Uzak dur canım ve önüne bak...
Sanma ki iyileşecek
Hiç bir şey hiç bir zaman iyileşmez unutma...
Ve bence sakın takip etme
Ben ki takip etmeyi bıraktım o noktadan sonra önümü görmeye yeni planlar yapmaya yeni hayat kurmaya başladım
Ah guzel arkadasim bir onceki yazinda kendin dile getirmissin zaten "beni Allah korumus"evet seni Allah korumus.bizler kotu birer tecrubeyle anladik ki bir insan asla degismiyor, taviz veren hep kadinsa o iliski yurumuyor, herseye kosturan onemseyen cabalayan ...kadinsa o iliski yurumuyor.bizim eski eslerimizde su an bosanmis pozisyonda ve evet belki beni yanlis anlayanlar olacaktir ama bu bence gercek.erkeklerin 2.esleri kiymetli oluyor.cunku ilkini kaybettik bunu da kaybetmeyelim diyorlar.ve ben yine soyluyorum onlar bizi sevmedikleri icin bu raddeye geldik.cunku sevgi bu degildi.her neyse sizin yazinizin altinda kendimize atifta bulundum.ama isin ozu su ki takip etmeni vs anliyorum.asla ne kinarim ne elestiririm.ama takip etmek sana zarar verir.biliyorum elinde degil ama ne zaman ki takip etmeyi birakirsin o zaman saglikli dusunmeye baslarsin.ve emin ol ki ilk esine benzemen su bu birsey ifade etmiyordur onun icin.oyle olsaydi ilkiyle olurdu.o yuzden asla boyle bir kiyaslamaya girme.bos yere kendini uzme.su anda icinden geleni yap.takip, gozyasi vs.zaten bir sure sonra hepsi kendiliginden yok olacak...Bende kendime cok kiziyorum ama elimden gelmiyor iste. Onu blokladim yani o beni gormuyor ama ben onu takip ediyorum. O yetmemis gibi birde eski esinide takip ediyorum( Yazinca bile utaniyorum ama bilmiyorum ediyorum iste. Eski esininin sosyal paylasim sitesindeki profilini takip ediyorum resimlerine bakiyorum. Cok sacma biliyorum ama yapiyorum iste...
Birde hep aklimdan gecen: beni acaba eski esine benzedigim icinmi secti yaklasti bana? Eski esi de benim gibi avukat, sarisin vs, vs..
Aslinda haklisin soylediklerinde.bir ice kapanma evresi yasadim sanirim.ama yoruldum artik be arkadasim. Esyalarimi bekle dur, bi taraftan da bu aralar artan duyumlar.ne planlaniyor ne yapiliyor bilmemek korkutuyor.ben huzur dinginlik istedikce daha cok huzurumu bozuyolar.Merhaba kızlar,
Cizi tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah yoğun bir salgın var anne ilgisi iyi gelecektir.. Ohh anne kız sefa yapmışsınız ne güzel... Ben baya yoğunum bu arada böyle gidecek ama fırsat buldukça yazmaya çalışacağımm inşallah bende spor iş koşturuyorum dün yine yakın arkadaşımla görüştüm gülmekten konuşmaktan vakit bulamadığımız eğlenceli güzel bir gün geçirdik :)
İnstoncum hepimiz dönem dönem böyle bir içe kapanma yaşıyoruz buda yaşadıklarımızı sindirme etkisinin bir evresi herhalde şubat ayı inşallah dediğin gibi senin için hayatınla ilgili yeni başlangıçlar hayırlı kapılar açar ve en kısa zamanda moralmen bomba gibi olursun
tatlı_tuğçe hayatına bir yön vermek geçmişi bırakmak istiyor ve söylediğin allah beni kurtarmış sözünün doğruluğuna inanmak istiyor isen önüne bak Cizi ve İnstonunda dediği gibi geçmiş geçmişte kalsın onu takip etmeyi bırak kendinle ilgili planlar kurmaya ve kendi hayatına yönelmeye çalış. Bizlerde zor zamanlar geçirdik ve hepimiz için hayat bir şekilde devam ediyordu ve biz biryerden tekrar başlamak zorundaydık.Hemde eskisine göre daha güçlü daha dik o yüzden silkelen ve hayatına bak . Ve şunu unutma yıkılan umutların tabiiki var yeri doldurulamaz ama evlilik içinde olmadığına ve daha çok kaybetmediğine şükret ...
Sana dq hayirli cumalar canim. Baya bi ciddi durum ya deseneHayırlı cumalar herkese...
Bitip tükenmek bilmeyen öksürüğümün gribin ve faranjitin yanında alerji olduğuna kadar verdi doktorum.
Ve dün gece alerji ilacını içtikten sonra Günlerden sonra ilk kez en azından daha az öksürerek uykuya dalabildim geç de olsa...
Inşallah bu gece daha kolay olacak uyumak. Bir dünya işim var ve kafam davul gibi... Sert bir kahve eşliğinde işlerimi yapmaya koyuldum. Öpüyprum sizi
Aynen Dediğin gibi ben fazlaymışım hayatında... Sorun ya da suçlu aramıyorum. Sadece sevmemiş... Ama keşke benim Hayatımı mahvetmeseydi... Helal etmiyorum verdiğim hiçbir emeğiÇok üzüldüm. Kusura bakma ama adam çok karaktersizmiş. Herseyin bir adabı vardır. söylediğin gibiyse adam senden kurtulmayı kafaya koymuş bence ve sebep yaratmış. dua et bence sadece 2 yılını çalmış. Allah sabır versin. Asla kendi sorgulama Kendine zarar verirsin.
