- 3 Eylül 2014
- 119
- 136
- 63
Cizi çok haklı ilaçlar ile uyuşturma kendini kimseye karşı dik durmaya çalışma acini kederini uzuntunu dibine kadar yaşamalı gerektiğinde aglamali bağırmalisinki bu zor zamanı atlatabilmelisin hepimiz bu dönemden geçtik ilac sadece acini erteler beynini uyusturur bunu yapma kendine ve cizi22 nin önerilerini dinle ve uygula bak canım bizlerde senin gibiyiz Mutlu sofralar kurup başında misafir agirlayamadik ama herseyin hayırlısını dile rabbime sığın sükret rabbim sana ferah ve huzur verecektir hepimizin çok uykusuz geceleri oldu ama her karanlık gecemizin üzerine rabbimizin nuru ile güneş doğdu zaman herseyin ilacı zamanla yaşadıklarına uzaktan bir göz olarak baktığında acin soğuyacak daha objektif olacaksın yaşadıklarına daha dirayetli daha güçlü olacaksın gün gelecek bugunlerine hayiflanacaksin suan ihtiyacın olan teksey zaman ve bu süreci en iyi şekilde atlatmak senin elinde sen kendi kendine yön vereceksin bizler senin yanındayız ihtiyacın olduğun her zaman rabbime sığın ve sükret duâ kalplerin ilacı ...Bayanlar bir kucakda bana açın yeriniz varsa. Ölüm gibi geliyor bana şimdi eşimden ayrılmak. öyle sevdim öyle sevdimki. gül gibi kokladım bebek gibi tasıdım.1.5 yıllık gelin oldum. daha yemek takımımı acıp kimseye ikram yapamadım. daha arkadaslarım hayırlı olsuna gelecekti. daha parmağım alyansa yeni alıştı.içim oyuluyor kalbimin üstü. nefesim boğazımdan inmiyor sanki. yürüyecek tagatim yok. anneme babama dik durmaya calışıyorum. arkadaslar varmı bir ilaç öneriniz. geceler sabah olmuyor. dönüp duruyorum ateşin üstünde gibi. nolur bişey söyleyin.
Ah canım hepimiz iyi olalım da...Cizi ya arkadas uzuntusunu dile getirmis ama yorumuna bayildim.soylemeden gecemedim.kimleri kimleri toparladin sen.arkadasimizi da toparlarsin.pozitif dusuncelim hayat dolu arkadasim opuyorum seni:)
Deniz kusura bakma ama seni anlayamıyorum...Selam güzel güçlü hatunlar
Ben iyiyim çok şükür sizler nasılsınız ne var ne yok
dün avukatla görüştüm
tebligat pek yakında geçer ellerine dedi.
arabanıda 1 aya kadar alabilirsin dedi
Cizi yorumuna bayıldım
ben 10 gündür bütün gün demet akalın dinliyorum yazarken bile dinliyorum:)
sanırım aranızda en çabuk toparlanan ben oldum
allaha şükür yaa
herşey çoook daha güzel olacak inşallahhhh
hayırlı cumalar herkeseeeee
Bencede anlayamamışsın beni canımDeniz kusura bakma ama seni anlayamıyorum...
Ben 6 ay oldu neredeyse boşanalı yeni hayatıma adapte olmaya çalışırken acımı hala dibine kadar yaşarken ve biri bana bakacak olsa utanıp vicdan azabı çekerken bir başkasıyla olma elini tutma düşüncesine bile hala katlanamazken seni anlayamıyorum....
Ya eşini hiç sevmedin ya da evliliğe karşı bakışımız çok farklı...
Dinimizde bile bir süre tanımamız beklenirken kusura bakma ama ben seni anlayamıyorum...
Daha eşinin (ki hala eski eşin değil bence) sıcaklığı teninin üzerindeyken hem dinen hem bir kadın olarak şu duruşunun doğruluğunu bence bir düşün derim.
Erkeklerin kadınlara yaklaşımının ana sebebini ve boşanmış bayana yaklaşımlarını az buçuk biliyorsun...
Sence samimiler mi bu sana yaklaşan beyler? Ben hiç sanmıyorum...
