Arkadaşım teşekkür ederim yazdığım uzun yazıyı okumak için zaman ayırmana ve yorum yapmana...
Çok üzülüyorum...
Benim de hatalarım oldu elbet...
Ama evlilik bu hiç mi sahip çıkılmaz insana???
Şaşırıyorum, 2 sene aynı yastığa baş koyduğum kocam dediğim canımın içine soktuğum adamın yaptıklarına...
Evet kızıp beni boşa dememeliydim belki, ama annem de gelmeyecek mi hiç?
Senede 2 ya da 3 kere görebiliyorum onları...
Hiç mi hatrım yokmuş diyorum...
2 sene aynı sofraya oturduk. Hadi ailesini anlarım herkes evladının yanında durur, eşimde sonuçta kaç evin tek oğlu...
Ama ben neyiydim onun?
Hiç mi bu evde mahremimiz özelimiz olmadı, özel güzel anımız olmadı...
Yüzüme bir kez bile boşanalım demeden bunların olmasına çok içerledim.
Ama beni istemeyeni isteyemem... Kadınlık onurumu yeterince yerlere attım, boşanmak istemiyorum diyemezdim...
Ben de o beni boşarken kaderime razı oldum...
Hayat ne getirir bundan sonra bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki onu benden daha fazla hiç bir kadın sevemez...
Böyle yapıcı yorumlarla destek olan birine rastladığım için şanslıyım. Özellikle de yakın zamanda benimle aynı şeyleri paylaşmış ruh hali çok yakın birinden bunları duymak rahatlatıcı.
Belki bugün test yaptıramam ama en kısa zamanda işten izin alıp sonuca bakıcam. Zaten idrar testi de var onu da denerim yarın ya da bir sonraki gün.
Yalnız ne kadar metanetli durmaya çalışsam da bana bu üzüntüyü yaşattığı ve çok mutlu olabilecekken evliliğimizi bu hale soktuğu için eşimi asla affetmicem. O bana vicdanlı merhametli davranmıyorsa ben de ona davranamam. İnş. gün yüzü görmez. Ne o, ne ailesi.
benzer şeyleri ben de yaşadım, biz 2 aylık evliyken bana sahip çıkmadı ve boşanmak için elinden geleni yaptı. aynı senin şaşkınlıklarını yaşadım. böyleleri ailelerinden kopamıyor. onlar ne derse o. hayatına bak ve seni sevecek sana sahip çıkacak adam gibi birini bekle. o da annesinin ninnilerini dinlesin dursun, belki bir gün aklı başına gelir. ama o gün onun için geç olur umarım.
Tatlım tek olmadığımızı ben buraya yazdıktan sonra gördüm. Înan zayıf değiliz. O kadar üzüldüm ki şimdi yeni yeni kendime geliyorum.
Ama umut doluyum ve bu en kıymetli başlangıç. Umudunu yitiren güçsüz hisseden her şeyi kaybeder.
Umudu olansa yeni olan her şeye açıktır. Yeni hayat yeni düzen yeni aşk yeni evlilik...
Biz en güzel şeyleri ve en kıymetli yenileri hakediyoruz.
Ve inan bana tatlım mahkemeden çıktığında kuş gibi hafiflemiş olacaksın.
Bir avukata danışmanı tavsiye ederim. Adli tatil Eylül başı bitecek.
Bu arada neler yapacağınızı konuşursunuz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gerçeği istersen bunları yazarken bile boşanmak istemiyorum diye haykırmak geliyo içimden. Kendimden emin de olsam, düzelmeyeceğini bilsem de bu kararı uygulamaya koymaya korkuyorum. Sonuna kadar haklısın. Zamanla toparlayacağımı da biliyorum. Güçlüyüm, yeni bir hayata başlayabilirim. Ama kaybettiklerim, kaybedeceklerim canımı çok yakıyor. Diyordun ya artık onunla uyuyamayacak olmak, sarılamayacak olmak. Onu öyle çok seviyordum ki. Geçmiş zaman kullanıyorum çünkü şu an ne hissettiğimi bilmiyorum. Bolca ona kızgınlık, kırgınlık var içimde. Kurtulacaklarımdan yana mutluyum ayrıca kavuşacaklarım da var özgürlüğüm gibi. Ama kaybedeceklerimin acısı şimdiden yüreğimin üstüne oturdu. Özleyeceğim o kadar çok şey var ki. Bi arkadaşın teyzesi demiş ya güzel günleri değil kötü günleri hatırla onları an diye. Bunu yapmak da zormuş. Sanki kendime acı çektirmek istermiş gibi hep güzel günlerim geliyor aklıma. Şu an kalbim bana oyun oynuyor, aklımla savaşıyor.
Bunu itiraf etmesi zor ama şu an kendimi çok güçsüz ve yenilmiş hissettim
Bu arada konuyu ilk açtığında yazdığın ruh haliyle şu an yazdığın ruh halin çok farklı. İnşallah ben de senin gibi dimdik ayakta durabilirim. Buna gücüm var biliyorum ama gücüm yerine sevdiğim adam yanımda olsaydı diye de hala ahlanıyorum
Kesinlikle haklısın...
Gitgide azalıyor sevginde aşkında...
Evde tek yaşamaya, yatağa tek girmeye hepsine alışıyorsun.
Allah güç kuvvet veriyor.
Ama asla hakkımı helal etmiyorum ne ona ne ailesine...
Ahlarım tutacak, inançlıyım ve buna inanıyorum.
