Evliliğimiz pisi pisine bitti

Ya canım sabır biraz. Sen sağduyulu davran. Boşanma konusunun üzerine iyi düşün, geri adım atacağına dair hiç ihtimal yoksa söyle böyle birşeyi.

Dün akşam daha doğrusu gece konuştuk. Tabi sonu tartışmayla bitti. Brn bir aydır ayrı özen gösteriyorum kayinvalideme görümcelerime ama ben hiçbir çaba harcamamisim sürekli surat asmisim elimde telefon oynamisim herkes bana hal hatir sormuş ben duymamisim ben boşancan derken adam benden güçlü çıktı ben suçlu oldum. O çaba harciyormus ben görmüyormusum hani diyorum bi tane söyle hatırlamıyorum şu an diyor. Sonra bayramda aileme gitmeyi söylüyor dedim ne büyük bir lütuf. Onlar geldiğinde güler yüzle karşılıyormus ama aralıklarında telefona cevap vermeyen benim. En sonunda böyle yürümüyo anlayamıyoruz dedi. Aynen git ailene açıkla dedim. Çok bitkinim işten izin aldım evde yatıyorum Allah hepsini bildiği gibi yapsın. Canımızı yakan herkesin canı cehenneme...

Benimki de aynı seninki gibi bütün suçu bende buluyor. Bekle bişey söyleme bence. Kendi adım atsın iyi ya da kötü. Herşeyin sonunu kendi belirlesin. bu arada sonunda site düzelmiş oh be

Benimki de aynı seninki gibi bütün suçu bende buluyor. Bekle bişey söyleme bence. Kendi adım atsın iyi ya da kötü. Herşeyin sonunu kendi belirlesin. bu arada sonunda site düzelmiş oh be

Bence de bekle, o yapsın ne yapacaksa. Düzelme ihtimali yok diyorsun yani. Zeytinyağı gibi üste çıkmayı da nasıl başarıyorlar böyle anlamıyorum

Hep aynı suçlamalar... Kendilerinde suç bulmamak için hep karşıdakini suçlamalar. Vallahi canları cehenneme...

Inanir mısınız dün akşamdan beri kendimi sucluyorum acaba haklı mı diye. Kafayı yicem nerdeyse. Kafamı öyle bir karıştırıyor ki bunca zaman neden boşanmayı düşündüğümü bile söyleyemedim beni suçlaması yüzünden. Şimdi de gelmiş hiçbir şey olmamış gibi nasıl olduğumu soruyor. Kayinvalidem de bugün geldi düzelttiniz mi aranızı diyor. Dedim oğlun anlatsın

Ah canım aynı tornadan çıkmış gibiler. Bir de küfreder gibi ' nasılsın' sorusu... Sanane be adam sanane... Yak, yık, suçla ve nasılsın de... Onlar hep haklıdır canım, suçu kabullenecek olgunluk olmadığından. Tartışmaya girme, sessizce yap iç hesaplaşmanı. Neyi istediğini, nasıl istediğini. Bağırıp çağırma, o zaman daha da haklı sanacak kendisini. Bu zevki ona tattırma.

Bende geldim geçen eşimin yanında yazamadım. bizim durumda karışık gibi sabah iyi olanadam öğlen başka akşam başka sanırım artık kendime saygımı yitirdim o da beni pek iplemiyo :-( kavganın ilk günü bana hiç sarılmadı ikinci gün yaklaştı akşam sarıldı ama hala sınır koyuyo. benim en ufak bir hatamda olayı öyle uzatıyoki sonuna kadar kullanıyo ama ben telefonunda bir bayanla olan msjlaşma görüp fazla uzatamıyorum bu nedir ya

Ay canim Benim cok cok cok üzüldüm ama herseyin hayirlisi be canim insallah dahada mutlu olursun umarimki

Bende geldim eşim yanımdayken giremiyorum. Bu arada aramız hala düzelmedi biraz ilerleme var gibi ama ben çok yoruldum. Ben bir hata yapsam sonuna kadar kullanıyo bu durumu beni mahvediyo ama onun telefonunda bir bayanla mesajlaşmasının yakalasam ben uzatamıyorum elbet bir açıklaması var,şuraya girmişsin yok ben girmedim arkadaşım girdi şurası aranmış diyorum ben aramadım . ya bu telefon sana ait değilmi yalanın bini bi para üstelik yemin etti. Beni aldatmadığına inandım ama geceleri rüyasında inlemeler nedir ya en sonunda bunu da söyledim yok canım diyo her nasılsa o da kesiliverdi uyuyamıyo bu aralar. Beni sevdiğini söylüyo ama nasıl inanabilirimki :-(

Canları cehenneme güzelim ya

Evde yalnız vakit geçirmekten sıkıldım en yakın arkadaşıyla benden daha çok görüşüyor . beni görmüyor bile daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. emeklerimiz boşa gitmesin diye her yaptığını affettim ama geriye baktığımda hep ben emek vermişim onca zamanım uğruna vazgeçtiğim herşey nolcak şimdi 32 oldum bundan sonra napabilirimki diye düşünmekten kendimi alamıyorum ;-(

Ben de 34 yaşındayım, ne olmuş canım ya. Hayat akıp gidecek işte. Hergün yorulmaktansa bir kere yorulurum. Herşey olacağına varır. Uğruna vazgeçtiklerinin üstüne bir çizgi çekeceksin. Sen elinden geleni yaptıysan gidene dur demeyeceksin.

