Evliliğimiz pisi pisine bitti

Kızlar nerdesiniz? Merak ediyorum sizleri ne durumdasınız.

Bende bir değişiklik yok canım. Hediye göndermiş aldım hediyesini ama hiçbir şekilde dönüş yapmadım. Görüşecek miyiz yazmış dün cevap da vermedim çünkü hala öküzce davranıyor. Görüşmek isteyen adam bugün akşam yemek yiyelim mi beraber falan yazar. hala kaba anlayacağın. onun için ben de onun kendi çapında attığı bu adımları adım olarak görmediğim için cevap vermiyorum kendisine. sadece dua ediyorum Allah hakkımda hayırlısını versin diye. İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur.

Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Erkekler öküzlüklerinden kolay kolay ödün vermiyorlar. Ama taviz vermemekle doğru yapıyorsun. Eğerki bu işi boşanmaya kadar götürebilecek cesareti elde ettiysen bırakma. Eğer seviyorsa değer vermesini, kaybetmemek adına savaşmasını bilecek. Gerçi savaşsa ne olacak diyorum bazen yine haksız olan biz, haklı olan onlar.

Kayınvalidem, görümcem ayrı ayrı arayıp nasıl olduğumu sordular. Üstüne eşim aradı. Bir ilgili ki sorma. Ama daha iki gün önce dünyanın hakaretini edip beni suçluyordu nerede şimdi onca laf. Ne değişti diye sormak istiyorum cesaret edemiyorum. Öyle mal gibi ne yaparsa susuyorum. Kendimden bezdim artık.

Benimki öküzün bir üst versiyonu olan bir öküz sanırım, sonradan böyle çaba bile gösteren olmadı, seni en azından hepsi tutuşmuş bir şekilde soruyor kıymetlendin yani onların aklı başına gelince :)

Pek kıymetlendim gibi de değil göz boyama sanırım bunlar. Baktılar pabuç pahalı. Ama bişey değişecek mi pek sanmıyorum. Bugüne kadar değişmeyen adam ki hala beni suçluyor bıktım ailesini mutlu etmek zorunda olmaktan, bundan sonra değişir mi? Bu adamı çok seviyorum doğru ama onların istediği hayatı yaşamak istemiyorum ben. Birileri beni de mutlu etmeye çalışsın dimi ama

Bir kere böyle olaylar olunca eskisine dönüş zor olur derler ama bu mantıkla da bir sürü evliliğin bitmesi lazım çözüm bu değil... Karşılıklı konuşulamayacak insanlarla karşılaşmak sorun yaratıyor. Aynı pencereden bakamıyorsun, kendini kapana kısılmış gibi, sürekli bir şeyler sana dayatılacakmış gibi hissediyorsun. Eşin de sana destek çıkamayınca tamamen yalnız kalıyorsun. Sonra da eğer çocuk filan olursa çocuğuna aşık anneler oluşuyor. Kocadan göremediği şeyleri evlattan bekliyor. O evlat da gelecekte problemli bir eleman oluyor şimdi karşılaştıklarımız insanlar gibi...

Cizi nerdesin canım senin güzel bakış açına, yapıcı yorumlarına, pozitif enerjine ihtiyacımız var.

Evet cizi merak ettik seni, gerçi iyi olmuş biraz netten de uzak kalıp iyice kafanı dinlemişsindir...
Keşke bir süreliğine uzak bir yerlere gidip düşüncelerimizi de geride bırakabilsek...
Ama malesef ben nereye gidersem gideyim düşünceler kafamın içinde benimle birlikte geliyor

Ah canım beni öyle güzel tarif ettin ki işte içinde bulunduğum durum aynen bu

Ah canım beni öyle güzel tarif ettin ki işte içinde bulunduğum durum aynen bu

Üzülmemeye çalış, her şey olacağına varıyor. Olaylar gözümün önünde cereyan etti inan bir şey yapamadım.
Aslında iyi bir şey zaten, hamleleri mümkün olduğunca karşı tarafa yaptırmak lazım

Geri adım atmayacağım canım. bugün yine mesaj attı yine cevap vermedim 3 saat sonra falan aradı. Görüşüp konuşmak istiyormuş bakalım ne söyleyecek. Hep aynı şeyleri yaşamaktan bıktım artık huzurlu mutlu bir hayat istiyorum. Değişmeyecekse çıksın hayatımdan ona da bunu söyleyeceğim. Ben herşeyi göze aldım artık ve bu süreci çok rahat atlattım onun için ayrılma konusunda daha da güçlüyüm. Ama yine diyorum Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşalah

o kadar güzel ifade etmişsin ki ağzına sağlık

İnanın bu adamdan kurtulduğunuza sevinmelisiniz.Evlilik bitirmek kolay olmasa gerek ama ailenizi kabullenmeyen birinin hayatınızda yeri olmamalı.Ellerinizi açın ve dua edin.
Ya bu evliliğe muhtaç olsaydınız?
Ya mecbur olsaydınız?
Üzülmek yerine ucuz kurtulduğunuza sevinin bence.Paranızı alıp da sizin ailenizi böyle bir şeyle itham etmesi korkunç bir ayıp.Çocuğunuz da yokmuş,inanın felaket bir hayatın eşiğinden dönmüşsünüz.

