Evliliğimiz pisi pisine bitti

Günaydın tanıdığım en güçlü hanımlar
Kendimi işe adadım resmen... 10 da işten çıkıyorum eve gidip bir duş alıp yatıyorum ya da spora gidiyorum sonra ev yatak... Sabah kalkıp hazırlanma ve yeniden iş...
Gerçekten kendimi oyalıyorum ve huzurluyum...
Belki terfi bile alırım yine
Sizde durumlar nasıl???

günaudın hanımlar
yaa o kadar kötüyüm ki ne yapacağımı bilemiyorum
kafam allak bullak oldu
kimseye karşı duygusal anlamda birşey hissetmiyorum
ama ne olduysa boşanacağımı duyanlar bir şekilde ima yolluda olsa hoşlandığını belirtiyor..
Buna avukatımda dahil..
yeni tanıştığım insan çok hızlı davranıyor hemen evleneceğiz gözüyle bakıyor aşırı ilgi gösterip sık arıyor.
Ben böyle birşey istemiyorum ama reddetmekte istemiyorum mutlu oluyorum onunla konuştukça..
bazı arkadaşlar erken değil mi demiş
evet erken ben zaten kimseye karşı zerre kadar bişey hissetmiyorum
arkadaş olarak tanıştığım kişi sevgili olmaya çalışıyor..
Hiç hazır değilim böyle bişeye
zamana bıraktım onunla durumumuzu
ayrıca ben eşimi aldatmıyorum bunu belirteyim
tamamen bitmiş bir durum
evet aynı evde 1,1 aydır yaşamıyoruz
ama evlilik hayatımız çok öncesinde bitti
hiç bişey hissetmiyorum o adama karşı
hayatıma kimse girmesede yanlız ölsemde o bitti benim için
külleri bile kalmadı diyorum yaa daha ne olsun
boşandığım gün kutlama yapıcam ahdettimm..

günaydin kizlar, nisan hayirlisi olsun canim darisi basimisa. almanyada malesef 1 sene mecbursun ayri kalmaya. bizde 3 aydan bere öyle zaten. bende is yerinde bir arkadas beni bir cocukla tanisdirdi ama tabiki öylesine cocuk da dün is yerinde kahve falan iciyorduk sonra diyor iste.. ben evde kaldim falan butun kizlar artik evlenmisbosanmis gibi bir cumle kurtu. benimde durumu kimse bilmiyor tabiki bir sinirlendim bir sinirlendim. insan evlenince ömur boyu gecirirmis falan. bende böyle yaptim kimse evlenmek icin bosanmaz demek ki olmuyorsa olmuyor kader kismet bu isler..o abla da dedi hayirdir ne o öyle tartismali bir durum dedim ya ne kadar cahil alakasiz bir konusma ya allah askina. dedim nasil bir insani taniycanki ayni evde yasamadn tatile gitmeden ??? dedi onlari yapcan iste kafa dengin olursa evlenirsin dedim vallah ne kadar modern bi düsuncen varmisin hic bana göre degil böyle yapti neden o kadar sinirlendinki. dedim yoo sinirli degilim ama bende suan bosaniyorum da ondan dedim ama biz kotuyuz dimi bosaniyorusz diye??? sonra dedi aaa simdik anladim neden böyle davrandini. alakasi yok dedim kader kismet allah yazdiysa o olur dedim. o abla da bi lafi koydu sonra, dedi ki ona sende almanla iki sende öyle yasadin kagistiz bare o kizda kagit üzeri yasamis ama aynisi, kusura bakma yani....

ayyyy kizlar eve dün gitim bir agladim sinirden sanki böyle bi damga yemis gibi oldum yani sanki beni cok merakliydim yada biz. 1 sene icin dul kalmayi evet bende 1 sene evlgilimi keyiften yiktim sanki... ne kadar igrenc dünusnceler ya allahim dedim, nasil bir insanlik bu ya.... allah gönlumuse göre verir insallah. bekar dersin olmaz bosanmiz dersin orda da damga yi yedim yani. böyle yaptim ben gene tatile gitmem evlenmeden bir türk ailesine zaten yakismaz öyle gez toz beyenmedin güel güle dedim sen onu bakalarinla yapabilirsin.... sasirdi kaldi zaten. herkez zanediyor sarisin güzel namuzuz heralde.

Ne acelesi ya. Adam sana o kadar şey yaşattı, mutlu olmak seninde hakkın:). Benimde adayım olsa bende sevgili olurum boşver hayatını yaşa:).

