Sok oldum ne serefsiz herifmis :/ Allahindan bulsun ikisi de, senin ve evladinin sucu neydi. Buyuk ah aldilar onlar gorecekler gunleriniNeler yapiyorsunuz kizlar? Keyifler nasil? Ben sonunda bosandim.hatta yetmedi bosandiktiktan sonra meger uzun zamsndir aldatildigimi ogrendim.esyalarimi gondermemisti ya simdi belli oldu nedeni.yenisiyle boy boy resimler cekilmeliymis...ne denir ki Allaha havale. ..ve hep diyorum bir erjek garantide metres, para pul vs olmadan kolay kolay bosamaz.evli bir erkekle ask yasayip evine giden birine zaten denilecek soz yok...bundan sonrasi icin soracak olursaniz, umarim artik bizden sonsuza dek uzak olur...
acaba boşandıktan sonra aldatılmış olduğunuzu öğrendiğiniz için başka bir tazminat vs davası açılamaz mı? Alah yardımcınız olsun. ben bu olayları yaşarsam harbiden intihar ederdim bu kadar güçlü kalmanın bir formulü varsa bana da söyleyin.Neler yapiyorsunuz kizlar? Keyifler nasil? Ben sonunda bosandim.hatta yetmedi bosandiktiktan sonra meger uzun zamsndir aldatildigimi ogrendim.esyalarimi gondermemisti ya simdi belli oldu nedeni.yenisiyle boy boy resimler cekilmeliymis...ne denir ki Allaha havale. ..ve hep diyorum bir erjek garantide metres, para pul vs olmadan kolay kolay bosamaz.evli bir erkekle ask yasayip evine giden birine zaten denilecek soz yok...bundan sonrasi icin soracak olursaniz, umarim artik bizden sonsuza dek uzak olur...
Ah be arkadasim ben de oyle diyordum yeter ki bitsin. esyalarimi gondermeden, arabayi alarak, hicbirsey vermeden birakti...resmen ekmegine yag surdum.gerci hos bosanmadan once ogrenseydim de para pul olmasa da en azindan esyalarimi isterdim.ben de kullanmam onlari evet ama en azindan bu sekilde icim icimi yemezdi.zor birsey bosanmak ama suruncemede kalmak cok daha zor.hayirlisiyla sen de feraha kavus Insallah. Inis cikis hep oluyor ya.bir gun umut dolu bir gun birak yaaa bu saatten sonra nolur ki modu:)Sok oldum ne serefsiz herifmis :/ Allahindan bulsun ikisi de, senin ve evladinin sucu neydi. Buyuk ah aldilar onlar gorecekler gunleriniyuva yikanin yuvasi olmaz eski esin surunecek daha dur sen. Nefret edilesi insanlar zalimler bunlar. Resmi olarak da ondan kurtulmus olmana sevindim Allah bundan sonra sana ve evladina mutlu huzurlu bir hayat versin.
Ben de iyi olmaya calisiyorum inisli cikisli hayatim su an. Bazen cok enerjisiz hissediyorum, gecer insallah. Resmi olarak da henuz bosanmadik, davayi acmisti zaten yakinda o da olur. Bir sey de istemiyorum yeter ki hicbir bag kalmasin
Aminnnn arkadasim oncelikle...Allah korusun buyuk konusma intihar falan edilmiyo cunku oyle.ki eski esim benim taaaa uni.den arkadasim yaklasik 7 yillikda evlilik yani 14-15 yildir hayatimda olan biriydi.bilemiyorum atlatmamdaki en buyuk faktor su oldu sanirim. Hayatimin en acili doneminde ustune bi de hamilelik, cocuk bunlarla ugrasiyordum.bi taraftan da esim! Yalniz kalmasin diyip onun yanina gidiyordum.ama iste gecen seneden beri bosanma karari alinip lojman derdi icin bosamayinca, bir anda ustune bu surec yasaninca zaten tukenmisti hersey.ama iste arada evlat oldugu icin hep bir ihtimal diyosun Evladin icin kotu ayrilmamaya cabaliyosun.sonrasi malum.hatta icime su serpildi biliyo musun o an.Allahin gazabini dusundum, allahim sen varsin dedim.vekilimsin sana havale gordun di mi dedim.tabi ki bir an kotu oldum ama en buyuk uzuntum kizim icin.yazik boyle bir babasi var dedim.bakip bakip beni affet kizim dedim.amannnn Allah evladimla imtihan etmesin. Hersey gercekten bizler icinmis...acaba boşandıktan sonra aldatılmış olduğunuzu öğrendiğiniz için başka bir tazminat vs davası açılamaz mı? Alah yardımcınız olsun. ben bu olayları yaşarsam harbiden intihar ederdim bu kadar güçlü kalmanın bir formulü varsa bana da söyleyin.