O hayatı alıp başlarına çalsınlar canım. Üzülecek kadar insan olmamalarındandır, değer yargılarının olmayışındandır.Bugün bir arkadaşımla konuştum uzun uzun. Erkek Tarafından baktım Boşanma olayına... Üzülerek söylüyorum ki kadın çekiyor Acısını üzüntüsünü... Erkekler hayatına devam ediyor hanımlar... Kısacık sürede yeni sevgili be hayat kuruyorlar. Rabbim bildiği gibi yapsın ne diyeyim..
Bugün bir arkadaşımla konuştum uzun uzun. Erkek Tarafından baktım Boşanma olayına... Üzülerek söylüyorum ki kadın çekiyor Acısını üzüntüsünü... Erkekler hayatına devam ediyor hanımlar... Kısacık sürede yeni sevgili be hayat kuruyorlar. Rabbim bildiği gibi yapsın ne diyeyim..
Valla benim eski eşimle ailesi buna bile üzülmedi... Babası evden eşyalar çıkarken öyle beddualar etmiş ki bana bütün apartmandaki komşularım hala onu söylüyor ne Çiğ insanlarmış diye(eski komşularımı ziyaret ediyorum sık sık Arıyor onlar da sağolsunlar).Günaydınn bayanlar...
Merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli bu ara iş yoğunluğundan fırsat bulup yazamadım ...nasılsınız nasıl gidiyor yaşam...Dün uzun zamandan sonra ilk defa mutluluktan ağladım ve hayata yeniden sımsıkı bağlandım çok şükür iyiyim dahada iyi olacağım.. Ahh be Cizi22 dediğin gibi olan kadına oluyor gerisi boş ve yalan onlar için yaşam çok kolay ben bunu söyledim ve hepte söylerim duygusuz insana ne kar ederki ? Ben bundan 2 hafta önce eski eşimin ağzından bana üzüldüğüne dair bir konuşma duydum üzüntüsüde kadın olduğum baba evine bir bayan olarak döndüğüm için evliliği bittiği kaybettiği için değil ama kimse bana üzülmesin çok şükür sağlıklıyım ailem dağ gibi arkamda aç değilim açıkta değilim huzurum yerinde yani demem o ki bize üzülenler hayatına kaldığı yerde devam ettiğini sanan eski eşler boşanan erkekler aslında vahim durumda olan kendileri sen en güzel şeyi söylemişsinn rabbim bildiğin gibi yapsın gerisi boş biz iyi olalımm yeter ...
Valla benim eski eşimle ailesi buna bile üzülmedi... Babası evden eşyalar çıkarken öyle beddualar etmiş ki bana bütün apartmandaki komşularım hala onu söylüyor ne Çiğ insanlarmış diye(eski komşularımı ziyaret ediyorum sık sık Arıyor onlar da sağolsunlar).
Hala şaşkınlık içerisindeyim. Mesela babası Demişti ki her şey bana kalmış onlar ne almış ki??? Parmağımdaki Yüzüğü altınlarımı aldılar gözleri doymadı... Utanır insan diyeceğim ama insan değiller. Mutfaktaki tüplü eski küçük tv yi, yatılmış nevresim takımlarını aldılar...
Yani özetle Allah şaşırtmasın. Onlar şaşırmışlar.
Üzülmeye gelince...
Allah üzülsün acısın halimize. Rızkı, sağlığı, huzuru, Mutluluğu veren de o alan da o. Rabbim Hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Üzülmeyelim Önümüze bakalım.
Rabbimin sınavı bu dünya. Elbet hak yerini bulacaktır. Kimsenin ahı kimsede kalmaz...
Aslında bir süredir düşünüpte söyleyemediklerini öyle güzel anlatmıştım ki.Tum yorumlari basinizdan gecenleri ve sizlerin olaylar karsindaki tutumlarinizi hepsini tek tek okudum..kadin olmak ne zor, erkeklerde olsa dahi bir kadininki kadar cesur atmayan kalblerimiz neden bu denli aciyi hisseder, bizi hem bu kdr zayif hem de ayni zamandq guclu yapan herneyse sukurler olsun rabbime...
Esimi o kadar cok sevmistim ki o aglarsa anam aglar dediginde benim icim yanardi..oysa o annesini cok severken annesi onu hic dusunmedi...esimin yuzune baktigimda icim giderdi erirdim..o beni sevmezmis hissederdm ama konduramazdim sevmese neden evlensin derdim zira kendi de oyle derdi..
Seven daglari deler sevmeyene karinca yuk misaliydim esime..kahir derdi bana, olmicekmisin derdi. O denli yaralardi beni..sinirliydi, kontrolcuydu, bencildi,nankordu..git dedi artik istemiyorum ilk git demesi degildi..git dedi yine 25 ocak aksami..durmadim,ciktim gittim..ona hicbisey demedm..telefonumu kirmisti telefon istedim diye yapti bana bunlari, hem de tuvaletten 1 dk cikmaadim diye kirmisti o telefonu..gece sarilip uyurduk ya o yeterdi bana..ama son zamanlqrda artik o da yoktu..bitmistim onun icin...
Koskoca 5 hafta gecti onsuz bir defa agladim sadece o da duygusal sarkiya denk geldim oyle.14 subatta aradi evlilik danismanina gidelim diye..bu hafta gidecegiz..
Ama oyle kirgin bir yanim..hic yoktan yasatti, erkeklik yapamadigini dusundu hep. Hic yoktan yikti yuvasini, gurur ve inadindan gel de diyemedi, ozur de dilemedi..ama hep dua ettim Allaha ona goster benim gibi biri onun hayatina gelmeycegini goster diye...annesi gidip evi bile temizlememis esyalarimi qlmaya gittim hersey nasil biraktiysam oyle..icim acimiyor ama garip tuhafim..ona uzulmuyorum da bile bile bu adama guvenerek evlilik gibi buyuk bir ise kalkistim.ona kiziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?