Evi değiştiriyorum ve eşya almam gerek benim de...
Eskiden aynı iş yerinde çalışmamış olsak çok daha iyi olacaktı 😔
Kötü niyetli insanlar da çok verecekleri tepki beni biraz olsun korkutuyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim insanlari hiccc kafana takma.. herkes kendi çektiğini bilir..onlar yasamadilar onca sorunu sen yaşadın. .o yüzden hic kimseye kulak asma bosver..
An itibariyle sesim kısılmış durumda eşim arayınca farkettim. o arayana kadar aramadım biraz önce aradı nerdesin sen dedi face 'de girmedimya ekmek varmı diye sordu.akşam biraz geç kalcakmış. şimdi bu beni önemsediğinimi gösteriyo yoksa öylesinemi aradı. yinede onu affedemiyorum beni ortada bırakıp nasıl gider. napmalıyım bilmiyorum. bundan sonra onu aramayı da düşünmüyorum zaten içimden gelmiyor artık. eğer seviyorsa birazda o çabalasın bakalım.birşey yapmazsa da kendimi alıştırmaya başladım. evden ayrılmak iyi olurmu bilmiyorum.
Bazen her hareketin üzerine fazla manalar yüklememek lazım. Haber vermiş sadece. Üstüne düşme, sakin ol, beklentisiz ol. Şuan ayrılık kararına hazır değilsin bence, o öyle yaparsa ben böyle yaparım diye değil ben neyi nasıl istiyorum diye düşün. Bu kızgınlıkla söyleyeceğin ya da yapacağın şeylerden pişman olacağını düşünüyrm, şuan o aşamada değilsin. Tepkisiz, normal, beklentisiz davranmanı tavsiye ediyorum. Zamana bırak lütfen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
anladım çok beklentili olmamak lazım bu aşamada,belirsizliği sevmeyen biriyim aslında ama bakıyorumda hayatımız belirsizliklerle dolup taşmış.
bazen keşke hiç evlenmeseydim diyorum bunlar beni çok yıprattı oysa hayat dolu bir insandım ben çok mutluydum ailemle evlenmicektim sözde.
böyle bir tecrübe yaşamak istemezdim.tam 5 yıl boşa geçti ağaran saçlar kaldı bana
Az önce bir komşumuz geldi...
Gamlı baykuş derler ya o cinsten.
Odaya kaçtım beni görmesin diye.
Annemin şu an tansiyonu oynadı o gittiğinde, bense ağlama krizine girdim...
Hakkımı helal etmiyorum hayallerimi bu noktaya getirenlere. Rabb'ime havale ediyorum. O her şeyin en iyisini bilir...
Birden enerjim düştü resmen. Ama ağlamak iyi geliyor...
Hakkımı helal etmiyorum hayallerimi bu noktaya getirenlere. Rabb'ime havale ediyorum. O her şeyin en iyisini bilir...
Canım canım hemen bir kahve veya çay al, hakkımız helal değil ve çıkacak edenlerden. Böyle insanlara nezaket gösterip almayın eve, terbiyesizler.
Güzelim sen harika bir kadınsın ve Allah sana daha iyilerini nasip etmek için çıkardı o öküzü hayatından. Buna odaklan:)
Nedir seni bu kadar üzen keşke sende o kişiyi üzseydin içine atmamak lazım herkes hakettiğini almalı
İşte bu kan emiciler enerjiyi düşürebiliyor tatlım. Sağlam sinirlere sahip olmak gerekiyo.
Allah hepimize kaldıracak güç versin
Ah sevil sen ne pırlanta bir kadınsın. Seni üzen adam kafasını duvarlara vurmalı...
Evet o öküz daha iyileri hayatıma girsin diye çıktı hayatımdan.
Dilerim tez zamanda beni hayata döndürecek bir melek gelip girer hayatıma... Hepimiz için böyle
Ah sevil sen ne pırlanta bir kadınsın. Seni üzen adam kafasını duvarlara vurmalı...
Evet o öküz daha iyileri hayatıma girsin diye çıktı hayatımdan.
Dilerim tez zamanda beni hayata döndürecek bir melek gelip girer hayatıma... Hepimiz için böyle
ben çok duygusalım biri öte git dese iki gün ağlayan biriyim napıcam bilmiyorum bugün nerdeyse hiçbirşey yemedim 2 kahveyle duruyorum
bu hayat bana göre diilmiş
O senin pırlantalığın canım benim.
Girecek canım, hem de çook güzel olacak, çünkü seçici olacaksın. Acılar sana çok şey kattı zaten, güzelliklerin meyvelerini toplayacaksın. Üzüntüler bizi daha da sağlam yapıyor inan, daha olgun daha bilinçlisin.
Tüm güzellikler senin olacak unutma. Burda şakıyacaksın anlatırken bize, biz de senin mutluluğunla sevineceğiz:)
Dilerim hepimiz güzellikleri şakıyacağız bundan sonra...
Dilerim karşımıza bizi hakeden adamlar çıkacak...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yediklerine dikkat et canım, aa karım da üzgünlükten zayıflamış demez. Ben 8-9 kilo vermiştim( 46 kiloya düşmüştüm şimdi aldım gerçi)
Bir de acıyan gözlerle bakıyorlar nefret ediyorsun. Hemen birşeyler ye hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?