Nisancim canim yaaa gecmis olsun.darisi basima.7 aydir hala bosanicam cunku.insallah benim de sorunsuz sikintisiz biter.Günaydınn kızlar ,
Ben garibim ikinci baharın ilk günü biraz iyi biraz garip ama umutluyum hepimiz adına yeni güne uyanmanın şükrü ama artık tamamen hayatımdan birşeyleri çıkıp gitmiş olduğu ve eksikliği olan gariplik var bende bugün hayatımdan 7 ayın yorgunluğu alınmış gibiyim tuhaf ...Sen neden garipsin cizi inşallah olumlu bir garipliktir denizcim sen nasılsın ?
Hava kapali mi ki oralarda? Ondan mi acaba? Garip olmayin ya ne guzel bosandiniz yeni hayat kurdunuz.bana da dua edin.Günaydın kızlar, nasılsınız???
Yeni günümüz hayırlı olsun inşallah
Bir garip içim bugün
Sizde durumlar nasıl
Nisancim canim yaaa gecmis olsun.darisi basima.7 aydir hala bosanicam cunku.insallah benim de sorunsuz sikintisiz biter.
merhaba canlarım nasılsınız
Sizleri ihmal ettim epey ama o kadar yoğunum ki
hem iş yerinde hemde evde hiç zamanım olmuyor.
Bende çoook şükür herşey yolunda çok mutlu huzurluyum
yeni insanlarla tanıştım
Sabah Sinemle konuştuk telde biraz bahsettim
bir arkadaşlığa başladım
duygusal bir ilişki olarak başladık
ama zaman istedim hemen yaşayamam böyle şeyleri dedim
oda anlayışla karşıladı
hafta sonu kahve içicez işte
Allahtan hayırlısı
eğer bana bu kadar yakın düşünceleri olmasaydı,kriterlerim aklımda ki ve gönlümde ki erkek modeline bu kadar uymamış olsaydı görüşmeyi reddederdim..
Arkadaşça başladık sonrasını bilemem
evet resmiyette hala evliyim ama kalben tamamen bitmiş
yanmış bitmiş kül olmuş hatta külleri bile kalmayan bir ilişkiydi zaten
o kadar sağlam basıyorum ki yere
kendime olan özgüvenim tavan yaptı
mutluyum huzurluyum çok şükür
sanki hiiiç evlenmemiş gibi ve boşanmıyor gibiyim
o kadar çok manevi destekçim var ki kolay atlattım zorlu süreci..
Şuan tek derdim hemen boşansamda önüme baksam
hatta ilerleyen zamanda anlaşmalıya çevirebilirim bile bunu
ama tabi önce davanın gidişatını görmem lazım
dava açıldı davayı yönetecek hakim bayanmış
sanırım benim için avantaj bu
nisan ne güzel kurtuldun
keşke bende hemen kurtulsam
üzerime yapışmış bir pislik gibi hissediyorum
huzursuz oluyorum onun soyadını taşımaktan..
Aynen canım benimdenizcimm düzelecek herşey davanda bir çırpıda bitip gidecek bana emin ol neticede koruma kararın var şiddet görmüşsün boşanma davalarında herşey kadının elinden mahkeme kadın lehine işliyor emin ol ki dedim davanın işleyiş süreci içinde karşı taraf anlaşmaya kesin varacaktır davan hayırlısı ile sıkıntısız sorunsuz sonuçlanır sen emin ol baştan beri diyoruz zaman herşeyin ilacı aynen öyle nice güzel günlerimiz olacak hepimizin burada üzüntü kederi değil mutluluğu umudu yepyeni hayallerimizi paylaşacağız rabbim bize hayırlı kapılar açacak her gece sabaha eriyor karanlığın üzerine gün doğuyor ise umut her zaman vardır :)
Insallah canim...zaten yeterince yipratici bir surec gecirdim.insallah sonrasi guzel olur.hepimiz icin guzel olsun.sonucta kagit ustu devam eden bir evlilik.isterdim ilk karari aldigimiz anda bitsin hersey.ama bunda da bir hayir varmis diyorum cunku o zaman bitseydi hala uzuluyor olabilirdim.ams su 7 ayda oyle seyler oldu ki bitmesi bixim icin daha hayirliymis diyorum.Merhaba instoncum çok sağol canımmm geçti gitti çok şükür artık iyi olma zamanı kötü günler geride kaldı...İnşallah canım sen oğlun ve ailen daha çok yıpranmadan daha fazla uzamadan sorunsuz sıkıntısız kısa sürede biter canım ... Emin ol nice çekişmeli olarak açılan dava sonradan anlaşma yoluna varıyor yeterki ümidini kesme sen bende son ana kadar uzar daha çok yıpranırırm daha evlilik 1 seneyi doldurmamış zor olur diyodum ama onbeş dakika herşey çok şükür diyorum şuan rabbim ona açtığımız elleri geri çevirmedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?