Evliliğimiz pisi pisine bitti

Insallah bende cabuk atlatirim ya. Benden sans instiyor sonra yazmiyor ne kadar salak bu insan bide 35 yasinda ya, cocuk bile daha akili dir. Allaha havale ediyorum onu ya benim canimi acidigi gibi oda yansin. Dalga gecer gibi terbiyesiz ya

Insallah bende cabuk atlatirim ya. Benden sans instiyor sonra yazmiyor ne kadar salak bu insan bide 35 yasinda ya, cocuk bile daha akili dir. Allaha havale ediyorum onu ya benim canimi acidigi gibi oda yansin. Dalga gecer gibi terbiyesiz ya
Sen ne cevap vermiştin şans istediğinde?

Sen ne cevap vermiştin şans istediğinde?
Hic bisey dedim bana kalsa 5 ay gecti sen bana kocalik yapmadinlk hastamiyim, param varmi dedim hamile olsam bile 5 ayda olucaktim senin ondan bile haberin olmiycak. Senin aileme ve bana halaretlernden ve küfurlerinden biktim bende seni cekmek istemiyorum artik bende büyudum dedim. Dedi yarin karar erel ikimizde düsunulem dedim tm.

Inşallah ben de senin gibi çabuk atlatabilirim. Yoksa bu ateş beni yakıp kül edecek
Birtanem, çabuk atlatmak değil mesele
Mesele acını yaşayarak hayata devam edebilmek
Hayattan kopmamak
Ben hala üzülmüyorum mu sanıyorsun
İçim yanıyor içim
Ama hayat devam ediyor
Eve kapanıp kendimi hapsetsem daha kötü
Allah'a sığındım, Rabb'ime dua ediyorum
Ama işime gidiyorum arkadaşlarımla ailemde buluşuyorum
Sakın kendini hayattan soyutlama
Deli gibi ağla haykır dua et ama hayata da devam et
Bir daha bu yaşında olmayacaksın
Hayat her şeye rağmen güzel
Kendi kendininpsikoloğu ol
Öpüyorum seni
Unutma sen her şeyden daha kıymetlisin

Haklısın canım bana bunca aylık evliligimizde değer vermemiş belki sevmiş ama saygı duymamis bir adam üzüntümü haketmiyor ama üzülmemek elde değil. Daha güçlü olucam arada kendimi kaybetsem de toparlanicam. Tatile çıksam güzel olur. Kendimi mutlu edecek birseyler yapayım. Madem o evliligi kurtarmak adına hiç çaba harcamiyor, hayatımı onun gibi biri için felakete çevirmem kendime insafsizlik olur. Ben gerçekten değerli bir insanım ben de bir annenin evladiyim bana değer veren bir sürü insan var çevremde ve verdiğim değeri hakeden. Gereksiz insanlar için mutluluğumdan olmamaliyim. Rabbim güç kuvvet versin cumlemize, aynı durumda olan herkese. Inşallah onunla evli kaldığım dönemden daha mutlu daha huzurlu bir dönem beni bekliyor. Hepimizi bekliyor.

O evliliğin içindeyken olduğundan çok daha güçlü bir kadın olacağın kesin canım. Çok özelsin, sakın unutma...

Birbirimizi iyi motive ediyoruz.uygulama noktasi hepimize gore degisiyo tabi.ama birden aklima su geldi.acaba eski ve bosanmak uzere oldugumuz eslerimiz su yazilari okusa ne hissederler acaba.geride biraktiklari enkazlara bakip sevinirler belki de.cunku onlar evlilik bilincinde, sahiplenme , es bilincinde olmadilar ki...nerdeyse hepimizin evliligi bizim artik bisey yapacak gucumuz kalmadigi icin bitti veya bitiyor.cunku karsi taraf evlilik surecinde de bitme arefesinde de hep ayniydilar.bizler farlli sandik ve gercegi gordugumuzde yolun sonuna geldik.cunku oyun bitmisti.artik bu senaryolarda bize rol kalmamisti.

Kızlar iyi pazarlar. Ben bugün daha iyiyim. Ex görümcem face te bi dünya yazı paylaşmış hepsi bana atıfta bulunur cinsten. Başta üzüldüm sonra dedim ki salak mısın illaki kendilerini haklı görecekler aksi olsa bu evliligi bitirir miydin? Ben güçlüyüm kimsenin lafiyla bitirmiyorum bu evliligi kimsenin lafiyla da moralimi bozamam. Sildim face ten malum şahsı. Kendi kendine yazsın dursun.

Şimdi de ailemle gezmeye gidiyorum. Güzel güzel giyindim makyajimi yaptım. Genç kız gibiyim artık. Kimse demez zaten bu kız evli diye. 30umda bile 23-24 anca gösteriyorum. Ne demişler gencim güzelim seni üzerim. Artık kimse umrumda değil. Herkes kendi derdine yansın.

