- 3 Eylül 2014
- 119
- 136
- 63
Bazen alıp başımı gidedim geliyor ama ne mümkün...
Mali durumum yerinde olsa bir sahil kasabasına gider yerleşirim...
Eski eşimde de bunun hayalini kurardık hep...
Çocuklar olacak büyüyecek emekli olacağız ve sahil kasabasına gidip otanrik bir ev yapıp orada yaşayacağız....
Yine yapacağım bunu...
Tek başıma ama yapacağım...
45 yaşıma kadar çalışıp kazanıp biriktireceğim...
Sonrasında gidip ufak bir ev alacağım kendime göre kendim dekoru edeceğim....
Her şeyi kendim üretip kendim yaşayacağım,..
Allah ömür verir de nasip ederse...
Kızlar Nerelerdesiniz?
Pek ıssızlaştı buralar...
Nasıl geçiyor haftanız?
Ben deli gibi çalışıyorum yine ilk kez dün akşam normal saatimde çıktım bu hafta ve yuvarlana yuvarlana uyudum tv izledim...
Kızlar iğrenç bir şey öğrendim yeni şirketimle ilgili... Bu çalışma şevkimi biraz kırdı açıkçası... Kariyerim için 1 Sene dişimi sıkıp kaçacağım sanırım buradan...
Kızlar genel müdürüm şirketteki bazı bayanlarda cinsel gönülsel birlikteliği varmış... Çalışan bayanları bir yokluyormuş evli bekar farketmeden...
Önce elle ufak tacizler sonra eğer izin verilirse otel odalarında buluşmalar falan filan...
Üstelik bütün şirket bunu biliyormuş... Yönetim ve şirket sahipleri de dahil ve kimse adam işini de yaptığı için ses çıkartmıyormuş....
Bana karşı yaptığı bir şey olmadı hiç... Zaten adam esmer severmiş ben sarışınım hatta artık kızıl...
Insanların geçmişlerini araştırıp öyle yaklaşıyormuş bir de evli bekar farketmeden... Üstelik daha da iğrencim evli olup bu babası yaşındaki iğrenç adamla birlikte olan kızlar da varmış....
Yalan yok, korkuyorum kızlar bana karşı yapılmış bir şey bir ima bir taciz ya da bir teklif olmamasına rağmen korkuyorum....
Çünkü görüyorum artık bazı şeyleri...
Allah'ın sınavı bitmiyor işte kızlar. Rabbim sevdiği kullarını sınıyor....
İnşallah bir teklife tacize maruz kalmadan 1 seneyi doldurup başka bir iş bulurum...
Ödemem gereken bir kredim var ve kenarda 5 kuruş param yok
Aileme yük olamam... Ne olur dua edin benim için, benim dualarım hep sizinle
Kader kısmet...çok ilginç içim cız etti okurken. severken ayrılmak bu olsa gerek. Allah geçmiş etsin sağlık sıhhat versin size
Cizi , , Nisan Kederi soylencek soz birakmamis aynen katiliyorum.
Nasilsin iz kizlar napiyosunuz yogunluj ve is disinda moral durumlariniz nasil? Ben bu hafta baya bi agladim.ama cok sevdigim deger verdigim biri oyle destek oldu ki sagolsun toparladim.bugun daha iyiyidim.esyalarimun bi kismi daga geldi de bu hafta.indan kotu oldum
Günaydın kızlar...
Erkenciyim bu sabahçünkü babam geliyor...
Bir kaç günlüğüne de olsa yanımda olacak...
Mutluyum, huzurluyum.
Korkmuyorum artık hiç bir şeyden
Allah'tan başka yani :)
İnsanların ne kadar temiz kalpli olabileceğini de gördüm ne kadar riyakar olabileceğini yalancı iki yüzlü olabileceğini de....
Allah'a sığınıyorum sadece...
