Evliliğimiz pisi pisine bitti

Cizi çok haklı ilaçlar ile uyuşturma kendini kimseye karşı dik durmaya çalışma acini kederini uzuntunu dibine kadar yaşamalı gerektiğinde aglamali bağırmalisinki bu zor zamanı atlatabilmelisin hepimiz bu dönemden geçtik ilac sadece acini erteler beynini uyusturur bunu yapma kendine ve cizi22 nin önerilerini dinle ve uygula bak canım bizlerde senin gibiyiz Mutlu sofralar kurup başında misafir agirlayamadik ama herseyin hayırlısını dile rabbime sığın sükret rabbim sana ferah ve huzur verecektir hepimizin çok uykusuz geceleri oldu ama her karanlık gecemizin üzerine rabbimizin nuru ile güneş doğdu zaman herseyin ilacı zamanla yaşadıklarına uzaktan bir göz olarak baktığında acin soğuyacak daha objektif olacaksın yaşadıklarına daha dirayetli daha güçlü olacaksın gün gelecek bugunlerine hayiflanacaksin suan ihtiyacın olan teksey zaman ve bu süreci en iyi şekilde atlatmak senin elinde sen kendi kendine yön vereceksin bizler senin yanındayız ihtiyacın olduğun her zaman rabbime sığın ve sükret duâ kalplerin ilacı ...

Cizi ya arkadas uzuntusunu dile getirmis ama yorumuna bayildim.soylemeden gecemedim.kimleri kimleri toparladin sen.arkadasimizi da toparlarsin.pozitif dusuncelim hayat dolu arkadasim opuyorum seni:)
Ah canım hepimiz iyi olalım da...
Hayat uzun ve bu bir sınav...
Sadece biraz uzun sürüyor ama eninde sonunda bitecek...
Murat bozun ve Büşra pekinin filmine ben de gittim
Ayrılığın evreleri olayı süper...
Çok şükür ben son evredeyim...
Yani demet akalın şarkılarına geçiş yaptım :)
Sonrası da ben de Murat boz gibi pekmezimi bekliyor olacağım :)

Kızlar sudan çıkmış balığa yazdım ama size de yazmadan edemedim...
Önerdiğim kitaplar bunlar
Paul McKenna
Stres kontrolü
Sizi mutlu edebilirim
Hayatınızı 7 günde değiştirebilirim
Kitap +her akşam yatmadan cd leri dinleyip hipnozla uyu
Bebek gibi kalkıyorsun ve günün pamuk gibi geçiyor
Hipnoz diye korkma ben tek başıma yaşarken korkmadan dinledim ve sonuçlar inanılmaz
Benim toparlanma sebebim bu kitaplar
Öpüyorum sizi canlarımcanlarım

Selam güzel güçlü hatunlar
Ben iyiyim çok şükür sizler nasılsınız ne var ne yok
dün avukatla görüştüm
tebligat pek yakında geçer ellerine dedi.
arabanıda 1 aya kadar alabilirsin dedi
Cizi yorumuna bayıldım
ben 10 gündür bütün gün demet akalın dinliyorum yazarken bile dinliyorum:)
sanırım aranızda en çabuk toparlanan ben oldum
allaha şükür yaa
herşey çoook daha güzel olacak inşallahhhh
hayırlı cumalar herkeseeeee

Deniz kusura bakma ama seni anlayamıyorum...
Ben 6 ay oldu neredeyse boşanalı yeni hayatıma adapte olmaya çalışırken acımı hala dibine kadar yaşarken ve biri bana bakacak olsa utanıp vicdan azabı çekerken bir başkasıyla olma elini tutma düşüncesine bile hala katlanamazken seni anlayamıyorum....
Ya eşini hiç sevmedin ya da evliliğe karşı bakışımız çok farklı...
Dinimizde bile bir süre tanımamız beklenirken kusura bakma ama ben seni anlayamıyorum...
Daha eşinin (ki hala eski eşin değil bence) sıcaklığı teninin üzerindeyken hem dinen hem bir kadın olarak şu duruşunun doğruluğunu bence bir düşün derim.
Erkeklerin kadınlara yaklaşımının ana sebebini ve boşanmış bayana yaklaşımlarını az buçuk biliyorsun...
Sence samimiler mi bu sana yaklaşan beyler? Ben hiç sanmıyorum...
Kendine ve duygularına zaman tanı kardeşim... Çok genciz ve zamanımız var ama önce yaşadıklarımızı bir hazmedip öyle bakalım önümüze. Sevgilerimizden değil kocamızdan ayrıldık ya da ayrılıyoruz en nihayetinde...
Dilerim beni yanlış anlamazsın.
Bir de bu durumun karşı tarafın kulağına giderse mahkemede çok kötü bir duruma düşersin, belki karşı taraf sana bir tuzak kuruyor nereden biliyorsun??? Insanlara güvenemeyiz aynı yatağa girdiğimiz adamlar bize neler yaşattılar.
Ne olut kendine saygını koru ve kendine zaman tanı her şey için... Atlı kovalamıyor Arkamızdan sonuçta

