Evliliğimiz pisi pisine bitti

Aynen ben zaten kendime çooook iyi bakmaya başladım yediklerime de dikkat ediyorum. Hafifledim resmen :) bu arada zayıflarım da belki, süper olur sıkıntıdan aldığım kilolardan kurtulurum

Toplamda 7 kilo verdim😬

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen ben zaten kendime çooook iyi bakmaya başladım yediklerime de dikkat ediyorum. Hafifledim resmen :) bu arada zayıflarım da belki, süper olur sıkıntıdan aldığım kilolardan kurtulurum

Bak canım bak:) sefamız olsun:)
Kurtulursun kurtulursun, yeter ki biz iyi olalım kızlaaar:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bak canım bak:) sefamız olsun:)
Kurtulursun kurtulursun, yeter ki biz iyi olalım kızlaaar:)

Saçlarımı düzleştirdim, kaş bıyık temizliği yaptım, ojemi sürdüm mis gibi oldum.
Kızlar kokoş olalım ki iyi adamları bulalım 😘

artık önünüze bakın ..
olanlar olmuş ..
hakkınızda hayırlısı olsun ..

Ohh çok iyi yapmışsın canım:)
Ben de kızıma yemek yedirdim, sonra cupcake yaptık beraber onu yedik, keyif yapıyoruz...

Son düzenleme:

Eveeeeeet süper fikir
Kilo verdiğine çok sevindim canım darısı başıma. Para harcamamıştım bu sene pek, ben de alışverişe sardım devam edeceğim daha da. Herşey iyiye gidiyor kızlar ümidinizi hep koruyun.

Ohh çok iyi yapmışsın canım:)
Ben de kızıma yemek yedirdim, sonra cupcake yaptık beraber onu yedik, keyif yapıyoruz...

Ellerine sağlık, kızın daha da tatlanmıştır tatlıları yiyince :) senin kızın var tüm dikkatini vereceğin, çok şanslısın. Allah seni de kızını da iyiliklerle, iyilerle karşılaştırsın. Ben bu durumlarda Allah'ın çocukları koruduğunu düşünüyorum, her çocuğun hakkı var güzel bir ortamda büyümeye. Ben de çok isterdim ama kısmet olmadı, bundan sonrası da meçhul...

Paranı çok harcama tatlım. Bu süreçte beklemediğin masraflar çıkabiliyor. Kendini şımart yine ama sakın abartma😘

Evet canım ya sorma:) o da yaptı keyifle yedi:)
Allah korusun kuzumu, ben de güzel ortamda büyümesi taraftarıyım. Hayırlısı olsun, hepimiz için. Ben 11 yılda lanet bir evlilik yaşamadım, güzel saygılı bir ilişkiydi hatta. Bu yüzden sarsıldım zaten. Herşeyin hayırlısı, düşünceli nazik adam öküz oluverdi. Anlamadım ben de. Hayırlısı... Kafamı ağrıtamayacağım daha fazlaaçıkçası. Herşey olacağına varır.

Ah tatlım belkide evlilikte biz içlerindeki öküzü salıverdik... Bilemiyorum...

Ah tatlım belkide evlilikte biz içlerindeki öküzü salıverdik... Bilemiyorum...

Hahaha belki de canım... Bunca yıl bir yanlışını görmemiştim, toplu çıktı öküzlük:)

Evet görüyorum maşallah Ozendim sizlere:)) cok tesekkur ediyorum desteginiz icin..bende 19 haziranda anlasmali olarak bosandim. .unutmak cok zor nasıl yapıcaz bilmiyorum. .ailem arkamda yanımda sagolsunlar. .meslegimde var..cocugum yok..bunlarla teselli oluyorum(

Ben de üzülerek hoşgeldin diyeceğim. Ama biz burda destek oluruz sana da:) bak iki günde cıvıldadık şurda:))

Yarın akşam liseden arkadaşımla buluşacağım. Arkadaşım benimle hemen aynı zamanlarda evlenmişti 1 sene sonra boşanmıştı. Şimdi en büyük destekçilerimden biri o 😊
Bana telefonda dediklerini aynen aktarıyorum:
Artık ne istediğini biliyorsun hayattan. Seni nelerin yıkamayacağını test etmiş oluyorsun. Bir daha karşıma biri çıkmaz evlenemem kimse beni istemez diye asla düşünme.
Bekarlar bile peşimde... Bakıyorum en ufak yanlışta olmaz diyorum. Kendimi tam ifade edebileceğim beni ben olarak sevdiğine emin olduğum biri çıkmadan evlenmem. Bunu rahat söylüyorum çünkü ne kadr çok kısmetin çıktığına sen bile şaşıracaksın. Eski kocam biriyle yaşıyor. Bana bir dünya kötülük etti, ahlarım henüz çıkmadı ama çıkacağına eminim. Hiç üzülmüyorum ve hiç kendimi yıpratıyorum. Bir süre sonra hiç evlenmemiş gibi hissedeceksin kendini😊😊😊

Ne hoş değil mi kızlar çok güvendiğiniz birinden bunları duymak 😊

Bak kızdım sana, benden önce boşanmışsın ama benden kötü durumdasın😔
Tatlım yanlız değilsin... Zor zamanlardı ama önümüze bakmamız ve her zamankinden daha dik durmamız lazım.
Kendine bak, süslen... Bak ne güzel ailen yanında...
Hiç bir şey için geç değil.
Biz kadınlar olarak her şeyi kendimiz başarabiliriz. Bizi kaçıran adamlar yansın 😘😘😘
Sana da bu akşam ılık duş, klasik müzik, bol kremle kendine masaj yapıp kendini şımartmayı öneriyorum 😘😘😘 ve biz 7/24 buradayız istediğin an yazabilirsin

Benim çocuğum var canım, iyiki de var. Ne olursa olsun herşeyin ötesinde benim kuzum. İyi ki doğurmuşum, Allah'a şükürler olsun. Ben başka bir pencereden bakıyorum sadece, ama acı aynı acı inan.

Canim cok sagol cok iyi motive ediyorsun tum sayfalari okudum bende maşallah sana :)) ama bu erkeklerin eşlerinin arkasinda DAĞ gibi duramamalarina coook kiziyorumm..(
Eveet dus almak zaten hobilerimden birii..saclarimi kestirdim boyadimm değişiklik iyi geldi )

Ciziyi dinliyorsun hemen:) onun enerjisi bana iyi geldi. Hep bizi motive etti. Yarın da kızımla çıkıp gezeceğim, oyun parkına götüreceğim, söz verdim:) hep buralardayız güzelim, herzaman yaz, görürüz biz:) içini dök rahatla. Burdaki enerji seni de sarabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…