Evliliğimiz pisi pisine bitti

Canım benim gece gece metanetin beni uyandırdı resmen kendime sıkıntı ettiğim şeylerin küçüklüğünü gösterdin bana bir an sen çok güçlü bir kadınsın... Çok zordur başta anlıyorum seni reddedilmenin hatta son safhada yok sayılmanın yarattığı hissi... Allaha bol bol dua et, ananın babanın değerini bil belli ki çok güzel insanlar. Allah gönlüne göre verecektir sen dimdik durdukça. Eski eşinin yaptığı çocuklukmuş, o zaten bir çocukmuş canım... Allah gönlünw ferahlık versin işini kolaylaştırsın inşallah

Günaydınn iyi haftalar güçlü mutlu umutlu bayanlar,,,
Yine sessizleştikk hepimizz nasılsınız nasıl gidiyorrr yaşam ... Ben mutlu güzel bir hafta geçirdimm şehir dışından gelen bir arkadaşımızı gezdirdik güzel kaliteli birkaç saat geçirdik haftaya yorgun olmak dışında moral olarak bomba gibi başladım...

Nasilsiniz kizlar...biz agir bir grip vakaasiyla mucadele icindeyiz.onun disinda iyiyim ama cok sukur. Pek bir degisiklik de yok hayatimda bosanmaya dair yani.gecen hafta acaip moral olan guven veren cok sevdigim biri geldi.onun gelmesiyle daha da bi anladim yeni hayatimin yeni guzellikler sunmaya basladigini.oyle iste guzeller opuyorum sizleri...arayi sogutmayalim olur mu?

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Rabbim hep yanında. Bunu her an hissediyorum.
Ve cidden hiç bir şeyi dert etme sende kendine. Rabbim can sağlığı versin.
Ve asla unutma. Anne baba kardeş ve evlat ve en önemlisi Rabbimin haricinde her şeyin eskisi olabiliyor.
Ve hiç bir şey bize ait değil. Rabbimin bir sınavı zaten hayatımız. Onun takdiri her şey...

Süper bir haftasonunundan sonra çok çok hızlı bir haftaya başladım.
Bu haftasonu annem gelecek Sabırsızlıkla onu bekliyorum.
İşler yoğun ama çalışmak hatta günün 12 saatinden fazla zamanı yeri gelince iş yerinde geçirmek koymuyor bana... Mesai bitiyor ama ben çalısmaya doyamıyorum.
Eskiden eve gitmek için koşardı. 12 den sonra yapacağım yemeği planlardım. Şimdi kendimden be kariyerimden başka bir şey düşünmüyorum. Evet zaman kaybettim belki ama derslerle... Hala telafi etmek için zamanım var. Yaşasın hayat
Rabbim bırakmasın bizi.

Allah eksikliklerini göstermesin canım.. Bunu her an hissedebilmen zaten önemli olan. Allah ışığını eksik etmesin senden, senin gibi bizden daha güçlü kadınlardan

Allah eksikliklerini göstermesin canım.. Bunu her an hissedebilmen zaten önemli olan. Allah ışığını eksik etmesin senden, senin gibi bizden daha güçlü kadınlardan
Hepimiz güçlüyüz aslında. Cidden başa gelen çekiliyor.
Rabbim yeterki can sağlığı versin.
Dua et kardeşim sen de bizim için... Rabbim hepimize yat ve yardımcı olsun.

Merhaba kızlarr,

İnstoncum geçmiş olsun canım dikkat et kendine evladına havalar cidden soğukalğınlığı konusunda tam etkileyecek havalar.. Moral açısından iyi olmana çok sevinndimm rabbim öyle güzel günler yaşataşacak insanlarla bir ömür geççirmeni sağlar inşallah hepimiz için yeni günler var artık başta rabbim ailemiz sağlığımız yanımızda olsun yeter...
Cizi22 ne güzel inşallah her günün geçirdiğin bu süper haftasonu gibi olur ...Anne kız hasret gidereceksiniz çook sevindimm senin adına..En güzelini yapıyorsun canım giden çekilen acılara ahlanıp vahlanacağımıza geçmişteki yaşadıklarımızdan ders çıkarıp kendimize hayatımıza adapte olmak çabalamak en güzeli ...

Nasılsınız hanımlar?
Grip oldum. Müdürüm eve yolladı bugün. Salya sümük uyudum. Terleyip duş aldım...
Grip hem hafif hem çok ağır bir hastalık...
Ama öyle iyi geldi ki tüm gün yatmak

Merhaba bayanlar,

Geçmiş olsun canım daha iyisin inşallah evet kış ayı böyle ağır soğukalgınlık insanı bitkin bırakıyor..Hasta olmanın tek altenatirfi gün boyu uyumak helede kış günü çalışan bayanların tek isteği bu oluyor ama rabbim her ne olursa olsun sağlık versin başta...
Bende koşturmaca iş spor klasik döngü içinde dön dur ...Hayata ayak uydurmaya çalışma durumları...

