Evliliğimiz pisi pisine bitti

Merhaba iyi haftalar güçlü bayanlar....
Ahhh o hayaller benimde en büyük hedefim o hayalleri gerçeğe dönüştürmek inşallah o günleri görürüz hep beraber...Bu tür durumlarda en çok istenilen durum alıp başımızı gitmek bende az düşünmüyor değilim bu düşünceyi ama sonra bir şiirde geçiyodu gittiğin yere aklını ve kalbini götürdükten sonra gitsen neye yarar diyodu bunu düşündükçe ilerde nisan diyorum ilerde çok ilerde :)) emekli olunca ancak ....

Kızlar Nerelerdesiniz?
Pek ıssızlaştı buralar...
Nasıl geçiyor haftanız?
Ben deli gibi çalışıyorum yine ilk kez dün akşam normal saatimde çıktım bu hafta ve yuvarlana yuvarlana uyudum tv izledim...
Kızlar iğrenç bir şey öğrendim yeni şirketimle ilgili... Bu çalışma şevkimi biraz kırdı açıkçası... Kariyerim için 1 Sene dişimi sıkıp kaçacağım sanırım buradan...
Kızlar genel müdürüm şirketteki bazı bayanlarda cinsel gönülsel birlikteliği varmış... Çalışan bayanları bir yokluyormuş evli bekar farketmeden...
Önce elle ufak tacizler sonra eğer izin verilirse otel odalarında buluşmalar falan filan...
Üstelik bütün şirket bunu biliyormuş... Yönetim ve şirket sahipleri de dahil ve kimse adam işini de yaptığı için ses çıkartmıyormuş....
Bana karşı yaptığı bir şey olmadı hiç... Zaten adam esmer severmiş ben sarışınım hatta artık kızıl...
Insanların geçmişlerini araştırıp öyle yaklaşıyormuş bir de evli bekar farketmeden... Üstelik daha da iğrencim evli olup bu babası yaşındaki iğrenç adamla birlikte olan kızlar da varmış....
Yalan yok, korkuyorum kızlar bana karşı yapılmış bir şey bir ima bir taciz ya da bir teklif olmamasına rağmen korkuyorum....
Çünkü görüyorum artık bazı şeyleri...
Allah'ın sınavı bitmiyor işte kızlar. Rabbim sevdiği kullarını sınıyor....
İnşallah bir teklife tacize maruz kalmadan 1 seneyi doldurup başka bir iş bulurum...
Ödemem gereken bir kredim var ve kenarda 5 kuruş param yok
Aileme yük olamam... Ne olur dua edin benim için, benim dualarım hep sizinle

Merhabaa,,,
Ahh cizi ben senin tam aksineyim felaket çalışıyorum yıl sonu gelince işler yoğunlaşıyor malumm...Spor iş sosyal hayat derken harale gürele zaman geçiyor..
Şirketle ilgili olaya gelince cidden can sıkıcı yani bu boşanmış olsanda evli olsanda bekar olsanda hiç farketmez neticede günün bir büyük kısmını orarada geçiriyor ve ailenden çok oradaki insanları görüyorsun.Böyle bir durumda özellikle bir bayan için çalışma ortamının ve arkadaşlarının bu açıdan güven vermesi çok önemli bir durum.Bu durumu sakın kendine yorma ama bu adamın kişiliği ile ve iş ortamındaki insanların bilip buna göz yumması ile alakalı birde bunu bildiğini sakın belli etme yani bu durumun ne kadar doğru olduğunu bilemezsin ki sen bu adamdan sana karşı bir yanlış hissetmemişsin.Ki olurda bir şey yapmaya kalkışırsa hiç göz yumacak biri değilsin sakın bunlarla şartlandırıp moralini bozma.Sen kendine saygısı olan asla hayatında bu tür utançlara yer verecek biri değilsin burdan anladığım kadarı ile zaten o yüzden duyduklarını unutmaya çalış ve kendini işine ver.Korkttuğunu sakın belli etme.Çünkü bu tür insanlar korkularından yola çıkarak daha üstün gelirler.Her zaman olduğu gibi dik dur güçlü ol cizi sanada bu yakışıyor.Bizim dualarımızda seninle sen yeterki içini ferah tut rabbim her daim senin yanında ...