Kendine ve duygularına zaman tanı kardeşim... Çok genciz ve zamanımız var ama önce yaşadıklarımızı bir hazmedip öyle bakalım önümüze. Sevgilerimizden değil kocamızdan ayrıldık ya da ayrılıyoruz en nihayetinde...
Dilerim beni yanlış anlamazsın.
Bir de bu durumun karşı tarafın kulağına giderse mahkemede çok kötü bir duruma düşersin, belki karşı taraf sana bir tuzak kuruyor nereden biliyorsun??? Insanlara güvenemeyiz aynı yatağa girdiğimiz adamlar bize neler yaşattılar.
Ne olut kendine saygını koru ve kendine zaman tanı her şey için... Atlı kovalamıyor Arkamızdan sonuçta
.........................Merhaba kizlar yazilari okudum ve yazmadan edemedim.denizcim yanlis anlasilma falan yok.burda hepimizin farkli hikayeleri olsa da ayni sonla bitti.ve bizler birbirimize destek olmak adina elimizden geldugince biseyler yapmaya calisiyoruz. anliyorum derin yaralar var icinde hayal kirikliklarin var.hepimizin oyle.ve sen ne kadar bitti icimde desende o karar sonuclanmadan ne oldugunu anlayamazsin.hepimiz duygusal boslujtayiz.yanlisa cok cabuk meyil edebilir durumdayiz.ve bunu yapmanak icinde burda en saf en temiz duygularimizi ifade ediyoruz.sende paylastin ne guzel.ama bizler kaderdas olarak kendimiz yasiyomusuz gibi birbirimize sahip cikiyoruz.yani sana bisey hissetmiyirum diyosun ama boyle devam et oh iyi yapiyosun sunu yap bunu yap da diyebilirdik.ama dedigim gibi olurda sonrasinda tekrar uzulursun diye simdidwn aman haa dikkat et diyoruz.ki kendine bile itiraf edemedigin zamanlar olur.sevmiyorum hissetmiyirum dersin bi bakmissin kaptirmissin kendini.eslerimize de ayni sekilde kanmadik mi? O yuzden denizcim burda kimse kimseyi yanlis anlamasin birbirimize destek olarak atlatalim su zor surecleri olur mu?
Yani kızlar üzmeyelim kendimizi...
Allah nasip ettiyse başka gökyüzlerinde kahkahalarımızı savuracağımız günler gelecek :)
Çok sagol cidden özeti herseyin bu yazı evet bizi güzel günler Yarınlar bekliyor yeterki umut hep icimizde olsun zamanı sırası gelince herseyi yaşarız önemli olan bizim kendimize değer vermemiz inanmamız bak mesela ben spora gitmek isterdim heo bir bahane bulurdum yok geç çıkıyorum yok evlenince zor olur dedim şimdi spora gidiyorum ne bir bahane ne bir zorluk tamam dedim gidicem ve başladım aslında her şerde var bir hayır dedikleri bu olsa gerek kendimize olan inancimiz yerine geliyor daha bir kararlı cesaretli oluyoruz bundan sonra yapmamız gereken geçmişten ders çıkarıp insanlar ile olan ilişkilerimizde bin kere düşünüp bir kere hareket etmekNisan kederi biraz olsun umut aşıladıysa sana da bu yazı çok sevindim
Ben inanıyorum kardeşim, güzel günler güzel hayatlar gelecek önümüze...
Rabbim hep yanımızda olsun
Nasılsınız hanımlar???
Deli gibi çalışıyorum... 10 dan önce işten çıkmıyorum ama mutluyum, huzurluyum...
Çalışmak unutturuyor...
Iyi hissettiriyor...
Kız çocukları kesinlikle iyi kariyer sahibi olmalı. Şimdiki aklım olsa evliliğim boyunca ev hanımı olayım diye bir tarafımı yırtana kadar daha iyi iş daha iyi kariyer diye çırpınırdım...
Ama tabi ki evimi evliliğimi ihmal etmeden...
Neyse ki dersimi aldım...
Bir sonraki evliliğimi daha sağlıklı yapabilirim diye umuyorum
Umutlar bitmiyor hanımlar
Dilerim Rabbim hepimizin karşısına iyi insanları çıkartır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?