Şiş boğazlarıma ağrıyan her noktama rağmen iyiyim
Desende inanmayın kendimi kandırıyorum.
Yarın arabamı muayneye götüreceğim. Erkek işlerini de yapmaya başladım. Hatta bu zamana kadar yapmadığım tek işti :)
Eski komşularımı ziyarete gittim vu akşam . Bol dua ve sevgi ile evime döndüm. Hayatımıza dokunan insanların değerini daha çok bilmek gerekmiş. Şimdi diyorum ki o ne kadar kızarsa kızsın keşke daha çok görüşseymişim komşularımla...

Konunuzu okumuştum önceden. Şu son yazdığınız msjlra bakıyorumda maşallah size. Ne kadar güçlü bir bayansınız. Hayat zorluklar ve imthanlarla dolu ne güzel pes etmeyip bunlarla savaşıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun

Sabah yeni iş yerimden arkadaşlarımla kahvaltıya gittim. Uzun bir kahvaltı, bol dedikodu... Huzurlu Güneşli bir istanbul günü... Hatta bizimki brunch oldu uzun uzun 2 ye kadar.
Sonra arabamı bakıma götürdüm. Sonra koştura koştura muayneye.... Arabam muayeneden geçti Sorunsuz 2 sene problem yok.
Şimdi eve geldim. Temizlik saati Malum yarın annem gelecek. Kızmasın bana

Koskocaman amin diyorum Teşekkür ederim. Pes etmem hiçbir şeyi çözmüyordu. Bende savaşmaya karar verdim. Daha doğrusu savaşma değil, Rabbimin verdiği imtihanı geçmeye çalışıyorum. Dilerim isyankar bir kul olmamışımdır. Rabbim affetsin bir kusurum varsada. Rabbim yardım etsin.

Kızlar nasıl geçti haftasonunuz?

Günaydınn kızlar iyi güzel mutlu umutlu haftalar,

Merhaba Cizi22 ne güzel doludolu güzel bir haftasonu geçirmişsin.Benim yorucu idi kardeşim şehirdışında idi bu hafta geldi onunla vakit geçirdik bolbol evimiz misafirle doldu taştı yoğun yorucu ama bir o kadar güzel eğlenceli idi benim için.Ama işte bazen kendimi tuhaf hissetmiyorum değil sanki bir evliliği becerememiş koca bir beceriksiz gibi hissediyorum o an geleceğe dair tüm umutlarım kesiliyor ve boşuna çabaladığımı hissediyorum.Yada boşanmış olduğumu bilenler sanki farklı bir kişiliğe bürünmüşüm gibi davrandıkları fikrine kapılıyorum ama aksine insanlar hiç bir şey konuşmuyolar demiyolar ama benim içimdeki ruh halimde kaynakl herhalde karışığım birazz bu ara...

Canım biraz bizim kuruntumuz biraz da gerçek hislerin...
Ne yapalım bunlarla yaşamayı öğreneceğiz.
Benimde annem geldi. Senelerdir ilk kez hesap yapmadım annem gelecek ne yapsam diye. O sebeple öyle huzurluyum ki
Boğazlarım hala berbat... Ne geçmez gripmiş

Aynenn canımm dediğin gibi biraz hüsnü kuruntu birazda gerçekler bazen çok iyi oluyoruz bazen ise çok güçsüz herhâlde evre evre yaşamamız gereken bir durumm inşallah herşeyin hayırlısı olur hakkmızda...
Huzurlu olman ne güzel rabbim ailemizin eksikliğini yaşatmasın bizlere en güzeli bazen hesapsız plansız yaşamak lazım ama arada bir tabii :)
Canımm yaa geçmiş olsun ilaç ve doktor desteği alıyorsun inşallah dikkat et kendine ...

Aslına bakarsan çok fazla ilaç kullanmak istemiyorum. Zaten o kadar çok kimyasal alıyoruz ki vücudumuza... Ama sanırım direnmenin anlamı yok almam gerekecek çünkü geçmiyor
İşler öyle yoğun ki... Bazen klavyenin üzerine Yatıp uyumak istiyorum hastayken.
Birde kilo aldım bu ara, sanırım Kilo alınca bağışıklığım çöküyor. Acil kilo vermem lazım.
Bu ay aşkta şanslı ayımmış... Henüz hiç bir kıpırtı yok. Sizce şansımız döner mi

Dikkat kendine grip diye geçiştiriyoruz ama vücut direncini düşüyor dikkat etmek lazımm ama kimyasal konusunda haklısın ama bazen gerekiyor böyle durumlarda...Vücut direnci düşünce oluyor uyku hali çabuk toparlarsın inşallah ....
Yaaaa bu spora gidenlerin kaderi galiba bende gidiyorum yediğime eskisine göre daha dikkat ediyorum ama ne hikmetse kilo alıyorumm
Hadi bakalımm aşk konusunda bu ay değil her daim şanslı olursun inşallah canım döner belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…