Evliliğimiz pisi pisine bitti

Maşallah canım sana baya evli kalmissin eminim hep sen idare ettin..Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah

Yok canım hep ben idare etmedim, Allah var yukarda yalan söyleyemem.
Benimki acayip bir durum, bu 11 yılda yapmadığı öküzlüğü bir kerede yaptı.
Hepimizin yüzü gülsün hem de hep gülsün...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Komşumuzun kızının kınası var...
Kınamda çok istememe rağmen karambole gelmişti ve bindallı giyememiştim. Hala içimdedir...
Evde duramadım kardeşimle attım kendimi dışarı...
Eğer nasip olurda bir daha evlenirsem yaz düğünüm olsun istiyorum ve bu sefer bindallı giyinmek istiyorum.
Çok şey mi istiyorum kızlar?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevil sana hayranım... 11 seneye rağmen bu kadar dik duruyorsun ya helal olsun sana kaderdaşım😘

Canım benim o kadar dik duramadım bu zamana kadar,ağladım zırladım, kafayı syırma noktasına geldim falan filan... Ama şimdi sorgulamaktan, nasıl der nasıl yapar demekten vazgeçtim.
Üzülüyorum tabiki ama kendimi salacak kadar değil.
Ya benim sürekli problemli evliliğim olsaydı 1 gün üzülmezdim heralde:) beni yıkan güzel olan şeyin böyle toplu öküzlükle karşılaşması oldu. Sevince tam sevdim, başka ülkelere gelecek kadar gözümü kararttım vs...
Herşeyin hayırlısı bundan sonra, hiç ezilmedim evliliğimde kötü muamele görmedim ama duygusal anlamda az olan hiçbirşeye tavizim yok. Ben umursanmamaya gelemem, yaşamadım, kabalığa gelemem, hassas olunmazsa aynı hayatı paylaşamam. Yalnız olurum ama hergün duygusal anlamda üzüntü çekmem.

Hiç çok değil canım ya, giyersin tatlım giyersin tabiii:) biz de geliriz ohhh :))

Hayır canım az bile istiyorsun inşallah gönlünce olsun hersey :)

Seninde bitti mi canım bosandin mi yoksa dava aşamasında mi

Hayır canım az bile istiyorsun inşallah gönlünce olsun hersey :)

Teşekkür ederim kızlar. İnşallah hep birlikte hepimizin düğününde göbek atarız😘

Dışarı çıkmak iyi geliyor artık buna eminim. Mis gibi kahvemi yudumlayıp waffleımı yiyorum😎😎😎
Üstelik kahvem tam olarak italya da içtiğim lezzette... Küçük bir şehirde İtalyan kahvesi bulmak çok büyük şans😊😊😊

Ohhh afiyet olsun canım canim cekti bende bir kahve yapayim şimdi:))

Bir de belirtmeden edemeyeceğim yanmış tende beyaz elbise gibisi yok. Bacaklarım o kadar güzel gözüküyor ki kendi kendime bende hala iş var dedirtirdi bana... Ne egoistim değil mi😬😬😬 Hahaha
Birazcık kendimizi şımartmamızda bir sakınca yok bence 😊

Ohhh afiyet olsun canım canim cekti bende bir kahve yapayim şimdi:))
Afiyet bal şeker olsun tatlım😊 sana eşlik ettiğimi farzet, öpüyorum😘😘😘

Seni iyi anlıyorum bende ilk yıllar çocuk istemedim evleneli 6 yıl oldu şimdi deniyoruz ama olmuyor. zaten içten gelerek de yapmıyoruz sanki.eşimde bana karşı bir uzaklaşma başladı. ailesi zaten hiçbir zaman destek olmadı hep yalnız kaldık. doktor tüp bebek çözüm diyor ama bu zor artık.bugün eşimle kavga ettik sorun maddiyat.ne zaman cebi dolu olsa mutlu ama boş olunca birden değişiyor bana hakaret etmeye başlıyor. bugünde beni yanında istemediğini söyledi görmezden gelmeye başladı. oysa ben her ne olursa olsun hep yanındaydım. iş yeri açmak istiyordu ailesi hiç izin vermemişti bende içinde kalmasın yap dedim. işler iyi gitmedi tabiki epey zorlandık. ben düzeleceğini düşünüyorum ama o inanmıyor. bugün beni azarlayıp iş yerinden kovdu eve kadar yürüyerek geldik arkasından koşarak yetiştim beni beklemedi. yolda yorulup kaldım ve beni öylece bırakıp gitti.
oysa daha dün beni sevdiğini söylemişti. eve geldiğimde kendine kahve yapıyordu. şuan o uyuyor ben saatlerdir ağlıyorum. boşanmayı düşünmeye başladım. bi ara uyurken çıkıp ekmek almaya gittim geldiğimde kalkmıştı demekki merak etmiş ama gelince yine kötü davrandı. acıkmıştı yemek yapmaya çalıştı ben yapayım dedim istemiyorum dedi,bundan sonra benden birşey istemiyormuş. son zamanlardada bana kötü davranışları vardı ben ona sevgi gösterdikçe daha çok uzaklaştı,iş yerine gitmem onu rahatsız ediyor.beni o kadar çok görmezden geldiki kaybolduğumu hissetmeye başladım. sanki kimse benim varlığımı hissetmiyor. kendimi dışlanmış hissediyorum. beni en çok üzen yolda tek başıma bırakması oldu bir sürü araba geçiyo ve ben yalnız yürüyorum. bi ara bir yere oturdum ve ağlamaya başladım. şimde ne yapmalıyım 10 yıl flört ettik ve 6 yıllık evliyiz. onun aile sorunları bizi mahvetti.

Vuuuuu canim sen yazınca bile maşallah taş gibisin diyesim geldi :))))
Bende cok zayifladim birazcık kilo almam gerekiyor yavaştan toparlanmam gerekiyor..araba alıyorum inşallah iyice ogrenip keyfimebakacagim ohhh misss:))

Canim hakkinizda hayırlısı olsun bayada gecmisiniz varmis..Rabbim huzur ve mutluluk versin inşallah evliliginize..

iyi dileklerin için saol ama artık zor gibi ağlamaktan kör olucam diye korkuyorum ama yinede gözyaşım bitmiyo. ilk onda gözlerimi açtım ben şimdi napıcam güçlü görünmeye çalışmaktan bıktım artık çok duygusal biriyim eşimde bi o kadara duygusuzdur. umursamaz heralde

Hayırlısı olsun, üzerine düşme, sen üzerine düştükçe ters tepebilir. Nasıl yaşamak istediğinin kararını ver. O yokmuş gibi davran, sırf adı evlilik diye saygının, sevginin olmadığı yer huzur vermez.
Benim 13 yıllık bir hikayem var, oluruna bırak hayırlısı nasılsa öyle olsun. Kendine bak, bakımını yap, kendini şımart. Sen kendine ilk önce değer ver, başkasının vermediği değere yanacağına.
Üzüntünün dibine vurmuş biri olarak söylüyorum, geçecek. Şimdi acımıyor bazı şeyler. Burda biz birbirimize iyi geliyoruz. İlk önce sen kendine iyi bakacaksın, herşey zaman...

Son düzenleme:
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin herseyi inşallah senin ve evladin için. .

Sağol canım inşallah hayırlısı olsun.
Hepimiz için:)

Fazla para göz çıkarmaz güzelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…