Evliliğimiz pisi pisine bitti

Ben de çok zayifladim canım 46 falan olmusumdur.. boy uzun olunca cok kötü duruyor

sanırım bende bu gidişle kötü görünücem şimdi eşimi aradım yemek yapıyorum gel dedim yemicem dedi. çarşıda arkadaşıyla da görüşmüş işi bitmiş yani neden gelmiyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Canim biraz rahat olmaya çalış kendi haline bırak herşey olacagina varir boşver. .

Şu an daha iyiyim
Arkadaşımla çıkacağım biraz sonra
Mis gibi deniz havası alacağım
Dertlerimi ve sizin dertlerinizi denize atacağım ki alıp götürsün sular

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada kafasını pişmanlıktan vurmasa da şöyle kuvvetli bir çarpsın kafasını kırsın öküz. Bana o da yeter:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Sevil dilerim beyni parçalanır 😬😬😬 hahaha

Canım niye aradın ki, o arar ya da konuşursa cevap verirsin. Bak böyle yaparak kendine ediyorsun, zorluyorsun.

Sevil dilerim beyni parçalanır 😬😬😬 hahaha

Hahhahaha 😘😘😘

Kızlar iyi ki varsınız...
Nasıl atlatırdım nasıl altından kalkardım bunların bilmiyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım bak kızlar doğru söylüyor, ben de çok ısrarcı olurdum bu ısrar olayı erkekleri kaçırıyor.
Lütfen arama, kendini ağırdan sat.
O seni arasın da açma, ölsün meraktan koşa koşa eve gelsin.

Kızlar iyi ki varsınız...
Nasıl atlatırdım nasıl altından kalkardım bunların bilmiyorum.

Sen iyi ki varsın kaderdaşım. İlk ışığı sen yaktın bize, moral verdin, enerji verdin:)

Sen iyi ki varsın kaderdaşım. İlk ışığı sen yaktın bize, moral verdin, enerji verdin:)

Kaderdaşım umarım kaderimiz gülecek bundan sonra

Anladım canım eşim eve geldi ve hemen yattı çok kaba davranmadı,bence canı sıkkın yarın kira son gün ve ödeyemicek iyice sıkıştı bana patlıyo anlican. Elimden bişey gelmiyo ek iş bile baktım ama başvurularıma dönen yok eşimde işkurdan birçok işe başvurdu yok yok yok çıkmazdayız yani.
İlk evlendiğimizde evimiz arabamız vardı ama eşimin ailesi yüzünden hepsi gitti. İhtiyaç sahiplerine yardım yapardı eşim psiklojisini sen düşün.
atlatıcaz diyorum ama buna kendimde inanamıyorum :-(

Bence önceliğin boşanma olmasın tatlım, çünkü eşinin asıl sıkıntısı maddi sıkıntıymış gibi geliyor bana.
Biraz zaman ver eşine

Cizi doğru söylüyor. Bence de olay maddiyat. Biraz zaman...

Bu merakli sorusturan insan tipi ile ugrasacagiz biraz anlasilan. Her yerdeler sadece bizi degil ailemizi de uzecekler diye korkuyorum. Ki bu tarz bir olay oldu bende de, annem uzulmemis gibi davrandi ama ben bir kac saat gizli gizli agladim. Iyi kotu gunler gececek, o tipler de ne cektigimizi bilmeden yorum yapmaya kalkmasinlar, zaten bu saatten sonra oturup onlara olani biteni anlatacak degiliz. Anlatilmaz yasanir bizim hikayeler. Neyseki yalniz degiliz, burada hep birlikteyiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben millet onu der bunu der, hiiiç umrumda değil. Acımda, ağlarken sanki yanımdalardı da, onları mı dert edeceğim. Ateş düştüğü yeri yakar, gereksiz insanlara hiç tavizim yok. Sizlerinde olmasın kızlar, o tatlı canlarınızı da sakın üzmeyin.
Burdayız, yalnız değiliz. Burda beni tanımadan derdime ortak olan kadınlar var. Şu yakınlığı görmediğim, yakın sandığım insanları da öğrendim bu olaylarla. Yaşadığımız bu olaylar ağır, ağlamanıza bir lafım yok, ama sakın böyle şeylere ağlamayın. Gelin burda açarız sizi:)

Kızlar benimki sadece en küçük boy valizini almış da gitmiş. Hala kolay kolay Geri gelebileceğini zannediyor ama bu sefer çok zor.

Kızlar nasılsınız özledim hepinizi. Desteğinize çok ihtiyacım var. Çok mutsuzum. Kocam resmen bana eziyet ediyor tartışma da çıkarmıyor ipleri koparayim. şimdi de zorla düğüne getirdiler beni. Sebep çıkmasını beklemek yerine boşanmak istiyorum demeli miyim artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…