Înan bir yola girdin mi gerisi geliyor.
Allah yardımcın olsun tatlım.
Tatil bitince evimi taşıyacağım, yeni bir düzen tutturacağım benim de daha çoooookkk işim var.
Ama korkmuyorum artık. Allah bir yol gösterecek eminim 😊
Darısı başıma inşallah. Hayat ne gösterir bilmiyorum ama birşeyler düzelmek, yoluna girmek zorunda. En azından bu kadar borçluyuz kendimize. Kadına eziyet eden bir adamdan hayır beklenmez. Rabbim büyük illaki herkes ederini bulacak. Biraz zaman alacak ama inş. senin gibi rahat nefes aldığım günler benim de tez gelir.
Bugün tahlil yapmaya gidemedim ama yarın sabah idrar tahlilini denicem duruma göre de kan tahliline giderim inş.
Bana dua et. Rabbim güç kuvvet versin. Çok dua et ne olur. Şu an tek ihtiyacım olan şey dua. Rabbim doğru yola sevketsin inş.
Canım ben de öyle düşünüyorum.Yemin ederim gözlerim doldu yaa.
Aynı durumdayız bana da aynı şeyleri yaşatıyorlar.
Yuva bozanın yuvası olmaz.
Onlarında olmasın inşallah.
Ne görümcenin nede diğer ailesinin.
Eşinin bu kadar kör olmasına da ayrı bir üzüldüm
Allahım ıslah etsin
Canım ben de öyle düşünüyorum.
Yuvamın yıkıldığına için parçalandı...
Ama kader ne gelir elden...
Hiç araya girip düzeltmeye çalışmadılar.
Ben anladım ki eşin sana sahip çıkmıyorsa kimsecikler araya girmiyor zaten.
O sebeple yuvamın yıkılmasına sebep olanın sebebi olsun Rabbim.
Hakkımı helal etmiyorum hiçbirine
Allah'a havale ettim.
Ben yeniden başlıyorum hayata.
Dilerim Allah yardımcın olur seninde.
Hepimizin karşısına Allah I'm hayırlı insanları hayırlı aileleri çıkartır bundan sonra.
Eminim ki benimkilerde düzeltmek için uğramazlar aksine yıkılsa sevinirler eminim.
Resmen beni anlatmışsın.
İnan bazen diyorum ki ayrılsam da kurtulsam ellerinden..
Sende bebek olamdan ayrılmışsın sevinmişsin garibim ortada kalırdı.
Allahın şanslı kuluymuşsun bende hep dua ediyorum rabbim hayırsızda çocuk olmadan bitsin o çocugun günahına girmeyim diye.
Allahım yanlarına koymasın hiçbirinin.
Kocaman bir AMİİİİİN diyorum.
Benim ahlarım er geç çıkacak eminim. Rabbim gördü, Rabbim biliyor bana yaptıklarını...
Allah bildiği gibi yapsın.
Ve tatlım kırılma noktası olacak sende de, umarım seni en az acıtacak canını yakacak şekilde olur.
Hatta Rabbim yardım etsin de yuvanız kurtulsun bir yolu varsa...
Amin canım amiiinnnn..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Bende eşimi seviyorum ama olanlara, ailesine akrşı koyamıyor beni hep karşısına alıyor beni ezdiriyor.
Kız kısmı ailesine gitmez falan neler dediler banada.. Kaç bayramım burnumdan geldi.
Allah eşimin gözünü açsın.
Allaha sığınıyorum ben sende öyle yap.
Rabbim elbet yanlarına koymaz elbet !
İnşallah eşiniz olumlu yönde değişir, siz de bugunleri unutursunuz.
Umut ışığı var ise, eşiniz kendi beyni ile düşünebilecekse (annesinin vb değil) biraz sabredip konuşmaya değer değil mi.
Bende umut ışığı yoktu, zaten benim dışımda gelişti süreç tamamen. Düzelme olacağı yerde her geçen gün kötüye gidiş vardı.
İnşallah sizin için en hayırlısı olur, "çocuk olmadan" tabirini kullanmışsınız, siz önleminizi alın, gerisini Allah'a bırakmak lazım.
Gidişat her ne olursa olsun, buradaki hanımlar gibi güçlü olacağınızdan eminim
Yemin ederim gözlerim doldu yaa.
Aynı durumdayız bana da aynı şeyleri yaşatıyorlar.
Yuva bozanın yuvası olmaz.
Onlarında olmasın inşallah.
Ne görümcenin nede diğer ailesinin.
Eşinin bu kadar kör olmasına da ayrı bir üzüldüm
Allahım ıslah etsin
Allah yardımcınız olsun, umarım herşey düzelir. Kimsenin de yanında kalmasın ettiği...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Amin canım amiiinnnn..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Bende eşimi seviyorum ama olanlara, ailesine akrşı koyamıyor beni hep karşısına alıyor beni ezdiriyor.
Kız kısmı ailesine gitmez falan neler dediler banada.. Kaç bayramım burnumdan geldi.
Allah eşimin gözünü açsın.
Allaha sığınıyorum ben sende öyle yap.
Rabbim elbet yanlarına koymaz elbet !
O ne demek ya kiz kismi ailesine gitmez neymis agac kovugundan mi cikiyo bu kizlar tövbe tövbeesanki kendilerine köle aliyorlar hala bu zihniyette insanlarin olabilecegine inanmak bile zor geliyor Allah islah etsin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?