Evliliğimiz pisi pisine bitti

Aynen öyle, insan gözüyle görmek istiyor. İnşallah feraha kavuşuruz.
Zaten kurban keseceğim görürsem.
İnsan yılların hesabını soramıyor, Allah'a havale ediyorsun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Valla ben canı gönülden inanıyorum. Yüce adaleti gösterecek Rabbim. Bizi nasıl evliliklerimize sınadıysa onları da parayla makamla aileleriyle sağlıklarına sınayacak...
Evet bir süre hayat onlara istedikleri her şeyi verecek ki Rabbim daha ne kadar azabileceklerini test etsin...
Ama sonunda Rabbim gereken cezayı verecek kızlar 😊
Eeee ne demişler yuva yıkanın yuvası olmaz, huzur vermeyenin huzuru kalmaz 😊
Kalbimizi ferah tutalım çıtırlarım 😘😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yuva yıkanın yuvası olmaz, huzur vermeyenin huzuru kalmaz

Bizim bedduamızdan, ahımızdan daha kuvvetlidir Rabbimin hesabı. İnşallah gözümüzle de göreceğiz. Eh ah alan dünyada o ah ondan çıkmadan can veremezmiş. Bizim en kıymetlimiz yuvamız yıkılırken seyirci kalanlar, sebep olanlar hepsi bir bir çıkacak sizden biz sabırlıyız bekleriz. Rabbimin günü elbet daha güzeldir.

Kesinlikle öyle...
Benim vefasız eski eşim utanmadan bana haberler yolluyordu boşanma aşamasında şu kadar maaşım var şirket araba verdi bu kadar kişi altında çalıyor şöyle oldum böyle oldum o artık önemsiz bir mesele avukat halledecek bundan sonrasını diye....
Paranın mevkinin avukatın halledemeyeceği şeyler var bu dünyada..
Ne annesi ne babası ara bulmadı, bir de babası sürekli şükrediyormuş Allah'ım sana şükürler oldun bizi bu kadından kurtardın diye...
Allah'ım biliyor neler olduğunu...
Eski eşim ailesinin gözünde kendini haklı çıkartmak için söylemediği yalan kalmamıştır eminim her zaman yaptığı gibi...
Allah'ım bana ne yaşattılarsa benim için ailem için ne düşündüklersr kat be kat onlardan çıkartacak inşallah

Evet çooook haklısın canım. Mutsuzluğumuzun üstünden mutluluk kuracaklar varsın kursunlar.

Evet çooook haklısın canım. Mutsuzluğumuzun üstünden mutluluk kuracaklar varsın kursunlar.

Çölde hayal görmek gibi kısacık olacak onların mutlu hayatları...
Allah bundan sonrası için bizleri bunlar gibilerinden korusun, karşımıza anne baba diyeceğimiz can diyebileceğimiz aileleri çıkartsın inşallah.

İnşallah canım:)

Bu akşam annem ve arkadaşlarıyla yemeğe çıktık. Kendimi iyi hissettim. Hepsi güzel güzel moral verdiler...
Hepsi benim hayat neşeme hayrandı yıllardır. Eskiye göre biraz sönükmüşüm. E haliyle yaşadıklarım dedim.
Birisi dedi ki, içindeki çocuğu öldürme... Senin en güzel halin gözlerin gülerken...
Eve geldim az önce. Direk aynaya baktım ve dehşet içerisinde kadının doğru söylediğini anladım.
Bir kadının en güzel hali gözleri gülerken... Kızlar kesinlikle hepimizin o gülüşü geri alması gerekiyor...
En güzel makyajdan daha kıymetli o gülüş...
Saçlarımın rengini değiştirmiştim 2 hafta önce, kumralım ben Tarçın bakır yeni saç rengim. Güneşte epey bi yandım sanırım farketmeden denizde. Aslında güneşlenmemeye çalıştım bu saç rengi ile pek uymayabilir diye ama sanırım daha başarılı oldu.
Bu saç renginin gözlerimi daha çok ortaya çıkarttığını farkettim. Yani saçmaladın nereye gelmeye çalışıyorsun derseniz eğer gözlerindeki gülümseme yeniden yerine gelirse bu saç rengi daha başarılı olabilir. Bunu düşünüp kendimi daha iyi hissettim.
Siz de kendinizde ufak değişimler yapabilirsiniz kızlar. İnanın daha iyi hissettiriyor.
Öpüyorum hepinizi 😘