Cizi , , Nisan Kederi soylencek soz birakmamis aynen katiliyorum.
Nasilsin iz kizlar napiyosunuz yogunluj ve is disinda moral durumlariniz nasil? Ben bu hafta baya bi agladim.ama cok sevdigim deger verdigim biri oyle destek oldu ki sagolsun toparladim.bugun daha iyiyidim.esyalarimun bi kismi daga geldi de bu hafta.indan kotu oldum

çok ilginç içim cız etti okurken. severken ayrılmak bu olsa gerek. Allah geçmiş etsin sağlık sıhhat versin size

Günaydın kızlar...
Erkenciyim bu sabah çünkü babam geliyor...
Bir kaç günlüğüne de olsa yanımda olacak...
Mutluyum, huzurluyum.
Korkmuyorum artık hiç bir şeyden
Allah'tan başka yani :)
İnsanların ne kadar temiz kalpli olabileceğini de gördüm ne kadar riyakar olabileceğini yalancı iki yüzlü olabileceğini de....
Allah'a sığınıyorum sadece...
Seviyorum sizi
Hayat güzeldir
Mutlu olun ve önüne bakın :)

Merhaba instoncum geçecek canım hepsi dava bittikten sonra...Evet hepimiz ne kadar güçlüyüz desekte arada bi duygusal gel - gitler yaşıyoruz kolay şeyler değil çünkü yaşadıklarımız ister 1 ay sürsün ister 10 yıl sürsün beraber bir ömrün belli bir zaman dilimini paylaştığımız insanların gerçek yüzlerini değerlerini bilsekte yaşanmışlığa değmeyecek insanlara yüreğimizin değmiş olmasına gerçeklerin bu kadar acı ve ağır olmasına vs vs daha birçok şeye üzülüyoruz ama biliyoruzki umut her daim var bu kötü günlerde geçecek rabbimin verdiği imtihandan hayırlısı ile alnımızın akıyla çıkacağız.Rabbim sana ailene çocuğuna güç versin canımm dualarımız seninle ...

Günaydın Cizi ooo ne güzel yaaa allah onları başımızdan eksik etmesin varlıkları huzur veriyor .... Senden böyle güzel haberler almak mutlu olduğunu bilmek çok güzel rabbim bugünün dününe aratmasın böyle güzel günlerin olsun inşallah ...

Babamı gönderdim dün gece...
Üstelik yılbaşımpartisi vardı şirketimin...
Parti eşliydi
Hiç zevk almadım.
Sıkıntıdan patladım diyebilirim hatta...
Çok ünlü 2 şarkıcı dansçı sınırsız içki...
Eskiden olsa o gece deli gibi eğlendirdim
Dün gece biraz da benim irademde savaşım oldu
Çok şükür hamd olsun damla alkol almadan eve döndüm.

Sadece çok özendim eşleri ile gelenlere...
Benden ne bir eksik ne bir fazlaları vardı...
Ama ben yanlızdım, tek fark buydu

Günaydınn güçlü güzel hayat umut dolu bayanlar,
2014 ün son pazartesini neşeyle uğurlayalım ve yeni seneye başta sağlık mutluluk yeni yepyeni umutlarla girelim inşallah...
Benim için yoğun yorucu bir hafta oldu.Malum yılsonu nedeni ile nefes bile almadan hızlı bir hafta geçirdim.Ama şikayetçi değilim iyi geliyor çalışmak hiçbişey düşünmüyorum yeni hayatıma adapte oluyorum bu sayede.Haftasonum çok iyi geçti güzel bir bakım seansı sonra çok sevdiğim yakın bir dostum ile akşam sefası yaptık alışveriş yemek kahve sohbet derken zaman nasıl geçti anlamamışız bile benim için güzel geçti inşallah sizin içinde öyle geçer...