Başına kötü Şeyler gelmeden kötü insanlarla karşılaşmadan onu yapardım bunu yapardım demek ne kolay...
Kalbi taş olmuş olan sizsiniz... Asıl ben size Acıdım... Yazık... Bir bayan olarak başka bir bayanım acısından tat alıyorsunuz? Geçmişinizde çok canınızı yaktılar sanırım. Paylaşmak ister misiniz? Biz güçlü kadınlarız bu forumda yazışan. Hep destek olduk birbirimize ve destek olmaya da devam ediyoruz. Isterseniz destek olabilirizNe diyelim, nefret mi duyalim size cektirenlere.. basina kotu birsey gelmeyen insanmi var? .. bence sucun sizce olan kismini cozun yoksa ayni seyleri bir daha yasarsiniz. Cok ciddiyim ve ictenlikle size yardim etmek istiyorum. O kadar negatifsiniz ki bunu bile goremiyorsunuz.
Herkesin basina kotu seyler gelir dunya ve imtihan hayati bu.ama kimse bu kadar iddeali konusmaz.ve her kotu sey yasayan kendini mi suclamali? Samimiyetle bunlari yazdiginiza inanmiyorum.hepimiz farkli seyler yasadik ama ahkam keserek degil yerine koyarak yorum yaptik.Ne diyelim, nefret mi duyalim size cektirenlere.. basina kotu birsey gelmeyen insanmi var? .. bence sucun sizce olan kismini cozun yoksa ayni seyleri bir daha yasarsiniz. Cok ciddiyim ve ictenlikle size yardim etmek istiyorum. O kadar negatifsiniz ki bunu bile goremiyorsunuz.
Canım benim hep söylüyorum sana yine söyleyeceğim. Onlar hesapçı kötü kalpli çıktı diye kendi hayatına kıymaya değer mi? Inan yaralar kapanıyor zamanla. Hep Konuşuyoruz ve bir kez daha söylüyorum. Yeniden başlamak için asla geç değil. Hayatta duruşunu sen belirleyeceksin. Sakın üzme kendini ve şükret Kurtuluş'un içinacaba boşandıktan sonra aldatılmış olduğunuzu öğrendiğiniz için başka bir tazminat vs davası açılamaz mı? Alah yardımcınız olsun. ben bu olayları yaşarsam harbiden intihar ederdim bu kadar güçlü kalmanın bir formulü varsa bana da söyleyin.
Valla benimkide cok duskundur, kayinvalidemlerde cok duskundur.. cocuk gibi zirt pirt ararlardi.. simdi sesi solugu cikmiyor kimsenin. Ben mukemmel esmiyim, degilim.. kimse icin mukemmel olmak, hizmet etmek, kul kole olmak zorunda degilim.. zaten siz boyle yaptiginiz icin devamli kullanmaya calisiyorlar. Kurallar koyun, cizginiz olsun.. hic mutevazi ve fedakar olmak zorunda degilsiniz. Siz yeni bir yuva kurdunuz diger aile olan baglariniz koptu. Bunu ilk once kabullenmek zorlarina gidiyor, ama ogreniyorlar. Benim kayinvalidem cok bilmis ve asiri duskundur, suan kuzu gibi.. canim benim cok seviyorum kendisini. Hic saygisizlik yapmadim, ama konustum.. rahatsiz oldugumu belirttim bana guvenmelerini sagladim... esimde bende suan cok mutluyuz bu anlamda.
Kalbi taş olmuş olan sizsiniz... Asıl ben size Acıdım... Yazık... Bir bayan olarak başka bir bayanım acısından tat alıyorsunuz? Geçmişinizde çok canınızı yaktılar sanırım. Paylaşmak ister misiniz? Biz güçlü kadınlarız bu forumda yazışan. Hep destek olduk birbirimize ve destek olmaya da devam ediyoruz. Isterseniz destek olabiliriz
Herkesin basina kotu seyler gelir dunya ve imtihan hayati bu.ama kimse bu kadar iddeali konusmaz.ve her kotu sey yasayan kendini mi suclamali? Samimiyetle bunlari yazdiginiza inanmiyorum.hepimiz farkli seyler yasadik ama ahkam keserek degil yerine koyarak yorum yaptik.
