Evliliğimiz pisi pisine bitti

Ağlayacağız canım daha, malesef kolay atlatılmıyor. Ne bıleyim ben amaan ne üzüleceğim böylesinin ardından diye 2 günde geçiremiyorum. Olamıyorum öyle katı.işyerinde ben de ağladım tuvalette, sildim gözyaşlarımı gittim yerime tekrar. Gözyaşlarımızda boğulsunlar...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ağlaya ağlaya, acımızı çeke çeke de olsa güçleneceğiz canım.
Ohh haketmişti diyeceğimiz günler de gelecek. Sen de tüm acı çeken kadınlar da dualarımda varsınız. Güçleneceğiz canım:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Of tatlım, bana yapılanlara ağladım yine evliliğimin bittiğine değil.
Söylenen yalanlara ağladım...
Yenen hakkıma...
Allah'a havale ediyorum.
Her damla gözyaşımı Allah çıkartsın...
Dilerim bir gün gelecek ve kıymetimizi bilen bizi yanında gururla taşıyacak eşler olacak yanımızda...
Allahım hayırlı yazılar yazsın inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esimin abileri annesi filan koyden ev almislar tadilat varmis esimde yillik izindeydi yardima cagirdilar daha ben demeden sen annenlerde kal dedi market pazar alisverisimi bile gordu yuk gibi olmasin onlara dedi Allah razi olsun ya valla insan olacak insan .. O boyle davranmaya devam ederse bende kayinvalidemi el ustunde tutarim rabbim yuregini ferahlatsin canm benim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Esimin abileri annesi filan koyden ev almislar tadilat varmis esimde yillik izindeydi yardima cagirdilar daha ben demeden sen annenlerde kal dedi market pazar alisverisimi bile gordu yuk gibi olmasin onlara dedi Allah razi olsun ya valla insan olacak insan .. O boyle davranmaya devam ederse bende kayinvalidemi el ustunde tutarim rabbim yuregini ferahlatsin canm benim

Hamilesine biliyorum, ne olur dua et hep benim için. Ne olur Allah tez zamanda düzgün bir insan çıkartsın karşıma da tüm bu yaşadıklarımı unuttursun. Ailemden uzakta tek başımayım ben. Allah kimseyi yanlızlıkla sınamasın. Allah bana tez zamanda hayırlı bir yuva mutlu bir yuva hayırlı bir eş nasip etsin.
Ne olur hep dualarında olayım...

Vallahi hep aklimdasin inan sanki taniyor gibiyim seni rabbimin yardimiyla bu gunler gececek merak etme..sen yeter ki tevekkul et Rabbine birak hakkinda hayirlisini dile.. Annene anne babana baba demeyecek onlarla ayni sofrayi paylasmayacak kibirli insanlardan rabbim korusun seni o herseye kadirdir..

Teşekkür ediyorum tatlım, çok sağol...
Allah seninde hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin. Allah bebeğine hayırlı yazılar yazsın inşallah.

Amin canimmmm Allah razi olsun

Şu an toparladım çok şükür... Bu gece ki gitgelin sonuna geldim😊
Umarım bu gitgel seansları biran önce sona erer.
Umarım bundan sonra ben ve benim durumumdaki tüm kadınların öyle bir hayatı olur ki çekilen tüm sıkıntılar unutulur.
Dimdik, tecrübeleriyle güçlenmiş ve erkek milletini çözmüş oluruz umarım😊

Biz çoktan çözdük bence, elli metreden anlayacağız inşallah :) ağlamak çooook büyük bir nimet, yaşadığını, duygusal olduğunu hissettiriyor insana. Allah bizi göz pınarları kurumuş hissizleşmiş olmaktan korusun, ağlamaktan aciz olanlar zaten durumlarının farkında değiller, etrafın canını acıtmakla meşguller.
Zamanla azalacak bu ağlamalar, daha evleri toplayacağız, öğrenmeyen eş dosta durumu söyleyeceğiz, yaşıtlarımızın düğünlerine katılacağız, bunların hepsi zor gelecek ama olacak, hayatımızı hiç ara vermeden yaşamaya devam edeceğiz, sevdiklerimizle çooook mutlu olacağız :) burada halden anlayan bu kadar insan varken olumsuz düşünmek istemiyorum, en az sizler kadar güçlü olabilmek isterim ben de

Hepimiz birbirimizden güç alarak sanırım aşacağız.
İyiki böyle bir forum var ve birlikteyiz.
Insan bazen bazı şeyleri ailesi ile bile paylaşmıyor. Ama sizler... Hep birlikte o kadar güçlü hissediyor ki insan 😊

Aynen katılıyorum, kimse aynı acıyı yaşamış olanlar kadar destek olamaz, güçlü durmaya çalıştığımız için etraftan destek istememiz de mümkün değil zaten
Çok sıkılırsak bunalırsak buralar bizi bekliyor diye düşünüyorum :)