Biraz hasta biraz umutsuz başladım bu haftaya...
Ama şaşırmıyorum çünkü 2014 başlıbaşına hiç işi gelmedi zaten bana...
Nisan kederi bende haftasonunu dolu dolu geçirdim aslına bakarsan...
Cumartesi babamla, gece Şirketimin yılbaşı partisinde (ki ciddi ciddi partiydi), pazar sabahı spor, sonrası bakım ve 3. Evliliğini yapan bir arkadaşımla sohbetle...
Yani kızlar haftaya bomba gibi başlamam gerekirken bomba düşmüş gibi oldum:)
Korkuyorum...
Beni bir daha kimse istemez diye korkuyorum, kendimi güzel bulmuyorum... İşlerim yolunda gitmez diye korkuyorum... Bir çoğu gereksiz korku biliyorum ama korkuyorum işte...
Bugün ofisin şirret kızı dedi ki yaş muabbeti açıldığında ikimizde aynı yaştayız ama çok şükür ben evlendim dedi... Salak salak baktım gülerek... Bir an dilimin ucuna geldi o bir şey mi ben boşandım bile demek... Ama yapmadım.
Birinin Karısı olmak bu kadar kıymetli öi diye düşündüm sonra... Birine ait olmak.
Güvende hissetmek güzel ama ben kimseyi böyle yargılar gibi yaklaşmamıştım evli olduğum dönemde.
Belki de yargılanmıştım bilmiyorum, Allah beni böyle sınıyor sanırım...
Dün 3. Evliliği yapan arkadaşımla konuştuk uzun uzun. Gördüğüm şu ki o da aynı şeyi söylüyor ki eşinin ilk evliliği, iş erkekte bitiyor.
Erkek ailesini ikna eden ara bulan kadını isteyen. Dün arkadaşımın gözlerinde gördüğüm mutluluk beni de mutlu etti.
Darısı hepimizin başına

merhaba canım..konumu okudunmu bilmiyorum ama 6 aylık yuvam yıkıldı....eşim sahiplenmedi bana güven vermedi falan bir ton şey....daha dava açılmadı annemin evindeyim 40 gündür..avukatları aradı bir kaç günce nişanda taktıkları bileklik ve kolyeyi istiyorlar dedi..bir yumruk daha yedim hayattan ve onlardan...birde dün msj geldi bankadan..eşim telefon faturamın otomatik ödeme talimatını iptal etmiş...allahından bulsun..ne yediğim yemekten bişey anlıyorum,ne de yaşadığım hayattan...spora yazıldım ama o bile kafamı dağıtmaya çare olmuyor..bir iyiysem bin kötüyüm..çekişmeli dava olcak iyi değilim...nasıl anlatsam ki beni çok iyi anlarsın..ailesine aşırı düşkündü..hele ki görümceme tapardı..saolsun ayrılmamıza sebep oldu..herşeyime karıştı kuaförüme fönüme lazerime...allahta onun yuvasını yıksın diye dua ediyorum her gün....ben evliliğe alışamadan boşanmayı yaşıyorum şuan..ablası annesi babası hiç düşünmeden boşanıyoruz biz dediler..kocam sustu sadece..ailem ne derse doğrudur dedi ...allahınızdan bulun emi..6 aylık yuvam bozuldu

Benim de eski eşim mahkemede bile ben boşanmak istiyorum diyememişti...
Avukatı söylemişti
Sonrada haber yollamıştı ailem istedi diye...
Kendi kararlarını veremeyen adamlardan eş olunca işte eninde somunda bitiyor...
Rabbim bize hayırlı ömürler versin bundan sonra iyi insanlarla eş etsin...

Günaydınn güçlü güzel bayanlar ,
Ahh be Cizicim bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum ama sonra diyorumki karşıma kötü hayırsız biri çıktı diye hep böyle olacak diye bir şey yok diyorum...Ama herşeyden rabbimden herşeyin hayırlısını istedim herzamanda istiyorum evet birinin güven duygusunu hissetmek sahiplendiğini hissetmek çok önemli bir duygu bende haftasonunu bomba gibi geçirdim sonra pazartesi günüm harika geçti sonra akşam dışarı çıktım ve daan eski eşimle karşılaştık tuhaf oldum biran için sonra hiç görmezden geldim sonra düşündüm şöyle etrafım kalabalık herkes yanımda biran olsun beni yalnız bırakmıyolar ailem arkadaşlarım dostlarım iş arkadaşlarım tanıdığım herkes sonra ona baktım aldığım haberler doğrultusunda o evde tek başına kalıyormuş kimse ile görüşmüyormuş dün saç sakal yine birbirine karışmış idi onun ve bana çektiren ailesinin arkadaşlarının işleri yolunda gitmiyormuş dedim rabbim ben sana havale ettim sevinmedim ama dedimki etme bulma dünyası o yüzden hiç dertlenmeyelim 2014 güzel bir sene olmadı orası net ama inşallah 2015 sağlık huzur mutluluk yeni umutlarla gelir bize ...Lavinyacım bu gelgitler tabiiki bizlerde az yaşamadık değil bu duygu geçişlerini ki hala bile yaşıyoruz ama artık eşinin ailesi şunu yaptı bunu yaptı diye üzme kendini zaten o insanlar herşeyi yapabilecek kapasitedeler sen üzme kendini toparla kendini silkelen unutma sen onlardan daha güçlüsün çok şükür de erken gösterdiler yüzlerini ki çoluk çocuk sahibi olmadan daha büyük acılar yaşamadan sıyrılmış oldun...Spora git kafanı dağıt yeni insanlar tanı ama kendine dünyayı dar etme rabbime sığın inan bana bugünlerde geçecek ki geçiyor ...

