Evliliğimiz pisi pisine bitti

Canım yazdıklarını bir çırpıa okudum. okuduklarıma inanamadım. Sadece özetliyim. Eşin anne baba sözü ile hareket eden adam. Belliki ailesi tarafından dolduruşa getirilmiş. Sana yapılan haksızlığa şaşırıyorsun ve üzgünsün. İçinde nefret var. Rabbim sana tez günde hepsinin gerçek yüzünü göstermiş. Aslında çok çok hayırlı birşey olmuş. Kurtulmuşsun. Yeni hayatında sana güç ve başarı dilerim. Eminim mutluluğu başka bir zaman yakalayacaksın. Bu defa dikkat et ve gözünü dört aç :)

Kızlar evi terkettim bosaniyoruz dualarinizi istiyorum. Zor bir süreç beni bekliyor. Eşim altınları vermedi. Sanırım boşanma çekişmeli geçecek. O evde emeğim çok mobilyadan beyaz eşyaya herşeyi ikimiz ödedik. Ve hakkım kalsın istemiyorum. Üstelik çok büyük hakaretlere uğradım.

Cizi22 senin boşanma ne kadar sürmüştü süreç nasıldı? Arabayı aldım demiştin sanırım. Biraz bilgi verir misin bana?

canim ya cok uzuldum
insallah tum mutluluklar senin olur

Merhaba bende senin gibi ayni durumu yasiyorum ben 9 sene sonra evlendim ve henüz 1.5 senden bere evlendim ama 5 aydan bere annemlerin evinde yasiyorum bikere ne ailesi ne de kendi geldi....
bana biraz akil veririmisin. benim aileme etmedi küfur hakret bana etmedi küfur hakaret bunaldim ve evi terk etim,a ma dedim ara diye hic ne arayip ne sordu....bana hic sahip cikmadi annasida hic huzur vermedi, yok bassaglina 9 ay önce ölen birilerine her haftasonu bir yere gitmeler misafirlikmis oymus buymus artik bende bunaldim ilk sende yani, sonra 1 aydan sonra ne olduysa oldu ipler artik tamamen koptu aramizda... ama ailesinden hic bisey yok olan zaten kiz tarfina oluyor....ben yurt disinda evligim burda tanisdik evlendik ailemizde ikimiz burda,y anliz babasin onun türkyede yasiyor buda iki de bir benim esim kocasi zanediyor heralde hep birsey olunca buna söyluyorlar hem bekar kardesi evde oldugu halde ama o cok mesgul mus (ama yeni evli olan insanin özel hayati yok sanki)... allah yardim etsin bana bende diyorum zaten 5 aydan bere hayir gelmeyen biri keske bitse gitse diyorum artik..

Muabbetkuşu merhaba.
Benim boşanmam çok ama çok kısa tek celse 15 dakika sürmüştü. Eski eşimin müdür olması, ailesinin gazına fena gelmesi ve karıştırdığı haltlardan dolayı beni bırakma isteği tavan yapmıştı.
Ben bir miktar para ve aracı aldım. Düğün altınlarının büyük çoğunluğu ile arabayı aldığımız için bana daha karşı gelmişti. Ama bana düğünde kendi taktığı özel takı setini ve evlenme teklif ettiği yüzüğü istediğinde mahkemede alabilecek olmama rağmen ben kendim ona vermiştim.
Canım düğün altınlarını alabilmen ya da hak iddaa edebilmen için düğün videona ya da düğün fotona ihtiyacın var.
Dilerim vardır.
Aslına ilk ihtiyacın olan sağlam bir avukat. Adli tatilin bitmesine çok az kaldı. Bu zaman zarfında o seni yapabilecekleriniz konusunda yönlendirecek. Sakın merhametli olmaya ya da olaylara duygusal yaklaşmaya kalkma. Ileride paraya cidden ihtiyacın olacak.
Bir de herhangi bir avukata değil özellikle boşanma avukatına git ki çekişmeliye dönerse neler yapabileceğinizi tam planlayabilsin.
Ne kadar güçlü olduğunu zamanla anlayacaksın. Dilerim anlaşarak ve haklarını alarak çabucak ayrılabilirsin. Hiç korkma inan. Sen ne kadar dik durursan herkes sana o kadar mesafeli kalıyor bir şey soramıyor. Ve unutma evlenmek kadar boşanmamda normal.
Öpüyprum istediğinde istediğin şeyi sorabilirain desteğin seninle

Canım benim öncelikle güzel duan için teşekkür ederim. Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Ve dediğin gibi Allah hayatımdan sağlığı mutluluğu huzuru eksik etmesin bundan sonra..

