Evliliğimiz pisi pisine bitti

kahvemi yapabildim sonunda ilk kez sigara yaktım normalde içmiyorum belki iyi gelir eşiminkilerden aldım. gözlerimde öyle şiştiki görmekte zorlanıyorum sabaha daha kötü olur heralde ne yapmalıyım kızlar bu arada bu gece uyumam zor sizce yanında mı yatmalıyım yoksa salonda mı?

Ya inanın. 7 oldu boşanalı. ben hala aldatanı duydum. kavga edeni duydum. annesi yüzünden olanı duydum da bunun gibisini duymadım

diyordum. bundan çok varmış he.

saol canım bende bir ayrılık mektubu yazdım ama kararsızım verme konusunda ,neyse belkide biraz uzaklaşmak iyi gelecektir. beni sevdiğini biliyorum ama bu kadar öfke niye .nasıl beni yolda bırakıp gider en çok bunu kaldıramıyorum

cizi22 gerçekten seni kutluyorum. çok güçlü bir bayansın. ben 7 ay oldu boşanalı arada sevgi aşk falanda yoktu . iyiyim ama arada hala hırslanıyorum. bana nasıl yapar bana diye. hatta sinirimden ağlıyorum bazan. am sen atlatmış görünüyorsun maşallah.

Yatağı terketme...
Ne olursa olsun yatağı terketme tatlım. Bir köşeciğe de yatsan terketme...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya inanın. 7 oldu boşanalı. ben hala aldatanı duydum. kavga edeni duydum. annesi yüzünden olanı duydum da bunun gibisini duymadım

diyordum. bundan çok varmış he.

peki 7 yıl sonunda nasılsınız neler yapıyosunuz şuan memnunmusunuz hayatınızdan merak ediyorum ve nasıl atlattınız

canım erken menopozdan falan bahsediyorsun. haberi var mı onun. sebep bu olabilir mi. boşandığım adamın bahanesi buydu da.

Bende süper değilim aslına... Kendimi ve sizleri motive ediyorum ve iyi hissediyorum.
Benim de hırslandığım öyle yerler var ki...
İki cihanda haram olsun verdiğim tüm emekler, Rabbim iki yakasını bir araya getirmesi. Allah'ım onu ve ailesini bildiği gibi yapsın... Dahası da var da sayfalar yetmez...
O kin o nefret o hırs ölsem kemiklerim çürüse geçmeyecek. Rabbim bizi hesap günü bir araya getirip hakkını helal ediyor musun dediğinde asla diyeceğim hem onun hem ailesi için...
Kör kuyulara atıldıklarını göreceğim de mümkünse üstlerine ben de biraz daha kömür atacağım alev alsın diye...
Yani bebeğim bu kim geçmeyecek...
Rabbim tez zamanda hepimize güzel yollar açsın, bundan sonrası güzel olsun, içten anne baba diyebileceğimiz insanlar çıksın karşımıza inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki 7 yıl sonunda nasılsınız neler yapıyosunuz şuan memnunmusunuz hayatınızdan merak ediyorum ve nasıl atlattınız

7 ay oldu. yanlış yazmışım. önce şok yaşadım. her gün ağlama seansları....ta ki. 1,5 ay sonra mahkemeye çıkana kadar. ondan sonra yavaş yavaş zırlamalarım azaldı. şimdi ağlamıyorum. ama onurum çok zedelendi. ona üzülüyorum. aslında şimdi daha rahatım. çok bencil bir insandı.

canım erken menopozdan falan bahsediyorsun. haberi var mı onun. sebep bu olabilir mi. boşandığım adamın bahanesi buydu da.

evet var tabiki birlikte tüp bebek düşünüyorduk daha dün beni sevdiğini söyledi bugün bir sinirle bitirdi yarın nolur bilmem ama benimle birlikte bişey yapmak istemiyor benden birşey istemiyormuş artık :-( bunlar bahanemi bilmiyorum ama zaten menopoz sorunum o ve ailesi yüzünden stresten oldu çok acı çektim

amiiiiin. eklemeler : öyle insanlarla karşılaşsın ki, ben o gül gibi karımı hiç sebepsiz boşadım, ben ne yaptım , o kadar pişmanım ki dedirtsin Rabbim. ve biz de bunu duyalım görelimm

benimki henüz boşanalım demedi ama bundan sonra böyle yaşıcaz dedi sen kendi kendine takıl bende öyle yapıcam dedi. bu ne demek ki
ağlamaktan başım çok ağrıdı oysa o yattı uyuyo acaba uyudumu gerçekten inanamıyorum

Buna da kocaman bir AMİİİİİİNNNNN benden geliyor :)
valla inanıyorum ben mumla arayacaklar beni :)

Uyumuştur muhtemelen...
Çünkü erkekler bizim gibi değiller canım.
Uyudu diye kızma, bu model erkeklerin hepsi böyle...

sana diyeyim sebep bence bu canım. maddi olarakta sıkıntıdaysa nasıl olacak falan diye düşünüyor olabilir. yada hadi hiç çocuğum olmazsa

diyor olabilir. onların zekaları oturup adam gibi konuşmaya yetmediği için içten içten kendi kendilerine düşünüp karar verirler. ( kusura bakma

eşin hakkında böyle konuşuyorum ama) çünkü o boşandığım hödük öyle yapmıştı. sanki bana deseydi yakasına yapışıp bırakma beniiiiiii

diyecektim.

aaaa cizi22 bunlara isim arıyordun ya hödük nasıl ? benim hödük senin hödük ....bütün zamirler konabilir önüne..

kendisi çok gururlu illa çok para kazanacak benden ve ailemden gelince gurur yapıyo oysa ben sorun etmiyorum. iş yeri açmasını ben istedim ama açtığından bu yana beni uzak tuttu dükkanın anahtarı yakın arkadaşında ve çalışan bayanda var bana yaptırmadı bile çok garip değilmi sizce. seni asla aldatmam diyor buna inanmıyorum ama niye beni uzak tutuyor anlamadımki. sıkışıncada ilk beni arayıp moral buluyo ,bu nedir böyle anlamadımki.
bıktım gururdan ben nasıl gururumu ayaklar altına aldım peki,bu akşamdan sonrası tamiri zor olacak.tükendim

Uyumuştur muhtemelen...
Çünkü erkekler bizim gibi değiller canım.
Uyudu diye kızma, bu model erkeklerin hepsi böyle...

Bu model erkek nasıl oluyo nasıl davranmam gerekiyo .son zamankarda iş ve evden başka bir yere gitmedim gittiysemde haber verdim eve geldim,işe vardım,şimdi şurdayım vs. sanırım hata ettim kendimi ikinci plana attım.arkadaşlarımda farketti eşin seni iplemiyor diyorlar saygılı davranmıyor diyorlar.iş yerine gidince hiç istifini bozmuyo bilgisayarda oyununa devam ediyor bunlar normal olamaz dimi.maddi sorunlar var ama ne alaka

Erkeklerin hepsi aynı sanırım.
canım bak biraz zaman ver kocana.
diğer arkadaşların da dediği gibi bırak ne olacaksa ilk adım ondan gelsin ki vicdan azabını o çeksin...
sen sabırla dua et, Allah hakkımda hayırlısını versin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…