Evliliğimiz pisi pisine bitti

Ben burdayimmm canimm iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin:)) diger kizlar siz nerdesinizz?? Burasi artik favori topigim benim icin :)
Iyi diyelim iyi olalim.ama iste dunya hali sikintilar bitmiyor.baya bir agladim yine.ama esle ilgili degil baska sikintilar yuzunden. Vardir Allahin bir bildigi.insallah feraha cikarir Allah.beni, hepimizi..cunku cok yoruldum artik. Tek dayanagim evladim. Rabbim onunla imtihan etmesin diyorum

Kızlar merhaba uzun süreli takipcinizim, Sizleri gördükce çok şanslı olduğumu düşünüyorum( nasıl bir şanssa artık asıl anormallik bendeymiş demiyorum da). Adam evlenirken sevmemiş ki ben çok salakmışım, kısa flört nişsnlılık döneminde bile sevgisini gösteren bişe yapmamış bi adamdan bahsediyorum.2yıllk evlilik hayatım tamamen mantık evliliği olmuş onun tarafından farketmem geç oldu.Diyorsunuz ya aklından çıksa kalbinden çıkmaz filan işte bu konuda şanslıyım böle bi adamı ben daha yanındayken kafamdan içimden öyle bi çıkardım ki merak dahi etmiyorum bağımlılığı vardı iddia at yarışı milyarlar gitti bu yolda. Yalanlar la yaşayan ruhsuz bi adamdı. Etrafındakiler boşanmaya sevinmez ama biz seninkine sevindik dediler o derece yani. Güzel anılar paylaşımlar aklına gelip kötü olanlar var benim öle bi derdimde yok. Benim derdin ben böle bi adamla nasıl evlenebilmişim.

Allah belasını versin onun da öle bi adamı evlendiren ailesinin de, çok şükür çalışıyorum ailem yanımda düzenimi kurdum. Flört etmişte olmamış sayıyorum.

Allah yar ve yardimcin olsun canim insallah sıkıntılarıni Allah giderir. Imtihan hayati iste. Benim de aklima geliyor yine uzuluyorum. Ama Allah ailemizle imtihan etmesin bizleri, hele evlat tabi ki en onemlisi. Koca bulunur da aile bulunmaz derler.

Canim ben yine sevmistim ama su an eskisi gibi bir sevgi hissetmiyorum. Asil zoruma gidiyor bana yaptiklari. Allaha havale ediyorum. Zamanimizdan caldilar resmen, ama yine sukur halimize insallah bundan sonrasi cok guzel olur bizler icin

Zamanımızdan çalıp hakkımıza girdiler evet, Allah'a havale ediyorum, illeti bırakamayan, birey olmayan kişiler evlenmemeli kesinlikle..ortak noktalarımız bundan sonrası için hayatımızdaki belirsizlikler inşallah herşeyin hayırlısı olur. Paylaşımları okumak güzel

Kizlar nasilsiniz? Yine yoksunuz

Merhaba kızlar,
Uzun zaman oldu görüşemeyeli yazdıklarınızı okuyup beğeniyorum ama inanın çok yoğun bir iş dönemi içerisiyindeyim bir türlü yazmak fırsat olmadı... İnstoncum neyin var canımm lütfen o güzel yaşlarına kıyma canım benim hiçbirşey için evladına sarıl o senin en büyük desteğin geleceğinin aydınlık yanı canım...Eşin ile olan konuya gelince bişey hissetmiyor olman çok iyi varolan ve devam edecek olan süreçte daha çok yıpranmamanı sağlar buda sana çok büyük bir artı canımm ailesine gelince ne söylediklerine ne yaptıklarına tıka kulaklarını gözlerini kör et onlara artık senin için 3.şahıstan öte başka bişey değiller...Rabbim senin evladın ve ailen hakkında en hayırlısını versin herşey gönlünce güzel olsun bu saatten sonra canımm...Dualarım seninle..

