Az önce yine bir ağlama krizim oldu... Hakkımı en önce nefesim dediğim eski eşime helal etmiyorum.
Allah bildiği gibi yapsın onunda ailesini de...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Az önce yine bir ağlama krizim oldu... Hakkımı en önce nefesim dediğim eski eşime helal etmiyorum.
Allah bildiği gibi yapsın onunda ailesini de...
Ağlayacağız canım daha, malesef kolay atlatılmıyor. Ne bıleyim ben amaan ne üzüleceğim böylesinin ardından diye 2 günde geçiremiyorum. Olamıyorum öyle katı.işyerinde ben de ağladım tuvalette, sildim gözyaşlarımı gittim yerime tekrar. Gözyaşlarımızda boğulsunlar...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Bana da neler ederdi eski eşim annemin evine geldiğimde...
Üstelik benimkiler uzakta çok özlüyorum derdim...
Allah bildiği gibi yapsın hepsini...
Okumuş adam olması yetmiyor adam gibi adam olsun karşımıza çıkacak bundan sonra
Bana da neler ederdi eski eşim annemin evine geldiğimde...
Üstelik benimkiler uzakta çok özlüyorum derdim...
Allah bildiği gibi yapsın hepsini...
Okumuş adam olması yetmiyor adam gibi adam olsun karşımıza çıkacak bundan sonra
Esimin abileri annesi filan koyden ev almislar tadilat varmis esimde yillik izindeydi yardima cagirdilar daha ben demeden sen annenlerde kal dedi market pazar alisverisimi bile gordu yuk gibi olmasin onlara dedi Allah razi olsun ya valla insan olacak insan .. O boyle davranmaya devam ederse bende kayinvalidemi el ustunde tutarim rabbim yuregini ferahlatsin canm benim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hamilesine biliyorum, ne olur dua et hep benim için. Ne olur Allah tez zamanda düzgün bir insan çıkartsın karşıma da tüm bu yaşadıklarımı unuttursun. Ailemden uzakta tek başımayım ben. Allah kimseyi yanlızlıkla sınamasın. Allah bana tez zamanda hayırlı bir yuva mutlu bir yuva hayırlı bir eş nasip etsin.
Ne olur hep dualarında olayım...
Vallahi hep aklimdasin inan sanki taniyor gibiyim seni rabbimin yardimiyla bu gunler gececek merak etme..sen yeter ki tevekkul et Rabbine birak hakkinda hayirlisini dile.. Annene anne babana baba demeyecek onlarla ayni sofrayi paylasmayacak kibirli insanlardan rabbim korusun seni o herseye kadirdir..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Teşekkür ediyorum tatlım, çok sağol...
Allah seninde hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin. Allah bebeğine hayırlı yazılar yazsın inşallah.
Biz çoktan çözdük bence, elli metreden anlayacağız inşallah :) ağlamak çooook büyük bir nimet, yaşadığını, duygusal olduğunu hissettiriyor insana. Allah bizi göz pınarları kurumuş hissizleşmiş olmaktan korusun, ağlamaktan aciz olanlar zaten durumlarının farkında değiller, etrafın canını acıtmakla meşguller.
Zamanla azalacak bu ağlamalar, daha evleri toplayacağız, öğrenmeyen eş dosta durumu söyleyeceğiz, yaşıtlarımızın düğünlerine katılacağız, bunların hepsi zor gelecek ama olacak, hayatımızı hiç ara vermeden yaşamaya devam edeceğiz, sevdiklerimizle çooook mutlu olacağız :) burada halden anlayan bu kadar insan varken olumsuz düşünmek istemiyorum, en az sizler kadar güçlü olabilmek isterim ben de
Hepimiz birbirimizden güç alarak sanırım aşacağız.
İyiki böyle bir forum var ve birlikteyiz.
Insan bazen bazı şeyleri ailesi ile bile paylaşmıyor. Ama sizler... Hep birlikte o kadar güçlü hissediyor ki insan 😊
Aynen katılıyorum, kimse aynı acıyı yaşamış olanlar kadar destek olamaz, güçlü durmaya çalıştığımız için etraftan destek istememiz de mümkün değil zaten
Çok sıkılırsak bunalırsak buralar bizi bekliyor diye düşünüyorum :)
Bu arada test yaptım tek çizgi çıktı. Nedense bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Sanırım benimki psikolojikti. Bi taraftan da içim burkuldu acaba bebeğin hatrına değişir miydi diyeKendimi mi kandırıyorum :/
Tatlım öncelikle seninki ve benim eski eşim ne kadr benziyor hayretler içerisindeyim...
Bebek olduğunda değişmeyecekti inan bana...
Ben hamileykende aynıydı, bebeği kaybettiğimde de bir zil takıp oynamadığı kalmıştı... Hatta düşün onun ailesinden bebek kaybettiğimizi bilen bile olmadı...
Bebek işleri daha da çıkmaza sokabilir, seni zorlayabilirdi.
Eğer kararın kesinse tedbirini almanı tavsiye ederim.
Değişmesini düzelmesini istemiyor değilim. Saçma bir umut hala var içimde. Ama bu şartlarda kararım kesin. Zaten böyle giderse işimden de olurum onun yüzünden. Herşeyimi aldı elimden kendimi hapis gibi hissediyorum. Köle bile değilim. Sözünden çıkmasını istemediği bir cariyeyim onun için. Yatsın kalksın işini yaptırsın. Bu arada kayınvalidemin iki lafından biri bebek. Artık ona da bağırasım geliyo evliliğimin içine ettin ne bebeği diye. İçim bunalıyo, kararıyo. Böyle herşeyi kusup içimde ne varsa çıkarmak istiyorum. Boğulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?