Evliliğimiz pisi pisine bitti

Çok sağol canımm hepimiz çok güçlü bayanlarız ben sizler sayesinde dahada güçlendim içimdekiler kolay dökebildim aynen canım 1 günde olsa 1 ayda yada seneler farketm yaşananlar canımızı o kadar yakıyor ve doluyuzki önemli olan yaşanmışlık gerçi bizimki daha çok yaşanamamışlık ... Onlar bişeylerin farkında olsa idi şu konumda olmazdık ben artık bunu anlıyorum.İnşallah hakkınızda sizinde en hayırlısı olan sonuç neyse o olur daha fazla üzülmez hırpalanmaz canın yanmaz ne senin ne evladının canım benim...Namus allah aşkına yaa acaba namusun ne demek olduğundan namustan haberleri var mı ben eşime demiştim ben kendimi bilen bir insanım ama rica ediyorum ben bir bayan olsamda nikahından düşene kadar benim adıma soyadıma leke getirme namus güven her açıdan dedim kalktı bana ben sana güveniyorum gözüm kapalı sende bana güven ben sana güvenmem dedim sen şimdiden kendini bekar ilan etmişsin ki zati senin bana güvenmeme gibi bir seçeneğin yok ... Ki bu adam her koşulda evlilik içerisinde sana güvenim tam değil derdi düşün onlar bizi hiç bir zaman tanımadılar tanımak istemediler tanıyamadılar tanısalar zatii işler bu hale gelmezdi ... En doğrusu o zati rabbime sığınmak benim öfkeden sinirden hırstan canım öyle yanıyorki çok doluyum kötü bişey dememek yapmamak beddua etmemek doğru yoldan şaşmamak bu zamana kadar kendi seviyemi susarak ezmeyerek ezilmeyerek gösterdim bunun adına rabbime dua ediyorum bana bize yapılanların hesabını rabbim sorsun ondan bulsunlar benden bizden değil . Rabbim inşallah bundan sonra bizim yüzümü güldürür hayırlı olanla şeyler ile karşılaştırır bizi... Amin inşallah canımm güzel hayırlı olsun bundan sonra hayatımız .... 2015 ile açılan kapılar bize herşeyin başta hayırlısını sağlıklısını güzelini versin ...

Kızlar çok sessizleşti buralar Nasılsınız?
İşlere gömüldüm resmen.
Yeni iş yerimde ortak tanıdıklar olmasına rağmen kimse henüz bilmiyor boşandığımı ya da bana bir şey diyen ya da kötü niyetle yaklaşan olmadı.
Yeni evim yeni işim yeni renk saçlarım...
Başka bir hayatı yaşıyor gibiyim
Tabii ki yaşadığım acı içimde...
Onu kimsecikler görmüyor.
Huzurluyum....
Rabbim hepimizin yanında olsun inşallah.
Sizin haberlerinizi de bekliyorum

Merhaba Cizi22 evet baya sessizlesti dediğin gibi iş güç hayat kosturmacasi derken fırsat buldukça yazmaya çalışıyoruz ... Amin inşallah canım yeni sağlıklı huzurlu mutlu umutlu Günlerimiz olsun ...yeni hayat devam ediyor dediğin gibi ama acısı icimizde işte naparsin zamanla geçecek inşallah bu acı gunler geçmişte kalacak diye umut ediyorum ben inşallah ...

Canım benim...
İnşallah gün gelecek buraya güzel günlerimizi yazar olacağız.
Yepyeni bir hafta başlıyor,
Güzellikler, iyi niyetli insanlar, şans, bol ve hayırlı kazanç ve tabii ki aşk bizimle olsun
Her gün en azından bir mesaj atalım günün nasıl geçitine dair
Mutlu haftalar

Iyi akşamlar cizi yorucu yogun bir gün oldu is spor derken anca fırsat buldum kosturma dolu bir günün ardından ... benim için yorucu bir gün oldu gerçi böyle geçmesi güzel daha çok adapte oluyorum yeni hayata her daim kafamda plan bir öneri gelecek ile ilgili devamli kafamı meşgul ediyorum düşünmemek iyi olmak adına benden şimdilik böyle sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor ?

merhaba bende konunuza yeni dahil oluyorum sizin için böylesi daha hayırlıdır inşallah ama yuvanızı kurtarmak için bir girişimde bulunma fırsatı bile verilmemiş yazık olmuş

hikayenizi okudum da sayfanın en başında... hem çok üzüldüm hem de merak ettim eşinizle boşandıktan sonra hiç görüştünüz mü?
Hiç görüşmedim him karşılaşmadım.
Allah bir daha karşıma çıkartmaz inşallah.
Kendimi yeni toparlamışken bir daha yıkılmak istemem.
Huzurluyum. Mutluyum. Üzerimde ailesi ile ilgili kurduğu baskı yok artık.
Sevgiyse... Aklımda yarattığım adamı sevdiğimi anladım. Onu değil... Benim sevdiğim adam yarı yolda bırakmazdı bahanelerle...

