Evliliğimiz pisi pisine bitti

Oy senin o kızın artık hepimizin kuzusu... Öperim gıdıklarından😘😘😘
Sevil sen işteyken kim bakıyor bu kuzuya? Güveneceğin biridir umarım.
Bazen çok içimden geçiyorum benim de bir kuzum olsaydı diye...
Dilerim Allah hepimize anne olmayı nasip eder...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım oda sana bir Yoldaş en büyük teselli kaynağıdır eminimm.. Rabbim yardimcimiz olsunn

Bak öncelikle ESKİ kelimesini yerleştir ağzına kuzucum.
Ve ex ten next olmaz, bu ex lerinde kimseye faydası olmaz 😬😬😬
Şekerim bak, onlar adam olmadıkları için şu an yanımızda değiller. Ne oldu ya takılma, bundan sonrasına odaklan.
Çapraz yatmaya başladın mı benim givi😊😊😊

Hahaha evet hemde yayilaaa yayila cok tatlisiniz kızlar Rabbim yuxunuzu guldursun inşallah

👭Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tatlım.
Bakıyorum da pozitif enerjimizden almaya başladın bile 😊
Hep böyle olacağız tamam mı😘

Tamam canım inşallah bende çok istiyorum bir an önce bu ruh halinden kurtulmayi cok gel git yaşıyorum acaba şöyle yapsamiydim falan diye ama ailem hemen postayi koyuyor senin daha fazla yapabilecegin birsey yoktu diye hakkımızda hayırlısı :) )

Öperiim öpmez miyim:)
Sağol canımm...
Yani gıdısından öpülmeyecek gibi değil yavrum, hiç mütevazi olamaycğm bu konuda:) dünya güzeli kızım:))

Ablası bakıyor canım, ama başka planlarım var bununla ilgili bakalım.

İnşallah size de nasip olur canım. Ben böyle bir duygu bilmiyorum, herşeyden başka. Bir de bıcır bıcır konuşuyor yavrum:) başım ağrıyor son zamanlar baya, ağrı kesici alıyrm hemen görüyor geliyor yanıma annecim hasta mısın ne oldu, ilaç mı alıyorsun diyor. Ben de birşey yok kızım azıcık başım ağrıdı geçecek diyorum. Geel öpeyim hemen geçsin deyip öpüyor:) ben eriyorum resmen orda:))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canım kaderinde bu ayrılık varmış benim gibi... Ne yaparsan yap bu olacaktı zaten. Süreyi uzatmış olmanın bir anlamı olmayacaktı.
Kaç senelik evliydin?

Kızlar yaşlarınız kaç bu arada? Ben hepinizin ablasıyım galiba, yaş 34:)

Oy kurban olurum o kuzuya 😄
Bencede süreç öncesi güvenli bir yer daha bulman gerekecek kızına bakması için. Çirkinlik çıkabileceğini çngör

Paranı çok harcama tatlım. Bu süreçte beklemediğin masraflar çıkabiliyor. Kendini şımart yine ama sakın abartma😘

Tamam canım sağolasın, zaten aileme de destek olmak istiyorum. Bakalım hayırlısı, bakarsın kazancımız da artar Allah yüzümüze bakar

Tamam canım sağolasın, zaten aileme de destek olmak istiyorum. Bakalım hayırlısı, bakarsın kazancımız da artar Allah yüzümüze bakar

Cizi hani o eski püskü adam müdür dü ya, gözümün önüne geliyor sen çok zengin oluyormuşsun, patron koltuğundasın, eski Türk filmlerindeki gibi şöyle bir dönüyorsun hahahhahaha
Kovuyorsun adamı :)

Iki yil evli kaldik canım..ben 27 yaşındayım:))

En kıdemli ben o zaman:) 11 yıllık benim evlilik.
Gençsin şekerim dünya ayaklarına paspas olsun amaaaaan , bir kere geliyoruz şu dünyaya:) ağlan sızlan nereye kadar:)

Piyango oynamaya başlıyorum bu akşam 😘😜
Yok canım gözüm öyle yükseklerde...
Rabbim kimseciklere muhtaç etmesin, kendi yağımda kavrulayım yeter bana...

O karakter yoksunu adamı da Allah'a havale ediyorum😊

Maşallah canım sana baya evli kalmissin eminim hep sen idare ettin..Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah

Maşallah canım sana baya evli kalmissin eminim hep sen idare ettin..Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah

😬Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bundan sonra inşallah

Sevil sana hayranım... 11 seneye rağmen bu kadar dik duruyorsun ya helal olsun sana kaderdaşım😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…