Seviyorum sizi
Hayat güzeldir
Mutlu olun ve önüne bakın :)
Benim de eski eşim mahkemede bile ben boşanmak istiyorum diyememişti...merhaba canım..konumu okudunmu bilmiyorum ama 6 aylık yuvam yıkıldı....eşim sahiplenmedi bana güven vermedi falan bir ton şey....daha dava açılmadı annemin evindeyim 40 gündür..avukatları aradı bir kaç günce nişanda taktıkları bileklik ve kolyeyi istiyorlar dedi..bir yumruk daha yedim hayattan ve onlardan...birde dün msj geldi bankadan..eşim telefon faturamın otomatik ödeme talimatını iptal etmiş...allahından bulsun..ne yediğim yemekten bişey anlıyorum,ne de yaşadığım hayattan...spora yazıldım ama o bile kafamı dağıtmaya çare olmuyor..bir iyiysem bin kötüyüm..çekişmeli dava olcak iyi değilim...nasıl anlatsam ki beni çok iyi anlarsın..ailesine aşırı düşkündü..hele ki görümceme tapardı..saolsun ayrılmamıza sebep oldu..herşeyime karıştı kuaförüme fönüme lazerime...allahta onun yuvasını yıksın diye dua ediyorum her gün....ben evliliğe alışamadan boşanmayı yaşıyorum şuan..ablası annesi babası hiç düşünmeden boşanıyoruz biz dediler..kocam sustu sadece..ailem ne derse doğrudur dedi ...allahınızdan bulun emi..6 aylık yuvam bozuldu
Neeee eski esinle mi karsilastin? Orayi cok hizli gecmissin.ne hissettin ne yaptin bunlari da paylas lutfen...ve ne mutlu ki onlarla hicbir baginiz kalmadi ben...rabbim evladimi bana bagislasin ama insallah uzak olur.oyle zor oluyor ki...gecen parktaydik ve diger cocuklar "baba"diyordu bi anda kizim baba yok dedi.o an oyle agladim ki? Onun umrunda bile degil.gerci o da uzuluyomus! Bisey diyemiyorum ben evladima da kendime de cok iyi bakarim Allahin izniyle.yeter ki uzak olsun ys ne diyim ki.onun yaptiklari ortada...neyse amannn bakalim mevla goruyor halimizi.o na havale ediyoruz hepimiz oyle degil mi?Günaydınn güçlü güzel bayanlar ,
Ahh be Cizicim bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum ama sonra diyorumki karşıma kötü hayırsız biri çıktı diye hep böyle olacak diye bir şey yok diyorum...Ama herşeyden rabbimden herşeyin hayırlısını istedim herzamanda istiyorum evet birinin güven duygusunu hissetmek sahiplendiğini hissetmek çok önemli bir duygu bende haftasonunu bomba gibi geçirdim sonra pazartesi günüm harika geçti sonra akşam dışarı çıktım ve daan eski eşimle karşılaştık tuhaf oldum biran için sonra hiç görmezden geldim sonra düşündüm şöyle etrafım kalabalık herkes yanımda biran olsun beni yalnız bırakmıyolar ailem arkadaşlarım dostlarım iş arkadaşlarım tanıdığım herkes sonra ona baktım aldığım haberler doğrultusunda o evde tek başına kalıyormuş kimse ile görüşmüyormuş dün saç sakal yine birbirine karışmış idi onun ve bana çektiren ailesinin arkadaşlarının işleri yolunda gitmiyormuş dedim rabbim ben sana havale ettim sevinmedim ama dedimki etme bulma dünyası o yüzden hiç dertlenmeyelim 2014 güzel bir sene olmadı orası net ama inşallah 2015 sağlık huzur mutluluk yeni umutlarla gelir bize ...Lavinyacım bu gelgitler tabiiki bizlerde az yaşamadık değil bu duygu geçişlerini ki hala bile yaşıyoruz ama artık eşinin ailesi şunu yaptı bunu yaptı diye üzme kendini zaten o insanlar herşeyi yapabilecek kapasitedeler sen üzme kendini toparla kendini silkelen unutma sen onlardan daha güçlüsün çok şükür de erken gösterdiler yüzlerini ki çoluk çocuk sahibi olmadan daha büyük acılar yaşamadan sıyrılmış oldun...Spora git kafanı dağıt yeni insanlar tanı ama kendine dünyayı dar etme rabbime sığın inan bana bugünlerde geçecek ki geçiyor ...
