- 3 Eylül 2014
- 119
- 136
- 63
Canim benim bu kadar guclu olman gercekten cok guzel birsey.icimiz o kadar dolu ki 7 ay ya da 7 sene...degisen birsey yok.ama diyorum ya iste bunlarin farkina varip daha fazla yakmasalar canimizi.yani en azindan benim icin durum boyle.cunku hala evliyiz.ve bana gelince evli oldugumuzu unutma diyo. Ben nanusumu kimse icin tasimiyorum.kendim ve Allah icin.bunca zaman bir arpa boyu yol alamamisiz demek ki. Hos bende onu hic taniyamamisim ya neyse. Allah goruyo biliyo diyorum hep ve o na havale ediyorum. Cidden sevindim senin adina.bu surecte hep Allaha sigindik.simdi de cok sevdigim birinin haberini bekliyorum. Cunku hepimiz oyle zor seyler yasadik ki artik ne olur hep guzel seyler olsun nolur...
hikayenizi okudum da sayfanın en başında... hem çok üzüldüm hem de merak ettim eşinizle boşandıktan sonra hiç görüştünüz mü?Kızlar ses verin
Hiç görüşmedim him karşılaşmadım.hikayenizi okudum da sayfanın en başında... hem çok üzüldüm hem de merak ettim eşinizle boşandıktan sonra hiç görüştünüz mü?
iyi yapmışsınız görüşmemekle... anneci erkeklerden uzak durmak gerekir evlilik için tehlike arzediyorlar :)Hiç görüşmedim him karşılaşmadım.
Allah bir daha karşıma çıkartmaz inşallah.
Kendimi yeni toparlamışken bir daha yıkılmak istemem.
Huzurluyum. Mutluyum. Üzerimde ailesi ile ilgili kurduğu baskı yok artık.
Sevgiyse... Aklımda yarattığım adamı sevdiğimi anladım. Onu değil... Benim sevdiğim adam yarı yolda bırakmazdı bahanelerle...
Eski eşime bu süreçte hiç ulaşamadım zaten. Telefonlarıma maillerime mesajlarıma hiç cevap vermedi.merhaba bende konunuza yeni dahil oluyorum sizin için böylesi daha hayırlıdır inşallah ama yuvanızı kurtarmak için bir girişimde bulunma fırsatı bile verilmemiş yazık olmuş
Allah biliyor benim içimi... Yaptıklarımı ve bana yapılanları...iyi yapmışsınız görüşmemekle... anneci erkeklerden uzak durmak gerekir evlilik için tehlike arzediyorlar :)
amin... herşey gönlünüzce olsun...Allah biliyor benim içimi... Yaptıklarımı ve bana yapılanları...
Allah bundan sonrasında hayırlısını nasip etsin.
Aynen canım işler güçler.Iyi akşamlar cizi yorucu yogun bir gün oldu is spor derken anca fırsat buldum kosturma dolu bir günün ardından ... benim için yorucu bir gün oldu gerçi böyle geçmesi güzel daha çok adapte oluyorum yeni hayata her daim kafamda plan bir öneri gelecek ile ilgili devamli kafamı meşgul ediyorum düşünmemek iyi olmak adına benden şimdilik böyle sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor ?
Aynen canım işler güçler.
Bir gün çok iyiyim bir gün çok kırılgan.
Ama çalışarak unutmaya çalışıyorum her şeyi.
Spor nasıl gidiyor.
Hava şartlarından dolayı ben aksattım ve biraz kilo aldım bu ara
Günaydın hanımlarBenimde aynı canım dediğin gibi bir gün çok güclüyum tüm dünyayı karşıma alacak güçte ertesi gün kırılgan için yanmış harap ama inanıyorum içimdeki bu öfkenin verdiği sinir harbi ateşte gidecek .... spora devam ettim canım ulaşım sıkıntısı yasamadim ama bende kilo aldım spor yapıp yediğime içtiğime dikkat etmene rağmen ama allahtan kas ve su olarak almışım yağ bakımından vermisim :) hocanın deyimiyle yağı kasa çevirip sıkılasmışım ama sağlıklı diyolar bilemedim bakalım yeni programa geçeceğim bu ay bakalım bu sefer ne olacak ? Sende durumlar nasıl bu arada sende benim gibi istanbulda idin dimi ?
Aslında bir formülü yok canımkızlar kendinizi işe nasıl veriyorsunuz. işimi çok seviyorum ama kolumu kaldırasım gelmiyor.. işler birikti yığıldı.. sürekli gelecek kaygısı içindeyim eski eşten kalan borçlar falan.. bunun bir yöntemi varsa banada söyleyin masamda evraklar birikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?