Kızlar selam...
Şimdi anlatıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum...
Üniversitede samimi olduğum ama sonrasında bağlarımızın koptuğu bir arkadaşım vardı,
Bu kız arkadaşımın da baş üstünde tuttuğu bir kuzeni vardı...
O kuzeninin eşi yeni iş yerimde ve dirsek temasında çalıştığım bir ekip arkadaşım...
Yani evet bugüne kadar sessiz sedasız hallettim ama şimdi duyulacak diye biraz endişe ediyorum boşanma meselem...
Soruyorum size, sizce duyulsa insanların bana yaklaşımı nasıl olur?
Mesela siz yeni iş yerinizde yeni başlayan biri var ve özel hayatıyla ilgili hiç konuşmuyor...
Sonra bir kaç ay sonra duyuyorsunuz ki bu kız evlenmiş boşanmış
Lütfen dürüst olun ne düşünürdünüz?
Bir de bu kızın süslü olduğunu düşünün, süslü ve bakımlı hatta
Evet o kız benim
Mesajin oyle iyi geldi ki! Insallah nisancim ya insallah kizima guzel bir gelecek sunayim, durust, namuslu, ahlakli, inancli...yetistiteyim.en buyuk hedefim bu.onceden soylemem kizima bisey diyodum ama sonrasinda elbet sorgukayacak arastiracak bilmek isteyecek.ki biz kizimla hayat mucadelesini verirken o olmayacak.umarim en buyuk fedakarligi hic gelmeyerek yapar. Esyalara gelince cogu seyimden vazgectim zaten.ozel esyalarimi gonderse raziyim ama 7 aydir gondercek. Gelse bende ona gore onume bakicam.mesaj konusuna gelince de sunu soyleyim arkadasim bir macera yasayim dedi ama dank etti simdi de pismanliklar basladi. Ama ona bu rahatligi saglayan benim.oncedeb de bu tur sorublar oldugunda taviz veren ben oldum hep.ama simdi bi evladim var.onceligim baska.ve onceden onu kaybetmekten onsuz yasamaktan cok korkuyordum.ama gayette yasaniyormus.evet cok canim aciyo, inanamiyorum bunlari biz mi yasiyoruz diyorum ama hepsi geciyor. ..gececek de insallah. ..Günaydınn hanımlar,
Cizi bence bunu sorun etme evet bu zamana kadar söylememiş olabilirsin bundan sonrada bilmesi gereken kişiler bilir olur biter elalem ne der diye gelmedik bu dünyaya evet dar görüşlü sığ yapılı insanlar çok ama bu insanlar yüzünden hayatın her aşamasında bu konuyu düşünerek hareket edemeyiz ki özel hayatınla ilgili konuşmak zorunda değilsin adı üstünde özel hayat konuşmak istediğin kişi ile konuşursun ki duyulan durumda utanılacak sıkılacak bir durum değil sen telin duağın ile çıktın baba evinden kimse istemezdi evliliğin bu hale gelsin ama o ev içinde neler yaşadığını bir sen bilirsin ki sen namusun ilede babaevine geri döndün bu kimseyi ilgilendirmez sen ve ailenden başka insanları ne düşündüklerine bu kadar takılma neticede senin nüfus kağıdında bekar yazıyor haa insanları yaklaşımına gelecek olursak boşandı geniş rahat biridir diye düşünürler dersen bence bu konuyu kafana takma sen kişiliğin insanlığın ile vereceğin izlenim zaten bunun önüne geçecektir yeterki herkes ile sınırları koruyabilmek inan benim aklıma hiçbirşey gelmezdi gelmezde kendimde boşandığım için değil bende 10 senelik işyerimdeyim boşandım ve erkek yoğunluğu bir şirket ama şu zamana kadar tek bir ima bile hissetmedim aksine herkes destek oldu hayatını yaşa hayırlısı deyip önüne bak dediler ki senin kendine bakman senin kendine olan saygından evlide olsan bunu yapacağına eminim bakımlı olmak insanın kendine olan saygısıdır bence hiç bu konuları aklına getirip hayatını sıkıntıya sokma senin ilkbaş rabbime kendine ve ailene veremeyecek bir hesabın olmadığı sürece kimin ne düşündüğünü umursama ki sen güçlü bir bayansın aşarsın rahat ol
inston canımm inşallah artık senin ve hepimiz için herşey daha güzel olur.Eşyalarından sorunsuz şekilde gelir umarım.Evet hayat bizi bir imtihana tabii tuttu inşallah bundan sonra güzel şeyler bizi bekler.Kızın bence inan bunca yaşadığın zorluk ile herdaim destekçin can yoldaşın hayattaki en büyük bağın olacak ben buna inanıyorum önemli olan herşeye karşı kızına dürüst olman ki sen bu konuda titiz birisin ben hissediyorum o yüzden sakın üzme kendini...Eşine gelince klasik erkekler mesajlar aramalar sonradan dank etmeler iş işten geçtikten sonra üzülmeler vicdan yapmalar yine bencil ve egoist tavırlar biz üzülürken neredelerdi ???