iyi yapmışsınız görüşmemekle... anneci erkeklerden uzak durmak gerekir evlilik için tehlike arzediyorlar :)

merhaba bende konunuza yeni dahil oluyorum sizin için böylesi daha hayırlıdır inşallah ama yuvanızı kurtarmak için bir girişimde bulunma fırsatı bile verilmemiş yazık olmuş
Eski eşime bu süreçte hiç ulaşamadım zaten. Telefonlarıma maillerime mesajlarıma hiç cevap vermedi.
Son çare babasını arayıp yalvarmıştım davadan bir kaç gün önce. Yapmayın kıymayın bize diye...
Bir dünya küfür edip mübarek Ramazan günü suratıma kapattı bir daha da açmadı...
Kader diyorum.
Allah'a sığındım.
Ben elimden geleni yaptım ama istemedi beni.
Oysa ben onun için bütün dünyanın karşısında durmuştum. Herkes söylemişti bu adamdan eş olmaz, yalancı, yarı yolda bırakır diye. Ailesinin çıkarttığı tüm zorluklara, beni aldatmasına, ailemin istemeyişine, bütün ortak arkadaşlarımızın sana layık değil demesine rağmen bir bakışı herkesi her şeyi karşıma almıştım....
Kader diyebiliyorum sadece. Hala boğazım düğümleniyor gözlerim yaşarıyor bunları yazarken. Nasıl kıydı bize hala anlamıyorum.Yüce Rabbimin bir sınavı bu. Hem de beni gerçeklerle yüzleşirmesi...
Rabbim daha büyük dert vermesin ne yapalım.
Yeni hayatıma odaklanıyorum bende...
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
Allah buradaki Çaresiz bütün kadınların dertlerine derman olsun, karşılarına bundan sonra hayırlı insanları çıkartsın.

Aynen canım işler güçler.
Bir gün çok iyiyim bir gün çok kırılgan.
Ama çalışarak unutmaya çalışıyorum her şeyi.
Spor nasıl gidiyor.
Hava şartlarından dolayı ben aksattım ve biraz kilo aldım bu ara

Benimde aynı canım dediğin gibi bir gün çok güclüyum tüm dünyayı karşıma alacak güçte ertesi gün kırılgan için yanmış harap ama inanıyorum içimdeki bu öfkenin verdiği sinir harbi ateşte gidecek .... spora devam ettim canım ulaşım sıkıntısı yasamadim ama bende kilo aldım spor yapıp yediğime içtiğime dikkat etmene rağmen ama allahtan kas ve su olarak almışım yağ bakımından vermisim :) hocanın deyimiyle yağı kasa çevirip sıkılasmışım ama sağlıklı diyolar bilemedim bakalım yeni programa geçeceğim bu ay bakalım bu sefer ne olacak ? Sende durumlar nasıl bu arada sende benim gibi istanbulda idin dimi ?

Günaydın hanımlar
Evet canım ben de istanbuldayım.

İnşallah bugün hepimiz için hayırları barındırıyordur içinde. Inşallah her şey gönlümüzce olur Tabii kş hayırlıysa

kızlar kendinizi işe nasıl veriyorsunuz. işimi çok seviyorum ama kolumu kaldırasım gelmiyor.. işler birikti yığıldı.. sürekli gelecek kaygısı içindeyim eski eşten kalan borçlar falan.. bunun bir yöntemi varsa banada söyleyin masamda evraklar birikti

Aslında bir formülü yok canım
Bu sadece acının çok taze olmasından kaynaklanıyor
Dilerim seni bu durumunda idare edebilecek bir yerde çalışıyorsundur
Allah bin kez razı olsun benim eski müdürüm 3-4 ay idare etmişti beni
Hatta o süreyi revirde yatarak ve atlayarak geçirdiğimi bile söyleyebilirim
Ama sonrasında ayağa kalkmam gerektiğini anladım
Dediğin gibi birikmiş borçlar (ki hala adamın üzerine aldığım kıyafetlerin kredi kartı borçlarını ödüyorum boşanalı 8 -9 ay olmasına rağmen) geçim sıkıntısı....
Derken iş değiştirmemin eski hayatımdan sıyrılmam için fırsat olacağını düşündüm
Hem de eskiye bakmadan yeniden bir hayat şansı gibi baktım
İş değiştirdim
Ilk zamanlar korktum söylemediğim için boşandığımı
İşte duyulur mu duyulursa nasıl olur...
Sonra işi öğrenme insanlarla kaynaşma derken...
Şimdi yeniden doğmuş gibiyim
Evet çok çektim ama huzurum yerinde...
Yine aklıma geliyor elbet arada ama eskisi kadar değil
Işime odaklandım şimdi
İş varsa para var... Ama en önemlisi Allah sağlığımızı korumamıza yardım etsin

canım çok yanıyor..kanıyor her yerim..konumu bile bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…