Bencede anlayamamışsın beni canım
sandığın gibi değil
benim duygusal anlamda görüştüğüm kimse yok
öncelikle bunu belirteyim
kaldı ki ben zaten bir erkeğe kolayca güvenip sırtımı dayayabilecek kadar saf değilim
kimseyle sevgili anlamında görüşüp konuşmadım..
Çizgimi korudum vede koruyacağım taa ki soyadımı geri alana kadar..
Herkesin yaşadığı kendisine göre en zorudur evet doğru
ama ben öyle şeyler yaşadım ki
buraya yazmak istesem günlerimi alır.

İnan bana kimseye karşı birşey hissetmiyorum.
Belli ki sen eşini sevmişsin zor atlatmışsın bu dönemi
ama benim durumum farklı bu benim 3. ayrılığım
artık hazmedebiliyorum bazı şeyleri
ben o adamdan ayrılmadan aylar öncesinde bitmişti bu evlilik
ve ben 2,5 senelik evliliğimde o kadar çok ağladım ki tükendi hislerim
son ayrılığımızdan sonra tabi ki ağladım,darmadağın oldum
ama ne zaman ki ailesinin facebookta ki bütün aile toplanıp keyif yaptıkları ve bunu gözüme sokarcasına paylaştıklarını gördüm..
tamam dedim tamam deniz bitti
bir daha düşmek yok,ağlamak zırlamak acı çekmek yok
önüne bakacaksın
seni ne mutlu ediyorsa onu yapacaksın!
hiç birşey hissetmiyorum o adama karşı

benim bir damla gözyaşımı haketmeyen aşağılık insanlar için hayatımı mahfedemem!
önüme bakıyorum,geziyorum,eğleniyorum çünkü böyle yapmasam hep daha fazla dibe vuracağımı biliyorum..

Erkekler(hepsi değil)boşanmış kadına ne gözle bakıyorlar malum
bunu bile bile kimseye bu konuda taviz verecek davranışlarda bulunmam!
dinen evliliğimin sürüp sürmediği konusuna yorum getiremeyeceğim zira islam alimi değilim..
ama kalben tamamen bitmiş,külleri dahi kalmamış bitmiş birşey artık
eski eşim değil resmiyette belki ama benim için ölü eş artık o
ben o adamı gömdüm kendi içimde..
defalarca dayak yediğim,hakaret işittiğim eziyet gördüğüm
adamın sıcaklığı değil derin yaraları var hem tenimde hemde gönlümde
ben güçlü durmazsam herkes zayıf görür beni
ve ben bu şekilde ayağa kalkamam
uzun oldu özür dilerim ama burda yaptığım yorumlar yanlış anlaşılmaya mahal vermiş sanırım
ben sizlerin samimiyetine güvendiğim için paylaştım herşeyimi
inşallah diğer arkadaşlarda kolay atlatır bu süreci allah herkesin yardımcısı olsun..

Merhaba kizlar yazilari okudum ve yazmadan edemedim.denizcim yanlis anlasilma falan yok.burda hepimizin farkli hikayeleri olsa da ayni sonla bitti.ve bizler birbirimize destek olmak adina elimizden geldugince biseyler yapmaya calisiyoruz. anliyorum derin yaralar var icinde hayal kirikliklarin var.hepimizin oyle.ve sen ne kadar bitti icimde desende o karar sonuclanmadan ne oldugunu anlayamazsin.hepimiz duygusal boslujtayiz.yanlisa cok cabuk meyil edebilir durumdayiz.ve bunu yapmanak icinde burda en saf en temiz duygularimizi ifade ediyoruz.sende paylastin ne guzel.ama bizler kaderdas olarak kendimiz yasiyomusuz gibi birbirimize sahip cikiyoruz.yani sana bisey hissetmiyirum diyosun ama boyle devam et oh iyi yapiyosun sunu yap bunu yap da diyebilirdik.ama dedigim gibi olurda sonrasinda tekrar uzulursun diye simdidwn aman haa dikkat et diyoruz.ki kendine bile itiraf edemedigin zamanlar olur.sevmiyorum hissetmiyirum dersin bi bakmissin kaptirmissin kendini.eslerimize de ayni sekilde kanmadik mi? O yuzden denizcim burda kimse kimseyi yanlis anlamasin birbirimize destek olarak atlatalim su zor surecleri olur mu?

