- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
kıskançlık mevzuları hariç bizde de aynı sorunlar mevcut. İlgisi ve alakası eksik. sanki ev arkadaşıymış gibi yaşıyoruz. Ben onun için özel olduğumu hiç hissetmiyorum daha doğrusu bunu hissettirecek hiçbirşey yapmıyor. Beni önemsemiyor. Varsa yoksa ailesi ve ben böyle bir hayat istemiyorum.Canım inanki ümidim bitti benim kocamdan yana. Beni sevdiğini biliyorum, evliliğimizin bitmesini de istemiyor eminim buna. Ama kendi şartlarıyla beraber. Ben her denene peki dicem, her isteneni yerine getiricem, asla tek başıma bir işe kalkışmıcam, son karar eşimden ya da ailesinden çıkacak. Ailemle görüşmeyi öyle sık sık istemicem arada bir belki ayda bir. Ondan habersiz hiçbir yere gitmicem hatta haberli habersiz onsuz hiçbir yere gitmicem. Tamam onu çok seviyorum ama bu hayat çekilir mi?
kıskançlık mevzuları hariç bizde de aynı sorunlar mevcut. İlgisi ve alakası eksik. sanki ev arkadaşıymış gibi yaşıyoruz. Ben onun için özel olduğumu hiç hissetmiyorum daha doğrusu bunu hissettirecek hiçbirşey yapmıyor. Beni önemsemiyor. Varsa yoksa ailesi ve ben böyle bir hayat istemiyorum.
Evet benim eşimde benden ayrılmak istemiyor ama benim için çabalamak da istemiyor zaten çabalasaydı koca 4 hafta içerisinde dünyanın jestini yapardı. ben ona dokunmayayım o kendi hayatını yaşasın daha doğrusu o evde otursun ben arkadaşlarımla takılayım aman onu yormayayım, ondan bişey istemeyeyim.
bu akşam 2 seçenekten birini seçmesi için ona süre vereceğim. Ya mücadele edecek çünkü ben artık etmeyeceğim yoruldum bittim tükendim artık. Ben de bittim ailemde bitti, sevgide bitt, sinir de bitti. Ya da diycekki ben mücadele edemem bitsin. Bakalım göreceğiz.
kıskançlık mevzuları hariç bizde de aynı sorunlar mevcut. İlgisi ve alakası eksik. sanki ev arkadaşıymış gibi yaşıyoruz. Ben onun için özel olduğumu hiç hissetmiyorum daha doğrusu bunu hissettirecek hiçbirşey yapmıyor. Beni önemsemiyor. Varsa yoksa ailesi ve ben böyle bir hayat istemiyorum.
Evet benim eşimde benden ayrılmak istemiyor ama benim için çabalamak da istemiyor zaten çabalasaydı koca 4 hafta içerisinde dünyanın jestini yapardı. ben ona dokunmayayım o kendi hayatını yaşasın daha doğrusu o evde otursun ben arkadaşlarımla takılayım aman onu yormayayım, ondan bişey istemeyeyim.
bu akşam 2 seçenekten birini seçmesi için ona süre vereceğim. Ya mücadele edecek çünkü ben artık etmeyeceğim yoruldum bittim tükendim artık. Ben de bittim ailemde bitti, sevgide bitt, sinir de bitti. Ya da diycekki ben mücadele edemem bitsin. Bakalım göreceğiz.
merhaaba canim,Canım ne yaptın var mı bir gelişme?
merhaaba canim,
sen ne yaptin bu arada? sende var mi bir gelisme?
yeni uygulama yuzunden oldu canim. telefondan rahat rahat bakiyordum, kaldirmislar zorlaniyrm baya.Aaaa Sevil gelmiş. Herkes gitti terketti biziDigucum'la ben kaldık
Bizim evlilik iyice çatırdıyor. Dün deliye döndü instergramda eski iş arkadaşlarımı görünce. Yeterki ona sorun olsun. Aklı sıra bana sözünü dinlettirecek ya herşeyime karışıyor. Bi dünya tartıştık bu yüzden. En sonunda takibi bıraktım ama onunla konuşmayı da tamamen kestim. Eve gidince kayınvalideme çıktım yine. Görümcem mutfakta yemek hazırlıyordu. Yardım edeyim dedim ben hallettim birşey yok dedi. Masayı hazırlayayım o zaman dedim yemekler daha hazır değil diye tersledi. Ben de gittim oturma odasında oturdum. Herkes salondaydı. Kayınvalidem geldi hal hatır sordum baktım o da benle ilgilenmiyor. Hastayım bu arada ve çok yorgun yüzüm solgun. Kimsenin umursadığı yok. Görümceme ben yemek yemicem inip yatıcam dedim eve indim. Bu sefer sevgili eşim burnumdan getirdi insanların suratına bile bakmamışım millet yemek için beni beklemiş ben yemeden eve inmişim. Vs vs...
