Evliliğimiz pisi pisine bitti

insan kendini ne kadar değerli görürse o kadar değerlidir, bu sözünüze katılıyorum. ancak bazı insanlar kendilerini o kadar değerli sanırlar ki başka kimseyi değer vermeye layık bulmazlar. bunlara psikolojide narsist denir ve şizofreninin bile tedavisi varken narsizm'in yoktur. oysa meziyet iltifata tabidir. kimse kendini kimseden büyük görmemeli. ben evliliğinde mutlu olan insanlar olduğunu öğrenince mutlu oluyorum. böylesi de mümkün demek ki diyorum. mutlu insanların belki formülleri vardır belki şansları. keşke burada sadece kadınların yaşadıkları şanssızlıklarla ilgili değil de mutlulukla ilgili paylaşımlara daha fazla rastlasak. mutlu olmanız ne güzel, bizim gibi sorunlarınızın olmaması. siz de bu güzelliklerle ilgili tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz, yol gösterici olur. ancak burada gerçekten acı çeken, haketmediği şeyler yaşayan insanlar yeterince yıpranmış oldukları için fazlasıyla hassaslar. yol gösterici olmayı tercih edebilirsiniz. genel yorumlar yapabilirsiniz, şahsi tartışmalara girmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

instoncumm ne denir bilemedim ama hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım benim senin evladının ve ailenin yaşadığı sıkıntılar kötü günler geçmiş gitmiş olsun kötü günleriniz bundan sonrasında kalmış olsun inşallahhh canım... Ahlaksız herif hemcinsim insanların bunları yapmış olmasını kabullenemiyorum rabbim her iki cihandada sana yaşattıklarını hesabını sorsun her ikisinede canım paraya pula gelince ihtiyaç olduğundan değilde can yakmak istediğimizden yapmak istiyoruz bunları ama boşver rabbimin adaleti herşeyin üzerinde canım..İnşallahh bundan sonra hakkında güzel şeyler olur rabbim herşeyin en güzeline en iyisine layık kılsın sizleri canım...

İnşallah hepimiz için en Güzeli olacak:) sen nasılsın canım?

Amin canımm inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun ... İyiyim canım yoğun bir çalışma döneminde geçiyorum işler güçler durumu üzerine birde aile eşrafından birkaç sağlık problemi yaşıyoruz onun koşturması içinde çok sık giremiyorum girincede ancak okuyabilme fırsatım oluyor ama sizden güzel haberler aldıkça mutlu oluyorum... Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor ?

Aminnn guzel arkadasim. Allaha havale etmekten baska bisey gelmiyor elimden. Bundan sonrasi icin Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.hep diyorum Allah bugunumuzu aratmasin, beterinden korusun.bu arada sizlere de cok gecmis olsun.cok ciddi boyutlu saglik sorunu degildir insallah. Saglik deyince oyle hassaslasiyorum ki gozum doluyor hemengecen bir hintli atasozuymus sanirim onu okudum sizlerle de paylasayim:"tanrim sen saglik ver gerisini ben hallederim"biraz agir bir soz kabul ama iste saglik herseyin basi.illa beden sagligi da degil ruh, psikoloji sagligi da cok onemli.ki bizlerin yasadigi su surec yeterince yipratti psikolojimizi.

Aminn canım inşallahhh bugünümüze çok şükür diyebiliyorsak işte en önemli şey bu cidden yaşadık yaşamamız gerekiyormuş yaşadık tek denilecek şey bu çok şükür ki alnımzın akı ile sıyrıldık bu kötü günlerden en önemli şey...Ablamın sağlık sorunu küçük bir operasyonla halloldu çok şükür ama dayımın durumu ciddi bağırsak kanseri ama rabbimin izni dualar ve doktorların dayımın çabası ile bunuda aşacağımıza inanıyoruz rabbim dermansız dert vermesin yeterki... Ağır ama çok doğru bir söz canım rabbim sağlık versin en önemlisi bu sağlık olunca huzurda oluyor mutlulukda parada ama sağlık yoksa hiçbiri olmuyor canımm...Evet fazlaca yıprandık psikolojik açıdan ama şimdi o yıpranan örselenen kanayan yaraları sarma zamanı ...