Sanırım öyle ama giden yok bu durumda sadece eziyetler devam ediyor ,seviyormu sevmiyormu bilemiyorum ,ailesi zaten beni hiç istemedi çok üzgünüm hep farklı bir aile hayali kurmuştum. Anne olmak istiyorum sadece ama bilemiyorum ...tükendim...belkide bu duguyu hiç tadamıycam ne acı :-(

Tebrikler bittim...
Nerde eşine sahip çıkan erkekler noldu onlara nedir bu korkaklık en ufak takılmada bırakıp kaçmalar .
Ben sonuna kadar vardım tüm varlığımla yanındaydım. Birde baktım kendimle savaşmaktaydım.
Koskoca bir korkaksın ...Elimden tutamazsın...Giderken arkana bakmaya korktuğun gibi...

Tadarsın neden tadamıyasın. Sen bu adamla bu haliyle devam etmelk istıyor musun iyice düşün. Ya kafanda bitirecek ve bunu açıklayacaksın ya da artık kocanın paşa gönlüne kalacak bazı şeyler.

Canım şu an ikimiz de aynı durumdayız. Erkeklerin gönlüne kalmış evliliğimiz. İyilerse iyi kötülerse kötü. Aslında biz sabrediyoruz, biz bekliyoruz. Sırf dediğin gibi emeklerimiz boşa gitmesin diye direnen savaşan sabreden sadece biziz. Onlar bizi istediği sürece onların eşiyiz. Onlar istediği sürece onların ne yaptığını bilebiliyoruz. Ama biz ne yapsak ağzımızdan çıkan kelimeye kadar herşeyi bilmek istiyorlar.

Senin gibi ben de eşim yanımdayken girmiyorum hatta telefonumun gizli sekmesinden bakıyorum ki bu siteyle bir bağım olduğunu düşünüp didik didik etmesin bütün forumu ki biliyorum eder. Hatta dün daha yazıyordum en son mesajımda odaya girince onu paylaşıp çıktım hemen. Yeter ki görmesin.

Canım yaşını asla düşünme. 50'sinde boşanıp da mutlu bir geri kalan hayat sürenler ikinci bahar yaşayanlar var. Hem zararın neresinden dönülse kardır. Bu saatten sonra ne yapabilirim ki diyerek daha hayatının baharında bu ömrü kendine zehir etme. Ama şu da var gerçekten boşanmayı aklına koyduysan tabi ki. Sanırım sen de benim gibi henüz boşanmayı isteyip de boşanmaktan emin olamayanlardansın. İkimiz de biliyoruz bu adamlar değişmez, değişmeyecek. Ama onlar bırakmıyor biz bırakamıyoruz.

Kavgalıyken benimki de öyle. Nerde ne yapar bilmiyorum. Gece kaçta gelecek beklemekten yoruluyorum. Ama ben bu kavgalı süreçte aileme dahi gidemiyorum. Evime kardeşimi davet edemiyorum. Gece geldiğinde, sabaha kıyafet hazırla bana diye uyandırılıyorum. Acıktıysa kalk bana yemek hazırla diye köleleştiriliyorum. Yani işkencenin bini bir para.

Düm eşim geldi sayfayı kapattım dedim ya, ağrım sızım var diye ovayım mı ister misin dedi. Sanki bir gün önce boşanma kararı alan biz değiliz. Benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor Bana cips getirmeler, film açmalar, yanına yatırmalar, omzumu ovmalar vs. Herşeyin üstü örtüldü yeniden. Ama ben hala mutsuz. Bana onca suçlamaları yapan kimdi acaba? Çok yorgunum sihirli değnek istiyorum. Onu değil hayatımı değiştirmek için. Bu dört duvardan kurtulmak için. Değer görmek için. Mutlu olmak için.

Hayal kurmaya devam et tatlım lütfen. Bir gün gerçekten mutlu olacağız. Kendini kaybetme. Eminim çok güzel bir anne olacaksın. Sadece onun babası kim olacak bunu iyi düşün. Şu anki eşin olacaksa bile onun bunu hakedip haketmeyeceğini iyi tart.

Aileyi de salla gitsin. Bir gün hepsi ölecek. Kocana bi sen kalacaksın. Rabbim bize de bu sınavı verdi. Yeterki nefsimize şeytana uymadan doğru düşünüp doğru karar alalım. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…