Allah senin de yardımcın olsun canım... Ne zor işler bunlar. Rabbim yardımcı olsun. Dilerim feraha kavuşuruz hepimiz tez zamanda...

Canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Maaşımi borçlarımızdan dolayi ona göndermiştim onu isterken bile utandım ben ama onlar hırsız gibi altınları valizine koymuş derken utanmadilar. Yaşananlara hala aklım ermiyor. Hala inanamıyorum. Çok kırgınım çok bitkinim. Inşallah tez zamanda atlatırım bu ruh halini. Zorlu bir süreç var çünkü önümde. Esyalarimin çoğu hala o evde. Nasıl alırım oraya bir daha nasıl giderim bilmiyorum. Düğün cd sinin kopyasını aldım. Abimin tanıdığı bir boşanma avukatı var. O bir hafta bekleyin davayı öyle açalım demiş. Eşim olacak o adama ve ailesine asla hakkımı helal etmiyorum.

Senin durumun da çok zor. Anladigim kadar dava yok ortada. Seni arayıp sormuyor da öyle mi? Boşanmayı düşünüyor musun sen de? Allah yardımcımız olsun. Öyle büyük ah alıyorlar ki. Allah onlara hakettiğini kat kat verecek inş.

Ben dün onunla bulusdum ben bosanma niyetinle gitim oda shok oldu zaten bu duruma hic beklemiyordu cünkü böyle bir tavir, konusdu bende konusdum. Dedik bi gece herkez düsunsun ben cok karariszim ya hic tahmin etmezdim ben böyle olucagimi ama demekki hersey geciyormus ya. Allah hepimize yardim etsin cok zor böyle seyler ama yasanacakmis diyorum. Allah zaten herkezin hakini birakmaz kimsede bundan eminim. Arkadasim allah sana da sabir versin ya cok zor biliyorum

Şu an hissettiklerin çok normal. Öncelikle ağla sızla acını yaşa... Ama unutma her geçen gün daha iyi olacaksın. Ben sana örnek olayım. Bu bir hafta boyunca sakın arama ve ararsa açma. Önce bir kendini dinle. Yaşayabilir misin onunla yaşayamaz mısın?
Eğer kararın kesinse bırak avukatın konuşsun aadece bundan sonrada...
Înan bana 2 ayda geldiğim iyi duruma ben bile şaşırıyorum.
Ailen sevdiklerin arkadaşların destek oldukça ne kadar özel bir kadın olduğunu anlayacaksın.
Înan güzel günler gelecek

Evliligimin bozulmasını bitmesini asla istemem hala da içim acıyor ben bitirdiğim için ama bana sunduğu şartlarda ki bu resmen kölelik ben bir ömrü geçiremem hele de ailesinin tavrını gördükten sonra. Bana kızım saçmalama yuva yıkmaya değmez diyeceğine gidersen bu eve bir daha dönemezsin diye tehdit savurdu. Zaten anladigim kadariyla ailesi ben gideyim diye bekliyorlarmis alsınlar oğullarının turşusunu kursunlar şimdi.

Kesinlikle aramak ya da ararsa cevap vermek yok zaten asla aramaz inadı tavan yapmıştır şu an. Onun evliligini kurtarmak gibi bir derdi de yok zaten. Anne babası söz konusuysa beni gözü görmezmis kendi söyledi.

