Hayırlısı olsun, üzerine düşme, sen üzerine düştükçe ters tepebilir. Nasıl yaşamak istediğinin kararını ver. O yokmuş gibi davran, sırf adı evlilik diye saygının, sevginin olmadığı yer huzur vermez.
Benim 13 yıllık bir hikayem var, oluruna bırak hayırlısı nasılsa öyle olsun. Kendine bak, bakımını yap, kendini şımart. Sen kendine ilk önce değer ver, başkasının vermediği değere yanacağına.
Üzüntünün dibine vurmuş biri olarak söylüyorum, geçecek. Şimdi acımıyor bazı şeyler. Burda biz birbirimize iyi geliyoruz. İlk önce sen kendine iyi bakacaksın, herşey zaman...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Doğru söylüyorsunuz ama henüz çok taze. aslında güzel bir bayanım bakımlıyım güçlüyüm (sanıyordum) ,sanırım birşeyler fazla geldi .Eşimin bu ara işleri iyi değil o yüzden böyle ben iyi bir yerde çalışıyorum bunu sorun etmiyorum ama sanırım o sorun etti ve böyle tepki verdi. ama bir kez olsa anlarım çok kabalaştı. şimdi kendimi nasıl toparlamalıyım bilmiyorumki nerden başlamalıyım. ailemede hiçbir sorunumu anlatmadım şuana kadar ,iyimi ettim bilmiyorum. hala iyi şeyler arıyorum farkındayım ama geçen yıl eşim benden ayrılmaya karar vermiş ve bunu benden önce ailesi ve en yakın arkadaşı öğrenmişti. en son ben duydum ve bu acı beni çok yıktı. yani beyfendi kendi kendine karar vermiş .
Kızlar dışarda yürüyorum eve gidince hepinize toplu cevap yazacağım. Yeni gelmiş olan arkadaşım, eşin yatacak az sonra eminim, sen de kahveni yapıp mis gibi içiyorsun ve güzel şeyler düşünüyorsun.
Burada üzülmeyecek toparlayacağız bundan sonra 😘😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
banamı yazdınız bilmiyorum ama eşim yatıp uyudu zaten yani ben konuşmaya çalışınca kalkıp yatak odasına gidip yattı. şuan yalnız başıma oturuyorum. çok kötü hissediyorum yakınımda kimse yok.beni yalnız bırakmayın arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . bu akşam karar vermeliyim ya tamam ya devam. şimdi bi kahve yapıp kendi kendime düşünücem. ben bunları hiç haketmedim
bu arada ağlamamı nasıl durdurabilirim başım çok ağrıdı ama bitmiyor.
Sana yazdım şekerim. Ağlamanı durdurma sakın... Ağla söküle söküle ağla.. Ben o kadar çok ağlamıştım ki boğazımdaki faranjit 1 ayda geçmedi yaz günü.. Ağla ki öfken azalsın... Ağla ki sinirin yatışsın... Ağla ki mantıklı düşünebilesin...
Biz yanındayız asla unutma. Hafif bir duş ve kahve... Sabaha kadar yazabilirsin istediğin kadar😘
banamı yazdınız bilmiyorum ama eşim yatıp uyudu zaten yani ben konuşmaya çalışınca kalkıp yatak odasına gidip yattı. şuan yalnız başıma oturuyorum. çok kötü hissediyorum yakınımda kimse yok.beni yalnız bırakmayın arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . bu akşam karar vermeliyim ya tamam ya devam. şimdi bi kahve yapıp kendi kendime düşünücem. ben bunları hiç haketmedim
bu arada ağlamamı nasıl durdurabilirim başım çok ağrıdı ama bitmiyor.
Duşumu aldım, kremlendim:)Sana yazdım şekerim. Ağlamanı durdurma sakın... Ağla söküle söküle ağla.. Ben o kadar çok ağlamıştım ki boğazımdaki faranjit 1 ayda geçmedi yaz günü.. Ağla ki öfken azalsın... Ağla ki sinirin yatışsın... Ağla ki mantıklı düşünebilesin...
Biz yanındayız asla unutma. Hafif bir duş ve kahve... Sabaha kadar yazabilirsin istediğin kadar😘
16 yıllık bir geçmiş nasıl silinir bilemiyorumki . çocukken tanıştık birlikte büyüdük biz çook üzgünüm
nasıl bu duruma geldim allahım ben,aslında evlilikten korkan biriydim evlenmek istemiyordum eşim 10 yıl uğraştı seni asla bırakmam dedi ama şimdi noldu bize. neden en çok beni üzüyor ailesi ne kadar kötü olursa olsun onlar affediliyor neden ilk vazgeçilen eşler oluyor
Duşumu aldım, kremlendim:)
Keyif benim valla:)
Doubleblue, Biz burdayız, anlat rahatla, ben çok yıprattım kendimi, ağla ağla ağla...
Karşındaki öküzse öküz işte.
