cok coookk haklısın yerden goğe kadar ztn burdakı arkadaslırım bende dahıl o saydıklarından coğunu yaşadık,, bnmde bır oglum var bve bende mekık dokudum cok sık hemde,, ınankı yasadığım ıcın anlayabılıyorum e tıpkı senın gıbı bende kımseye deger vermıyorum aılem harıc,, herkez kendı havasında kendı derdınde,, Allah hpımiz için hayırlısını nasip etsin inş cnm.. bu dunyada varsa yoksa ana baba,, gene bızlrde anayız,, gerısı yalannn

Hepsini yasadim diye demedim canim yani genel olarak kadinlarin cektigi sikintilar bunlar diye soyledim.dedigim gibi sonucta ne olursa olsun kimse durup dururken yuvasibi dagitmaz.ama erkekler ya aileleri ya kariyer ya da baska kadin icin bitirirler.bu kadar basit cunku onlar icin.ha bi de bunlari inkar edip sevgim bitti bidi bidilari var....

Yaaa iste herseyi biz kadinlar yasiyoruz.nicin? Sozde yuvalariniz icin.Allah bugunumuzu aratmasin huzur saglik versin.ben umutluyum guzel olacak gersey hepimiz icin...

aynen bende bir tuhafım nafaka ceza davam vardı ama davaya gelmemiş hemde hakim duruşmayı ertelemiş.. ne diyeyim pes pes pessssssssssssssssss

Merhaba kızlarr
Valla iyi gibiyim herhalde avukatım aradı salı günü boşanıyorsunuz dedi sevindim ama bir tarafımda bitti işte bu kadar kolay diyor tuhafım....

Merhaba kızlarr
Valla iyi gibiyim herhalde avukatım aradı salı günü boşanıyorsunuz dedi sevindim ama bir tarafımda bitti işte bu kadar kolay diyor tuhafım....

nisancım hıyrılısımı olsun denır gecmıs olsunmu denır nedenır bılemedım,, ınş Hıylı olucak cnm,, elbette uzulecegız bır yasanmızlık sozkonusucunku ama senın avantajın azz bır suree evlı kalman, cabuk atlatacagına ınanıyorum cnm,

inşallah mutsuzcum tuhaf bir duygu cidden insan ne diyeceğini bilemiyor evet tek avantajım kısa süreli olması dediğin gibi....

Günaydın arkadaşlar
pek bir sessizleşti buralar
ne var ne yok sizlerde
Nisancım salı günü boşanıyorsun demek
valla ne yalan söyleyeyim senin adına sevindim
gelecek hafta özgürlüğüne kavuşuyorsun
keşke bende hemen boşanabilsem ama mümkün değil
ne kadar isterdim bir an evvel bitsin diye
bu bizim imtihanımız canım
önünde çook güzel günler var inşallah
yeni arkadaşlıklar yeni heyecanlar seni bekliyor artık
hakkında hayırlısı olsun
sakın ağlama dik dur ve ŞÜKRET!

Günaydınn ....

Hakkaten baya sessizleşti dediğin gibi denizcimm eee hayat gailesi koşturma vs vs insan bazen zamana ayıramıyor...Evet canım eğer bir sorun çıkmaz ise hayırlısı ve allahın izni ile bitecek gibi bakalım böyle olmasına tabiiki üzülüyorum neticede bitsin diyerek bu evliliğe başlamadım başka umut başka hayaller ile başladım ama karşıdaki insanın yüzünü gördükçe aslında evlilik değil evcilik oyununun bitmesine seviniyorum çünkü cidden erken farkına varılmış bir durum idi yıllar geçse bitse idi daha çok yıpranacaktım herşeye olumlu bakıp artıları görmeyi tercih ediyorum artık ...Çok sağol canım inşallah seninde dertsiz tasasız sorunsuz çözülür davan herşey yoluna girer allahın izni ile sen imtihanını atlattın şimdi sonucu bekliyorsun canım öyle düşün yüreğini aklını ferah tut rabbim senin yanında her daim tabiiki bizlerde Hepimizin önünde çok güzel günler yarınlar var evet burda edindiğim arkadaşlıklar daha niceleri yeni heyecanlar yeni umutlar hepsi bizi bekliyor artık kesinlikle ağlamıyorum ağlamayacağım 7 ayda 7 yıllık gözyaşı döktüm artık bugünüme şükredip önüme bakıyorum elbette tabiiki hepimiz dik duracağız utanılacak ayıplanacak ahh ben nerde hata yaptım benim suçum neydi diyeceğimiz hiçbişeyimiz yok çok şükür telimiz duağımızla çıktık biz o evden namuzsuzluk saygısızlık yapmadık hiçbirimiz emanet edildiğimiz eşlerimiz bize sahip çıkıp sorumlu olmadılar bizde aile sıcaklığını bulduğumuz bize değer veren ailemizin yanında olduk hepsi bu ve hepimizin bugünü için rabbime şükrediyorum bugünümüze çook şükür bin şükür :)

