Evliliğimiz pisi pisine bitti

Kizlar bosanma davasinin ilk adimi atiliyor.dualarinizi eksik etmeyin.kazasiz belasiz oyunsuz iftirasiz hayirlisiyla bitsin artik.evladimla mutlu olurum insallah. Hepimiz mutlu oluruz insallah.
Canimm Allah yar ve yardimcin olsun artik insallah tamamen kurtulursun. Darisi benim de basima. Rabbim sana evladina ve hepimize huzurlu ve mutlu gunler gostersin bundan sonra. Ne kadar uzulsek de kazanan biz olacagiz insallah, cunku beddua bile etmesek ahimizi almalari yeter.

Amin arkadasim aminn.ne umutlarla ne hayallerle evlendik, kimimiz cocuk sahibi oldu ..ama simdi onlardan yara almasan kurtulmak icin dua ediyoruz. Kim ister ki yuvasi dagilsin hele ki cocuk varken.ama iste karsimizdakiler bu zihniyette olmayinca.dedigin gibi beddua etmesekte ahlarimiz var.Allah sahid, adil olan, hakem olan ve vekil olan...O na havale hersey. ..

Bu evlilikler hep boyle kotumu olmak zorunda tatlim ya cok uzuldum senin adina bende 1 yillik evliyim bizde de hep sorun hep sorun halbuki ne kadar cok seviyorum esimi bnde yuzune bakmaya doyamazdim gozlerinin icine bakardim sanki onun nefesi beni hayata baglio oyle asigim ona simdide ayri yerlerde kaliyoruz uzucu ama gercek sanirim bizde bosanma asamasina geldik oysa ne hayallerim vardi benim bu evlilige dair insanin icinde yanginlar cikio da kimseye bsi diemio

Allah yardımcın olsun.iyi çocğunuz filan yok yok yakınken bitmiş kurtulmuşsun bence böyşe bir adamla ömür geçmezdi zaten. kurtuldum de sevin bence. ne saçma ya pısırık bi adam. çok pişman olur kafasını taşlara vurur boşversene. hayatını kur hayatına devam et mutlu ollmaya bak. Allah büyük.

mutlu evlilik diye bişi olmadığı paranoyaklığına kapıldım. mutlu görünen herkes de gözümde evcilik oynuyor gibi geliyor..

Kimse boşanmak için evlenmiyor...
Evet bende şanslı görüyorum kendimi, bu şekilde Ömür geçmezdi. Yitip giden hayallere üzülüyor insan ama hayatı bir yerinden tutmak gerek sanırım.

Korkmayın kızlar başınıza benim gibi aksi Şeyler geldiğinde. Allah hem dayanma Gücünü kuvvetini veriyor hem de yeni bir yol çiziyor.

Epey sessiz kalmış buralar ses verin hatunlar:) dilerim herkes için her şey yolunda gidiyordur.

Kayinvalidem yatak odasina girecek esimin ustunu ortecek, oyle bir tekmelerdim ki ziplaya ziplaya kacardi .. uzgunum ama siz musade etmissiniz onlarda yapicagini yapmis. Kimsede hata aramayin izin vermemeliydiniz.

Keryneia, ne demek kimsede hata aramayin? Siz bizim gibi ana kuzulariyla evli oldunuz mu hic, ki bizi anlayabilesiniz. Biz ne yaparsak yapalim, boyle erkekler adam degil olamazlardi da. Sorun karakterde cunku. Boylelerine karsi mukemmel bile olsan, yine de gecinemezsin. Cunku adam karaktersiz ana kuzusu akli yok.

Valla benimkide cok duskundur, kayinvalidemlerde cok duskundur.. cocuk gibi zirt pirt ararlardi.. simdi sesi solugu cikmiyor kimsenin. Ben mukemmel esmiyim, degilim.. kimse icin mukemmel olmak, hizmet etmek, kul kole olmak zorunda degilim.. zaten siz boyle yaptiginiz icin devamli kullanmaya calisiyorlar. Kurallar koyun, cizginiz olsun.. hic mutevazi ve fedakar olmak zorunda degilsiniz. Siz yeni bir yuva kurdunuz diger aile olan baglariniz koptu. Bunu ilk once kabullenmek zorlarina gidiyor, ama ogreniyorlar. Benim kayinvalidem cok bilmis ve asiri duskundur, suan kuzu gibi.. canim benim cok seviyorum kendisini. Hic saygisizlik yapmadim, ama konustum.. rahatsiz oldugumu belirttim bana guvenmelerini sagladim... esimde bende suan cok mutluyuz bu anlamda.