Sen de güleceksin arkadaşım , iyi olacaksın...
Konuşmaya çalışma canım, düzelecek olan ilişki bir şekilde düzelir, düzelmeyecek olansa yırtınsan da düzelmez.
Kendini düşün, sırf sen odaklı bak bakalım olaylar nasıl görünüyor. Kalırsan nasıl olacak? Ben anlamadım gerçi eşin neyin kızgınlığında...
Ya da o zaten çoktan bitirdi kafasında da ondan bu kabalığı...
Malesef ilk gözden çıkarılan eşler oluyor...
Makam gelir eş gözden çıkarılır
Batılır eş gözden çıkarılır
Para bulunur eş gözden çıkarılır
Aile ile sorun olur yine eş gözden çıkarılır
....
Bir tip erkek modeli var, bu tip için hep böyle olur...
Sorun sende değil şekerim. Sakın kendini suçlama. Şöyle yapsam böyle olmazdı gibi asla kendine bir şey söyleme... Ne yaparsan yap böyle olacaktı.
16 yıl deme... 40 yıllık evlilikler bitiyor...
Önemli olan eğer ayrılmaya karar verirsen seni nasıl toparlayacağız...
Güzel bir plan yapıp seni de toparlayabiliriz😊😊😊
Güçlü ol, ölümden başka her şeyin çaresi var...
Ve Şems in dediği gibi, hayatım alt üst oldu deme, nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını???
Sevilcim tebrik ediyorum seni 😊
Bu gece doubleblue yü da biraz huzura kavuşturursak bizden iyisi olmayacak😊😊😊
ben de eşimin beni boşama kararını eniştemden duymuştum. bana söylemeye tenezzül etmedi. ve ben, salak salak akşam dolmanın yanına hangi
çorbayı yapsam diye düşünüyordum. meğer beni öğlen, çalıştığım yere güle oynaya bırakan adam, ardından doğru gitmiş enişteme boşanacağını
söylemiş. şok şok şok .... kavga yok hakaret yok bağırış çağırış yok. canım cicim lay lay lom bir evliliğimiz vardı. ama meğerse ben
öyleymişim. bir gün önce sarılıp yatan adam ertesi gün beni boşayacakmış.
çağımızın hastalığı canım......... kalp hastalığı .......... gerçek kalp değil .... manevi hastalık. hep ben. benim çıkarlarım. bencillik.
duygusuzluk. kendini başkasının yerine koyamama... merhametsizlik. kendini gizlemek.... bravo kutluyorum bunları..... üstelik ben boşadığı
ikinci eşiyim. sırada üçüncü de vardır herhalde.. nasıl olsa analar onlar için dört dörtlük kız doğurup büyüttüler bile.
ne derseniz deyin kimse benim boşandığım adam kadar içten pazarlıklı, sinsi olamaz...
peki şimdi ne yapmalıyım ne kadar zamanda atlatırım bu durumu. sanırım ben karar verdim olmuyo böyle .her canı sıkıldığında benden çıkarıyo hep üzgünüm hep üzgün mutlu olmak istiyorum şuan 32 yaşındayım ve stres kaynaklı erken menopoza girdiğimi öğrendim :-(
peki şimdi ne yapmalıyım ne kadar zamanda atlatırım bu durumu. sanırım ben karar verdim olmuyo böyle .her canı sıkıldığında benden çıkarıyo hep üzgünüm hep üzgün mutlu olmak istiyorum şuan 32 yaşındayım ve stres kaynaklı erken menopoza girdiğimi öğrendim :-(
ben de eşimin beni boşama kararını eniştemden duymuştum. bana söylemeye tenezzül etmedi. ve ben, salak salak akşam dolmanın yanına hangi
çorbayı yapsam diye düşünüyordum. meğer beni öğlen, çalıştığım yere güle oynaya bırakan adam, ardından doğru gitmiş enişteme boşanacağını
söylemiş. şok şok şok .... kavga yok hakaret yok bağırış çağırış yok. canım cicim lay lay lom bir evliliğimiz vardı. ama meğerse ben
öyleymişim. bir gün önce sarılıp yatan adam ertesi gün beni boşayacakmış.
çağımızın hastalığı canım......... kalp hastalığı .......... gerçek kalp değil .... manevi hastalık. hep ben. benim çıkarlarım. bencillik.
duygusuzluk. kendini başkasının yerine koyamama... merhametsizlik. kendini gizlemek.... bravo kutluyorum bunları..... üstelik ben boşadığı
ikinci eşiyim. sırada üçüncü de vardır herhalde.. nasıl olsa analar onlar için dört dörtlük kız doğurup büyüttüler bile.
ne derseniz deyin kimse benim boşandığım adam kadar içten pazarlıklı, sinsi olamaz...
Ne güzel yazmışsın :) çok tanıdık geldi bana.
O senin modelden bizde de var güzelim.. Ahlarımız çıkınca kahkalar atarız, ettiklerini bulurlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?