Evliliğimiz pisi pisine bitti

Canım bizde de aynı sorun. Ailesi mükemmel ve ben sürekli hata yapan çaylak gelin. Tüm sorunlar benden kaynaklı. Benim kalıtsal dediğim de bu işte. Eşlerimiz ailelerine taparcasına bağlı. Kayınvalideme birşey olacak diye hepsinin ayrı aklı çıkıyor. Ve kayınvalidem de bunu çok güzel kullanıyor. Karakter farklılığına değinmiyorum bile. Dediğin gibi zamanla beni illaki anlar ama işin içinde ailesi olduğu sürece yanlı bakmaya devam edecek. Her zaman ikinci, üçüncü sırada olucam. Ve her zaman onlar yaşlı, onlar büyük, onlar haklı, onlar mükemmel, onlar da onlar. Ben = HİÇ İşte bu değişmiyor değişmeyecek bunu biliyorum. Çünkü yaptığı haksızlığın ne farkında ne de benim mutsuzluğum onun umrunda. Maalesef

Ben eşime evliliğimizin ilk aylarından bu yana hep aile terapistini söylüyorum. Neymiş kıçı kırık bi adam benim evliliğim hakkında yorum yürütemez hüküm veremez. Asla yanaşmadı daha bu saatten sonra da yanaşmaz.

Canım bu arada beni yanlış anladın sanırım ailemle aynı şehirde yaşıyorum ben. Evi terkettiğimde aileme gidebilirim ama evden çıkış evi terk etme anında ailemi beni gelip almaları için çağırsam kıyamet kopar, kavga gürültü. Onlarsız çekip gitmek de bana ayrı koyar. Eşimin ailesi zaten aileme karşı düşman gibiler. E çirkeflikleri de cabası. Mahalle kavgasına dönüştürürler olayı. Acaba aile dostu dediğim çifti (bizden 5-6 yaş büyükler ve eşimin iş yerinde üstü o yüzden ona saygısı var) çağırsam ailemin yanına nasıl olur?

Ama bu doğru Kimse mükemmel değil. İllaki artıları olduğu kadar eksileri de olabilir. Biz bundan sonra evlenemicez galiba

Ikimizin de kaderi güzel olur inşallah bundan sonra ikizim 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence evlilikte duygu elbette önemli ama benim önceliğim bundan sonra mantık... Aşk bitiyor saygı kalıyor

Ikimizin de kaderi güzel olur inşallah bundan sonra ikizim 😊

İnşallah canım. Sen bize ışık olursun inşallah da düğününe geliriz ordan da bi yakışıklıyı tavlarız sen de bizim düğünümüze gelirsin :))) Olmaz mı?

Ama bu doğru Kimse mükemmel değil. İllaki artıları olduğu kadar eksileri de olabilir. Biz bundan sonra evlenemicez galiba

Sakın öyle düşünme.
Elbette düzgün insanlar da var bu dünyada ve elbette çok güzel yuvalar kuracağız.. Her şeyin başı umut..
Asla umudumuzu kaybetmeyeceğiz tatlım

İnşallah canım. Sen bize ışık olursun inşallah da düğününe geliriz ordan da bi yakışıklıyı tavlarız sen de bizim düğünümüze gelirsin :))) Olmaz mı?

İnşallah canım kocaman bir âmin diyorum

Asla değişmez sadece azıcık törpülenir o kadar.Hayatın başındasın çocuk olunca işin daha da zor olurdu inan . Hayırlısı olsun canım iyi düşün derim ben

ne güzel ailenle aynı şehirde yaşıyormussun neden ailenin seni almaya gelmesini istiyorsunki. Ararsın anneni annecim ben akşam size geliyorum dersin başka bi açıklama yapmazsın alırsın bavulunu gidersin. Gittiğinde de olayı anlatırsın. sakın ailenle onun ailesini muhatap etme. Eğer eşin barışmak istemezse de verirsin avukata vekaletini açarsın davanı. Benim ailem yanımda olacaktı oooo neler neler yapmıştım ben şimdiye kadar.

İnşallah senin gibi rahat kafayla düşünebilirim ben de. Şu an öyle dolu ki. Bi yanda boşanma kararı bi yanda farklı ümitler. Evliliğim kurtulsun diye dualar. Ben böyle olsun istemedim. Elimden geleni de yaptım. Takdiri ilahi

Tatlım kısmetini zaten Rabbim belirlemiştir. Zaten sen ne yaparsan yap kaderin belli.
Umuyorum ki en az hasarı alarak atlatırsın benim gibi.
Boşanma süreci sancılı ama o mahkeme salonundan çıktığındaki rahatlık anlatılamaz...