Cizi22 seni her geçen gün daha güçlü görmek çok güzel bir şey sen güçlü durdukça bizde senden destek alıyoruz seni sayende birbirimizle buluştuk...Her şerde vardır bir hayır dedikleri bu olsa gerek canım...İnşallah her geçen gün daha iyi olur daha mutlu olursun rabbim karşına hep daha hayırlı iyi insanlar çıkarır...

Toykız herşey gelip geçiyor içindeki acıyı dindirmek elimizde değil ama hiç değilse derdine ortak olarak hafifletebiliriz bu süreç içerisinde herşey gelip geçecek şuan içindeki hırsı üzüntüyü öfkeyiyi acıyı lehine çevirmek senin elinde kendine eğitimine odaklan canım...Hepimiz geçtik bu dönemlerden inan bana hepimiz aynı soruları sorduk kendimize ne istediler bizden ailemizden hayallerimizden bu kadar basit miydi bu sorulara hiç cevap arama canım çünkü ardı arkası gelmiyor soruların sen kendini toplamaya bak canımm inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur gelecek güzel günlerin kapındadır...

Bana gelecek olursa yoğun bir çalışma şartları arasında gidip geliyorum..Arada git geller oluyor mu evet oluyor ama bugünüme çok şükür üzüldüğüm heran kendimi toplamak için yaşadığım kötü günleri hatırlıyorum artı eksi hesabı yapıyorum toparlanmak için ... Amaaa tabii güzel şeyler var 2 beden inceldimm form tutuyorumm işyerinde çalışmamın karşılığı olarak maaşımda ufak bir değişme oldu :) yatırım yapıyorum....Kendimi geliştirmek için aşçılık workshoplarına katılıyorummm...Seminelere bakıyorum....Dolu dolu bir yaz için planlar programlar içine girdimm...Ve kariyerim için önemli kararlar aldımm artık kendim için çalışıyorum....Vee bana bol enerji depolatan güzel bir doğumgünü geçirdimm ve o an anladımki çoook şükürki ailem var çok güzel dostlarım var vee sizler varsınız iyiki...

Canimmm oncelikle d.gunun kutlu olsun.cok ama cok guzel, mutlu, , huzurlu, , saglikli yillarin olsun.yogun temponu ben okuyunca yoruldum Allah guc kuvvet versin:) kisa sureli bi seyahat yaptim iyi geldi. Tabi ortamda bulunan evli ciftleri gorunce, ya da evlilik hazirligindakileri gorunce bogazimda olusan yumruyu ve dolan gozlerimi saymazsak.bu da gecer ama eskisi kadar koymuyo.ve o anlardaki duygusallik eski ese degil aile ortamina, yuvaya olan imrenme.masallah diyorum hep oyle insanlari gorunce.ne guzel esleri bos islerle, ergen tavirlarla ugrasmak yerine coluguna cocuguna bakma derdinde diyorum.oyle iste bende ki durumlar.

Çook teşekkür ederim canım rabbim hepimize başta sağlıklı mutlu huzurlu güzel ömürler nasip etsin :) Aminn canım ama bu tempo bana enerji veriyor bazen isyan etsemde bu tempo sayesinde toparlandım...Ahhh o duyguyu bende çok iyi biliyorum bakıyorum şöyle bende yaşça küçükler bile ne güzel evliliklerini mutlu huzurlu geçiriyolar dediğin gibi onca insan var ailesinin başında insan kıyaslama yapınca bir tuhaf oluyor o ayrı o hepimizide var canımm bugünümüze şükür diyelim... Ovv seyahatler her zaman güzeldir derler yani tedbili mekanda ferahlık vardır diye boşuna dememişler

Cok sagol canim insallah ben de tez zamanda toparlarim kendimi ve sizler gibi guclu olurum. Aklima getirmek istemiyorum ama dusunmeden edemiyorum daha bugun aklimdaydi beni sirf ailesi ayril dedi diye yari yolda koymasi, eften buften sebeplerle bitmesi, gram deger vermeyip kolayca vazgecmesi. Sonra dusundum ki o hic uzulmuyordur simdi. Ne kadar adi insanlar hic mi vicdanlari sizlamiyor. Musluman Muslumana bunu yapar mi. Benim hala icim aciyor nasil hevesliydim mutluydum gecen sene sozlenirken nisanlanirken evlenirken ama her seyi mahfettiler. Keske kendimden cok deger vermeseymisim, o benim tirnagim bile olamazmis hata ettim.