.........................

Son düzenleme:
Cizi sanada saygı duyuyorum canım
Allah seninde benimde bizim durumumuzda olan bütün kadınların da yardımcısı olsun..

Yani herkesin kendi seçimi ve kendi hayatı...
Herkes kendi yaşadığını bilir ama bir bayan olarak benim önceliğim her konuda bu bana yakışıyor mu diye düşünmek gerektiğidir...
Dilerim hepimiz yeni hayatımıza en sağlıklı şekilde adapte olur ve tutunuruz.
Rabbim bu mübarek günde yar ve yardımcımız olsun...

Nasılsınız hanımlar?
Canımdan çok sevdiğim bir kardeşim bana dedi ki olumsuz düşüncelerini at kafandan... Güzel şeyler düşün ki Rabbim güzel şeyleri nasip etsin...
Bu kadar özel bir kadını tanıdığım için çok şanslı hissettim kendimi düşündüğümde...
Değerimizi hayatın karşısında biz belirliyoruz... Bu zamana kadar kendi kıymetimizi farketmemiş olabiliriz ama bundan sonrası için güzel düşünürsek neden güzel şeyler olmasın

Sizinle bir yazı paylaşmak istiyorum:
"Bir kadın seni seviyorsa sana aittir.
Mutlaka bir fotoğrafın vardır bir yerinde odasının... onu kaldırtma!
Bir kadın seni seviyorsa uyumadan önce dua ediyordur... senin adınla başlayan dualar... ve biten senin adınla... onu susturma!
Bir kadın seni seviyorsa sana zarar veremez... yalnız genç adam, kadınlar vazgeçtikleri adamlara da acımayı beceremez bu da kalsın aklında..
Bir kadın seni seviyorsa koklayarak öper seni,
Seni seven bir kadın, sevdiği kadar sarılabilirse kemiklerin kırılır.
Ve bir kadın seni seviyorsa sen ne kadar güçlüysen o kadar güçlü hisseder kendini, onu yanıltma.
İlk darbede yere çakılma oğlum,
İlk imtihanda sınıfta kalma!
Ve asla,
Ama asla!
Araya umutsuzluğu sokma.
Orasıdır kadının şah damarı, umudu...
Kesildiği an, vazgeçer kadın.
Sevmekten,
Beklemekten,
Özlemekten,
Hatta dua etmekten...
Can havliyle, kaçar.
Yakalayamazsın.
Artık o kadını üstüne alınamazsın.
Sahip çıkamadığın kadına hesap da soramazsın.
Kadınları bomba gibi düşün genç adam... yanlış kabloyu kesersen onunla birlikte sen de patlarsın.
Bak oğlum!
Bu hayatta her şeyi alırsın, yalnız seni seven kadının yoktur fiyatı.
Seni her şeye rağmen sevebilen kadını satın alamazsın,
Cüzdanın kilo kaybettikçe, sevgileri eksilen sevgililerin olur en fazla...
Falan filan sonra,
Bilirsin ya...
Sen sen ol, o kadını satma!
Bir kadın seni seviyorsa kavga eder.
Hem birazdan boğazına yapışacak sanırsın, hem görürsün gözlerindeki korkuyu.
Kadınlar susmaz genç adam, susmuş kadın gitmiş kadındır.
Susmuş bir kadın için bitmiş bir adamsındır.
Bu kadınların değişmez ve değiştirilmesi teklif bile edilemez olan maddelerinden biridir.
Kadın olmanın kuralıdır..
Bir şey daha vardır ki,
Kuştur kadın,
Ve bir gökyüzü vardır her kadının.
Öyle bir havan olmalı ki adamım,
Senden göçmediği için, onu dondurmamalısın.
Bunu, bir zamanlar seni gökyüzü ilan etmiş kadının, başka bir gökyüzünde kahkaha atışını duyunca anlarsın..."