pekiii kumarbaz çalışmayan sırtınızdan geçinen üzerinize sürekli borç açan aynı zamanada ana kuzusu ama keşke anakuzusu olarak kalsaydı bence en zararsız haliydi...
haaa ama dediklerinizin bir kısmına hak verdim ben kendi hakkımı baştan korumadım.. ezildim.. özgüvenimi onların ayaklarının altına serdim.. bütün bu kötülüklerin yapılmasına ben müsade ettim başkaldırmayarak..
hopppp kardeşim ne oluyo bana bunları yapamazsınız yada ben ağaç kovuğundan çıkmadım ailem var arkamda diyerek sağlam durmadım... inan sebebini çok sorguladım hatta yardım bile aldım sebebini neymiş biliyormusun annemi rol model almışım.. karşı çıkmayışları ezilmesi vs.
zararın neresinden dönersem kardır diyerek yola çıktım şimdi herşey değişti tabi.. ama benim boşanma sebebim buydu bir başkasınınkinde suç tamamen karşı tarafta olabilir burda size katılmıyorum
Seni sürüklediği gibi... Teşekkür ederiz önümüzde güzel bir örnek oldun. Sevgisiz, Sorumsuz ve duyarsız olan acınası insanların nasıl olduğunu gördük sayende..Herkes kendini suclamali, ben bunu yaptim her zaman. Hic kimseye ofke duymadim, nefret etmedim.. belki acimisimdir haddim olmayarak.. sevgi en olumsuz seyi bile iyilestirebilecek bir guctur, nefret hayatinizi daha cok kaosa surukler.
siz daha hayattan cok darbe yiyeceksiniz, bosverin aglayin bir kosede acilirsiniz :)Seni sürüklediği gibi... Teşekkür ederiz önümüzde güzel bir örnek oldun. Sevgisiz, Sorumsuz ve duyarsız olan acınası insanların nasıl olduğunu gördük sayende..
Nefret? Oyle bir cumle yazmadim ki.kaldi ki nefret sevgiden dogar ve o yuzden nefret etmiyorum kimseden rahat olun.bir de rica edicem konuyu saptirmayin.bellI yasa gelmis bir insanim.neyin ne oldugunu biliyorum. Alakasiz sekilde hayalini kurdugunuz sizi anlatmaniza gerek yok.burada sohbet havasinda samimiyetle ilerleyen gunlerin, aylarin birikimi var.hepimizin derdi kendimize yetiyor.size esinizle ve sevdiklerinizle mutluluklar...Herkes kendini suclamali, ben bunu yaptim her zaman. Hic kimseye ofke duymadim, nefret etmedim.. belki acimisimdir haddim olmayarak.. sevgi en olumsuz seyi bile iyilestirebilecek bir guctur, nefret hayatinizi daha cok kaosa surukler.
Yazık sana bir kez daha... Darbeyi sana atan atmış ki sen böyle zavallı aciz olmuşsun. Çok şükür Aklım fikrim yerinde. Senin gibi zavallı acınası etmesin Allah. Dilerim sana da şifa verir o taş kalbine merhamet, zavallı Sevgisiz amaçsız hayatına bir amaç gelir..siz daha hayattan cok darbe yiyeceksiniz, bosverin aglayin bir kosede acilirsiniz :)
ayhh :) bana devamli hakaret ediyorsun, az onceki mesajindada var birde hakli gibi konusma ve aglamayi kes! bak kendi kendini uzdun yine, bunu goremiyorsun bile.. haklisin sen herkes dusman.. inandir kendine ama ise yaramaz.Yazık sana bir kez daha... Darbeyi sana atan atmış ki sen böyle zavallı aciz olmuşsun. Çok şükür Aklım fikrim yerinde. Senin gibi zavallı acınası etmesin Allah. Dilerim sana da şifa verir o taş kalbine merhamet, zavallı Sevgisiz amaçsız hayatına bir amaç gelir..
Nefret? Oyle bir cumle yazmadim ki.kaldi ki nefret sevgiden dogar ve o yuzden nefret etmiyorum kimseden rahat olun.bir de rica edicem konuyu saptirmayin.bellI yasa gelmis bir insanim.neyin ne oldugunu biliyorum. Alakasiz sekilde hayalini kurdugunuz sizi anlatmaniza gerek yok.burada sohbet havasinda samimiyetle ilerleyen gunlerin, aylarin birikimi var.hepimizin derdi kendimize yetiyor.size esinizle ve sevdiklerinizle mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?