Ne acelesi ya. Adam sana o kadar şey yaşattı, mutlu olmak seninde hakkın:). Benimde adayım olsa bende sevgili olurum boşver hayatını yaşa:).
canım benim öpüyorum seni
bak 4 gün oldu biz tanışalı geceleri saatlerce telde konuşuyoruz
ama zerre kadar vicdan azabı yada korku hissetmiyorum
ben kendimi biliyorum
mutlu olmak benimde hakkım
ona yıllarca sadık kalıp
bir dediğini iki etmememe,kumar,dayak,hakaret,küfür
her pisliğine katlanmama rağmen benş onu aldatmakla suççladı
benim iffetime iftira attı
evi terkeder etmez ailesine bu tarz dedikodularımı yaptı.
madem öyle tamam dedim
önüme bakıcam
ben her ilşkiye balıklama atlamıyorum
sadece bu adam çok iyi birine benziyor değerlendirmek istiyorum..

sen boşversene bunları tacor
allah aşkına neyine üzülüyosun bu konuşulanların
kime ne yani
evlendik olmadı yürümedi ayrıldık bu kadar
bizi kabul eden de böyle etsin

Darısı başıma.
Ama önce şu şehirden gitmem lazım, insanlar benimle konuşurken çekiniyor oğlumun babası yüzünden. Herkes evli biliyor beni. Oysaki 2 yıldan fazla ayrı , tam iki yıldır da boşanma davamız sürüyor. Akrabalarım nasıl olsa barışırsınuz diyor. Neeeeee diyorum. Adam gitmiş imam nikahı altında evlenmiş, dönermiş birgün. Onlar mı deli ben mi deli bilmiyorum. Aman Allah'ım, hergün kurtuldum diye dua ediyorum. Zerre bir şey hissetmiyorum eskiye dair, bende aşık olmak istiyorum, tabi yaşım geçmeden. Oğlum baba nedir bilmedi. 2 yaşına girecek nerdeyse (hamileyken bitti benim evliliğim). Evleneyim yuvam olsun oğlum baba bilsin istiyorum. Mutlu olmak istiyorum kısacası. Yalansız, aldatmasız, alkolsuz, dayaksız hayat.
Bu arada dün darp davam sonuçlandı. Oğlumun babası 9bin kamuya ödeyecek (önceden de suçu vardı). Ohh içimin yağları eridi

SENCE BEN NE YAPMALIYIM SENDER (((((((

Tahmin edebiliyorum canım bende seninle aynı fikirdeyim...Her şerde vardır bir hayır dedikleri olsa gerek bende ilk eve geldiğimde hemen bitsin çok istemiştim ama 3 ay kadar bir zaman dilimi geçti dava sürecine gelene kadar ama o süreçte seninde dediğin öyle şeyler yaşandı öyle şeyler oldu duydumki rabbim demekki böyle olmasını daha hayırlı görmüş dedim ve inan başlardaki o üzüntüm kederim keşkelerim acabalarım o süreçte gitti çok şükür dedim bu süreçteki hikmette hayırda bu imiş bunlarıda görüp yaşamam yüreğimi bu şekilde soğutmam gerekiyormuş dedim...Seninde herşey hakkında en hayırlı şekilde sonuçlanacaktır dualarımız seninle oğlunla ailen ile artık en güzel günler umutlar hep bizimle beraber olacak bundan sonrası için rabbim bizi kötü hayırsız insanlar ile karşılaştırmasın yeterki ...

Aynen oyle canim...zaten birbirimizi en iyi yine biz anladigimiz icin burda birbirimizle dertlesiyoruz.guzel gunler bizi bekler...

Teşekkür ederim tacor82 inşallah darısı sizlerin başına değmeyecek örümcek kafalı insanların söylediklerine bakma elalem ne diyecek diye yaşamıyoruz biz kendimiz için yaşıyoruz bunu hiç unutma ne demişler büyük lokma ye büyük söz konuşma kınadığı başına gelir böyle insanların kimse kurulu düzeni allah katında hayırlı bir kurum olan evliliği bozmak istemez ama bilmiyorlarki o çatı altında iki insan neler yaşıyor nelere maruz kalınıyor bu karara verme noktasına nasıl geliniyor kimse için üzülmeyin tek bir damla yaşınız o insanlardan çok daha kıymetli aileniz arkadaşlarınız yanınızda rabbim yeterki bizi kötü hayırsız insanlar ile karşılaştırmasın herşeyin günü saati vardır nasipte ne varsa o yaşanıyor hiç üzmeyin dik durun bu tarz insanlara inat alnımız ak yüzümüz pak çok şükür telimiz duamız ile çıktık namusumuz ile döndük gerisi boş...

