Evliliğimiz pisi pisine bitti

Aslında son bir aydır işlerin yoğunluğu ve kardan dolayı çok düzenli gidemedim spora. Dilerim ikimizde çabucak veririz aldığımız kiloları...
Aşk konusuna gelince... Şöyle burç yorumlarına gözüm takıldı orada gördüm. Yoksa burçlara kalsa sadece en süper aşkı yaşamış olmam lazımdı bu yaz:) oysa malum en süper kazığı yedim

İnşallahhh yaza fit gireriz kilo sıkıntısı olmaz ...
Sorma astroloji var evet ama tabii onlarla yaşam olmuyor :) evet 2014 yılı resmen kazık yeme senesi idi hemde en güvendiklerimize ...
Silkelenme zamanı...

İnşallahhh yaza fit gireriz kilo sıkıntısı olmaz ...
Sorma astroloji var evet ama tabii onlarla yaşam olmuyor :) evet 2014 yılı resmen kazık yeme senesi idi hemde en güvendiklerimize ...
Silkelenme zamanı...
Bütün hayatım a dan z ye değişti 2014 de. Iyi oldu kötü oldu diyemiyorum. Demek ki hayırlısı buymuş diyorum... Rabbim demek ki bunu hayırlı görmüş...
Ama 2015 daha sakin geçsin istiyorum. Bünyem daha fazla fırtınayı kaldırabilir mi bilmiyorum. Rabbin kaldıramayacağımız sınavlarla sınamasın.

Bence 2015 yılı benim için iş seyahat borç ödeme ve kendini dinleme yılı olacak.
Kimse yok etrafımda ve benim de öyle bir talebim yok şimdilik... Huzur istiyorum Allah'tan Rabbim sağlık huzur ve hayırlı Kazanç versin...

Cizi22 konuna üzüldüm. Yaşadıkların hiç kolay değildir eminim.
Sayfa sayısının 221 olmasına da ayrıca şaşırdım.
Allah yardımcın olsun.

Cizi22 konuna üzüldüm. Yaşadıkların hiç kolay değildir eminim.
Sayfa sayısının 221 olmasına da ayrıca şaşırdım.
Allah yardımcın olsun.
Vesfa kader işte ne yaparsın... Hayat hepimiz için farklı şeyler hazırlıyor bizden habersiz...
Sayfa 221 olmasına neden şaşırdın anlamadım ama? Malesef benim durumumda o kadar çok kadın var ki...
Ben sadece pes etmedim... Evet zorluklar yaşadım benden daha fazla zorluklar yaşayanlar da vardır eminim ama pes etmedim... Ve istedim ki bu durumda olan herkese umut olayım. Bir nefes olayım.
Hayat her şeye rağmen güzel Rabbim bize bu canı verdiği için ve her an Rabbim bize yeni kapılar açıyor... Önemli olan Tevekkül edebilmek sanırım.

Tabiikide tevekkül önemli hakkimizda hayırlısı bu imis neyin doğru neyin yanlış olduğunu kim hatali kim hatasiz diye düşünmek pek bişey kazandırmiyor Rabbimin bir sınavı idi iyi veya kötü bir şekilde bu sınavı vermemiz gerekiyordu hayırlısı buymus demek ...
2014 yılı o kadar şey aldıki cidden bizden bazen düşünüyorum 1 sene değilde 10 sene gitmiş gibi ömrümden...2015 ne getirir ne verir bana hayatıma bilmem ama benden bişey almasın goturmesin yeter istediğim sağlık huzur dolu dingin bir sene olsun... biten Evliliklerden sonra kalan bize borçlar bende senin gibiyim borç ödeyerek geçecek 2017 ye kadar zaman ama olsun rabbim sağlık güç versin ödenir gider borçlar ... ama seyahat sart kafa dinlemek huzur bulmak hayaller için sart

Ay valla en çok ne koyuyor biliyor musun... 9 ay taksit yapmışım ona böyle çok kalabalık bir kıyafet alışverişi yapmıştım internetten dolabını yeniledim diyebilirim... Adam evden giderken ilk o kıyafetleri almış götürmüştü... Ve ben bu ay 9. Taksiti ödeyeceğim... O da giyiyor onları adamım diye...
Vermem diye korkup ilk onları almıştı sanırım

Herhalde var hepsinde bu karaktersizlik ben tek çöpü bile almadım onun ailesinin bana aldığı ama oda ben ona sevgili nişanlı evlilikte ne aldı isem sordu geri vermesem olur mu nasıl bir zihniyet tenezzül noktası cidden soktayimmm yaa bende ...

