Evliliğimiz pisi pisine bitti

Hiç korkma canım, bozarsın 1-2 tanesini susar otururlar. Hiç nazik olma, açamasınlar ağızlarını. Onların haddine değil.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canim insanlari hiccc kafana takma.. herkes kendi çektiğini bilir..onlar yasamadilar onca sorunu sen yaşadın. .o yüzden hic kimseye kulak asma bosver..

👭haklısın tatlım.
Dilerim tez zamanda düzgün bir yol arkadaşı hayat arkadaşı çıkar hepimizin karşısına da tüm bu zorlukları unuturuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

An itibariyle sesim kısılmış durumda eşim arayınca farkettim. o arayana kadar aramadım biraz önce aradı nerdesin sen dedi face 'de girmedimya ekmek varmı diye sordu.akşam biraz geç kalcakmış. şimdi bu beni önemsediğinimi gösteriyo yoksa öylesinemi aradı. yinede onu affedemiyorum beni ortada bırakıp nasıl gider. napmalıyım bilmiyorum. bundan sonra onu aramayı da düşünmüyorum zaten içimden gelmiyor artık. eğer seviyorsa birazda o çabalasın bakalım.birşey yapmazsa da kendimi alıştırmaya başladım. evden ayrılmak iyi olurmu bilmiyorum.

Üç aşağı beş yukarı hepimizin hayatı aynı ben bir ay koca bekledim bırakıp gitti beni takmadı bile.. Ben herşeye rağmen devam ettim şiddete rağmen ama şimdi ayağa kalkma zamanı hepsi aynı erkeklerin allah karşımıza düzgün olan insanları çıkarsın inşallah

Bazen her hareketin üzerine fazla manalar yüklememek lazım. Haber vermiş sadece. Üstüne düşme, sakin ol, beklentisiz ol. Şuan ayrılık kararına hazır değilsin bence, o öyle yaparsa ben böyle yaparım diye değil ben neyi nasıl istiyorum diye düşün. Bu kızgınlıkla söyleyeceğin ya da yapacağın şeylerden pişman olacağını düşünüyrm, şuan o aşamada değilsin. Tepkisiz, normal, beklentisiz davranmanı tavsiye ediyorum. Zamana bırak lütfen.

anladım çok beklentili olmamak lazım bu aşamada,belirsizliği sevmeyen biriyim aslında ama bakıyorumda hayatımız belirsizliklerle dolup taşmış.
bazen keşke hiç evlenmeseydim diyorum bunlar beni çok yıprattı oysa hayat dolu bir insandım ben çok mutluydum ailemle evlenmicektim sözde.
böyle bir tecrübe yaşamak istemezdim.tam 5 yıl boşa geçti ağaran saçlar kaldı bana

Ben de sevmem belirsizliği ama bazen oluyor hayatta. Hayat dolu olmak senin elinde, şu halinden sıyrıldığında hayat zaten güzel görünecek gözüne. Kimse böyle tecrübe yaşamak istemez canım, üç aşağı beş yukarı aynı acıları çekiyoruz. Her acı da birşeyler katıyor bize. Birşeyler öğreniyoruz. Zor günlerin ardından muhakkak güzel günler de gelecek senin için, belki eşinle belki yalnız. Akışına bırak... Sen müdahele etsen de bazen olaylar olacağına varır, değiştiremezsin.

Az önce bir komşumuz geldi...
Gamlı baykuş derler ya o cinsten.
Odaya kaçtım beni görmesin diye.
Annemin şu an tansiyonu oynadı o gittiğinde, bense ağlama krizine girdim...
Hakkımı helal etmiyorum hayallerimi bu noktaya getirenlere. Rabb'ime havale ediyorum. O her şeyin en iyisini bilir...
Birden enerjim düştü resmen. Ama ağlamak iyi geliyor...

Canım canım hemen bir kahve veya çay al, hakkımız helal değil ve çıkacak edenlerden. Böyle insanlara nezaket gösterip almayın eve, terbiyesizler.
Güzelim sen harika bir kadınsın ve Allah sana daha iyilerini nasip etmek için çıkardı o öküzü hayatından. Buna odaklan:)

Nedir seni bu kadar üzen keşke sende o kişiyi üzseydin içine atmamak lazım herkes hakettiğini almalı

Ah sevil sen ne pırlanta bir kadınsın. Seni üzen adam kafasını duvarlara vurmalı...
Evet o öküz daha iyileri hayatıma girsin diye çıktı hayatımdan.
Dilerim tez zamanda beni hayata döndürecek bir melek gelip girer hayatıma... Hepimiz için böyle

Nedir seni bu kadar üzen keşke sende o kişiyi üzseydin içine atmamak lazım herkes hakettiğini almalı

İşte bu kan emiciler enerjiyi düşürebiliyor tatlım. Sağlam sinirlere sahip olmak gerekiyo.
Allah hepimize kaldıracak güç versin

İşte bu kan emiciler enerjiyi düşürebiliyor tatlım. Sağlam sinirlere sahip olmak gerekiyo.
Allah hepimize kaldıracak güç versin

ben çok duygusalım biri öte git dese iki gün ağlayan biriyim napıcam bilmiyorum bugün nerdeyse hiçbirşey yemedim 2 kahveyle duruyorum
bu hayat bana göre diilmiş

O senin pırlantalığın canım benim.
Girecek canım, hem de çook güzel olacak, çünkü seçici olacaksın. Acılar sana çok şey kattı zaten, güzelliklerin meyvelerini toplayacaksın. Üzüntüler bizi daha da sağlam yapıyor inan, daha olgun daha bilinçlisin.
Tüm güzellikler senin olacak unutma. Burda şakıyacaksın anlatırken bize, biz de senin mutluluğunla sevineceğiz:)

Bu arada kafasını pişmanlıktan vurmasa da şöyle kuvvetli bir çarpsın kafasını kırsın öküz. Bana o da yeter:)

ben çok duygusalım biri öte git dese iki gün ağlayan biriyim napıcam bilmiyorum bugün nerdeyse hiçbirşey yemedim 2 kahveyle duruyorum
bu hayat bana göre diilmiş

Yediklerine dikkat et canım, aa karım da üzgünlükten zayıflamış demez. Ben 8-9 kilo vermiştim( 46 kiloya düşmüştüm şimdi aldım gerçi)
Bir de acıyan gözlerle bakıyorlar nefret ediyorsun. Hemen birşeyler ye hemen.

Dilerim hepimiz güzellikleri şakıyacağız bundan sonra...
Dilerim karşımıza bizi hakeden adamlar çıkacak...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dilerim hepimiz güzellikleri şakıyacağız bundan sonra...
Dilerim karşımıza bizi hakeden adamlar çıkacak...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çıkmaz mı şekerim çıkaaar:)
Embesillerle mutluluk kırıntısı aramanın bize kattığı birşey yok. Kim hakeder değer verir karşılığını veririz, yoksa yok:) genciz güzeliz tatlım:)

Keşke yiyebilsem keşke zaten çok kilo verdim bu ara 40 kilo var yada yokum düşün artık :-(

Canimm sakin takma oylelerini bosverr..dedigim gibi o gamli baykuslar yasamadi bizim yasadiklarimizi biz yasadik sadece biz herkes kendi çektiğini bilir..onlara gelip ah vah simdikiler soyle boyle demek cok basit geliyor. .Rabbim kimseye yasatmasin ama kader..cok cok daha iyi olucaz ileride yazicaz Burayada inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…