Musmutlu seneler olsun hepimize. Biraz gecikmeli oldu amaMutlu seneler canım dostlarım...
Yeni sene de Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin hepimize
Neeee eski esinle mi karsilastin? Orayi cok hizli gecmissin.ne hissettin ne yaptin bunlari da paylas lutfen...ve ne mutlu ki onlarla hicbir baginiz kalmadi ben...rabbim evladimi bana bagislasin ama insallah uzak olur.oyle zor oluyor ki...gecen parktaydik ve diger cocuklar "baba"diyordu bi anda kizim baba yok dedi.o an oyle agladim ki? Onun umrunda bile degil.gerci o da uzuluyomus! Bisey diyemiyorum ben evladima da kendime de cok iyi bakarim Allahin izniyle.yeter ki uzak olsun ys ne diyim ki.onun yaptiklari ortada...neyse amannn bakalim mevla goruyor halimizi.o na havale ediyoruz hepimiz oyle degil mi?
Canim benim bu kadar guclu olman gercekten cok guzel birsey.icimiz o kadar dolu ki 7 ay ya da 7 sene...degisen birsey yok.ama diyorum ya iste bunlarin farkina varip daha fazla yakmasalar canimizi.yani en azindan benim icin durum boyle.cunku hala evliyiz.ve bana gelince evli oldugumuzu unutma diyo. Ben nanusumu kimse icin tasimiyorum.kendim ve Allah icin.bunca zaman bir arpa boyu yol alamamisiz demek ki. Hos bende onu hic taniyamamisim ya neyse. Allah goruyo biliyo diyorum hep ve o na havale ediyorum. Cidden sevindim senin adina.bu surecte hep Allaha sigindik.simdi de cok sevdigim birinin haberini bekliyorum. Cunku hepimiz oyle zor seyler yasadik ki artik ne olur hep guzel seyler olsun nolur...Çok kısa bir andı instoncum evli iken oturduğum yer zati tam merkezde idi bende işlerimi halletmek için iş çıkışı merkezde idim ki evimde merkeze çok yakın araçla 10 dk yani her durumda birgün karşılaşma ihtimalimiz vardı ben işlerimi hallettim arkadaşımla kaldırımda yürüyodum oda markette idi çıkarken gördüm hemen kafamı çevirdim zaten bana yaptıklarından dolayı o kadar öfkeli ve sinirliyimki yüzünü görmek bile bana yetiyor bana yaptıklarının millete yaptığı dedikoduların hesabını soramadığımdan dolayı ona ve ailesine çok büyük öfkeliyim içim yanıyor ama aşktan sevgiden değil 7 aylık süren bir evlilikte benim canımı bu kadar yakmalarından benimle oyun oynamalarından yalanlara boğmalarından ötürü inan içimdeki siniri öfkeyi hırsa dönüştürüyorum sadece iyi olmak için çabalıyorum iş planları tatil planları yapıyorum geziyorum sırf bilsinlerrr artık hayatımda ne o ne ailesinin zerre yeri yok ben boşandıktan daha iyi anladım inston o bana eş olamamış hiç yılsonu için işyerinde fazla çalışma vardı akşam 11 gibi işten çıkıyodum eve varmam 11:30 gbi çalışan arkadaşlar bırakıyolardı eve ve ben kapıdan içeri girene kadar ışık yanana kadar kapımın önünde bekliyolardı biran düşündüm ben eve yarım saat geç gitsem beni merak eden bir eş bile yoktu ... Evet zor bir andı geçti gitti gün geçtikçe daha güçleneceğiz iyi olacağız buna inanıyorum ben dualarım sizinle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?