Evliliğimiz pisi pisine bitti

Sevilcim bakıyorum benden iyi olmaya başladın 😊 tebrik ediyorum canım seni.
Dediğin gibi bizi bu acılar birleştirdi ve hep beraber üstesinden geleceğiz inşallah😘😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Söylersem geri dönüşü olmaz kesin boşanırız annem beni bırakmaz biliyorum. babamda üzgün olduğumun farkında aslında sırf ben mutlu olayım diye uğraşıyo eşime destek oluyo ama eşim çok gururlu birbirimizi çok seviyoruz ama gurur yüzünden bu olanlar büyük bir sevgi gurur yüzünden bitecek yani. zaten ömrümüz ne kadar böyle harcayıp duruyoruz işte sevgimizi göstermeden nasıl olsa hep yan yana olucaz sanıyoruz .ben şimdi çıkıp gitsem eşim beni çok özler ama gururundan da aramaz diye düşünüyorum ama birşeylerden yapmadan nasıl durabilirim bilmiyorum

facebooka da girmedim daha genelde sabahtan girerdim. girmezsem merak eder arardı ama hala aramadı. hala çok kızgın.
acaba büyük sevgide öfkede büyük mü oluyor leyla ile mecnun gibiyiz kavga etmesek olmuyo gibi.
ooooof napıcam bugün,insan bi merak eder dimi

bugün konuşmaya çok ihtiyacım var lütfen yanımda olun sağlıklı bir karar almalıyım

Merak eder de aramazlar... Bence sen şu üzgün moddan çıkmaya öalış. Dışarı çok öncelikle bir hava al

Merak eder de aramazlar... Bence sen şu üzgün moddan çıkmaya öalış. Dışarı çok öncelikle bir hava al

şehir merkezine uzak bir yerdeyim balkona çıksam her yer apartman. dışarı tek başıma çıkarsam kesin ağlarım. erkek kardeşim var gelip al desem beni alır ama onunla ne paylaşabilirimki en yakın arkadaşlarım başka şehirlerde yaşıyor. temizlik yapsam iyi gelirmi

eşim ilk yıldan beri istiyor ben ilk zamankar istememiştim. şuan hamile olsam 9 ay beni kucağında taşır o kadar çok istiyo yani bence bu herşeyi değiştirir artık 6 yıl oldu zamanı geldi

Kocan senı öyle sandığın gibi kucağında falan taşımaz canım, hiçbirşeyi de düzeltmez. Hayata katılan birey zaten farklı bir dünyayı getiriyor hayatına. Sorunlu bir ilişkiyi asla ve asla iyiye götürmez. Ahların vahların başka boyut alır sadece. Sen herşeyde bir hayır olduğuna inan.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Umarım bunda bir hayır vardır sabredicem artık

Canım benim kafama takmamaya başladım da ondan:)
Senin enerjin bana iyi geldi ahtan vahtan, belki de kendime acımaktan vazgeçtim. Hayat ben çırpınsam da akışına gidiyor. Hayırlısı deyip yolumuza bakacağız arkadaşım:)
Beni sevmeyen ölsün yav hahahhah

Seni sevmeyen ölsün kuZucum 😘😘😘
Kesinlikle kendimize acımaktan vazgeçmeliyiz.

Al başını çık dışarı, sakın temizlik felan yapıp da kendini eve kitleme. Hasta illa evde kalacağım diyorsan kendine bakım yap.
Bak zamanla anlayacaksın, dünyadaki en değerli şey sensin. Sen eşsizsin. Kendine kıymet ver ki herkes sana kıymet versin.
Çık şu olumsuz düşüncelerden her şey olacağına varacak.
Şu an sadece kendini yıpratıyorsun gereksiz yere

Farkındayım ama elimde değil üzülmicem diyorum 5 dk sonra ağlıyorum.kendimi çok boşladım aslında ama çarşıya inecek param bile yok zaten insem nereye gitçemki yine gider dükkana uğrarım beni tekrar kovar heralde. en iyisi bir hobi bulmak en kısa zamanda gidip bir kursa yazılıcam yada spora ancak böyle iyi olabilirim kafamı başka yerlere vermeliyim.tek sorun bugünü atlatmak ve yarını tabiki yarın o da evde olcak iki yabancı gibi oturcaz evde :-(

Ağla tamam ama kendini yıpratmadan ağla...
Parasız yapılacak şeyler de var tatlım... Al başını yürü. Kitap oku...
Bu dönemde kitap okumak iyi geliyor

Evet aslında kitap okumayı çok severdim ama uzun zamandır bakmamıştım. elimdekilere bi bakayım. bu arada makyaj yapıp yüzümü toparlıyorum
belki gidecek bir yer bulurum

Seni sevmeyen ölsün kuZucum 😘😘😘
Kesinlikle kendimize acımaktan vazgeçmeliyiz.

Bizi sevmeyen ölsün canım 😘😘😘

Evet aslında kitap okumayı çok severdim ama uzun zamandır bakmamıştım. elimdekilere bi bakayım. bu arada makyaj yapıp yüzümü toparlıyorum
belki gidecek bir yer bulurum

Kendini biraz olsun toparlamana sevindim. Yap makyajını süslen...
Unutma kendimiz için yapıyoruz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…