Bilemezdikki canım benim böyle olacağını biz karşımızdaki insanları kendimiz gibj bildik insan ailesine nasıl değer verirse güvenirse öyle davrandik hata bizde değil canım bize sahip çıkamayan eslerimizde. .. inşallah dahada iyi olacaksın canım sükret rabbime sığın ...

Düşünmemeye çalış çünkü düşünüp içini acıtmak sana zarar verir onlar şimdi hiç birşey olmamışcasına akışında hayatlarına devam ediyorlar duyarsızca. Kendime bakıyor bakımımı yapıyor alışverişler yapıp mutlu ediyorum kendimi, her yerde dimdik durmaya çalışıyorum.

Sagolun kizlar cok haklisiniz. Haklarim onlara haram zikkim olsun yuva yikanlarin yuvasi olmaz. Allahin adaletinin tecelli edisini tez zamanda gormek istiyorum. Bir insan evladini kolayca harcamak neymis gorsunler. Onlarin da evlatlari var..

Sagolun kizlar cok haklisiniz. Haklarim onlara haram zikkim olsun yuva yikanlarin yuvasi olmaz. Allahin adaletinin tecelli edisini tez zamanda gormek istiyorum. Bir insan evladini kolayca harcamak neymis gorsunler. Onlarin da evlatlari var..
Aynen canım onlarında evlatları kızları var yaşattıklarını yaşarlar umarım.maddi manevi Allah biliyor ya herşeyin hesabını ona bırakıyorum veeeee önüme bakıyorum bundan sonra

Kizlar bosanma davasinin ilk adimi atiliyor.dualarinizi eksik etmeyin.kazasiz belasiz oyunsuz iftirasiz hayirlisiyla bitsin artik.evladimla mutlu olurum insallah. Hepimiz mutlu oluruz insallah.

Kizlar bosanma davasinin ilk adimi atiliyor.dualarinizi eksik etmeyin.kazasiz belasiz oyunsuz iftirasiz hayirlisiyla bitsin artik.evladimla mutlu olurum insallah. Hepimiz mutlu oluruz insallah.

Senin evladının ve ailenin hakkında herşeyin hayırlısı olsun instoncum dualarımız seninle ... Bu zamana kadar çektiğin sıkıntıların sonu olur inşallah rabbim bundan sonra sana evladına dert keder vermesin yüreğinize ferahlık refah versin...Herşey yolunda gider hakkkında hayırlı sonuçlar alırsın inşallah...

Ayyy canimsin ya.Allah razi olsun.oyle guzel yazmissin ki samimiyetini satirlarindan hissettim.insallah arkadasim insallah...artik huzurlu mutlu gunlerimiz gelir.hepimiz icin.babamla gittim.ve kiz babasi olarak buruklugunu, evladi icin uzuntusunu, torunu icin cirpinisini gozyasima hakim olamadan yasadim.beddua etmiyorum ama o zor donemlerin ardindan beni ve evladimi cirkince birakisi, kendini dusunmesi...aldigi bu vebal yeter diyorum icimden.mahkeme sonuclanana kadar yuregim agzimda olacak biliyorum. Ama vekilim sensinAllahim diyerek dua ediyorum. Hepimiz bu yollardan geciyoruz.hepimizin acisi kendine buyuk.ama biliyorum ki hicbirimizin ahi kalmaz onlarda.insallah Allah hepimize selametlik verir feraha cikarir.ne olur dualarini eksik etmeyin.tek korkum evladimla ilgili.parasi pulu onun olsun.Allah evladimdan ayirmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…