Sen benim için önemli bi örneksin. Sağolsun ailem arkadaşlarım destek. Sizler de öyle bana çok destek oluyorsunuz. Bugunleri de atlaticam ama hiçbirşey onun yanına kar kalmıcak. Rabbim tez zamanda brn ne yaptım dedirtsin inş.

Sorun çiftlerde değil bence sorun araya giren herşeyden haberdar olmak isteyen ailelerde. Rahat bırakında yuvalarını kurabilsinler bi fırsat verin yani. Nedir bu ailelerdeki karışma merakı herşeyin hesabını sorma merakı . Dimi yani :-(
İşte bizim sorunlarıımzda böyle başladı. nerdeyse bizim yerimize çocuk bile yapçaklar

Merhabalar hanimlar.araniza katilmama az kaldi sanirim.yani soyle anlatayim.mayis ayinda ailemin yanina geldim.sonrasinda esim bana bayrama kadar kal sonra ben gelirim dedi.baslarda normaldi hersey sonrasinda bi anda eski defterler acilip ben ailemle senin aranda kalmak istemiyorum dedi.ve bosanalim.tabi bunun uzun bi gecmisi var ama su an yazacak kafa kalmadi. Bir anda herseyden sildi engelledi vs.ve bizim bir cocugumuz var.6 sene universite donemi 6 sene evlilik 12 senemiz var.bu tasma noktasi nasil oldunun ozeti ailesinin birikimi, son 2 senedir (benim ailemden birinin cok aci bir hastalik sureci) ayri sehirlerde kaliyor olusumuz, hamilelik, tayin, bu hastalik doneminin ayni surecte olup esimin ailesininde bu surecte destek yerine kostek olusu olaylar bu raddeye geldi...bu karari alali 2 ay oldu icraat yok.ben ailemle yazliktayim.kirginliklar kizginliklar gelgitler...ne olacak nasil olacak bilmiyorum. Bu arada ailesi ariyor.hatalarinin farkindalar ondan belki ama is isten gectikten sonra.

Allah kolaylık versin, zor durumlar bunlar malesef.
Yalnız anlamadığım 2 yıldır ayrı şehirlerde kalmak zaten sonun başlangıcı olmuş.

Acikcasi zorunlu bir durumdu.tayinimiz doguya cikti.tam o donem ailemden birinin hastaligi ve hamilelik.2-3 ay ailemin yaninda kal sonra esimin yanina sonra bi daha ailemin ve bu surecte hamilelik sonrasinda yeni dogmus bebekle gecirdim bunu.tabi esim yalniz kaldi teror bolgesi vs.derken aileside benim yanimda olmadiklari gibi (ne gecmis olsunda ne dogumda) esimi daha bi doldurdular.artik o kadar yoruldum ki...

Çok zor Allah kolaylık versin. Eşin yalnızlığa zaten alışmış , bebekle de tam bir bağ kurulmamış arasında. Ben bebekle baba vakit geçirmez, hertürlü ihtiyacını karşılamazsa baba olduğunun farkına varamadığını düşünürüm. Senin kocan bekar yaşantısında malesef: (

Canım, biliyorum yüreğin ateşler içerisinde... Cayır cayır yandığını hissediyorsun. Bazen kendini bazen karşı tarafı suçlayacak keşke diyeceksin... Sakın bunlarla üzme kendini... Keşkesi yok bu işin... Rabbim hayırlısını versin...
Bak ben de ne çok acı çektim, hala çekiyorum yanıyor içim bazen. Ama diyorum hayırlısı... Beni değil ailesini seçen ve onların ağzına bakan bir adam eninde sonunda bırakacaktı zaten elimi... Elimi bırakmasa zaten bu duruma gelemezdik...
Bak hayat devam edecek, ben bunu görmeye anlamaya başladım bile...
Mesela dün gece konsere gittim arkadaşlarımla biliyor musun... Bağıra bağıra şarkılar söyledim ve biten evliliğime değil kendime söyledim... O aşk şarkılarını bile ona adamadım

Inşallah ben de senin gibi çabuk atlatabilirim. Yoksa bu ateş beni yakıp kül edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…