Maşallah canım sana baya evli kalmissin eminim hep sen idare ettin..Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah
Yok canım hep ben idare etmedim, Allah var yukarda yalan söyleyemem.
Benimki acayip bir durum, bu 11 yılda yapmadığı öküzlüğü bir kerede yaptı.
Hepimizin yüzü gülsün hem de hep gülsün...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Sevil sana hayranım... 11 seneye rağmen bu kadar dik duruyorsun ya helal olsun sana kaderdaşım😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Komşumuzun kızının kınası var...
Kınamda çok istememe rağmen karambole gelmişti ve bindallı giyememiştim. Hala içimdedir...
Evde duramadım kardeşimle attım kendimi dışarı...
Eğer nasip olurda bir daha evlenirsem yaz düğünüm olsun istiyorum ve bu sefer bindallı giyinmek istiyorum.
Çok şey mi istiyorum kızlar?
Komşumuzun kızının kınası var...
Kınamda çok istememe rağmen karambole gelmişti ve bindallı giyememiştim. Hala içimdedir...
Evde duramadım kardeşimle attım kendimi dışarı...
Eğer nasip olurda bir daha evlenirsem yaz düğünüm olsun istiyorum ve bu sefer bindallı giyinmek istiyorum.
Çok şey mi istiyorum kızlar?
Yok canım hep ben idare etmedim, Allah var yukarda yalan söyleyemem.
Benimki acayip bir durum, bu 11 yılda yapmadığı öküzlüğü bir kerede yaptı.
Hepimizin yüzü gülsün hem de hep gülsün...
Hayır canım az bile istiyorsun inşallah gönlünce olsun hersey :)
Seninde bitti mi canım bosandin mi yoksa dava aşamasında mi
Yok canım, karar aşamasında, karar var ama icraat yok daha..
Dışarı çıkmak iyi geliyor artık buna eminim. Mis gibi kahvemi yudumlayıp waffleımı yiyorum😎😎😎
Üstelik kahvem tam olarak italya da içtiğim lezzette... Küçük bir şehirde İtalyan kahvesi bulmak çok büyük şans😊😊😊
Afiyet bal şeker olsun tatlım😊 sana eşlik ettiğimi farzet, öpüyorum😘😘😘Ohhh afiyet olsun canım canim cekti bende bir kahve yapayim şimdi:))
Çocuk yok.
Eşim istemişti ama ben yaşım küçük evimizi de alalım biraz daha kariyer yapalım diye ertelemiştim.
Çocuk olsa nasıl olurdu bilmiyorum.
Tek bildiğim, benim üzüldüğüm kadar üzülmediği, düşünmediği...
Bir de belirtmeden edemeyeceğim yanmış tende beyaz elbise gibisi yok. Bacaklarım o kadar güzel gözüküyor ki kendi kendime bende hala iş var dedirtirdi bana... Ne egoistim değil mi😬😬😬 Hahaha
Birazcık kendimizi şımartmamızda bir sakınca yok bence 😊
Seni iyi anlıyorum bende ilk yıllar çocuk istemedim evleneli 6 yıl oldu şimdi deniyoruz ama olmuyor. zaten içten gelerek de yapmıyoruz sanki.eşimde bana karşı bir uzaklaşma başladı. ailesi zaten hiçbir zaman destek olmadı hep yalnız kaldık. doktor tüp bebek çözüm diyor ama bu zor artık.bugün eşimle kavga ettik sorun maddiyat.ne zaman cebi dolu olsa mutlu ama boş olunca birden değişiyor bana hakaret etmeye başlıyor. bugünde beni yanında istemediğini söyledi görmezden gelmeye başladı. oysa ben her ne olursa olsun hep yanındaydım. iş yeri açmak istiyordu ailesi hiç izin vermemişti bende içinde kalmasın yap dedim. işler iyi gitmedi tabiki epey zorlandık. ben düzeleceğini düşünüyorum ama o inanmıyor. bugün beni azarlayıp iş yerinden kovdu eve kadar yürüyerek geldik arkasından koşarak yetiştim beni beklemedi. yolda yorulup kaldım ve beni öylece bırakıp gitti.