Cizi seni merak etmeye başladım nerdesin?

Bu arada bizim ilgili çok kısa sürdü. Dün akşam yemeğe annemlere gidelim dedim gittik. Hafif gergin bir hava vardı. Erkenden kalktık yorgunmuş beyefendi. Eve gelince yine benim sosyal medya hesaplarımı kurcalamaya başladı. Bu kim, şu niye ekli derken ortam iyice gerildi. Dedim hepsi ya okuldan, ya eski iş yerlerimden ekli arkadaşlarım. Sende de bir sürü kız ekli dedim. Neymiş eski tanıdıklar, arkadaşların sözlüleri, nişanlıları falan.. Yok daha neler dedim. Sen de onları sil. Yanaşmadı tabi. Girdik birbirimize. Ben hesabımı temizleyecekmişim. Temizlemezsem olacaklardan o sorumlu değilmiş. Sinirlendim gittim yattım erkenden. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim

Canım ne yaptın görüştünüz mü?

Canım ne yaptın görüştünüz mü?
yok canım bu akşam görüşeceğiz. Hala ben haklıyım derse zaten konuşulacak birşey yok çünkü yenilir yutulur türden değil yaptıkları ve aynı zamanda ekleyeceğim benim artık ne bu evliliğe, ne benim ona karşı olan sevgime ne de onun bana olan sevgisine karşı inancım ve birşeyleri düzeltmek için çabalayacak gücüm kalmadı ben artık tükendim. eğer devam etmek istiyorsa o beni kazanmak için uğraşsın, yok ben uğraşamam derse de ozaman nasıl boşanacağımızı konuşuruz. Ona düşünmesi için zaman vereceğim ve yine eve almayacağım. Eğer ben çabalamaya razıyım derse o zaman göstersin nasıl çabaladığını ben de ona göre bir karar vereceğim. Emeksiz yemek yok. şimdiye kadar ben kurtarmak için çabaladım eğer istiyorsa beni ve bu evliliği biraz da onun çabasını görelim tabi eğer çabalamak isterse. ama istemezse de kendi bilir. Ben bu dünyaya onunla gelmedim hayat onsuz da devam eder önemli olan hayatımızı mutlu bir şekilde yaşamak çünkü hayat çok kısa

Canım birşeyi merak ettim. Demişsin ya bu zamana kadar hep ben çabaladım diye. O bunun farkında mı? Yoksa inkar mı ediyor? Yaklaşık 1,5 yıllık evliliğimde her an her dakika didindim sustum alttan aldım unuttum güldüm mutlu ettim hep başkaları mutlu olsun diye çabaladım ama bunların hiçbirini ben yapmamışım. Ben hiç çabalamamışım. Merak ettim senin içinde aynı şeyi mi söylüyor eşin?

tabiki benimki de aynı şeyleri şeyleri söylüyor. O hep iyi, ailesi hep mükemmel. Sorunlu olan benim. Çabalayan da o. O hiçbirşey yapmıyor ama hep ben sorun çıkarıyorum. Asıl sorunun zaten hiçbirşey yapmaması olduğunu hala anlamış değil anlayacağını da zannetmiyorum. Ben sevdiğim insandan ilgi, sevgi görmeyince mutsuz oluyorum bunu da kaç kere anlattım kendisine ama anlamadı. Bizim 4 yıl bitti evliliğimizde. siz daha yenisiniz. eğer bu adam böyle değişmeden devam ederse siz de daha çok sorunlar yaşarsınız bizim gibi. İnşallah mutlu evliliklerimiz olur bu adamlarla ya da başkalarıyla. Bol bol dua edelim.

Canım inanki ümidim bitti benim kocamdan yana. Beni sevdiğini biliyorum, evliliğimizin bitmesini de istemiyor eminim buna. Ama kendi şartlarıyla beraber. Ben her denene peki dicem, her isteneni yerine getiricem, asla tek başıma bir işe kalkışmıcam, son karar eşimden ya da ailesinden çıkacak. Ailemle görüşmeyi öyle sık sık istemicem arada bir belki ayda bir. Ondan habersiz hiçbir yere gitmicem hatta haberli habersiz onsuz hiçbir yere gitmicem. Tamam onu çok seviyorum ama bu hayat çekilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…