Kızlar bir de ben şikayet ediyordum ya iş yerimde olan garipliklerden ve müdürümden...
Kızlar ben terfi aldım 4 ayda... Üstelik zam da Yaptılar maaşıma... Şoktayım
Iş aramaya başlamıştım ama sanırım bir süre daha bu pozisyonda çalışacağım
Kendini suçlama çünkü bunun bitmesine karar veren biz değiliz. Nasıl evlilik 2 kişilikse ayrılıkta öyle... Hayırlısı bu olduğu için Rabbim böyle nasip etti.
Canım benim tebdil-i mekanda ferahlık var diyorum bu konuda ve tabii ki zaman her şeyin ilacı...canım maşallah azimlisin.. işlere daha sıkı mı sarıldın ne yaptın ben dikkat eksikliği yaşıyorum banada fikir verirmisin?
Ah canım benim.... Karnındaki bebişine odaklan ve bol bol dua et, Rabbim senin sesini duyacaktır...Merhaba,Öncelikle geçmiş olsun.Zararın neresinden dönerseniz kardır.Çalışan bir kadınsın ve sanırım çocuğunuzda yok,Hertürlü kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin.Benzer bir ana kuzusu durumu benim eşimdede var,Ama şunu biliyorum senelerdir çalışıyorum kimseye eyvallahım yok,Bazen aileye düşkünlük kişinin kurduğu kendi ailesine odaklanmasını engelliyor ne yazıkki.
Âmin canım benim , çok teşekkür ederim.Kesinlikle hayırlısı bu diyorumm ama işte bazen insan dibe çekilmiyor değil... Bu arada terfi haberine çok sevindimm canım rabbim sana dah güzel mutluluklar yaşatsın inşallah ...
Ah canım benim.... Karnındaki bebişine odaklan ve bol bol dua et, Rabbim senin sesini duyacaktır...
Bana da dua edersen sevinirim :)
Canımcım, öncelikle şunu unutma, eğer ki kurtulma imkanı varsa sonuna kadar gidilmeli.
Benim eski eşim bırakmasa ben sonuna kadar Savaşı'dır o karaktersiz adam için bile.
Çünkü yuva bu...
Dilerim Rabbim sana ve eşine bebeğine hep yeni umutlar verir sımsıkı bağlar sizi hiç Üzülmezsiniz....
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Canım biliyorum zor... Ama imkansız değil:)bu saat oldu ben daha işe başlayamadım mesela .. şimdi bir gaz verip kendime bismillah diyip başlayacağım..
Canım biliyorum zor... Ama imkansız değil:)
Ben de yemekte insanlar eşten Çocuktan Kv kp sen konuştu. Bana da diyorlar ki sen rahatsın... Bir an durdum... Rahatım tabii... Ama be çektiğimi bir ben bilirim bir Allah... Gençliğim hayallerim gitti...
Ama sonra dedim ki kendime, yeni hayaller kurabilmek yeniden yaşayabilmek için fırsat var. O zaman işe gömülelim kuzucum
Insallah hepimizin cok guzel gunleri olsun.gercekten de zoru basariyoruz bizler.bu ay gelecekmis ama hala bir ses yok.cocugu gormeye gelecekmis.onceden, bosanmadan gelmek istemiyirdu cunku evladimi gorurse vazgecermis(ben de gelse de vazgecse diyodum ya!!!!) Simdi ne degisti anlamiyorum.ustelik cocugumun bircok seyi orada ve hala esyalarimizi gondermemisken cocugu gormek istemesi...ne diyim ki diyecek birsey yok...Aynen yüklenn işeee ... İnsanın unutmak kendini toparlaması için büyük motivasyon kaynağı sen şimdi işe gömülelim dediğinderesmen ilk ayrılık zamanlarımı hatırladım düşünecek bir tek boş sanisem olmasın diye deli gibi işe vuruyodum kendimi şimdide farksız sayılmam ama o ara bir iş aşkı depreşivermişdi...
İnstoncum özlemişim seni olsun canım olsada olmasada yaz..Hayırlısı canım geç olsun temiz olsun vardır bundada bir hikmet rabbimin hikmetinden sual olunmuyor inşallah çok güzel günlerin olur canımm bugünler geriye dönüp baktığında unutulup giden günler olur canımm...
Canım Allah bebeğine de sana da gam keder göstermesin.İNŞALLAH CANIM
İnşallah Dediğin gibi olur. Bazen umudumu yitiriyorum. Bu hayatta her zaman erkekler kazanıyor ve olan Kadınlara oluyor...Tamamen klasik bir ana kuzusu, Allah yarına bırakır kimsenin yanına bırakmaz. Asıl sen daha iyi bir eşe daha iyi bir hayata layıksın. Verilmiş sadakan varmış boş versene. Hayatta en büyük acı evlat acısı derler Allah kimseye göstermesin. İnsan evladı ona bile alışıyor. Bol bol bekarlığın tadını çıkart. Seni gözden çıkartanı, özünden sözünden düşürmeye bak.... Dilerim musmutlu yeni aşklara yelken açarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?