Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Rabbim hep yanında. Bunu her an hissediyorum.Canım benim gece gece metanetin beni uyandırdı resmen kendime sıkıntı ettiğim şeylerin küçüklüğünü gösterdin bana bir an sen çok güçlü bir kadınsın... Çok zordur başta anlıyorum seni reddedilmenin hatta son safhada yok sayılmanın yarattığı hissi... Allaha bol bol dua et, ananın babanın değerini bil belli ki çok güzel insanlar. Allah gönlüne göre verecektir sen dimdik durdukça. Eski eşinin yaptığı çocuklukmuş, o zaten bir çocukmuş canım... Allah gönlünw ferahlık versin işini kolaylaştırsın inşallah
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Rabbim hep yanında. Bunu her an hissediyorum.
Ve cidden hiç bir şeyi dert etme sende kendine. Rabbim can sağlığı versin.
Ve asla unutma. Anne baba kardeş ve evlat ve en önemlisi Rabbimin haricinde her şeyin eskisi olabiliyor.
Ve hiç bir şey bize ait değil. Rabbimin bir sınavı zaten hayatımız. Onun takdiri her şey...
Hepimiz güçlüyüz aslında. Cidden başa gelen çekiliyor.Allah eksikliklerini göstermesin canım.. Bunu her an hissedebilmen zaten önemli olan. Allah ışığını eksik etmesin senden, senin gibi bizden daha güçlü kadınlardan
Koskocaman amin diyorumKonunuzu okumuştum önceden. Şu son yazdığınız msjlra bakıyorumda maşallah size. Ne kadar güçlü bir bayansınız. Hayat zorluklar ve imthanlarla dolu ne güzel pes etmeyip bunlarla savaşıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
Kızlar nasıl geçti haftasonunuz?
Canım biraz bizim kuruntumuz biraz da gerçek hislerin...Günaydınn kızlar iyi güzel mutlu umutlu haftalar,
Merhaba Cizi22 ne güzel doludolu güzel bir haftasonu geçirmişsin.Benim yorucu idi kardeşim şehirdışında idi bu hafta geldi onunla vakit geçirdik bolbol evimiz misafirle doldu taştı yoğun yorucu ama bir o kadar güzel eğlenceli idi benim için.Ama işte bazen kendimi tuhaf hissetmiyorum değil sanki bir evliliği becerememiş koca bir beceriksiz gibi hissediyorum o an geleceğe dair tüm umutlarım kesiliyor ve boşuna çabaladığımı hissediyorum.Yada boşanmış olduğumu bilenler sanki farklı bir kişiliğe bürünmüşüm gibi davrandıkları fikrine kapılıyorum ama aksine insanlar hiç bir şey konuşmuyolar demiyolar ama benim içimdeki ruh halimde kaynakl herhalde karışığım birazz bu ara...
Canım biraz bizim kuruntumuz biraz da gerçek hislerin...
Ne yapalım bunlarla yaşamayı öğreneceğiz.
Benimde annem geldi. Senelerdir ilk kez hesap yapmadım annem gelecek ne yapsam diye. O sebeple öyle huzurluyum ki
Boğazlarım hala berbat... Ne geçmez gripmiş
Aslına bakarsan çok fazla ilaç kullanmak istemiyorum. Zaten o kadar çok kimyasal alıyoruz ki vücudumuza... Ama sanırım direnmenin anlamı yok almam gerekecek çünkü geçmiyorAynenn canımm dediğin gibi biraz hüsnü kuruntu birazda gerçekler bazen çok iyi oluyoruz bazen ise çok güçsüz herhâlde evre evre yaşamamız gereken bir durumm inşallah herşeyin hayırlısı olur hakkmızda...
Huzurlu olman ne güzel rabbim ailemizin eksikliğini yaşatmasın bizlere en güzeli bazen hesapsız plansız yaşamak lazım ama arada bir tabii :)
Canımm yaa geçmiş olsun ilaç ve doktor desteği alıyorsun inşallah dikkat et kendine ...
Aslına bakarsan çok fazla ilaç kullanmak istemiyorum. Zaten o kadar çok kimyasal alıyoruz ki vücudumuza... Ama sanırım direnmenin anlamı yok almam gerekecek çünkü geçmiyor
İşler öyle yoğun ki... Bazen klavyenin üzerine Yatıp uyumak istiyorum hastayken.
Birde kilo aldım bu ara, sanırım Kilo alınca bağışıklığım çöküyor. Acil kilo vermem lazım.
Bu ay aşkta şanslı ayımmış... Henüz hiç bir kıpırtı yok. Sizce şansımız döner mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?