Merhaba Cizi
ohhh en güzeli valla zaman senin lehine güzelce işliyor işte inan bana bu yoğun tempoda çalışmak daha iyi çünkü insan daha çabuk atlatıyor hele spor mükemmel iyi geliyor yaa ben gidince kendimi inanılmaz dinç mutlu rahat hissediyorum
ahh ne güzel inşallah terfi haberinide alırız iş ortamı sorununu halletin inşallah ...

Denizcimm aaa dün o kadar konuştuk ama lütfen hiçbişey için kafanı karıştırmıyorsun sen zati kimseye duygusal manada yaklaşmıyorsun bunu karşındaki insanada söyledin ona tavrın arkadaş olarak şuan herşeyi akışına bırak avukat meselesini açığa kavuşturduk bu hiç senin aklında olup kurcalamasın bile sen yüreğini ferah tut kimse ile kendini zan altında bırakacak bir yaklaşımda değilsin zati vee boşandığını duyan insanların imalarını hiç duyma sen kendini bilen bir bayansın
boşandık diye namussuz olmadık yaşantımızı daha namuslu şekilde devam ettiriyoruz dedim ya evli bekar erkeklerin zihniyeti hep aynıdır sen duyduklarına kulak asma tacor82 ye dediğim gibi elalem için yaşamıyoruz biz kendimiz için yaşıyoruz rabbine kendine ailene hesabını veremeyeceğin bir şey olmadığı sürece hiç aklını bulandırma ...

SENCE BEN NE YAPMALIYIM SENDER (((((((
Her şeye kulağını tıkayıp yoluna devam edeceksin senin evliliğinde artık kurtuluşu yok (okuduklarıma göre yorum yapıyorum, bir laf var ya damdan düşenin halini damdan düşen anlar diye, senide ben anlarım). Yaşın geçmeden kendine odaklanmalısın. Tabi hayatına birisi girmesi için boşanmayı beklemelisin, ama ya son fırsatınsa o kişi. Her gününü son gününmüş gibi yaşa. Kimseyi dinleme, sadece kendin için yaşa. İçinden ne geliyorsa, seni be mutlu edecekse o şekilde yaşa

Bayanlar bir kucakda bana açın yeriniz varsa. Ölüm gibi geliyor bana şimdi eşimden ayrılmak. öyle sevdim öyle sevdimki. gül gibi kokladım bebek gibi tasıdım.1.5 yıllık gelin oldum. daha yemek takımımı acıp kimseye ikram yapamadım. daha arkadaslarım hayırlı olsuna gelecekti. daha parmağım alyansa yeni alıştı.içim oyuluyor kalbimin üstü. nefesim boğazımdan inmiyor sanki. yürüyecek tagatim yok. anneme babama dik durmaya calışıyorum. arkadaslar varmı bir ilaç öneriniz. geceler sabah olmuyor. dönüp duruyorum ateşin üstünde gibi. nolur bişey söyleyin.

Canım olaya el koyuyorum direk... Ne ilacı Allah aşkına... Gencecik kız kendini mi uyuşturacaksın... Sana özelden kitap isimleri atacağım. O kitabı ve cd lerini dinle... Kendinle barış, ağla sızla öfkeni bu şekilde tükeyebilirsin ancak...
Sakın uzak dur ilaçlardan bir başladın mı sonu gelmez. Bu öyle nir acı ki yüzleşmeden geçmiyor.
Bol bol sabır Çek... Istediğinde yanındayım... Yanlız değilsin.
O yemek takımları çok mutlu sofralarda bir gün açılacak tamam mı sakın sıkma canını.
Sen çok kıymetli ve özelsin

Aramiza hosgeldin malesef! Dicem.cunku kimse istemez boyle bir gelisi.su an karamsarsin dunya basina yikilmis gibi en ufak biseyde gozyasi ivir zivir seyler.ama geciyor arkadasim inan bana geciyor.bir sure sonra anlayacaksin.simdi ne desek bos.ilacla kendibi uyusturma acini yasa agla sizla.sonra sonra ne olcak biliyomusun aaa ben neden bu kadar deger verdim sevseydi boyle olmazdi meger kendimi ne aptal durumlara sokmusum neler neler diyeceksin.ama bunlar kademe kademe olacak seyler.su anda sinemada murat bozun filmi var.bir arkadas onerdi.orda evreler var.onlari yasayacaksin yasiyoruz biz su an.ama hayat devam ediyor.sen sessizligini koru.dua et allaha sigin en guzel ilac o.bak ben evimi goremeden esyalatimi alamadan aylardir ayriyim.yani arkadasim herseye alisiliyo...

Cizi ya arkadas uzuntusunu dile getirmis ama yorumuna bayildim.soylemeden gecemedim.kimleri kimleri toparladin sen.arkadasimizi da toparlarsin.pozitif dusuncelim hayat dolu arkadasim opuyorum seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…