Birbirimize hep destek tam destek...
Konuşup ruhsal halimizi sürekli değerlendirip yaşadıklarımızı paylaşalım...
Paylaşalım ki yeni hayatlarımızın güzelliklerini zorluklarını birlikte sırtlanalım 😊

Dün eşimin morali çok bozuktu iş yerinde büyük bir hata yapmış içim acıdı ama dedim ki bana merhamet etmeyen acımayan adama acımak yok. Hiç yüz vermedim. Kayınvalidemde yemek yedik bir müddet sonra ben indim. O geldiğinde mutfağa girdi tost yapmış. Bana da yapmış. Yemedim. Hiç konuşmadık. Şimdi işe geldim bi baktım facebook şifrem değişmiş. Gece telefonumu kurcalamış. Daha önce yapmadığı birşey değil. Çok şüphecidir herşeyi didik didik eder. Ama bu sefer başka gücüme gitti. Ben de değiştim şifremi ona da mesaj attım. Al şifrem boşuna uğraşma benim telefondan değiştiricem diye benim gizli saklı hiçbir şeyim yok dedim. Sakın bir daha da bana güvendiğini söyleme dedim. Çok kırıldım. Ben boşanmayı kafama koymuştum tamam ama bu hareketleriyle tetiklemesi canımı yakıyor.

Çok mutsuzum. Bu günler ne zaman geride kalacak

Bu arada test yaptım tek çizgi çıktı. Nedense bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Sanırım benimki psikolojikti. Bi taraftan da içim burkuldu acaba bebeğin hatrına değişir miydi diye Kendimi mi kandırıyorum :/

Tatlım öncelikle seninki ve benim eski eşim ne kadr benziyor hayretler içerisindeyim...
Bebek olduğunda değişmeyecekti inan bana...
Ben hamileykende aynıydı, bebeği kaybettiğimde de bir zil takıp oynamadığı kalmıştı... Hatta düşün onun ailesinden bebek kaybettiğimizi bilen bile olmadı...
Bebek işleri daha da çıkmaza sokabilir, seni zorlayabilirdi.
Eğer kararın kesinse tedbirini almanı tavsiye ederim.

Değişmesini düzelmesini istemiyor değilim. Saçma bir umut hala var içimde. Ama bu şartlarda kararım kesin. Zaten böyle giderse işimden de olurum onun yüzünden. Herşeyimi aldı elimden kendimi hapis gibi hissediyorum. Köle bile değilim. Sözünden çıkmasını istemediği bir cariyeyim onun için. Yatsın kalksın işini yaptırsın. Bu arada kayınvalidemin iki lafından biri bebek. Artık ona da bağırasım geliyo evliliğimin içine ettin ne bebeği diye. İçim bunalıyo, kararıyo. Böyle herşeyi kusup içimde ne varsa çıkarmak istiyorum. Boğulucam

Ben mahkeme salonuna gittiğimde bile bir umut vardı içimde söndü...
Davadan 1 gün sonra üniversiteden arkadaşlarım çiçek yollamış eski eşim yolladı sanmıştım o da söndü.
Özetle biz bayan olarak yuvamız kurtulsun umudunu hep içimizde taşıyoruz ama ilk unutmamamız gereken şey bence eşlerimiz artık evlendiğimiz adamlar değiller ve biz aşık olduğumuzda anneleri tepelerinde değildi.
Adamın annesi atamayacağı satamayacağına göre (ki atsın satsın demiyorum sadece evimize karıştırmamayı oğuldan önce eş olduğunu bilseydiler keşke) ilk vazgeçecekleri eşleri oluyor...
Hala çok zoruma giden yerler var, dediğim gibi dün de epey bi ağladım ama şimdi yeniden resmin tamamına bakıyorum.
Üstelik müjdemi isterim, ben istanbulda değilim şu an ama çocukluk arkadaşım bana ev buldu güzel bir siteden.

kızlar ben sabah 8 den öğlen 12 ye kadar toparlanamıyorum elim ayağım titriyor ve içim çok sıkılıyor. Size de öyle oluyor mu? öğleden sonra ise bir rahatlama geliyor. Çok ilginç bir psikoloji içindeyim.

Eşime bir süre ayrı kalalım dedikten sonra ne aradı ne sordu. Hala düzeltmek için adım atmıyor, evet hatalıyım ama bir kere daha deneyelim demek için bile aramadı. aslında adım atmasını isteyip istemediğimi bile bilmiyorum. Evdeki eşyalarını toplamış onları görmediğim için ve ailem yanımda olduğu için gayet iyiyim. Top şuan onda eğer istiyorsa çabalar istemiyorsa biter ben zaten şuan kendimi bitti psikolojisine soktum alışmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…