Arkadaşlar öğrenim durumu evlilikte problemmidir sizce ?
Ogrenim durumu derken biraz acabilirsen yardimci olurum belki
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
eşim lise mezunu ben üniversite eşimde hep bi alınganlık hisseder oldum sanki bunu takıyo gibi acaba kavgalarımız bunda da olabilirmi
Bu da sebeplerden biri olabilir. Para durumu iyi olsaydı bu sorun olmaktan çıkardı .
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
ben bunu sorun etmiyorumki neden böyle gururlular anlamıyorum.şeytana uymama az kaldı valla saat kaç oldu hala aramadı,insan bi merak edip arar belki kötü durumdayım dimi neyse hala boş hayaller peşindeyim
ben bunu sorun etmiyorumki neden böyle gururlular anlamıyorum.şeytana uymama az kaldı valla saat kaç oldu hala aramadı,insan bi merak edip arar belki kötü durumdayım dimi neyse hala boş hayaller peşindeyim
doubleblue lütfen sakinliğini muhafaza edip günlük hayatına devam et İnan çok düşününce bir şey değişmiyor biraz az düşün. Acil karar vermene de gerek yok o kadar süredir evlisiniz, hem de şimdi eşinin maddi problemi var onun sağlıklı karar vermesi zor şimdi. Biraz sabret bu ayı bitir sakin bir zamanda oturur konuşursunuz
Son bir yıldır neye kızsa ilk beni kırıyor ilk benden vazgeçiyor
bu durum beni çok yordu yani evliliği tek başıma götürmeye çalışıyorum
Hep bizi kırmadılar mı zaten ilk zorlukta ya da ilk yol ayrımında...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Boşanan arkadaşlar hayata nerden ve nasıl başladınız ?
Bir kere kendine güvenip kendine değer vereceksin.
Ben de çok yolun başındayım 1 ay olmadı henüz boşanalı.
Bu akşam 1 sene önce boşanan bir arkadaşımla buluşup tüm sırlarını öğreneceğim bakalım😊
Toparlanmış hissettim seni ,gerçekten çabuk mu toparlanılıyor
Arkadaşlar öğrenim durumu evlilikte problemmidir sizce ?
Ben birşey olmamış gibi devam etmeye çalışıyorum. Değiştiremeyiz olanları, elimdekilere bakarım bu dakikadan sonra. Annesini babasını kaybedenler, çocuk sahibi olamayanlar, iflas edenler vb nasıl yaşama devam ediyorlarsa ben de etmek zorundayım. Tabi her gün diyorum bugun de bitti diye, gün sayıyormuş gibi oluyor çünkü. Bir anda boşluk oluyor evliliğin getirdiği sorumluluklar baya işgal ediyormuş hayatımı onlar ortadan kalkınca bir anda eeee şimdi ne yapacağım gibi oldu. Ki işe filan gidiyorum ona rağmen bir amaçsızlık hissi var gibi. Şimdiden sonra nolucak, yeni biri olacak mı olabilecek mi diye aklıma gelen sorular da cabası. Bu da geçecek diyelim, zamanla olacak hepsi.
Boşanan arkadaşlar hayata nerden ve nasıl başladınız ?
Ben evimi değiştirdim bir kaç eşya aldım. . Suan yaz tatili okul açılınca daha çok uğraş olacak ..kurslara yazilmayi düşünüyorum. .araba bakıyorum şimdilik böyle; ))
Evi değiştiriyorum ve eşya almam gerek benim de...
Eskiden aynı iş yerinde çalışmamış olsak çok daha iyi olacaktı 😔
Kötü niyetli insanlar da çok verecekleri tepki beni biraz olsun korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?