Erkeklerin hepsi aynı sanırım.
canım bak biraz zaman ver kocana.
diğer arkadaşların da dediği gibi bırak ne olacaksa ilk adım ondan gelsin ki vicdan azabını o çeksin...
sen sabırla dua et, Allah hakkımda hayırlısını versin diye
peki teşekkür ederim . yalnız o inattır yıllarca böyle kalabilir ilk adım için beni zorlayabilir beni bilir ben küs kalamayan biriyim ama biraz sabretmeyi denicem
Erkekleri bu duruma getirmemizin sebebi küs kalamamamız zaten.
İlk adımı o atana kadar hayatında ilk kez kendini geriye çek...
İnan seni seviyor ve seni istiyorsa ona göre hareket edecek, seni zaten gözden çıkarttıysa ona göre hareket edecek.
O sebeple zaman tanı...
İlk adım ondan gelsin.
Kalbini ferah tut ve en azından 2 saat uyumaya çalış bu gece...
Sabah kalktığında kendine ne kadar değerli olduğunu söyleyebilmen için güzel bir yüze ihtiyacın var.
Gözlerin için de buzdolabından 2 parça salatalık kesip gözlerinin üzerine koy, sabah dinç gözlerle uyanmanı sağlayacaktır.
Öpüyorum seni...
Hiç bir şey senden ve iç huzurundan önemli değil. Asla unutma
Şimdi ben onun yanında nasıl uyuyacağım o bana sarılmadan uyuyamam
Tatlım ilk adımlar hep zordur. Gir yatağına yat. Sarılırsa itiraz etme sarılsın😊
Bu umut var demektir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesinlikle sarılmaz daha öncede yaşadık bunu,biraz önce balkondan ses geldi kalk bak dedim baktı ama iyi olmuş deyip yattı
bu ne nefret bu ne kin ailesi neler yaptı düğünümüzü mahvettiler de bu kadar kin duymadı
sarılmazsa nasıl uyurum ben
kesinlikle sarılmaz daha öncede yaşadık bunu,biraz önce balkondan ses geldi kalk bak dedim baktı ama iyi olmuş deyip yattı
bu ne nefret bu ne kin ailesi neler yaptı düğünümüzü mahvettiler de bu kadar kin duymadı
sarılmazsa nasıl uyurum ben
Kızlar selam arkadaşlarla dışarıdaydık ancak okudum yazdıklarınızı :) yenilere hoş geldiniz demek istemezdim ama kader işte.
Kızlar geçen hafta eşime memleketten gelmeme evden gitmiş ol demiştim eşyalarını hazırlamış ama almadan gitmişti çünkü benimle konuşmak istiyordu ve o konuşma sonucu onu affedeceğimi düşünmüştü tabi onu affetmeyincf o şokla eşyalarını almadan gitti. Dün kavga ettik yine bugün mesaj atmış evde olmadığım bir zaman gelip eşyalarını almak istiyormuş. Yarın dışarı çıktığımda haber veririm gelir alırsın dedim.savaş daha yeni başlıyor. Hala geri adım atmıyor çünkü benim ondan boşanamayacağımı düşünüyor bunu açık açık söyledi. Görecek bundan sonra bakalım boşanabilir miyim boşanmaz mıyım. Zaten bu yaptıklarımdan dolayı şok üstüne şok yaşıyor. Benden hiç beklemediği hamleler çünkü. Bakalım zaman ne gösterecek. Sürüncemede bırakıyorumki yeter artık istemiyorum bu evliliği desin benim de içim rahat olsun. Zaten ben boşanmışım gibi yaşamaya başladım. Tabi ruh Halim sürekli değişken ama şunu farkediyorumki hergün daha çok güçleniyorum. İnşallah hepimiz daha da iyi olacağız. Dualarda buluşmak dileğiyle hepinizi öptüm.
Bak cidden kızacağım sana...
O olmasan nasıl uyuyordun...
Dediğim gibi istiyorsa seviyorsa sarılacak.. Sarılmazsa da sana sarılmayan adam seni istemiyor demek...
O sebeple zaten bir süre sonra yanlız yatmaya başlayacaksın.
Sen kendini şımartacaksın bundan sonra.
Güçlü ol...
Tek değilsin.
Gözlerine salatalık kes ve artık uyu yarın şiş gözlerle ve bulanık bir kafayla gezmek seni daha kötü yapacak.
Mutlu olmayı ve bir güneş gibi parlamayı hakediyorsun.
Işe giderken makyajını yapmayı ve güzel şeyler gitmeyi ihmal etme. Gün içerisinde de istediğinde yaz bize.
Öpüyprum 😘
peki birazdan yatıyorum bu arada yıllık izindeyim yarın evdeyim ve zor bir gün olacak dışarımı çıksam bilmiyorum
bişeyler bulucam artık. yardımlarınız için teşekkürler .iyi geceler
Yarın mutlaka dışarı çık. Hiç zevk almayacaksın belki ama dışarı çıkmak evde kalmaktan daha iyi geliyor.
Sevdiğin bir arkadaşınla buluş mesela...
Mutlaka kahve içip fal baktır (iyi bir terapi oluyor)
Dondurma yemeyi unutma😊
Kan şekeri ile mutluluk da yükseliyor 😘
Evet canım ya sorma:) o da yaptı keyifle yedi:)
Allah korusun kuzumu, ben de güzel ortamda büyümesi taraftarıyım. Hayırlısı olsun, hepimiz için. Ben 11 yılda lanet bir evlilik yaşamadım, güzel saygılı bir ilişkiydi hatta. Bu yüzden sarsıldım zaten. Herşeyin hayırlısı, düşünceli nazik adam öküz oluverdi. Anlamadım ben de. Hayırlısı... Kafamı ağrıtamayacağım daha fazlaaçıkçası. Herşey olacağına varır.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Biz ne hikmetse hödüklerle karşılaşmışız işte.. Insan ne kendisine yapılanları hazmedebiliyor ne de ailesine yapılanları. Zannetmiyorumki pişmanlık duysunlar, dediğiniz gibi yatıp uyuyan hiç bir şeyi takmayan tipler. Pişman olacak bir vaziyetleri olsa zaten işleri bu kadar yokuşa sürmezlerdi. Canımızı yaktılar, Allah bildiği gibi yapsın olan oldu artık.
Canım zaten pişman olmalarını beklememeliyiz. Allah onlara gereken cezayı er geç verecek. Alınan ah 40 yılda çıkmış da ne çabuk çıktı denmiş... Sabırlı olmayı bilmeliyiz.
Bu dünyada olmasa diğer dünyada...
Bundan sonraki meselemiz birbirimizi toparlamak olacak.
Birbirimizi nasıl destekleyebiliriz o olacak
günaydın kötü bir sabaha merhaba dedim. akşam eşim hiç sarılmadı bana ama yanıma yaklaştı bazen. akşamdan kahvesini hazırlamıştım suyunu döküp içmiş sabah . bende kalkıp yanına geldim günaydın dedim günaydın dedi bir daha da konuşmadık. şimdi çıktı gitti hemde benden para almamak için yürüyerek gitti işe arkasından aradım napıyosun diye sana ne be ne arıyon gibi şeyler söyledi. bu nasıl çelişki anlamadım. alyansını taktı ama sanırım formaliteden takıyo çevreye karşı yani. bu arada bugün dışarı çıkamicak durumdayım yüzüm gözüm balon gibi olmuş çok yaşlı görünüyorum.
telefonum kapalı olduğundan kimseyi arayamıyorum tek bağlantım burası.napmalıyım bilmiyorum çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?