Aynen ben zaten kendime çooook iyi bakmaya başladım yediklerime de dikkat ediyorum. Hafifledim resmen :) bu arada zayıflarım da belki, süper olur sıkıntıdan aldığım kilolardan kurtulurum
Aynen ben zaten kendime çooook iyi bakmaya başladım yediklerime de dikkat ediyorum. Hafifledim resmen :) bu arada zayıflarım da belki, süper olur sıkıntıdan aldığım kilolardan kurtulurum
Bak canım bak:) sefamız olsun:)
Kurtulursun kurtulursun, yeter ki biz iyi olalım kızlaaar:)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Saçlarımı düzleştirdim, kaş bıyık temizliği yaptım, ojemi sürdüm mis gibi oldum.
Kızlar kokoş olalım ki iyi adamları bulalım 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saçlarımı düzleştirdim, kaş bıyık temizliği yaptım, ojemi sürdüm mis gibi oldum.
Kızlar kokoş olalım ki iyi adamları bulalım 😘
Ohh çok iyi yapmışsın canım:)
Ben de kızıma yemek yedirdim, sonra cupcake yaptık beraber onu yedik, keyif yapıyoruz...
Eveeeeeet süper fikir
Kilo verdiğine çok sevindim canım darısı başıma. Para harcamamıştım bu sene pek, ben de alışverişe sardım devam edeceğim daha da. Herşey iyiye gidiyor kızlar ümidinizi hep koruyun.
Ellerine sağlık, kızın daha da tatlanmıştır tatlıları yiyince :) senin kızın var tüm dikkatini vereceğin, çok şanslısın. Allah seni de kızını da iyiliklerle, iyilerle karşılaştırsın. Ben bu durumlarda Allah'ın çocukları koruduğunu düşünüyorum, her çocuğun hakkı var güzel bir ortamda büyümeye. Ben de çok isterdim ama kısmet olmadı, bundan sonrası da meçhul...
Kizlaaar Merhaba bende sizdenim(
Evet canım ya sorma:) o da yaptı keyifle yedi:)
Allah korusun kuzumu, ben de güzel ortamda büyümesi taraftarıyım. Hayırlısı olsun, hepimiz için. Ben 11 yılda lanet bir evlilik yaşamadım, güzel saygılı bir ilişkiydi hatta. Bu yüzden sarsıldım zaten. Herşeyin hayırlısı, düşünceli nazik adam öküz oluverdi. Anlamadım ben de. Hayırlısı... Kafamı ağrıtamayacağım daha fazlaaçıkçası. Herşey olacağına varır.
Ah tatlım belkide evlilikte biz içlerindeki öküzü salıverdik... Bilemiyorum...
Kizlaaar Merhaba bende sizdenim(
Ben de üzülerek hoşgeldin diyeceğim. Ama biz burda destek oluruz sana da:) bak iki günde cıvıldadık şurda:))
Evet görüyorum maşallah Ozendim sizlere:)) cok tesekkur ediyorum desteginiz icin..bende 19 haziranda anlasmali olarak bosandim. .unutmak cok zor nasıl yapıcaz bilmiyorum. .ailem arkamda yanımda sagolsunlar. .meslegimde var..cocugum yok..bunlarla teselli oluyorum(
Evet görüyorum maşallah Ozendim sizlere:)) cok tesekkur ediyorum desteginiz icin..bende 19 haziranda anlasmali olarak bosandim. .unutmak cok zor nasıl yapıcaz bilmiyorum. .ailem arkamda yanımda sagolsunlar. .meslegimde var..cocugum yok..bunlarla teselli oluyorum(
Bak kızdım sana, benden önce boşanmışsın ama benden kötü durumdasın😔
Tatlım yanlız değilsin... Zor zamanlardı ama önümüze bakmamız ve her zamankinden daha dik durmamız lazım.
Kendine bak, süslen... Bak ne güzel ailen yanında...
Hiç bir şey için geç değil.
Biz kadınlar olarak her şeyi kendimiz başarabiliriz. Bizi kaçıran adamlar yansın 😘😘😘
Sana da bu akşam ılık duş, klasik müzik, bol kremle kendine masaj yapıp kendini şımartmayı öneriyorum 😘😘😘 ve biz 7/24 buradayız istediğin an yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?