Dün çok uğraştım boşanalım diye tartışma esnasında. Bana diyoki ben boşanmamak için elimden geleni yapıyorum boşanmak istesem seni çoktan gönderirdim evden. Off yoruldum sıkıldım oyuncak gibi oynuyor benle. Alttan almıyorum almaya da niyetim yok. Pes edip ya düzelecek ya boşanacak.
Şeytan diyoki git kayınvalidene ben her gün iş çıkışı koşa koşa size gelmek istemiyorum. Yemeğimi evimde yemek istiyorum. Bu kadar içli dışlı olmak benim evliliğimi bozuyor. Ama tabi bu da boşanma sebebi olur. Bir de saygısızlık yaptı derler ellerine koz vermiş olurum. Zaten eşime göre ben bunları yapmaya mecburum o eve gelin gelmişim ben. Ooofffff offff
yeni uygulama yuzunden oldu canim. telefondan rahat rahat bakiyordum, kaldirmislar zorlaniyrm baya.
ya sana birsey soyleyeyim mi senin kocan kendini ne saniyor? ne demek seni gonderirdim? cok terbiyesizce.
kayinvalidene hergun gitmeler orda yemek yemeler oooooo...
oynatma guzelim kendinle, bu seni baya ezikliyor. kayinvalidene gitmek istememen de bosanma sebebi olacaksa, alsin evliligini basina calsin.
bulmus senin gibisini git der mi guzelim.Benim sınırlarımı zorluyor şu an. Ben bitirmiş olmak istemiyorum. Günlerdir düşman gibiyiz hele bi ağzından çekemiyorsan git gibi bir cümle çıksın çekip gidicem. Bunu bekliyorum, ona kendisi terketti gitti dedirtmicem.
Ya aslında ben zaten çok zıtlaşan biri değilim. Her gn görmek istiyorlarsa uğrarım görürler ama beni mecbur bırakmalarına üzülüyorum. Kendi hayatım kendi tercihlerim yok. Onlar nasıl isterse onu yaşıyorum. Aynı hassasiyeti aileme de göstermiyorlar. Ben bunlara üzülüyorum. Ve bu şekilde beni eziyor gerçekten de.
bulmus senin gibisini git der mi guzelim.
en basta su kayinvalide isini hallet, agirligini koy. cesaret edemiyorsun sanirim. bak canim sana ikinci isinif insan muamelesi yaptirmalarina izin verme. bak o kadar dediklerini yapmissin kiymete gecmiyor. salak sacma kayinvalide yenecek yok sen bu eve gelin geldin mecbursun vs. o kadar sacma ki. kole misisn arkadasim sen? kocan seni ne olarak goruyor farkinda misin?
biraz sert bir uslupla yazmis olabilirim kusura bakma canim ama birazcik disardan nasil gorundugunu anlamani istedim.umarim kizmamissindir.
guzelim hickimseye birsey aciklamadan hareketlerinle yaparsin bazi seyleri. hatta kelimelere dokulmeden bazen daha iyidir.Yok canım inanki kızmadım. Çünkü farkındayım ben kendim yapıyorum. Ne kadar kızsam da ağlasam da bağırsam da asla sözlerinden çıkmıyorum. Bunun da bilincindeler. Ve haklısın cesaret edemiyorum. Kayınvalidemle tersleşmeye korkuyorum. Eşimden de korkuyorum. Öyle bir durum ki zıtlaşsam ipler tamamen kopacak. Kayınvalidem büyüttükçe büyütecek. çünkü ailem için yaptı aynı şeyi. Hem onlara iftira attı hem de şu an üste çıkıyor. Ve eşimin beynini de bir güzel yıkıyor. Gerçi al birini vur ötekine. Anasının tıpkısı kocam.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/boşanmaktan-başka-Çözüm-kalmadı-mı.732944/ bu linkle daha önce sıkıntımı paylaşmıştım ama düzeliyor sanıp her seferinde başa sardım. Çünkü kayınvalidem eski kafalı ve kocam da ona hak veriyor. Onlara göre ben o eve o aileye mecburum çünkü onların evine gelin geldim.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum inanki. Çıkış yolu arayıp duruyorum kendi çapımda. Ve benim ailesine karşı onları mutlu etmeye yönelik hiçbir davranışım kabul görmüyor hatta görünmüyor bile. Eşime göre ben sürekli tavır takınıyorum sürekli surat yapıyorum onlara. Asla kendisini görmüyor anlayacağın. O yüzden kayınvalidemle konuşma kousu da bundan farklı olmayacak biliyorum.
