Evliliğimiz pisi pisine bitti

bugün yalnız kalmak istemiyorum bu zor günü atlatmam çok zor olacak
kendime ayrı bir ev mi bakmalıyım gitmelimiliyim evden böyle yapamıyorum,daha ilk sabah bile zor geldi

Öncelikle sakin olmalısın.
Ben eşinin senden vazgeçtiğini düşünmüyorum, çünkü vazgeçse inan ağza alınmayacak laflar etmeye başkadı.
Dediğim gibi vazgeçtiyse de bırak ilk adım ondan gelsin.
Ev bakmaya felan sakın başlama. Mahkemede evi terkeden ağır kusurlu kabul edilebiliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve biz buradayız 😊
Hep yanında...
Ben 5 dakika da olsa dışarı çıkmanı tavsiye ediyorum.
Şu an hissettiklerin çok ama çok normal...
Ben dünyanın sonu geldi demiştim içimden... Bitti yaşayamam demiştim. Ama bak yaşanıyor.
Kendine bakmalısın ki hayatında ne olacaksa olsun toparlayabilesin.
Dışarı çıkıp en azından bir bakkala ya da fırına git. Bir vitrine bak hiiiçççç içinden gelmese de.

Günaydın canım, kötü olma, kahveni iç. Herşey olacağına varacak. Belki sadece çok kızgın seninki, bir süre ilgilenme konuşma haline bırak. Neyse derdi gelir söyler zaten, boşanmak istese de bunu er ya da geç söyleyecek. Bak iletişim kurmaya çalışma, hem o seni tersledikçe canın sıkılacak. Oluruna bırak. Üzme kendini. Kocan ne zaman başladı böyle davranmaya? Ben hala sizin hikayeyi tam anlamadım. Parasal sorunlar, senin para kazanıyor olman mı sorun? Neye kızdı bu kadar?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu sen kendi kendine takıl kısmına nereden geldiniz canım?

aslında son bir yıldır çalkantıdayız eşim işsiz kaldı ,dükkan açtı ve o da iyi gitmiyor. bir arkadaşı ortak oldu dükkanın giderlerine yardım etti 3 ay oldu açılalı eşim gelen paralardan onun parasını ödemeliyim dedi ama benim maaş da dükkan borçlarına gitti arkadaşı zaten iyi durumda bende neden böyle yapıyosun kirayı nasıl ödicez arkadaşın az daha beklesin dedim eşimde arkadaşının parayı istediğini söyledi bende ben istiyormuyum ayıp etmiş dedim ve birden olanlar oldu çok sinirlendi dükkanı kapayıp çıktı hatta beni dükkandan bile kovdu.yani bu arkadaşına çok düşkün 1 yıl önce benden ayrılmaya karar vermiş ve ilk arkadaşına söylemişti.bense herşey iyi gidiyor sanıyordum.
şimdi ben burda ne hata yaptım

Bu sen kendi kendine takıl kısmına nereden geldiniz canım?

bende anlamadım eşimle ne zaman şiddetli kavga etsek bana karışma ben istediğimi yaparım sende ne istiyorsan yap bana bişey sorma böyle takılırız diyo . yani bana ve aileme söz verdiğinden ayrılamıyo benden aslında bitmiş olabilir ama daha 1 gün önce seni seviyorum dedi. aslında o gün maaşımı vermiştir ona sonra kirayı napçaz deyince çıldırdı parayı dükkan giderine harcamış. ben naptımki aylardır bir kuaföre gitmedim saçlarım bembeyaz iş yerimde herkesten utanır oldum eşimden hiç birşey istemedim hep yanında oldum arkadaşına laf söyleyince böyle oldu senin paranı istemiyorum dedi ben hiç bir zaman para ayrımı yapmadım belkide sıkıntılı olduğu için hep benim maaşla geçindiğimiz için gurur yaptı birkaç sefer babam destek oldu .
ben bunu hiç sorun yapmadım ama gurur yaptı bence peki ben napmalıydım ilk sıkıntıda çekip gitmelimiydim.doğumgünümü bile kutlamadı sadece güzel bir söz söylese yeterdi bana ama onu bile yapmadı parası olmayınca birşey yapmak istemiyor ama maddi durumun düzelmesinimi beklicem iyi bir söz için.hiç iyi diilim ben bunu haketmedim.kendi ailesiyle de sorunlu babası hiç bir şeye yardım etmez eşimim hep üzerdi .hep dükkan hayali vardı ailesi desteklemediğinden açmadı ben destekledim aç aklında kalmasın dene dedim. içinde kalmasın diye .şuan öyle bir durumdayımki insanlıktan çıktım eski arkadaşlarım görse acıyıp elime 5 lira tutuşturmak ister. hep sabırlı oldum karşılığı bumuydu

Bizim evliligimizde de para cok problem oldu .. ama sizinki gibi değil farkli açıdan sorunlar. .neden bu evlilikte erkekler icin eşleri ilk planda olamıyor anlamıyorum. .
Canim birazcik daha sabret ve bol bol dua et inan rabbine sigininca rahatloyorsun..