Yani kızlar üzmeyelim kendimizi...
Allah nasip ettiyse başka gökyüzlerinde kahkahalarımızı savuracağımız günler gelecek :)

Çok güzel bir yazı cizi bu zamana kadar kendimizin ve cevremizin neden bitti sorusuna net cevap hersey nasip kısmet kesin bu ve senin arkadaşın gibi benimde iyiki böyle insanlar deyip kendimi özel hissettiğim insanlar varki onlar iyiki varlar bu yazıda imtihan dan bahsediyor yaa benim çok değer verdiğim bir arkadaşımın dediği gibi heyy bana bak kendine gel dedi hayattaki esin senin kaderindir kızım dedi ne yaparsan yap degistiremezsin nasipteki buymus iyi es Şansın kötü es imtihanın olur dedi sen bu imtihanı verdin silkelen ve önüne bak artık güzel günler kapıda dedi ve inan cidden biz başka mavi ufuklarda sen kahkahalar atacağız

Nisan kederi biraz olsun umut aşıladıysa sana da bu yazı çok sevindim
Ben inanıyorum kardeşim, güzel günler güzel hayatlar gelecek önümüze...
Rabbim hep yanımızda olsun

Nisan kederi biraz olsun umut aşıladıysa sana da bu yazı çok sevindim
Ben inanıyorum kardeşim, güzel günler güzel hayatlar gelecek önümüze...
Rabbim hep yanımızda olsun
Çok sagol cidden özeti herseyin bu yazı evet bizi güzel günler Yarınlar bekliyor yeterki umut hep icimizde olsun zamanı sırası gelince herseyi yaşarız önemli olan bizim kendimize değer vermemiz inanmamız bak mesela ben spora gitmek isterdim heo bir bahane bulurdum yok geç çıkıyorum yok evlenince zor olur dedim şimdi spora gidiyorum ne bir bahane ne bir zorluk tamam dedim gidicem ve başladım aslında her şerde var bir hayır dedikleri bu olsa gerek kendimize olan inancimiz yerine geliyor daha bir kararlı cesaretli oluyoruz bundan sonra yapmamız gereken geçmişten ders çıkarıp insanlar ile olan ilişkilerimizde bin kere düşünüp bir kere hareket etmek

Nasılsınız hanımlar???
Deli gibi çalışıyorum... 10 dan önce işten çıkmıyorum ama mutluyum, huzurluyum...
Çalışmak unutturuyor...
Iyi hissettiriyor...
Kız çocukları kesinlikle iyi kariyer sahibi olmalı. Şimdiki aklım olsa evliliğim boyunca ev hanımı olayım diye bir tarafımı yırtana kadar daha iyi iş daha iyi kariyer diye çırpınırdım...
Ama tabi ki evimi evliliğimi ihmal etmeden...
Neyse ki dersimi aldım...
Bir sonraki evliliğimi daha sağlıklı yapabilirim diye umuyorum
Umutlar bitmiyor hanımlar
Dilerim Rabbim hepimizin karşısına iyi insanları çıkartır

Merhaba hanımlarr
Merhaba Cizi .. Vuvv bomba gibi enerjini yazdıklarından alabiliyorum her daim böyle enerjin tavan yapsın hep pozitif olursun inşallah... Evet çalışmak cidden iyi geliyor ben en kötü zamanlarımı kendimi işe vererek atlattım çok şükür dediğin gibi bayanların her daim iyi bir gelecek elde edebilmeleri için mutlaka meslek adı altından bir altın bileziği olmalı yaşamını idame ettirmesi yaşam standartlarını yükseltmesinin dışında her daim çalışmak üretmek birşeyler yapabildiğini görmek takdir edilmek bir bayanı daha güçlü dirayetli yapıyor...
Bu arada çok sessizleşti burası renk can katmak lazımm di mi

Kızlar selam...
Şimdi anlatıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum...
Üniversitede samimi olduğum ama sonrasında bağlarımızın koptuğu bir arkadaşım vardı,
Bu kız arkadaşımın da baş üstünde tuttuğu bir kuzeni vardı...
O kuzeninin eşi yeni iş yerimde ve dirsek temasında çalıştığım bir ekip arkadaşım...
Yani evet bugüne kadar sessiz sedasız hallettim ama şimdi duyulacak diye biraz endişe ediyorum boşanma meselem...

Soruyorum size, sizce duyulsa insanların bana yaklaşımı nasıl olur?
Mesela siz yeni iş yerinizde yeni başlayan biri var ve özel hayatıyla ilgili hiç konuşmuyor...
Sonra bir kaç ay sonra duyuyorsunuz ki bu kız evlenmiş boşanmış
Lütfen dürüst olun ne düşünürdünüz?

Bir de bu kızın süslü olduğunu düşünün, süslü ve bakımlı hatta
Evet o kız benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…