Neeee eski esinle mi karsilastin? Orayi cok hizli gecmissin.ne hissettin ne yaptin bunlari da paylas lutfen...ve ne mutlu ki onlarla hicbir baginiz kalmadi ben...rabbim evladimi bana bagislasin ama insallah uzak olur.oyle zor oluyor ki...gecen parktaydik ve diger cocuklar "baba"diyordu bi anda kizim baba yok dedi.o an oyle agladim ki? Onun umrunda bile degil.gerci o da uzuluyomus! Bisey diyemiyorum ben evladima da kendime de cok iyi bakarim Allahin izniyle.yeter ki uzak olsun ys ne diyim ki.onun yaptiklari ortada...neyse amannn bakalim mevla goruyor halimizi.o na havale ediyoruz hepimiz oyle degil mi?

Mutlu seneler canım dostlarım...
Yeni sene de Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin hepimize
Musmutlu seneler olsun hepimize. Biraz gecikmeli oldu ama artik daha umutlu, , huzurlu,mutlu. ..gunler yillar olsun omrumuzde...

Çok kısa bir andı instoncum evli iken oturduğum yer zati tam merkezde idi bende işlerimi halletmek için iş çıkışı merkezde idim ki evimde merkeze çok yakın araçla 10 dk yani her durumda birgün karşılaşma ihtimalimiz vardı ben işlerimi hallettim arkadaşımla kaldırımda yürüyodum oda markette idi çıkarken gördüm hemen kafamı çevirdim zaten bana yaptıklarından dolayı o kadar öfkeli ve sinirliyimki yüzünü görmek bile bana yetiyor bana yaptıklarının millete yaptığı dedikoduların hesabını soramadığımdan dolayı ona ve ailesine çok büyük öfkeliyim içim yanıyor ama aşktan sevgiden değil 7 aylık süren bir evlilikte benim canımı bu kadar yakmalarından benimle oyun oynamalarından yalanlara boğmalarından ötürü inan içimdeki siniri öfkeyi hırsa dönüştürüyorum sadece iyi olmak için çabalıyorum iş planları tatil planları yapıyorum geziyorum sırf bilsinlerrr artık hayatımda ne o ne ailesinin zerre yeri yok ben boşandıktan daha iyi anladım inston o bana eş olamamış hiç yılsonu için işyerinde fazla çalışma vardı akşam 11 gibi işten çıkıyodum eve varmam 11:30 gbi çalışan arkadaşlar bırakıyolardı eve ve ben kapıdan içeri girene kadar ışık yanana kadar kapımın önünde bekliyolardı biran düşündüm ben eve yarım saat geç gitsem beni merak eden bir eş bile yoktu ... Evet zor bir andı geçti gitti gün geçtikçe daha güçleneceğiz iyi olacağız buna inanıyorum ben dualarım sizinle ...

Canim benim bu kadar guclu olman gercekten cok guzel birsey.icimiz o kadar dolu ki 7 ay ya da 7 sene...degisen birsey yok.ama diyorum ya iste bunlarin farkina varip daha fazla yakmasalar canimizi.yani en azindan benim icin durum boyle.cunku hala evliyiz.ve bana gelince evli oldugumuzu unutma diyo. Ben nanusumu kimse icin tasimiyorum.kendim ve Allah icin.bunca zaman bir arpa boyu yol alamamisiz demek ki. Hos bende onu hic taniyamamisim ya neyse. Allah goruyo biliyo diyorum hep ve o na havale ediyorum. Cidden sevindim senin adina.bu surecte hep Allaha sigindik.simdi de cok sevdigim birinin haberini bekliyorum. Cunku hepimiz oyle zor seyler yasadik ki artik ne olur hep guzel seyler olsun nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…