Nisancigim hakkinda hayirlisi olsun
Biz senin yanindayiz bunu unutma
Sali gununden sonra cok daha iyi olacaksin insallah
Darisi bana olsun

Evlilik en kıymetli kurum tamam da, o kadar da uzun boylu değil. Ailenin gerekirse biz evine hiç gelmeyiz bir daha demesi, ne senin ne ailenin bi sucu günahı yokken hırsız muamelesi görmesine rağmen onun ailesini araması valla bunlar çok tuhaf...
Sen eşinin durduk yere ya da ailesinin dolduruşuyla, senin aileni ''evde para kaybolmuş'' diye yalan söyleyerek zan altında bırakmasına, huzur bozmak için bahane üretirken bu kadar alçalmasına içerle bence, kayınvalidemler evliliğimizi kurtarmak için araya girmedi diye içerleme. Zaten o kayıvalide hayır beklenecek biri değil, en çok o istemiş boşanmanızı belli ki. Eşinin yaptığı öyle rezil bi davranış ki yerinde olsam ben boşardım o hırsızlık imalarından sonra. Niyeti bozduğu, bu evliliği çoktan gözden çıkardığı çok belli.

Evlilik en kıymetli kurum tamam da, o kadar da uzun boylu değil. Ailenin gerekirse biz evine hiç gelmeyiz bir daha demesi, ne senin ne ailenin bi sucu günahı yokken hırsız muamelesi görmesine rağmen onun ailesini araması valla bunlar çok tuhaf...
Sen eşinin durduk yere ya da ailesinin dolduruşuyla, senin aileni ''evde para kaybolmuş'' diye yalan söyleyerek zan altında bırakmasına, huzur bozmak için bahane üretirken bu kadar alçalmasına içerle bence, kayınvalidemler evliliğimizi kurtarmak için araya girmedi diye içerleme. Zaten o kayıvalide hayır beklenecek biri değil, en çok o istemiş boşanmanızı belli ki. Eşinin yaptığı öyle rezil bi davranış ki yerinde olsam ben boşardım o hırsızlık imalarından sonra. Niyeti bozduğu, bu evliliği çoktan gözden çıkardığı çok belli.​
Aynen dediğiniz gibi beni gözden çıkaralı çok olmuş şimdi anlıyorum...
iyiy hamd olsun. Yeni bir hayat kurdum kendime
sadrce anne olamamanın verdiği hüzün var içimde
dilerim Rabbim öyle birini çıkarı karşıma anne olup bu özlemimi de giderebilirim.

Kızlar abimin durumunu anlatmıştım. Evlenince kendi evleri hazır olmadığı için annemlerle yaşamaya başlamışlardı. Sonra kız bu evde bana zulüm yapıyorlar diyerek ayrılmıştı. Babası gelip tehditlerle bütün altın, eşya, mobilya, çeyizleri alıp kızını da alıp başka eve taşımıştı..bunlar 3 ay içinde olmuştu..4 ay bekledikten sonra abim dava açmıştı.

3. Mahkeme sonunda boşanmışlar. Ama abim istediği için değil. Mahkeme kızı haklı bulmuş, kaynanayla yaşamak boşanma sebebiymiş diyerek üstüne bir de abime para cezası vererek... ortada şiddet küfür hiçbirşey yokken...

Canlarım sorarım size. Bu kız nasıl bir model ki nasıl çirkef ki bunları yaptı. SiZ evliliğinizi kurtarmak için beklemiş sabretmiş çaba sarf etmişken bu kadar ziynet eşya para alabildiniz mi?

Abim terk edildi. Mahkeme onu haklı gördü..

Yaranız yaramdır. Deşmek için değil gerçekten bilmek istiyorum. Boşanırken sizler neleri alabildiniz? Bu kız bunları yapabildiyse siz daha da haklı olarak süründürün exlerinizi dicem ama yazdıklarınızdan anladığım üzülen sizsiniz.

Nolur üzülmeyin. Dimdik durun. Bana da akıl verin..

Ben biliyorsun sadece arabamı alabildim. Altınlarımı eski eşim aldı... Üstelik evi terkeden o olmasına rağmen.
Ama çirkef bir aile olduğu için ben elimde ne varsa vereyim bir an önce beni bıraksın istedim. Üçün beşin hesabını yapmadım hayatım daha önemli dedim.
Zira ilahi adalet var. Rabbim herkese hakettiğini zaten verecek...
Bence siz de takılmayın. Giden gitsin huzur gelsin yeter.
Ben yeni bir hayat kurdum. Dilerim Abi'n de kurabilir.
Çalışıyorum sonuçta her şey olur dedim. O da öyle düşünsün, bunlar başımıza gelecekmiş yapacak bir şey yok

daha çok gençsiniz günün birinde anne de olursunuz elbet, inşallah değerinizi bilecek kişiyle tabi önemli olan o. Yeni bir hayat kurmanız güçlü durmanız çok güzel. iyi şanslar, mutluluklar diliyorum size

Dilerim dediğin gibi olur canım. Dualarını eksik etme ne olur....
Öyle çok istiyorum ki doğru yuvayı kurup anne olmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…