Merhabalar oncelikle.kimse yuvasibi bozmak istemez hele ki bir kadib kolay kolay asla bu raddeye gelmez. Elbet yasanmisliklariniz sonucunda bu noktaga geldiniz. Ama asilamayacak sorublar mi var?ve bosanmaktan herkes korkuyor ama cikis kalnayinca da yapacak bisey olmuyor. Anlatin paylasim birbirimizin yaralaribi sarmaya calisiyoruz.birlikre asariz sorunlari insallah. En onemlisi de duayla ustesibden geliriz evelAllah...Merhabalar kotu bir evliliğin son günlerini yaşadığımı düşünüyorumboşanmaya gücüm yok gibi geliyo kurtuluş olduğunu bilmeme rağmen. Kimse ile konuşamıyorum icim cok yaniyo kimseye bi ahim yok fakat icim alev alev cok zor bi durum ve hayat beni bekliyo gibi lütfen beni de aranıza alın
Mesajin oyle iyi geldi ki! Insallah nisancim ya insallah kizima guzel bir gelecek sunayim, durust, namuslu, ahlakli, inancli...yetistiteyim.en buyuk hedefim bu.onceden soylemem kizima bisey diyodum ama sonrasinda elbet sorgukayacak arastiracak bilmek isteyecek.ki biz kizimla hayat mucadelesini verirken o olmayacak.umarim en buyuk fedakarligi hic gelmeyerek yapar. Esyalara gelince cogu seyimden vazgectim zaten.ozel esyalarimi gonderse raziyim ama 7 aydir gondercek. Gelse bende ona gore onume bakicam.mesaj konusuna gelince de sunu soyleyim arkadasim bir macera yasayim dedi ama dank etti simdi de pismanliklar basladi. Ama ona bu rahatligi saglayan benim.oncedeb de bu tur sorublar oldugunda taviz veren ben oldum hep.ama simdi bi evladim var.onceligim baska.ve onceden onu kaybetmekten onsuz yasamaktan cok korkuyordum.ama gayette yasaniyormus.evet cok canim aciyo, inanamiyorum bunlari biz mi yasiyoruz diyorum ama hepsi geciyor. ..gececek de insallah. ..
bendensin canım..6 aylık evliyim boşanma davası açacak bugün eşimin ailesiMerhabalar kotu bir evliliğin son günlerini yaşadığımı düşünüyorumboşanmaya gücüm yok gibi geliyo kurtuluş olduğunu bilmeme rağmen. Kimse ile konuşamıyorum icim cok yaniyo kimseye bi ahim yok fakat icim alev alev cok zor bi durum ve hayat beni bekliyo gibi lütfen beni de aranıza alın
güneş bir gün bizim içinde doğacakMerhaba Bayanlar,
Aşılacak G gupse3232 vehasta adam yeterki güçlü dirayetli olun zamanla sizinde acınız sıkıntınız yavaşcak dinecek duygularınız soğuyacak şimdi çok erken deyip üzüldüğünüze gün gelip iyikide erkenden yüzlerini gösterdiler diye sevineceksiniz yeterki rabbime sığının inancınızı yitirmeyin buradaki bayanların yaşadıkları hepsi ayrı ayrı aama hepsi neler neler atladılar yaşadılar rabbim her daim yanınızda aileniz arkanızda olduğu sürece aşılamayacak zorluk yok sormak istediğiniz yazmak istediğinizde yazın biz bu aşamalardan geçtik elimizden geldiğince yardımcı oluruz...