Kv.nizle konuştuysanız ve sizi anladıysa , eşinizde sizinle beraber olduysa iletişim kurabildiğiniz bir aileye sahipsinizdir demektir.
Bazen aylarca konuşsan anlamayacak insanlara denk gelinebiliyor.

Odasına girdiği için ister tekme tokat kovsun, ister güzelce konuşsun işe yaramaz. Eşi sadece " ne var bunda , o da benim annem böyle kabul et " der.

Iyide sizde zaten bu sekilde kabullenilmislik var, zaten size ne desem oda ise yaramayacak .. siz birakin ne dersesine filan siz tavrinizi koyun o istedigini zirvalasin. Bu kadar negatif yuklu olmaya gerek yok, bir kadin kendini ezdirmeye yatkinsa ezdirir.. bunun sanlsla filan alakasi yok, bu tamamen o kisinin enerjisi ve karakteriyle alakali. Bu dusuncemi zamanla anliyacaksiniz.

Yazdiklarinizi okudum.ve evet bir noktada haklisiniz"kurallariniz olsun, tavriniz olsun vs"hepimizin kurallari, tavri, karakteri, kisiligi vs var.bunlar bizi birey yapanozelliklerimiz.yalniz soyle birsey var atladiginiz siz, kayinvalidenizle, esinizle konusmussunuz ve karsilikli saygi cercevesinde uzlasmissiniz...mutlulugunuz daim olsun insallah. Fakat bir de olaya su noktadan bakmak gerek. Mahrem denilen kavrama hic dusunmeden giren bir insana, karikoca arasini bozmanin en buyuk gunah oldugunu bildigi halde Allahtan korkmadan bu yeltenen insana neyi nasil anlata bilirsiniz? Gorgu, saygi, orf, merhamet, sevkat...bunlar ogretmeyle olacak seyler degil belli bir yastan sonra.kaldi ki bir insan bunu yapiyorsa bende karsilik vermezdim.icim icimi yerdi ama evime gelen misafir, buyuygum der susardim.yani bunlar oyle tavir yaparim sunu yaparimla duzelecek seyler degil.ki duzelmemis ki evliliklerimiz sonlanmis.Allah iyi insanlarla karsilastirsin ne denir ki...

Dogru diyorsunuzda, ben susmazdim.. misafirimse evde benim kurallarim gecer kimse kusura bakmayacak, kusmeyecek, darilmayacak.. yoksa bir daha zor girer eve yani. Cokta tin cok ta fifi :)

evliliğin başlangıcı benimkine çok benziyor bende yeni evliyim 1 yılı dordurmadık henüz.korkuyorum....

Kendi hayatımla ilgili demedim. Böyle bir problem yaşamıyorum.
Bunu defalarca gördüm, mücadeleyle geçen bir hayatın sonu hüsran oluyor ve kadın dayanamayıp ayrılıyor.
Siz istediğiniz kadar güçlü olun, direnin , karşıdaki hayatı size zehir etmeye devam eder.
Eş önemli bu noktada.
Kadınlar birşeyleri düzeltmek için uğraşa uğraşa evliliğin tadı kaçıyor. Böyle evlilikler var

esi dogru secmek onemli, ben etrafimda cok gormuyorum bu tur seyleri allahtan.. ama tabi iyi taniyarak evlenmek onemli, ben esimle iki sene beraber yasadim ve sonra evlendim, gayet super bir evlilik ortaya cikti :)

esi dogru secmek onemli, ben etrafimda cok gormuyorum bu tur seyleri allahtan.. ama tabi iyi taniyarak evlenmek onemli, ben esimle iki sene beraber yasadim ve sonra evlendim, gayet super bir evlilik ortaya cikti :)

Maşaallah size. Allah daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…