evet canım bir yıl öncede aynı sorunlarla rabbime sığındım ama eşim her sıkıştığında böyle yapcak diye hep korktum ve öylede oldu. birde bir yıl önce bir bayanla msjlaştığını düşünüyorum inkar etti ama facebook,ta sürekli onu aratmış takip ettim ve google da onun ismiyle akrostiş şiirler aramış sıcak sözler bakmış bir düşün halimi öyle bişey yok dedi ayrılmanın eşiğinden döndük. bi ara yine baktı bu kişiye artık kaldıramıyorum kendimi kötü hissediyorum .telefonundan garip sitelere üyelikler ,eskort kızlara bakmalar hepsini inkar etti ama biliyorum. yalnız hala beni tam olarak aldatmadı hiçbiri işleve geçmedi ama bunlar yetmezmi.birde kalkmış beni kovuyo terbiyesiz o iş için ben seni destekledim ben istedim. maddi sorun herkeste var onlarda böylemi oluyo acaba.neden bu konuda bu kadar gurur yapıyorlar

bu arada iyiki varsınız çok yalnız kaldım annemde uzakta aramak istiyorum ama çok üzülür onu üzmek istemiyorum bu benim sorunum bana daha önce sen bu aileyle yapamazsın demişlerdi dinlemedim eşim çok iyi ailesi önemli diil dedim.zaten bu ara dünyayla tek bağlantım burası

Canım sanırım senin ben istiyor muyum ( parayı ) dediğin kısma takılmış.
Ona gurur yapmış olabilir.

Son düzenleme:

Ayyy bu erkekler yaa gul gibi eşin var senin için herşeyi yapmaya hazır ne anlıyorsunuz başka kadınlara bakmakta aramakta allah islah etsin. .. çooook pişman olur oda ama inşallah iş işten geçmez. . Canim kendini yalnız hissetme biz yanindayiz dertlesiriz..

Canım sanırım senin ben istiyor muyum ( parayı ) dediğin kısma takılmış.
Ona gurur yapmış olabilir.

ama ben orda arkadaşının ayıp ettiğini söylemek için öyle dedim bu kadar abartacağını oraya takılacağını düşünmedim çünkü benim öyle biri olmadığımı biliyor. akşam evde konuşmaya çalıştım sen öyle düşünsen de düşünmesen de senden birşey istemiyorum dedi. peki ya onun yaptıkları ben hep affettim ona kıyamadım . hep içime attım o görmeden tek başıma ağladım. neyse zaten baştan belliydi hepsi. o askerdeyken panik atak hastası oldum onu aradığım zamanlarda ilacını al otur diyordu anlamalıydım dugusuz olduğunu eğer yanımda olsaydı ilaçsız atlatabilirdim oysa. şükür kendi başıma atlattım bunu bile yendim ben . güçlüyüm aslında ama şuan çok duygusalım çünkü yalnızım. sarılıp ağlayabileceğim kimse yok.
benimle evlenmek için 10 yıl peşimden koşan adam seni asla bırakmam diyen adam böyle oldu.çarşıya bile inmeme laf sokar oldu ama onun sigarası bile bundan fazla ediyor. bazen bunalıyorum onun yanına uğramak istiyorum. sevinmesi gerekirken beni kırıyo

Biz burdayız canım, sarılıp ağlama duygusu, yalnızlık hissi bunu çok iyi bilirim. Senin bunları içinde yaşaman çok normal. İlk önce acının normalliğini kanıksayalım. Tepkisiz kal, hiç konuşma, birşey sorarsa kısa cevap ver, konuşmaya çalışma.
Herşeyin hayırlısı olsun de, kararlar almak gibi bir zorunluluğun yok. Her kararının üzerinden bir gece düşün uyu, ertesi gün aynı kararda mısın bak. Geri adım atacağın şeyleri söyleme.
Aynı acı birleştirdi bizi, yaz buraya, ağla, yat dinlen. Güzel olacak herşey:)

çok hayaller kurdum daha tüp bebek için başvuru yapçaktık oysa stres nedenli erken menopoz başladı. neresinden tutsam bilemiyorum hangisi için üzülsem tek isteğim anne olmaktı

çok hayaller kurdum daha tüp bebek için başvuru yapçaktık oysa stres nedenli erken menopoz başladı. neresinden tutsam bilemiyorum hangisi için üzülsem tek isteğim anne olmaktı

Bir çocuğa güzel bir aile vermek de çok önemlidir. Çocuğun sorumluluğu çok büyüktür, kaldı ki şuanki maddi problemlerinizle, anlaşmazlıklarınızla hamile olsaydın inan daha kötü olurdu. Herşeyde bir hayır var, bunu asla unutma.

Bu eskort kız bakma o tip sitelere üyelik benim eski hödük te de vardı. Hepsi aynı bunların

Tatlım zamanında bana da bu adamla ve ailesiyle olmaz demişti ailem ve söylememiştim yaşadıklarımı. Başıma gelenleri anlattığımda bana ilk kucak açan ailem oldu. Ailenle paylaş bence

eşim ilk yıldan beri istiyor ben ilk zamankar istememiştim. şuan hamile olsam 9 ay beni kucağında taşır o kadar çok istiyo yani bence bu herşeyi değiştirir artık 6 yıl oldu zamanı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…