Ben de aynaya bakınca gözlerimdeki hüznü görüyorum. Gözlerimin içi gülmüyor, bunu farkedeli çok oluyor ama o hüznu dağıtamadım.
Değişiklik ben de yaptım geçen hafta, saçlarımı kestirdim, bana yeni bir ben lazımdı.
Ama yüzümdeki hüznü atamadım malesef. Huzur beni terketti.
Kendime ya da evliliğe dair değil hüznüm, kızım için başka bir hayat düşünmüstüm, o hüzün ağır basıyor şimdi. Neyse hayırlısı herşeyin...
Yıldım bu olaylardan sanırım, bir durgun oldum.
Hadi siz çabucak çok iyi olun, birbirimizi etkileriz belki böylece:)

Canım hep birlikten kalkacağız bu zor olayların altından.
Birlikte çabuk olacağız tatlım benim😊

Canım hep birlikten kalkacağız bu zor olayların altından.
Birlikte çabuk olacağız tatlım benim😊

Ağzından bal damlıyor canım:)
Hadi inşallah:)

Ağzından bal damlıyor canım:)
Hadi inşallah:)

Umut😊
Sarılmamız gereken ilk şey bu 😊
Bir de size bir şey önermek isterim ama öncelikle bir kitap ve cd sini...
Isim söylemek reklama giriyor mu bilmiyorum. Bana yaşam sevinci veren bir kitap serisi ve hipnoz cd si var. Eğer reklama girmiyorsa ismini sizlerle paylaşmak isterim.

O zaman söyleyeyim.
Paul McKenna diye bir yazar var.
Bu yazarın kitaplarının arkasında hipnoz Cd'leri oluyor.
Araştırmanızı tavsiye ediyorum.
Inanarak o Cd'leri dinlemek inananın bana çok iyi geldi 😊

Dün akşam eve yorgun ve haliyle mutsuz gitmiştim. Kayınvalideme çıktım yemeği yemişler. Ben de bişeyler atıştırdım. Yaklaşık bi 40-45 dk yanlarında durduktan sonra kayınvalideme yorgun olduğumu, gözlerimin ağrıdığını uzanacağımı söyledim gücenmezsin dimi diyerek gönlünü alıp aşağı indim. Bu arada ben yemek yerken kayınvalidem bana niye sırtınız birbirinize dönük aranızdan kara kedi mi geçti dedi geçiştirdim.

Yatağa uzanmıştım ki 10 dk ya geçti ya geçmedi eşim eve geldi. Çamlıcaya çıkıyoruz geleceksen hazırlan dedi. Kılımı bile kıpırdatmadım. Gelmiyo musun dedi çıkarken hayır yorgunum dedim. Ve kayınpederimi dahi almadan ana oğul beraber gezmeye gittiler.

Anlam veremiyorum gelinin sana yorgunum diyerek yatmaya gidiyor sen gezemeye gitme peşine düşüyorsun. Üstüne üstlük kayınpederimi de evde bırakarak. Aklıma tek gelen evde rahat konuşamadılar ben de sorularını geçiştirince aldı oğlunu beynini yıkamaya götürdü. Çok mu fesatça

Ben onlardan sonra uyuyamadım sinirden. Kalktım tv izleyeyim dedim beynimi veremedim. Busefer temizliğe başladım. Evi süpürdüm vs. Tam mutfağı topluyordum geldiler. Bu sefer kayınvalidem çıkıştı bana hani kız sen uyuyacaktın diye. Dedim 3 saat oldu siz gideli uyudum uyandım. Yorgunum demedin mi şimdi de iş mi yapıyorsun dedi. Yorgundum dinlendim şimdi de işimi yapıyorum bunu da yapmaya insan lazım dedim. Ama tabi ben hep güler yüzle yaklaşıyorum. Tartışma çıkmasın diye. Çünkü kendisi çok meyilli.

Eşim de bir kaç kez laf attı hiç oralı olmadım. Kayınvalidem evine çıkınca acıktın mı birşeyler yiyelim mi dedi yemicem ben dedim. Gittim ütü vs kalmıştı onları hallettim sonra yattım.

Analı oğullu ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. Bu arada bir önceki gece telefonumu kurcalamış olmasından işkillendim eşimin. Acaba dedim sasus program falan mı kurdu dinlemek için konuşmalarımı. Oturdum onlar yokken telefonu formatladım. Anlamasın diye de her programı yeniden kurdum. Ve bi dünya fotoğrafım silindi farketmeden çok üzüldüm

Kendimi tanıyamıyorum artık. Sürekli birşeylerden başka şeyler çıkarıyorum altlarında birşeyler arıyorum. Eşime paranoyak derken ben paranoyak oldum. Çok mutsuzum

Bütün gece beynim şeytani düşüncelerle doluyor sabah senin yazılarını okuyunca rahatlıyorum. Ne güzelsin sen.

Benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun tatlım.
Ve sen fesat değilsin inan bana. Oğlunu konuşmaya sürüklemek için aldı götürdü aynen tahmin ettiğin gibi...
Bırak konuşsunlar. Gece konuşmasa gündü sen işteyken hiç olmadı telefondan konuşacaklar zaten... Benim eski eşim telefondan alıyordu direktifleri😊
Bak hep diyorum, kalbini ferah tut, zaten bir kader çizgimiz var, biz bize biçileni yaşayacağız ne yaparsak yapalım. Tabii ki direneceğiz, tabii ki düzelmesi için elimizden geleni yapacağız... Ama inan sonuç kaderimizde belli.
Dilerim ki senin eşin gerçekleri görebilir... Dilerim ki senin gibi erkekle yanında durabilir. Dilerim ki bırakmaz ellerini...
Ama ömrün boyunca hep dikkatli ol arkadaşım. Ben en güvendiğim anda sırtımdan bıçaklandım...
Bebek için mutlaka korun, bir süre daha gidişata bak... Allah en hayırlı zamanda nasip etsin bizlere bebişleri😊

Diğer yorumun için teşekkür ediyorum. İçimden geçenleri yazmaya çalışıyorum sadece. Keşke elimde bir sihirli deyneğim olsa da hepimizin hayatını ufak bir dokunuşla düzeltebilsem...
Benim de tek yapabildiğim yazmak işte 😊

Gün içerisinde öyle çok ruh hali değiştiriyorum ki. Bi bakmışım akşamına boşanacak kadar net düşüncem bi bakmışım hala aşık bi ara feci mutsuz sonra karamsar fesat paranoyak... Ama hiçbiri ben değilim. Arkadaşlarının sana dediği gibi gözlerimde mutluluk emaresi kalmadı. Ayna baktığım ben değilim. Vücudum bile ben değil. Ellerim ayaklarım... Eski ben olmak istiyorum artık. En eski... Eşimden önceki o neşeli fıkır fıkır kız olmak istiyorum. Tuttuğunu koparan, bildiğini okuyan...

Eşimsiz olsun istemiyorum ama gidene dur demeyi bırakalı çok oldu. Canı ne istiyosa öyle yaşasın. Annesiyle koyun koyuna bir ömür geçirsin. Yine sevdiğim adam Rabbim onu da mutlu etsin. Ama bana yaşattıkları bir bir çıktıktan sonra.

Dediğin gibi sonuç kaderimizde belli. En azından bu sınavı geçebilmek için çok çabaladım Rabbim şahit. Onlar bunu görmek istemese de ben kendimden eminim benim kadar kimse onlara katlanamazdı. Bundan sonra Rabbimin çizdiği yol için sabredip beklicem. İnş. tez zamanda benim de hayatım yoluna girer ve bütün sıkıntıdaki kardeşlerimin de. Hayat bazen çok acımasız ama bazen de sizin gibi insanları karşımıza çıkaracak kadar cömert.

Dün hayatımda gördüğüm en yoğun yağmur yağdı buraya... Bugünse pırıl pırıl bir güneş var her yerde😊
Plaj ıslaktır diye düşünüyorum ama şezlongda güneşlenip bacaklarımı yakabilirim sanırım.
Hem ne kadar güneş o kadar d vitamini ve kışın o kadar az hastalık.
Geçtiğimiz kış 2-3 haftada bir grip oluyordum. Bu kış hasta olmamalıyım bu sebeple alışkanlıklarımı değiştirmeliyim.
Önceliğim beslenme ve spor olacak.
Çikolataya çoğu kadın gibi hayır diyemiyorum ve balık etliyim😊 erkekler sıdka kızları seviyorlar, sanırım spor yaparak hem kilo sorunumu çözüp hem sağlıklı olabilirim.
Hem de spor yapmak enerjimi atmama yardımcı olup kendimi iyi hissettirecektir.
Arkadaşımın bana bulduğu yeni evin sitesinde yüzme havuzu da varmış. Kapalı yüzme havuzu var mu bilmiyorum ama en azından yakınlarında bir spor merkezi olabilir. Hiç olmadı yakında güzel bir sahil var. Balık burcuyum ben hem denizi görüp yürümek hem temiz hava almak iyi gelecektir. Zaten oldum olası kapalı spor salonlarını sevmem.
Hadi kızlar sizde hayallerinizi planlarınızı paylaşın benimle. Birbirimize biraz da böyle destek olalım. Hep dert keder konuşmayalım. Hayatın güzelliklerini görmeye çalışalım yavaş yavaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…