Ablana cok gecmis olsun. Cok sukur gelmis gecmis.dayina da rabbim safi ismiyle sifa versin insallah. Varsa cocuklarina bagislasin, sizlere bagislasin. Allah istemedikten sonra kimseye birsey olmaz.oluyu bile diriltendir o.ki biliyosun benim yasadiklarimi.Allah once ailesine sonra sizlere sabir ve guc versin.hastane kapisi caresizligini cok iyi bilirim.ve cok zordur.dayin icin dua edecek ve okuyacagim insallah. ..

Amin inşallah canımm...Aminn yeni evlenen evladına yeni doğan torununa bağışlasın daha genç yaşanacak güzel günleri olsun dayım gibi hasta olanların.Çok teşekkür ederim inşallah dualarımız kabul olur rabbimin izni ile bu sıkıntıyıda atlatırız bizim önce rabbime sonra dayıma ve doktorlarına inancımız var bunlarda gelip geçecek bugünümüze çok şükür diyeceyeğiz inşşallahh ...

sizin değişik bir versiyonunu bende yaşayayarak 05 mayısta boşandım

cocukta olsa bir şekilde hayat devam ediyorrr
benim 14 yıllık evliliğim bir çırpıda bitti
kaldık oğlumlaaa baş başa

Günaydın hanımlar :)
Dilerim gününüz süper geçer.
Sabah saçlarımın be kadar uzadığını farkettim mutlu oldum:)
Bi
Super superrrrr ohhhh...bende kremlerin bana iyi geldigini dusunup kendimi kandiriyorum sanirim:) ama annemler yuzune ne surdun cildin cok guzellesmis diyip duruyolar.bisey surnedim kendi hali diyorum:)

sizin değişik bir versiyonunu bende yaşayayarak 05 mayısta boşandım

cocukta olsa bir şekilde hayat devam ediyorrr
benim 14 yıllık evliliğim bir çırpıda bitti
kaldık oğlumlaaa baş başa
Hayirlisi olsun. ..ayni gun bosanmisiz...hayat oyle garip ki.hersey bizler icin.simdi nasilsin? Moralin, keyfin...nerede kaliyosun?

Hayirlisi olsun. ..ayni gun bosanmisiz...hayat oyle garip ki.hersey bizler icin.simdi nasilsin? Moralin, keyfin...nerede kaliyosun?

sorma canım yaşadığımız sürece bu da benim başıma gelmez demiyelim
sadece rabbim sağlığımızla sınamasın gerisi bir şekilde oluyorrr

cnm bizim çok karışıktı

adam başında belli etti kendini ben belki düzelir mi diye sustum sadece(oğlum için çünkü oğlunla ilgileniyordu) sonunda 15 ay önce çekti gitti tabi oğlunula görüşüyordu en son 15 gün önce aradı(ben önce istedim boşanmayı hiç bir şekilde kabul etmedi sonra kendi istedi) anlaşmalı boşanalım dedi bende kabul ettim

ben oturduğum ev ailem almıştı bana evi de annemin üzerine yaptım çünkü güvenmiyordum hala o evde oturuyorum onunla aldığım bütün eşyaları verdim kendime yeni eşyalar aldım ondan bana sadece oğlum var hayatımda

en basiti aldığım arabayı sattı haberim olmadan her seferinde bana sakın bana güvvenme derdi

aslında ben alışmıştım onu yokluğuna sadece etrafın sözü lafı geriyor biraz

birde istemeden de olsa bunların hiç birini hak etmedim hiç bir suçum günahım yok çünkü

kv görümcem eltim bir anda yabancı oldular bana bu zoruma gidiyor zaman zaman beni 14 yıldır tanımamışlar yeri geliyor avm karşılaşıyorum yeri geliyor sokakta bir selamı çok görüyorlar eğer onlara karşı bir saygısızlığım olsaydı hiç üzülmezdim