Yapacak bir şey yok... Her şeyleri onların olsun... Ama ben hakkımı helal etmiyorum.

Yapacak bir şey yok... Her şeyleri onların olsun... Ama ben hakkımı helal etmiyorum.
Öyle olan oldu yapacak bişey yok ... qValla canım seninle ayni fikirdeyim ama keşke haktan Helal den haramdan anlasa idiler anlasalar şu noktalara gelinmezdi.. ben inanıyorum ki bu yaptıklarının hesabı sorulacak ve ölesiye pismanlik yaşayacaklar tek isteğim bunu dünya gözü ile görmek ...

Umut her yeni günde umut her doğan güneşte ve sağlıkla gözümüzü alabildiğimiz her yeni gün bize bayram ... umut bizim ekmeğimiz inancımız bayramımız. ..

Canım benim Pişmanlık duymaları önemli değil. Rabbin kul Hakkı'na karışmıyor biz de helal etmiyoruz. Nokta... Başka bir şey demeye gerek var mı??? Allah biliyor onların bilmesine gerek var mı

Günaydın kızlar. Bol öksürüklü bir geceden sonra sürünerek işe geldim.
Hasta olmak özel sektörde pek bir şey ifade etmiyor...
Yağan yağmura kapalı havaya rağmen keyfim yerinde. Sanırım annemin yanımda olması iyi geldi.
Mutlu bir gün geçirmek dileğiyle

Bende aynı olmasa da benzer bi durum yaşadım, hayatta en kıymetlim dediğim eski erkek arkadasim annem istemiyor diye ayrılmıştı benden. üniversite birinci sınıftaydim ailem uzaktaydi çok yalnızdim. inanin 7 kilo verdim derslerim korkunç çevremlede iliskimi tamamen bltlrmistim.simdi düşünüyorum hiç değmemiş. Ve zaman gerçekten her şeyin ilacıymis. Allah başka dert keder vermesin. İnşallah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba ...

Ohh keyifler hep böyle iyi olsun inşallah..Anne candır yaaa merhamet sıcaklık şefkat herşey ondan gizli...Yaraların merhemi anne sevgisi ... Rabbim eksikliğini göstermesin bizelere

Cizicim hala gecmedi midikkat et kendine.allahtan annen yanindaymis. Nisan Kederi yle yazilarinizi okuyorum da, biz onlari hatirlatacak bisey kalmasib diye sifirliyoruz hayatimizi onlar neyib pesindeler? Ne denir ki?
Ben nasilim dersen iz boslukta gibi...ne kadar gucluydum oysa ki; (umarim gecici bir durumdur.hafra sonu teyzemler gelicek onlarla kafa dagitirim biraz.zaten subat sonunda yeni baslangiclar yapma sansim da geliyo r.sanirim guzel gunler geliyor...

Merhaba arkadaslar uzun bir aradan sonra yine tekrar KK ne girmek istedim. Yazilanlarin hepsini okudum ve cok uzuldum. Ben henuz evlenmedim ama inanin yazdiklarinizi okurken bazi yerlerde gozyasimi tutamadim. Allahim herkesin karsina kiymet bilen bir es cikarsin. Kiymet bilmeyen bir adamla bir omur gecmez zaten.

Ben daha tanisma asamasindayken yari yolda birakildim. Hep beni deliler gibi seven adam beni her defasinda hic yoktan sebebten yolda birakti. Ben ona 3 defa sans verdim ama her defasinda aynisini yapti. Simdi bunlari okuduktan sonra cok sukur allahima diyorum, besbelli beni korumus bu adamdan. Zaten benden once bir evlilik yapmis ve onuda yari yolda birakmis..bosanmislar... Ama onca zaman gecmesine ragmen ben bu adami bir turlu aklimdan cikaramiyorum.

Hep whatsappden takip ediyorum.. saat kacta online, resim degistirmismi falan...kafayi yicem (((

Uzak dur canım ve önüne bak...
Sanma ki iyileşecek
Hiç bir şey hiç bir zaman iyileşmez unutma...
Ve bence sakın takip etme
Ben ki takip etmeyi bıraktım o noktadan sonra önümü görmeye yeni planlar yapmaya yeni hayat kurmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…