Evliliğimiz pisi pisine bitti

Kızlar dışarda yürüyorum eve gidince hepinize toplu cevap yazacağım. Yeni gelmiş olan arkadaşım, eşin yatacak az sonra eminim, sen de kahveni yapıp mis gibi içiyorsun ve güzel şeyler düşünüyorsun.
Burada üzülmeyecek toparlayacağız bundan sonra 😘😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru söylüyorsunuz ama henüz çok taze. aslında güzel bir bayanım bakımlıyım güçlüyüm (sanıyordum) ,sanırım birşeyler fazla geldi .Eşimin bu ara işleri iyi değil o yüzden böyle ben iyi bir yerde çalışıyorum bunu sorun etmiyorum ama sanırım o sorun etti ve böyle tepki verdi. ama bir kez olsa anlarım çok kabalaştı. şimdi kendimi nasıl toparlamalıyım bilmiyorumki nerden başlamalıyım. ailemede hiçbir sorunumu anlatmadım şuana kadar ,iyimi ettim bilmiyorum. hala iyi şeyler arıyorum farkındayım ama geçen yıl eşim benden ayrılmaya karar vermiş ve bunu benden önce ailesi ve en yakın arkadaşı öğrenmişti. en son ben duydum ve bu acı beni çok yıktı. yani beyfendi kendi kendine karar vermiş .

Oooooo sen arkadaştan aileden duymuşsun kuzum, ben avukattan duymuştum 😬
Tatlım bak hep dediğim şeyi söyleyeceğim ilk anlaman gereken şey şu, sen ne yaparsan yap bir kader biçildi bize ve onu yaşayacağız.
Güçlü olduğumu sanıyorum deme, güçlüsün ki savaşabiliyorsun tüm yaşadıklarınla.
Erkekler böyledir... Biz hep tolerans gösterebiliriz ama onlar nerde trak orda bırak modundalar... Onlar erkek ya onlar 0 km bayan bulabilirler, bizim bekaret gitti iş bitti onlara göre..
Kuzucum bu aptal düşüncelere katılıyor musun? Kesinlikle hayır olmalı cevabın..
Biz eşsiziz... Biz bir taneyiz.... Biz yaşamımızı tek başımıza idare edebilecek kadar süperiz...
Ve en önemlisi ne biliyor musun😊
Bakımlıyım dedin ya şekerim, biz böyle dik durdukça her zaman kısmetlerimiz olacak ve hep daha iyileri olacak...
Şimdi umutsuzluğu bırak lütfen.
Elbetteki ilk temennimiz yuvanı kurtarman... Ama olmuyorsa o zaman sana da bizim gibi olduracak başka yollar bulacağız.
Öpüyprum seni😊

banamı yazdınız bilmiyorum ama eşim yatıp uyudu zaten yani ben konuşmaya çalışınca kalkıp yatak odasına gidip yattı. şuan yalnız başıma oturuyorum. çok kötü hissediyorum yakınımda kimse yok.beni yalnız bırakmayın arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . bu akşam karar vermeliyim ya tamam ya devam. şimdi bi kahve yapıp kendi kendime düşünücem. ben bunları hiç haketmedim
bu arada ağlamamı nasıl durdurabilirim başım çok ağrıdı ama bitmiyor.

Sana yazdım şekerim. Ağlamanı durdurma sakın... Ağla söküle söküle ağla.. Ben o kadar çok ağlamıştım ki boğazımdaki faranjit 1 ayda geçmedi yaz günü.. Ağla ki öfken azalsın... Ağla ki sinirin yatışsın... Ağla ki mantıklı düşünebilesin...
Biz yanındayız asla unutma. Hafif bir duş ve kahve... Sabaha kadar yazabilirsin istediğin kadar😘

16 yıllık bir geçmiş nasıl silinir bilemiyorumki . çocukken tanıştık birlikte büyüdük biz çook üzgünüm
nasıl bu duruma geldim allahım ben,aslında evlilikten korkan biriydim evlenmek istemiyordum eşim 10 yıl uğraştı seni asla bırakmam dedi ama şimdi noldu bize. neden en çok beni üzüyor ailesi ne kadar kötü olursa olsun onlar affediliyor neden ilk vazgeçilen eşler oluyor

Konuşmaya çalışma canım, düzelecek olan ilişki bir şekilde düzelir, düzelmeyecek olansa yırtınsan da düzelmez.
Kendini düşün, sırf sen odaklı bak bakalım olaylar nasıl görünüyor. Kalırsan nasıl olacak? Ben anlamadım gerçi eşin neyin kızgınlığında...
Ya da o zaten çoktan bitirdi kafasında da ondan bu kabalığı...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Duşumu aldım, kremlendim:)
Keyif benim valla:)
Doubleblue, Biz burdayız, anlat rahatla, ben çok yıprattım kendimi, ağla ağla ağla...
Karşındaki öküzse öküz işte.
Sen de güleceksin arkadaşım , iyi olacaksın...

Son düzenleme:

Malesef ilk gözden çıkarılan eşler oluyor...
Makam gelir eş gözden çıkarılır
Batılır eş gözden çıkarılır
Para bulunur eş gözden çıkarılır
Aile ile sorun olur yine eş gözden çıkarılır
....