oysa daha dün beni sevdiğini söylemişti. eve geldiğimde kendine kahve yapıyordu. şuan o uyuyor ben saatlerdir ağlıyorum. boşanmayı düşünmeye başladım. bi ara uyurken çıkıp ekmek almaya gittim geldiğimde kalkmıştı demekki merak etmiş ama gelince yine kötü davrandı. acıkmıştı yemek yapmaya çalıştı ben yapayım dedim istemiyorum dedi,bundan sonra benden birşey istemiyormuş. son zamanlardada bana kötü davranışları vardı ben ona sevgi gösterdikçe daha çok uzaklaştı,iş yerine gitmem onu rahatsız ediyor.beni o kadar çok görmezden geldiki kaybolduğumu hissetmeye başladım. sanki kimse benim varlığımı hissetmiyor. kendimi dışlanmış hissediyorum. beni en çok üzen yolda tek başıma bırakması oldu bir sürü araba geçiyo ve ben yalnız yürüyorum. bi ara bir yere oturdum ve ağlamaya başladım. şimde ne yapmalıyım 10 yıl flört ettik ve 6 yıllık evliyiz. onun aile sorunları bizi mahvetti.
Seni iyi anlıyorum bende ilk yıllar çocuk istemedim evleneli 6 yıl oldu şimdi deniyoruz ama olmuyor. zaten içten gelerek de yapmıyoruz sanki.eşimde bana karşı bir uzaklaşma başladı. ailesi zaten hiçbir zaman destek olmadı hep yalnız kaldık. doktor tüp bebek çözüm diyor ama bu zor artık.bugün eşimle kavga ettik sorun maddiyat.ne zaman cebi dolu olsa mutlu ama boş olunca birden değişiyor bana hakaret etmeye başlıyor. bugünde beni yanında istemediğini söyledi görmezden gelmeye başladı. oysa ben her ne olursa olsun hep yanındaydım. iş yeri açmak istiyordu ailesi hiç izin vermemişti bende içinde kalmasın yap dedim. işler iyi gitmedi tabiki epey zorlandık. ben düzeleceğini düşünüyorum ama o inanmıyor. bugün beni azarlayıp iş yerinden kovdu eve kadar yürüyerek geldik arkasından koşarak yetiştim beni beklemedi. yolda yorulup kaldım ve beni öylece bırakıp gitti.
oysa daha dün beni sevdiğini söylemişti. eve geldiğimde kendine kahve yapıyordu. şuan o uyuyor ben saatlerdir ağlıyorum. boşanmayı düşünmeye başladım. bi ara uyurken çıkıp ekmek almaya gittim geldiğimde kalkmıştı demekki merak etmiş ama gelince yine kötü davrandı. acıkmıştı yemek yapmaya çalıştı ben yapayım dedim istemiyorum dedi,bundan sonra benden birşey istemiyormuş. son zamanlardada bana kötü davranışları vardı ben ona sevgi gösterdikçe daha çok uzaklaştı,iş yerine gitmem onu rahatsız ediyor.beni o kadar çok görmezden geldiki kaybolduğumu hissetmeye başladım. sanki kimse benim varlığımı hissetmiyor. kendimi dışlanmış hissediyorum. beni en çok üzen yolda tek başıma bırakması oldu bir sürü araba geçiyo ve ben yalnız yürüyorum. bi ara bir yere oturdum ve ağlamaya başladım. şimde ne yapmalıyım 10 yıl flört ettik ve 6 yıllık evliyiz. onun aile sorunları bizi mahvetti.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin herseyi inşallah senin ve evladin için. .
Piyango oynamaya başlıyorum bu akşam 😘😜
Yok canım gözüm öyle yükseklerde...
Rabbim kimseciklere muhtaç etmesin, kendi yağımda kavrulayım yeter bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?