Evliliğimiz pisi pisine bitti

Arkadaşlar öğrenim durumu evlilikte problemmidir sizce ?

Biri universite mezunu biri de ilkokul mezunuysa ( bunlar çoğaltılabilir tabiki) problem çıkar haliyle.
Ortak paydada buluşmak çok zor olur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ogrenim durumu derken biraz acabilirsen yardimci olurum belki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

eşim lise mezunu ben üniversite eşimde hep bi alınganlık hisseder oldum sanki bunu takıyo gibi acaba kavgalarımız bunda da olabilirmi

eşim lise mezunu ben üniversite eşimde hep bi alınganlık hisseder oldum sanki bunu takıyo gibi acaba kavgalarımız bunda da olabilirmi

Bu da sebeplerden biri olabilir. Para durumu iyi olsaydı bu sorun olmaktan çıkardı .

Bu da sebeplerden biri olabilir. Para durumu iyi olsaydı bu sorun olmaktan çıkardı .

ben bunu sorun etmiyorumki neden böyle gururlular anlamıyorum.şeytana uymama az kaldı valla saat kaç oldu hala aramadı,insan bi merak edip arar belki kötü durumdayım dimi neyse hala boş hayaller peşindeyim

ben bunu sorun etmiyorumki neden böyle gururlular anlamıyorum.şeytana uymama az kaldı valla saat kaç oldu hala aramadı,insan bi merak edip arar belki kötü durumdayım dimi neyse hala boş hayaller peşindeyim

Arama
Sakın arama tatlım
Ararsan kendi kıymetini düşürürsün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doubleblue lütfen sakinliğini muhafaza edip günlük hayatına devam et İnan çok düşününce bir şey değişmiyor biraz az düşün. Acil karar vermene de gerek yok o kadar süredir evlisiniz, hem de şimdi eşinin maddi problemi var onun sağlıklı karar vermesi zor şimdi. Biraz sabret bu ayı bitir sakin bir zamanda oturur konuşursunuz

Beklenti içerisinde olmak seni sadece daha çok üzecek. Neden öyle yaptı, niye yapmadının mantığını bulmak bazen imkansızdır. Sorgulamayı bir kenara koy, sakin ol. Normal hayatına devam et. Kızgınlıklarını kağıda dök, zaten paylaşmak istesen ya kocan bunu istemeyecek ya da daha kırıcı olacak.

Son bir yıldır neye kızsa ilk beni kırıyor ilk benden vazgeçiyor
bu durum beni çok yordu yani evliliği tek başıma götürmeye çalışıyorum

Son bir yıldır neye kızsa ilk beni kırıyor ilk benden vazgeçiyor
bu durum beni çok yordu yani evliliği tek başıma götürmeye çalışıyorum

Hep bizi kırmadılar mı zaten ilk zorlukta ya da ilk yol ayrımında...

Hep bizi kırmadılar mı zaten ilk zorlukta ya da ilk yol ayrımında...

Kendini kusursuz görüyor o hiç hata yapmıyor hep ben yapıyorum ona göre böyle
yani at gözlüğüyle bakıyo objektif olamıyo tepesi attımı yolun ortasında bırakıp gitmek de nedir yani,adam olan kadınını yolda bırakırmı ya
ben bile ona daha çok sahip çıkıyorum

Boşanan arkadaşlar hayata nerden ve nasıl başladınız ?

Bir kere kendine güvenip kendine değer vereceksin.
Ben de çok yolun başındayım 1 ay olmadı henüz boşanalı.
Bu akşam 1 sene önce boşanan bir arkadaşımla buluşup tüm sırlarını öğreneceğim bakalım😊

Toparlanmış hissettim seni ,gerçekten çabuk mu toparlanılıyor

Toparlanmış hissettim seni ,gerçekten çabuk mu toparlanılıyor

Tabii ki benim de çok zorlandığım yerler var.
Bunca şeyi bana yapmış olmasına rağmen tabii ki hala seviyorum. Ama beni sevmeyen biriyle ömür geçer mi?
Bana sahip çıksaydı zaten böyle olmazdık.
Beni bekleyen öyle zorluklar var ki...
İş, taşınma, yeni ev, anlayışsız insanlar iş arkadaşları ve tabii ki canımdan çok sevdiğim adam olmadan bir hayat...
Ama ne yapabilirim ki ???
Rabbimin bana uygun gördüğü sınavda buymuş. Kaderine direnmeyip teslim olmak gerekiyormuş bazen.
Her yeni şey sancılıdır.
Ama geçecek biliyorum.
Ve biliyorum ki öldürmeyen her acı güçlendirecek.
Ve bir gün dönüp baktığımda içim rahat olacak,... Ben evliliğim için aşkım için her şeyi yaptım ama o bana sahip çıkmadı diyebileceğim....
Yani kardeşim bir eksik bir fazla farketmiyor.
Hepimizin hikayesi aslında aynı...

Arkadaşlar öğrenim durumu evlilikte problemmidir sizce ?

Ogrenim durumu cok onemli olmayabilir benzer durumda olup mutlu olanlarda var... Bi arkadasim da ogretmen iyi bir geliri var esi universite mezunu ama isi yok asgari ucretle calisiyor ev aldilar odediler bi evlat buyuttuler hic sikayetleri olmadi valla:) bence huzursuzlugunu oyle yansitiyor olabilir

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben birşey olmamış gibi devam etmeye çalışıyorum. Değiştiremeyiz olanları, elimdekilere bakarım bu dakikadan sonra. Annesini babasını kaybedenler, çocuk sahibi olamayanlar, iflas edenler vb nasıl yaşama devam ediyorlarsa ben de etmek zorundayım. Tabi her gün diyorum bugun de bitti diye, gün sayıyormuş gibi oluyor çünkü. Bir anda boşluk oluyor evliliğin getirdiği sorumluluklar baya işgal ediyormuş hayatımı onlar ortadan kalkınca bir anda eeee şimdi ne yapacağım gibi oldu. Ki işe filan gidiyorum ona rağmen bir amaçsızlık hissi var gibi. Şimdiden sonra nolucak, yeni biri olacak mı olabilecek mi diye aklıma gelen sorular da cabası. Bu da geçecek diyelim, zamanla olacak hepsi.

Tabii ki hepsi geçecek ve yeni birileri olacak hayatlarımızda.
Hayat çok uzun kızlar, sadece biraz zamana ihtiyacımız var hepsi bu.

Ben evimi değiştirdim bir kaç eşya aldım. . Suan yaz tatili okul açılınca daha çok uğraş olacak ..kurslara yazilmayi düşünüyorum. .araba bakıyorum şimdilik böyle; ))

Evi değiştiriyorum ve eşya almam gerek benim de...
Eskiden aynı iş yerinde çalışmamış olsak çok daha iyi olacaktı 😔
Kötü niyetli insanlar da çok verecekleri tepki beni biraz olsun korkutuyor

Canim insanlari hiccc kafana takma.. herkes kendi çektiğini bilir..onlar yasamadilar onca sorunu sen yaşadın. .o yüzden hic kimseye kulak asma bosver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…