Bir tip erkek modeli var, bu tip için hep böyle olur...
Sorun sende değil şekerim. Sakın kendini suçlama. Şöyle yapsam böyle olmazdı gibi asla kendine bir şey söyleme... Ne yaparsan yap böyle olacaktı.
16 yıl deme... 40 yıllık evlilikler bitiyor...
Önemli olan eğer ayrılmaya karar verirsen seni nasıl toparlayacağız...
Güzel bir plan yapıp seni de toparlayabiliriz😊😊😊
Güçlü ol, ölümden başka her şeyin çaresi var...
Ve Şems in dediği gibi, hayatım alt üst oldu deme, nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını???

Sevilcim tebrik ediyorum seni 😊
Bu gece doubleblue yü da biraz huzura kavuşturursak bizden iyisi olmayacak😊😊😊

Bencede o çoktan bitirdi zaten bir yıl önce ayrılmak istemişti. bir şekilde devam ettik o da benim çabamla .sorun maddiyat iş yerinden istifa edince işsiz kaldı,sonra geçici işlerde çalıştı. şimdi iş yeri açtı ve yine kötü gidiyor bu yüzden hep sinirli her dediğimi yanlış anlıyor. benim maaşımla idare ediyoruz ben geçen bir taksiti hatırlatınca sinirlendi. senden bişey istemiyorum dedi sen kendi paranla bende kendi kazandığımla geçinicem dedi. ben ona benim param diye bir ayrım yapmadımki ama alındı ve kavga büyüdü gurur yaptı sanırım ama gerek yokki bunlara. karşıma alıp soruyorum beni istemiyosan gideyim diyorum bişey demiyo aynı evde ayrı takılcaz yani . ben de buna gelemem . böyle şey olurmu hiç

peki şimdi ne yapmalıyım ne kadar zamanda atlatırım bu durumu. sanırım ben karar verdim olmuyo böyle .her canı sıkıldığında benden çıkarıyo hep üzgünüm hep üzgün mutlu olmak istiyorum şuan 32 yaşındayım ve stres kaynaklı erken menopoza girdiğimi öğrendim :-(

ben de eşimin beni boşama kararını eniştemden duymuştum. bana söylemeye tenezzül etmedi. ve ben, salak salak akşam dolmanın yanına hangi

çorbayı yapsam diye düşünüyordum. meğer beni öğlen, çalıştığım yere güle oynaya bırakan adam, ardından doğru gitmiş enişteme boşanacağını

söylemiş. şok şok şok .... kavga yok hakaret yok bağırış çağırış yok. canım cicim lay lay lom bir evliliğimiz vardı. ama meğerse ben

öyleymişim. bir gün önce sarılıp yatan adam ertesi gün beni boşayacakmış.

çağımızın hastalığı canım......... kalp hastalığı .......... gerçek kalp değil .... manevi hastalık. hep ben. benim çıkarlarım. bencillik.

duygusuzluk. kendini başkasının yerine koyamama... merhametsizlik. kendini gizlemek.... bravo kutluyorum bunları..... üstelik ben boşadığı

ikinci eşiyim. sırada üçüncü de vardır herhalde.. nasıl olsa analar onlar için dört dörtlük kız doğurup büyüttüler bile.

ne derseniz deyin kimse benim boşandığım adam kadar içten pazarlıklı, sinsi olamaz...

Sevilcim tebrik ediyorum seni 😊
Bu gece doubleblue yü da biraz huzura kavuşturursak bizden iyisi olmayacak😊😊😊

Sağol canımm😉
Kavuştururuz kaçmaz bizden:)

Bebeğim yarıştırabiliriz benim boşandığım adamla senin eski adamı 😬😬😬
Tek değiliz...
Ama hep birlikte çok güçlüyüz😘
Yıkılmak yok

İsteyince hemen atlatırsın canım.
Mutluluğu nasıl yakalayacaksan hayatın öyle şekillensin.
Ya radikal bir kararla bitti diyeceksin ( buna kendin de inanarak )
Ya da ona sadece kafandakileri anlatmanı istıyorum diyeceksin ve dinleyeceksin. Onun söylediklerinin yorumunu da kendinle yap. Dinle sadece.
Canına yazık, kendine etme...

Her şey bebek değil... Bak benim de ne olacağım belli değil...
Üzme kendini...
Belki öyle biri çıkacak ki bebek olmadığını hissetmeyeceksin bile... Ya da onun çocukları senin evladın olacak... Hayatın bize nasıl süprizler haZırladığını bilemeyiz...
Sakın hiç bir şey için sıkma canını...
Rabbim sana da kimsenin bilmediği yollar açmıştır.
Ilk olay isyan etmemek ve benim başıma bu neden geldi dememek...
Bunun yerine şimdi ne yapıp durumu toparlayabiliriz onu düşünmeliyiz

Ne güzel yazmışsın :) çok tanıdık geldi bana.
O senin modelden bizde de var güzelim.. Ahlarımız çıkınca kahkalar atarız, ettiklerini bulurlar...

Değil mi, bu modelden çok var.
Hadi bu model erkeklere bir isim verip durumu gülünç hale getirip kendimizi iyi hissedelim 😘

canım sana tavsiyem biraz evden uzaklaş. biraz görmesin seni. kendi haline bırak bir süre. gerçekten maddi sebeplerle bunalmış olabilir.

acele karar verme. boşanma kararını bırak o versin vercekse sen verme. biz kadınlar böyleyiz. sen verirsen pişmanlık yaşarsın (yersiz de olsa)

o boşanalım derse toparlanman daha çabuk olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…