Kızlar sizi güldürmek istiyorum.
Sabah denizden çıkıp şezlongda uzanırken bikinim kurusun diye biraz gözlerimi kapatmıştım.
Şu an diz kapaklarımın üzeri ciğer gibi kızarmış yanıyor...
Bana sorsanız kalbin mi diz kapakların mı daha çok acıyor diye di kapaklarım diye isyan edebilirim.
Bir de saçlarını Tarçın bakır yapmıştım ya tatile geldiğimde... Güneş'te yandıkça şu an bayağı Serena Williams kıvamına geldim... Ay çingene gibi oldum işte anlayın. Dönmeden koyu kumrala dönmeliyim😘😬😬
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gayet güzel olmuş süpersiniz :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Haftaya verilir diye düşünüyorum canım. Oyalanmaya gerek yok değil mi, zaten çok sıktı beni bu bekleyiş. Yeni düzene geçmek istiyor insan.
Kesinlikle şoke olacak. Böyle bir karar beklediğini sanmıyorum. Benim ona deli gibi aşık olduğumu düşünüyor. Ayrıca şimdiye kadar hiç sözünden çıkmadım. Annene gitmiceksin dedi ağladım sızlandım ama gitme dedi diye yine de gitmedim. Yani hep totosuna çalıştım. Ve ne zaman kızgın dahi olsam ortamı yumuşatmaya çalıştıysa hiç ikilemedim. Şimdi de ondan ortamı düzeltmeye çalıştığında zaten ben hemen yumuşayacağım ona göre. Çok da tın benim şu anki halim onun için. Ama ne zamanki ben boşanmak istiyorum artık dediğimde kıyamet kopacak. Bu sessiz halinden eser kalmayacak. Ama o tartışma çıkarsın diye bekliyorum. Bana desin ki ben buyum yapamıyosan kapı orada. İşte o zaman ipleri koparacağım. Çünkü sonradan ben kovdum diye pişmanlığını yaşasın istiyorum. Kendi istedi gitti diye avutamasın kendini. Bekliyorum..
Kıyamam tatlıma :)) Dizlerin için üzüldüm ama saçın için öyle düşünmüyorum senin gibi cici bir kadına herşey yakışır eminim
Tatlım sen bu istikrarla devam ettikçe zaten o git diyeceği gün yakın olacak...
Ben de hep senin gibi ne olsa alttan alırdım.
Annesi kız kardeşi ne dese yutardım. O kadar saygısızlardı ki babası bana soru sorardı onlara gittiğimizde, adama ben cevap verirken öküz herif horlaya horlaya uyumaya başlardı yüzüme bakarken... Bunları düşününce ne salakmışım diye kendime kızıyorum şimdi.
Hep alttan alıp anlayış gösterir, yatağa girdiğimizde yanına sokulur ortamı yumuşatırdım.
Ay ne salakmışım.
Ama işte anneme son iftira attığı olayda hiç onun yanına yanaşmayınca iş mahkeme kapısında sonlandı...
İyi ki de sonlanmış, bu öküzgiller familyası ile ömür geçmeyecekmiş şimdi anladım.
Çok şükür Allah'a...
Yani kuzucum, özetle, seninki de o kırılma noktasını bekliyor. Sen özürlenmediğin, geri adım atmadığın noktada bitecek.
Bu arada maddi olarak kendini garantiye almaya çalış.
Altınlarını paranı acil evden çıkartmanı tavsiye ediyorum.
Bir de düğün CD'ni...
Üzülerek söylüyorum ama boşanma dönemi çok çirkin süreçlere uzayabiliyor, kendini garantiye almalısın.
Öpüyorum
Güzel kalpli arkadaşım benim. Teşekkür ediyorum güzel yorumun için.
Kalbimizin güzellikleri dışımıza yansıyan...
İçimizdeki ışığı gözlerimiz yeniden yakaladığında her şey çok daha güzel olacak inan bana :)
Daha önce de yazmıştın bu cd işini. Hep aklımda eve gidince alıp çantama atayım diye ama eve gidince de unutuyorum. Bu akşam inş. Yalnız altınları alırsam ortalık karışır. Bizim adam bu tür şeylerden nem kapar hemen. Geçen zekat hesaplamak için aldım kendim bana etmediğini bırakmadı ve o zaman da bitti bu iş boşanıyoruz çağır aileni dedi ve ben yine sustum yuttum bekledim. ve hatta özür diledim :/ hakkaten bende de varmış salaklık
Dediklerine çok katılıyorum böyle öküz bir aileyle ömür geçer mi? İnşallah senin gibi rahat nefes aldığım gün benim de yakındır. Çok üzülüyorum içim parçalanıyor onu bırakmak onsuz yaşamak yatakta yalnız uyanmak onu öpememek birlikte film izleyememek bana çok kouyor ama bunun dışında herşey canımı yakıyor. kendi kendime mutlu olmanın yollarını aramışım şimdiye kadar hiç beni mutlu etmeye çalışmamış madem öyle bundan sonra herkes yoluna..
Ah tatlı kuzum... O iç acısını bilmem mi... O acabaları bilmem mi...
Annem beni polyanna ya benzetir hep. Hep iyi yanından bakmaya çalışırım. 2 sene evcilik oynadın bitti, şimdi gerçeklerle yüzleşiyorsun ama sonunda iyi ki diyeceksin diyordu... Haklıymış...