Sakin olmaya çalışın. Ben de çok dua etmiştim son zamanlarda, ve sonucu olumsuz oldu, ayrıldık. Yani hakkımda hayırlısı buymuş demekki, dualarımın karşılığını verdi Rabbim.

Siz de dua ediyorsunuz madem, hayırlısına dua edin, ne olacaksa bir anda oluverir zaten.

Ben de başta hep yeniden birleşelim diye dua etmiştim. Sonra baktım olmuyor hakkımda hayırlısı siye dua etmeye başlamıştım.
Ayrıldık aynı senin gibi ve hala hakkımda hayırlısı yarabbim diye dua ediyorum hep.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin😊

13 yıl dile kolay yaa...
Valla öyle bi cekicekler ki ama gözüyle görmeden rahat edemiyo insan işte beklicek sabrı olmuyo ne yazık ki...
Rabbim feraha kavuştursun bi an önce inşallah hepimizi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

13 yıl dile kolay yaa...
Valla öyle bi cekicekler ki ama gözüyle görmeden rahat edemiyo insan işte beklicek sabrı olmuyo ne yazık ki...
Rabbim feraha kavuştursun bi an önce inşallah hepimizi....

Çok şükür dilinden duayı düşürmeyn biriyim Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin dilimizden de duayı almasın inş. Eğer ayrılırsak hayırlısı buymuş dicem ama önceliğim evliliğimi kurtarmak tabi bunun için benim yapabileceğim hiçbir şey kalmadı. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bundan sonra eğer ki seviyorsa, evliliğin devam etmesini istiyorsa o fedakarlık yapmalı. Ama bunu söylerken bile pek ihtimal vermiyorum. Diyorum ya sırf inadından dahi ben olmuyo boşanalım dediğimde güle güle diyecek biliyorum.

Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Elbette yuva yıkılsın istemeyiz, eminim ayrılan kimse de (buradaki hanımlar için diyorum erkeklerin nasıl bir düşünce yapısı var hala çözebilmiş değilim) boşanıcam deyip kestirmemiştir herkes elinden gelen çabayı göstermiştir. Ama Rabbim bizim göremediklerimizi de görüyor, bilediklerimizi en ince ayrıntısıyla biliyor. Önemli olan sınavı geçmek, sonunda hayra ulaşmak. Rabbim sonumuzu hayır etsin inş.

Son düzenleme:

Umarım bu kadar güçlü olabilirim ben de canım ama bebeğim beni tek düşündüren şey ona iyi bi yaşam koşulu sağlamak için çok çalışmak zorundayım biliyorum ama yine de buna rağmen yapamazsam diyorum her şeye hazırım hazirlikliyim artık onu güzel yaşatmak iyi eğitmek eksik kaldığım şeyler mutlaka ki olcak o zaman suçluluk duyarım diye korkuyorum...
Hayat o kadar zor ki...
Yani ben üniversiteyi bitirmeden evlendim evliyken alttan ders vererek bitirdim e okul bitti hemen iş bulup çalışmadım aptallik ya işte çocuk olsun o büyüsün biraz elime etegime dolaşan bişe olmasın dedim ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı...başıma bunların gelcgni tahmin edemedim şu an deli gibi çalışmak istiyorum ne zamanım var ne fırsatım...
Sen sormuştun ya ben de şimdi sana soriim 26 çok geç bi yaş mı. ....???

27 yaşındayım ben tatlım 😊 hatta yakın zamanda 28 olacağım.
Hiçbir şey için geç değil.
Yaşıtlarımız henüz evlenmedi bile...
Bizimle bir ömürlük tecrübelerimi var ve daha güzel hayatlarımı daha güzel yuvalarımız olacak bundan sonra.
Bebeğin için de asla korkma.
Sen ne kadar güçlü olursan o da o kadar güçlü olacak.
Zaten 23 de okul bitiyor.
Asla geç değil...

Canım bak ben de kendimi umutsuz vaka gibi görüyorum ama iş bizde bitiyor. Cizi22 öyle güzel yazıyor ki, durumu öyle güzel ifade ediyor ki, ben de onun kadar dik ve güçlü olmak istiyorum. Sen daha bi fazla olmalısın, bebeğin için. Ve asla yeniden başlamak için geç değildir. Rabbim sağlıklı sıhhatli huzur içinde uzunca bir ömür nasip etsin sana ve bebeğine.

Ben 30 oldum hatta 30,5 hehe :)) Sanrım ben yaşlandım :18:

Hepimiz genciz, hepimiz çıtırız kızlar 😊 yaşımız ne olursa olsun artık hepimiz ne istediğimizi daha iyi biliyoruz😊
Dik duruyoruz ve mutluluğumuzu alıyoruz hayattan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…