ya guzelim eski konunu okudum da sana tokat atmis bu adam ! bir de ailene tavirlar, sana davranislar....bu nasil bir haddini bilmezliktir.canim cok iyi dusun, ya kendini ezdirme ya da tekmele su kocan olacak degisik varligi.Yok canım inanki kızmadım. Çünkü farkındayım ben kendim yapıyorum. Ne kadar kızsam da ağlasam da bağırsam da asla sözlerinden çıkmıyorum. Bunun da bilincindeler. Ve haklısın cesaret edemiyorum. Kayınvalidemle tersleşmeye korkuyorum. Eşimden de korkuyorum. Öyle bir durum ki zıtlaşsam ipler tamamen kopacak. Kayınvalidem büyüttükçe büyütecek. çünkü ailem için yaptı aynı şeyi. Hem onlara iftira attı hem de şu an üste çıkıyor. Ve eşimin beynini de bir güzel yıkıyor. Gerçi al birini vur ötekine. Anasının tıpkısı kocam.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/boşanmaktan-başka-Çözüm-kalmadı-mı.732944/ bu linkle daha önce sıkıntımı paylaşmıştım ama düzeliyor sanıp her seferinde başa sardım. Çünkü kayınvalidem eski kafalı ve kocam da ona hak veriyor. Onlara göre ben o eve o aileye mecburum çünkü onların evine gelin geldim.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum inanki. Çıkış yolu arayıp duruyorum kendi çapımda. Ve benim ailesine karşı onları mutlu etmeye yönelik hiçbir davranışım kabul görmüyor hatta görünmüyor bile. Eşime göre ben sürekli tavır takınıyorum sürekli surat yapıyorum onlara. Asla kendisini görmüyor anlayacağın. O yüzden kayınvalidemle konuşma kousu da bundan farklı olmayacak biliyorum.
guzelim hickimseye birsey aciklamadan hareketlerinle yaparsin bazi seyleri. hatta kelimelere dokulmeden bazen daha iyidir.
kocanin nesinden korkuyorsun guzelim ya?? bu salak sacma dusunceler icinde harcama kendini, gitme kayinvalidene bogazini mi sikacaklar? muhattap olma. sen ezik kadin imaji cizdikce onlar da boyle devam edip gidecekler.
ya guzelim eski konunu okudum da sana tokat atmis bu adam ! bir de ailene tavirlar, sana davranislar....bu nasil bir haddini bilmezliktir.canim cok iyi dusun, ya kendini ezdirme ya da tekmele su kocan olacak degisik varligi.
Stockholm sendromu mu yasiyorsun hayatim??Günlerdir hatta aylardır düşünüyorum. Düşünüyorum da boşanmak öyle kolay olmuyor ki işteSeviyorum diyorum da ne kadar seviyorum artık onu da bilemiyorum. Annem sürekli diyor yeter bırak gel diye. Ama ben elimden geleni yapayım da sonradan pişmanlık duymayayım istiyorum. Son demine kadar sabrediyorum işte o yüzden.
Bu arada sen ne yaptın? Kendi derdime düştüm seni hiç sormuyorum.
Stockholm sendromu mu yasiyorsun hayatim??
bende bir degisiklik yok canim ayni tas ayni hamam...
O ne kız
O ne kız
iskence degil tatlim, seninki de bir nevi rehin alma durumu:)ÖğrendimYok benimki işkenceden önce başladı hala devam ediyor
iskence degil tatlim, seninki de bir nevi rehin alma durumu
Merhaba,
Eşim ailesine oldum olası çok düşkündü.
Bunu bir şekilde anlamaya çalıştım, kabullenmeye çalıştım...
Gece kayınvalidemin yatak odamıza girip kocamın üzerini örtmelerini bile hoş karşıladım.