Hepinizi öpüyorum İyi ki varsınız

Harikasın canım ya:)

canım daha elinden ne gelir?
Gerçi son yorumunu görmemişm pardon.Evliliğini bitirmişsin galiba.
En güzelini yaptın o kadar mutlu olacaksın ki gör bak.O adamla kokuşmuş ailesine muhtaç değilsin.Hem artık daha tecrübelisin.Bir sonraki evliliğinde aynı hataları yapıp susmazsın, o moron bozuntusu da görür gününü.
Umarım aklı başına gelir.

Kendini toparlamana inan çok sevindim tatlım
Benim ex-görümcem de döktürmüştü.
Tabii ki kendilerini haklı bulacaklar.
Sakın takılma buna
Sen sana yakışır şekilde davran
Benim ex kocam da şimdi ortak arkadaşları arayıp biz boşandık deyip şöyle yapmıştım böyle yapmışım diye beni kötülüyormuş
Ben mi? Ağzımı bile açmıyorum
Tabii ki söyleyecek çok şeyim var ama bırakıyorum da onlar kendilerini küçük düşürsün
Ben susuyorum... Rabbim verecek cevaplarını...

Ben de konu sahibi ne yaptı diyecektim üstüne bastın.
Ayrılmana çok ama çok sevindim güzelim.Ailene yaptığı hakaretin bir karşılığı olacaktı.
Resmi olarak boşandınız değil mi?Nerede yaşıyorsun,nasıl hissediyorsun?Mahkemede kimi haklı buldular?Kaynananın tepkileri neler oldu (allahından bulsun)

Nasilsiniz hanimlar? Bugun annemin arkadaslari ve kizimla kiyi gezintisi yaptik.kendime olta aldim.evlenmeden once cok severdim.simdi yeniden bekarliga ait birsey yapmak icin bir adim attim.tek bir farkla artik yanimda dunyalar tatlisi evladimla.eskiden oldugu gibi denize girecegim, aksam ustune dogru da baliga.bunlar iyi geliyor mu derseniz kendimi oyaliyorum sadece. Ama bir sure sonra gecer degil mi; (

Aklı başına kolay kolay gelmez gözü öyle kör ki. Ne zaman ailesinin gerçek yüzünü görecek o zaman vurur kafasını duvarlara. Tabi iş işten geçtikten sonra. Bir daha evlenebilir miyim ya da çıkan kısmetler aklıma yatar mı bilmiyorum ama dediğin gibi bir daha aynı hataları yapmam Allah'ın izniyle. Çok şükür paranoyak bir adamdan ve hastalıklı ailesinden kurtulmak için önemli bir adım attım. Rabbim bundan sonra hayırla karşılaştırsın inş. Beni de hepimizi de.

Güzel görüşlerin ve desteğin için teşekkür ederim canım :)

Resmi olarak boşanma davanız ne zaman görülecek? :)

Canım çok güzel bir adım atmışsın kendin için birşeyler yapmaya başlaman çok güzel. Kızını da düşün sakın kendini boşluğa bırakma. Biz herşeyin en iyisini hakediyoruz. Bizim kıymetimizi bilmeyenler düşünsün bundan sonrasını. Bak ben de seninle aynı durumdayım. Inşallah anlatacağız bu günleri. Birazcık sabır. Unutma biz özeliz. Ve onların olumsuz hiçbir tavrını haketmiyoruz.

İnsanın kızıyla başbaşa geçirdiği zaman gibisi yoktur derler.Evliliğinizde eşinizin yasakladığı ne varsa yapın artık.Kimse size karışamaz.Bekarken ne yapmayı seviyorduysanız hepsini yapın.Özgür hayatınızda canınızın bir parçası da var.. Kızınızla haftasonu gezintileri,ailenizle geçirdiğiniz zamanlar iyi gelir bence.
Şu dünyada unutulmayacak bir adam olduğuna inanmıyorum.Herkes herkesi unutabiliyor

Resmi olarak boşanma davanız ne zaman görülecek? :)

Ben evi perşembe günü terkettim. Avukatla görüştü abim bir hafta bekleyelim dedi. Artık adli tatil bitsin diye mi yoksa erkek tarafı barışmak isterse diyemi bilmiyorum. Cumartesi avukatla görüşmeye gideceğiz şartları. Sonrası ona kalmış. Ben evden ayrılırken altınları vermediler. Artık çekişmeli mi olur bilmiyorum süreci. Inşallah sıkıntısız tez zamanda atlatırım.

Kesinlikle katılıyorum. Beni kisitladigi o kadar çok şey vardı ki, şimdi hepsini yapmak istiyorum. Telefonumu sürekli didik didik ettiği için herşeyi temizlemek zorunda kalıyordum. Kapalı arkadaşlarımın açık fotolarini siliyordum, kız arkadaşlarımla onun görmemesi gereken her konuşmamı siliyordum. Hiçbir uygulamama şifre koyamiyordum. Şimdi telefonum bile özgür :)

Abimin beni almaya geldiği gün bile sürekli beni suçladılar ve sürekli kendilerini övdüler. Hep sustum. Onlar kendilerini, egolarini tatmin ederken gözümde küçüldükçe küçüldüler. Çok yazık. Basit insanlar. Dediğin gibi Rabbim verecek hepsinin cevabını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…