Biz kendi evciliğimizi oynadık ama hayat sadece evcilikten ibaret değil.
Bu arada o yokluğuna nasıl alışırım olayı sadece 1 hafta😊 1 hafta sonra çapraz yatmaya başlıyorsun ve cidden pek bi keyifli 😬
Çapraz yatmak mıKulağa pek bi hoş geliyor
Görünen köy klavuz istemez derler ya herşey ortada. İllaki bitince oh iyi ki diyeceğim. Ama onu dyene kadar kalbim koca bir savaşçı aklıma karşı
Dün akşam annemle tartıştım. Telefon bozulunca bana ulaşamamışlar meraklanmışlar. (Bu arada telefonum bozuldu ühühühüh) Sonra başka telefona taktım o takılıyken aradılar. Annem sordu merakla nasılsın napıyosun ne durumdasın. Bende de sabır zaten yerlerde tahammül edemeyip kızdım kadınaO da kızdı ne yapayım evaldımsın merak ediyorum diye. Dedim bana nasıl olduğumu sorma ne olur. Bu sefer de diyoki oturup konuşalım o zaman böyle nereye kadar devam edecek. Bitecekse bitsin kurtul yeter sana çektirdikleri. Ama ben ailem olaya dahil olsun istemiyorum. Hem ortalık daha çok karışır hem çok üzülürler. Ayrıca çok da sabırsızlar benim üzülmeme katlanamıyorlar. Ben de birşey anlatmayınca daha doğrusu anlatamayınca güceniyorlar. OOfff ki ne offf ((
Bak ben aileme 2 sene hiç çaktırmamıştım biliyor musun? Ya da çaktırmadığımı sanıyormuşum... Onlar zaten anlıyorlar sesinden bile inan bana. Bence konuş ailenle. Inan onlar çok daha mantıklı yol gösterecek. Şimdiki aklım olsa ilk günden anlatırmışım her şeyi
[video=youtube;mTZRQltuHRc]http://www.youtube.com/watch?v=mTZRQltuHRc[/video]
Önceden bu şarkıyı dinler şükrederdim Allah'ın bana verdiği aşka. İsyan değil yanlış anlamayın. Gözlerimin bu kadar kör olabilmesini anlayamıyorum sadece
Ah canım benim. Senin sevginin gramını haketmemiş kocan.
Ben klasik müzik dinlyrm canım, arabada falan. Çok rahatlatıyor beni, dinleme anısı olan içini yakan birşey.
Gözlerin kör olmuş olabilir canım, sen sevgiye yakışır yaşamışsın. İnsanı insan yapan duyguları zaten, olmayan acısın kendine... Sen iyi ol canım.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ben gurur duyuyorum her şeyi hissederek yaşadığım için. Muabbetkuşu sen de gurur duy.
Ama kendini yıpratma ne olur...
Allah umarım tez zamanda yol gösterir. Bir umut varsa kurtulsun yuvan
Evet canım gurur duymakta çok haklısın, hakkını vererek yaşamışsın. Acı çekmemiz de insan oluşumuzun parçası, hissedebiliyoruz en azından. Ot gibi değil içimiz.
Muhabbetkuşu canı gönülden diliyorum ki herşey gönlüne göre olsun güzelim.
yaşadığının arkasında duramayanlar utansın...
Kızlar bu akşam duş krem ve masaj önerimi yapmanızı tavsiye ediyorum. Ve sevil in dediği gibi klasik müzikle... Iyi gelecek😉
Tatlım sen de tamamen kafanda bitirmişsin en sonunda.
Bu sürece gelindiği andan itibaren her şey daha kolay oluyor.
Evet arada git geller olacak ufak ağlama krizleri olacak ama inan şiddeti azalarak bitecek (bende azalma kısmında, bitime az kaldı inşallah:))
Karar vermek bitirmenin yarısı :)
Krizler oluyor zaten aynı değdim şekilde
Zamanla geçecek inşallah. Seninki de bitsin artık rahatla canım kurtuldum vakit geç olmadan, güzel günler seni bekliyor :) avukata gidildi mi gerisi çorap söküğü gibi gelecektir diye düşünüyorum, senin şu anki durumuna gelirim ben de inşallah 1 ay olmadan
Kesinlikle şoke olacak. Böyle bir karar beklediğini sanmıyorum. Benim ona deli gibi aşık olduğumu düşünüyor. Ayrıca şimdiye kadar hiç sözünden çıkmadım. Annene gitmiceksin dedi ağladım sızlandım ama gitme dedi diye yine de gitmedim. Yani hep totosuna çalıştım. Ve ne zaman kızgın dahi olsam ortamı yumuşatmaya çalıştıysa hiç ikilemedim. Şimdi de ondan ortamı düzeltmeye çalıştığında zaten ben hemen yumuşayacağım ona göre. Çok da tın benim şu anki halim onun için. Ama ne zamanki ben boşanmak istiyorum artık dediğimde kıyamet kopacak. Bu sessiz halinden eser kalmayacak. Ama o tartışma çıkarsın diye bekliyorum. Bana desin ki ben buyum yapamıyosan kapı orada. İşte o zaman ipleri koparacağım. Çünkü sonradan ben kovdum diye pişmanlığını yaşasın istiyorum. Kendi istedi gitti diye avutamasın kendini. Bekliyorum..
Ben yapacağım bayanlaaaar😉
Kendimizi bitirdik durduk azıcık bakalım sefamız olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?