Evliliğimizin ilk 6 ayında her haftasonunu kayınvalidemde geçirdik.
Sonrasında ısrarlarımla bu süre 2-3 haftaya çıktı.
Benim ailem uzakta... Ama benim onları özlemeye, yanlarına gitmeye hakkım yoktu.
Çünkü benim ailemin yanına gitmek çok masraflıydı hep...
Güç bela bir araba aldık... İkimizde az kazanıyorduk o zamanlar...Kayınvalidemden aldığımız bir miktar borç parayı çalıştık çabaladık ödedik.
Sonra eşim yükselmeye başladı iş yerinde.
Müdür oldu...
Ben o daha az yol çeksin, daha az yorulsun daha başarılı olsun diye evimi onun iş yerine yakın yere taşıdım, günde 70 km gittim geldim bir kadın olarak...
Eşimle aramız iyiydi, o da her sabah kahvaltımı hazırlar evimizi toplardı benden sonra...
Çok severdi beni, ben de onu... Bakmaya doyamazdım öpmeye doyamazdım kocamı... Keza o da öyle...
Sonra bir haftasonu annesindeyken 1 gün sonra annemlerin geleceğini duydular...
Çok bozuldu ailesi... Surat astı... Ne zaman ailem gelecek olsa böyle olurdu zaten...
Eve gelir gelmez huzursuzluk çıktı... Başka ufak şeyleri bahane edip...
Pazar annemler geldi, pazartesi kocam beni yatak odamıza çağırdı ve evdeki paramızın eksildiğini söyledi...
Paramız nerde kim aldı dedi? Ben de çok alındım... 1000 lira kayıp hesap ve diye üzerime gelince de sen neyi kastediyorsun deyip odadan çıktım...
2 gece aynı yatakta yattık... Tek kelime etmedi bana...
2 gece sonra ben ve ailem parana tenezzül etmeyiz, babamdan isteyeceğim 1000 lirayı, istiyorsan beni boşa, biz onuru şerefi için yaşayan insanlarız bununla yaşayamam dedim...
Bana ne dese beğenirsiniz... Para zaten onun cebindeymiş, beni ve ailemi yokluyormuş...
Kocam o günden sonra evi terketti...
Üstelik evdeki tüm parayı alarak... Eşyalarını toplayarak annesine yerleşti...
Beni beş parasız bırkatı ayın başında...
Müdürken pozisyonunu daha da arttırmışlar, fabrika müdürü olmuş beyefendi...
Babasını aradı babam... Anlaşsın boşansın bunlar demiş kaç yaşındaki adam...
Defalarca aradım kocamı açmadı...
Çaresiz aile dostumuz avukatımıza gittim... Ne yapayım diye...
Avukat arar aramaz, kocam dedi ki ben boşanmak istiyorum...
Yaşadığım şoku anlatamam... Bir kez yüzüme bir şey demeden gitti...
1 ay içinde avukatlar aracılığıyla mal paylaşıp boşandık.
Çok şükür işim var, kendimi idare ederim, arabayı da aldım...
Ama içimdeki boşluk? Bana yapılanlar?
Annemin psikolojisi bozuldu... Benim yüzümden oldu gelmez olaydım diye...
Kocamın ailesinden 1 kişi aklı başında değilmiş araya girmediler...
Ben kocama layık değilmişim...
Oysaki Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun, 2 yabancı dil bilen, yabancı bir firmada iyi bir pozisyonda çalışan bir kadınım...
Kocamın bütün huysuzluklarına inatçılıklarına rağmen ikimiz evdeyken sorunumuz yoktu...
Çok şaşkınım...
O koca müdür adam evdeki nevresim takımlarını, evlilik teklif ettiği yüzüğü, hatta düğünde taktığı takıları dahi istedi...
Hepsini verdim...
Sadece arabayı ve kendimi bir süre idare edecek parayı aldım...
Hayattan korkmuyorum, sonuçta ilk kez yanlız yaşamayacağım.
Senelerce yurtdışında bile tek başıma yaşadım.
Ama anlayamıyorum... Neden böyle oldu?
Davada bile eşim kendisi boşanmak istiyorum demedi, avukatı söyledi...
Zaten davaya sülale olarak gelmişlerdi, kocamın bir şey söyleme hakkı kalmamıştı...
Çıkıştı bir helallik istemedi...
Bu kadar mı basit?
Hakkımı helal etmiyorum ne ona ne ailesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?