Canimmm. ..yine gonlumu ferahlatan cok guzel satirlar okudum.icerik can yakici olsa da hic tanimadigi halde derdime ortak olan paylasan birinin guzelligiyle dolu satirlar...ve evet nisancim bunca zaman gelmemis bir insan bundan sonra da gelmez dusuncesi bende de var.ama bir yanimda sirf huzursuzluk cikarmak icin gelir diyor.cunku obun derdi cocigu olsaydi su 7 ayda 7 kez gelirdi di mi? Oncesinde gozu gormuyotdu hicbiseyi simdi de zatdn babalik ogrenilen bir kavrammis ya aylardir gormedigi icin alisiyo.hos yanyanayken ne kadar bizimleydi o da tartisilir.aman neyse ne.onceden korkardim kizimi gormeye geldiginde ben nasil onu gorup dokunmicam konusmicam bakmican falan filan derdim ama simdi...herseye alisiyor insan.sen nasilsin? Nasil hissediyosun neler yapiyosun?Sana bir nebzede olsa yazdıklarımın moral vermesi sana iyi gelmesi beni çok mutlu etti instoncum rabbim her daim senin evladının yanında sen sen olarak kaldıktan evladını en iyi şekilde yetiştirdikten sonra gerisi boş şu zamana kadar evladını görmeye gelmeyen eşin bu saatten sonra gelir mi inan beni düşündürdü ama ben biliyorumki gelirsede sen kızın için her türlü fedakarlığa katlanıp kızını seçim yapması konusunda zorlayacak yapıda biri değilsin bundan dolayıda eminimki kızın her daim destekçin olacaktır dedim yaa sen kızına her daim dürüst olduktan sonra evelallah çok iyi bir geleceğiniz olur ben buna inanıyorum..Zati bizim bu durumlara getiren başta kötü giden evliliklerimiz uğruna bu kadar direnmek alttan almak ödün vermek bunu bir kere yapınca karşı taraf nasıl olsa ben nede yapsam o beni affeder gözüyle bakıyor bu konuda en büyük hatamız bu oluyor...Herkesin canı yanıyor ama herkes kendi yandığı canı üzüntüyü biliyor karşı taraf ne kadar sıkıntı içinde bu öfke acı üzüntü içinde inan görmek bile istemiyoruz görmemekte en iyisi çünkü doğru karar alınamıyor ... Bir evlat var ortada keşke buraya barışırsınız düzelir güzel bütün bir aile olacaksınız dileklerini yazabilsek ama işler öyle bir noktaya geliyorki denilen yapılan hiçbişey kar etmiyor ... Evet geçecek bu günlerde geçecek güzel iyi umutlu günler kapıda bir sabah kalkacağız ve o günlere hoş geldin deyip hayatımızın kapısını açacağız inşallah seninde kızınında aileninde bundan sonra bir ömür yüzünden tebessüm eksik olmasın rabbim hayatınızın her aşamasında hayırlı iyi insanlar çıkarsın karşınıza ...
Herseyin bir anda olmasi zor tabi ama iyi yanini dusun en azindan yeni hayatina adapte olman daha kolay.kisa nir reklam arasi vermissin gibi kaldigin yerden devam et hayatina.Merhaba güzel güçlü hanımlar,
Instoncum seni iyi hissettirebiliyor isem burda yazdıklarımla ne mutlu bana ... İçini huzursuz etme sakin ol güçlü ferah tut rabbime sığın yeter o bize zati eğriyi doğruyu er yada geç gösteriyor... Ben bilmem bir gün daha iyi bir gün iyi tuhaf kendimel başbaşa yalnız kalınca arada bir kendimi sorguluyorum ama iyi olacak diye düşünüyorum herşey zaman geçtikçe insan tuhaf hissediyor kendini kısa sürede olması herşeyin evliliğin boşanmanın hepsi biraz şok etkisi yaratıyor birine alışamadan öbürüne geçmek tuhaf @lavantakokulusandik arkadaşımız yazmıştı yanlış hatırlamıyor isem gençkızlıktan kadınlığa bekar olmaktan evli olmaya alışamadan boşanmanın etkileri herhalde yaşadıklarım ve birazda “Kursak, Diye Bir Yer var. Heveslerim.. Hayallerim.. Sevdiklerim.. Hepsi Ora’da…” bu sözde geçtiği gibi herşeyin kursakta kalması herhalde ama iyiyim çok şükür bugünüme diyorum sürse idi bu kadar iyi olamazdım ... Evet buralar baya sessizleşti mutsuz ve denizden haberim var ama cizi tacor hiç sesleri çıkmıyor bu ara ...
Merhaba lavinya nasılsın var mı bir gelişme durumlarda ?
Ohhh afiyet olsun.keske buradaki tum kaderdaslar toplanip yapsak su kahvaltiyi ne guzel olurdu...Selam kızlar
Ihmal etme değil, hep aklımda hep kalbimdesiniz...
Sadece bugün çok sevdiğim bir dostumun hazırladığı güzel kahvaltı sofrasında uzun uzun zaman geçirip dertleştik...
Zaman ayırmadım sizlere...
İyiyim ben... Daha iyi olacağız hepimizde.
Anlatın bakalım sizde son durumlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?