Bunlari hak etmedik kabul ama belki de boylesi cok daha hayirliydi.cok sukur basini sokacak bir evin var.evladin seninle en buyuk servet...etrafa gelince demesi kolay biliyorum ama hic kulak asma.bizler utanilacak birsey yapmadik.telimizle duvagimizla namusumuzla evlendik ve olmadi ayrildik.kimsenin yuvasini bozmadik, kocasina goz koymadik.yeri geliyor en yakinlarimiz bile anlamiyor.bundan sonrasi icin kendimize ve cocuklari olanlar icin cocuklarimiza bakmaliyiz.eski esinin ailesini ise hic dusunme.ogullarindan ayrildin ya suclu sensin.ben de aylarca evladim icin sustum her turlu suclamaya.simdi bile bisey desem beni suclarlar.Allah biliyor ve goruyor herseyi.Allaha havale etmekten baska bisey gelmiyor elden.Allah beterinden korusun. Vicdanimizin rahat olmasi, uzerimizde kul hakki olmamasi yeter bize.o yuzden biliyorum cok zor bir surec ama yine de guclu ol.cunku evlatlarimizin bize guclu, mutlu annelerine ihtiyaclari var.Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Canım benim Allah SABIRLAR versin. Dimdik dur. İnston doğru söylüyor biz utanılacak bir şey yapmadık. Kötü gözle Bakanın gözü çıksın.
Allah oğlunla sana hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin.

hayırlı cumalarınız olsun kandiliniz mübarek olsun

sağol canm allah razı olsun

evet başım dimdik şu an ona katılıyorum artık adam olaydı yuvasına sahip çıkaydı diyorum

bana hiç bir şeye demeye hakkı yok ne ailesi ne de kendisi şimdi hayata oğlumla sımsıkı sarılarak devam ediyorum

bende hep allaha havale ettim allahım nasıl bilirse öyle yapsın dedim hiç bedua etmedim bugune kadar rabbim vardır bir

bildiği

sağol canım

senide rabbim korusun cnm

allah razı olsun şu mübarek günde herşey gönlünüzce olsun

Kızlar kandilimiz mübarek olsun. Rabb'ime erişsin açılan ellerimiz ettiğimiz dualarımız bu mübarek günde inşallah.
Aminnn arkadasim dualar karsilikli...burada birbirimizi tanimasakta bircogumuz kendim icin dua ederken nicklerinle sizlerese dua ediyorum. Ben ve benim durumumda olan herkese yardim et diyorum. ..

Çok olmuş ama Yazmadan geçemeyeceğim . O kadar üzüldüm gözyaşlarıyla okudum yazdıklarınızı Acınızı içimde hissettim hele Sadece yatağa sevdiğim adam olmadan girmek ve onun artık beni istemediğini düşünmek çok yaralıyor demişsiniz ya yıkıldım yani.. Bende çok seviyorum eşimi yokluğunu düşünmek ürpertiyor . Ama şöyle bi okuyunca bağlanmayacaksın öyle dedim ya . Hayat işte ne getiriyor bilinmiyor. Umarım mutlusunuzdur şuan Allah yolunuzu açık etsin.

Kesinlikle bağlanmayacakmışsın ve onsuz yaşayamam demeyecekmişsin. Ben eski eşim olmadan nefes alamam derdim. Öyle bir nefes Alıp yaşıyorsun ki...
Elbette benim de tercihim yuvamın yıkılmamış olması, Allah'ın en sevmediği helali yapmamış olmaktı. Ama elden ne gelir...
Aileme attığı iftirayı, beni sahipsiz bırakıp adam yerine koymadan bir kez olsun karşıma çıkmamasını asla affetmeyeceğim. Allah'a havale ettim tüm yaptıklarını, Rabbim demek ki beni kurtardı bu adi adamdan ve ailesinden diyorum Artık.
Şimdi Hayatım bazen güzel ve Neşeli bazen yanlız... Yanlızlık Allah'a mahsus elbet, ana Kadir kıymet bilmeyen böyle bir insanla birlikte olmaktansa yanlız kalmak belki De en hatırlısıydı.
Belki de Allah çok daha hayırlı yollar açacak ama bunlar yaşamam gereken basamaklardı. Belki de sınavım bitmedi, dahası da var... Yani sonu ilerisi için hep Hayırlısı... Allah en iyisini bilir ondan gelecek her şey için hayırlısı diyelim hep Allah bilir diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…