Ben evi perşembe günü terkettim. Avukatla görüştü abim bir hafta bekleyelim dedi. Artık adli tatil bitsin diye mi yoksa erkek tarafı barışmak isterse diyemi bilmiyorum. Cumartesi avukatla görüşmeye gideceğiz şartları. Sonrası ona kalmış. Ben evden ayrılırken altınları vermediler. Artık çekişmeli mi olur bilmiyorum süreci. Inşallah sıkıntısız tez zamanda atlatırım.
Evet adimlar atmaya basladim.ya da bitecegi fikrine alistirmaya calisiyorum kendimi diyelim. Ama iste belirsizlikler, acabalar, keskeler...offf gunduz neyse de hava kararmaya basladimi huzun cokuyor icime.durumumuzun en aci yani da belirsizlik...eylule cok var.ve bana bosanma talebini sundugunsan beri hicbir adim atmadi.Canım çok güzel bir adım atmışsın kendin için birşeyler yapmaya başlaman çok güzel. Kızını da düşün sakın kendini boşluğa bırakma. Biz herşeyin en iyisini hakediyoruz. Bizim kıymetimizi bilmeyenler düşünsün bundan sonrasını. Bak ben de seninle aynı durumdayım. Inşallah anlatacağız bu günleri. Birazcık sabır. Unutma biz özeliz. Ve onların olumsuz hiçbir tavrını haketmiyoruz.
Aslinda beni kisitlamadi hic hakkini yemeyeyim simdiİnsanın kızıyla başbaşa geçirdiği zaman gibisi yoktur derler.Evliliğinizde eşinizin yasakladığı ne varsa yapın artık.Kimse size karışamaz.Bekarken ne yapmayı seviyorduysanız hepsini yapın.Özgür hayatınızda canınızın bir parçası da var.. Kızınızla haftasonu gezintileri,ailenizle geçirdiğiniz zamanlar iyi gelir bence.
Şu dünyada unutulmayacak bir adam olduğuna inanmıyorum.Herkes herkesi unutabiliyor
Sana takılan altınları sana vermek zorundalar diye biliyorum mahkeme kararı yönünde.Abin umarım erkek tarafı barışmak ister diye beklemiyordur bu seni sahipsiz gördüğünü gösterir öyle bi evliliğin kucağına mı atıcak yenidenAdli tatil bitsin diyedir bence..
Sakın ama sakın geri adım atma.Kendini daha şimdiden özgür hissetmiyor musun?Telefonun bile özgürmüş..Senin canının istediği gibi yaşaman onlara en büyük kapak olur
Kaynanan da altınlarını vermezse gördüğün yerde ''Haram zehir zıkkım olsun burnundan gelsin her bir altınım'' de ayrıca oğlunun turşusunu kursun hayrını görsün.
Bizim ailede bi laf vardır damat için söylenen...
''Anana çok meraklıysan çıktığın yerden geri sokalım''
Ben de 2 yaz boyunca tedirgin oldum her ailemin yanına gittiğimizdeAslinda beni kisitlamadi hic hakkini yemeyeyim simdiama soyle ki ne zaman yazliga bizimkilerin yanina gelsek hep tedirgin etmeyi basariyordu.surekli acaba sikiliyor mu, keyifli mi o mu bu mu diye dusunmekten ne tatilden ne ailemden bisey anlamiyordum.yanimda duruyordu surekli sen sikilmiyo musun, kac saat surer balik isi, denize girmicem...bir suru sey.hos onlara gittigimizde de o da bana aynisini yapardi.sikilmiyosun di mi, kalkalim mi falan filan yani anlayacagin hep tedirgindik birbirimizi dusunmekten:)
Evet kimse unutulmaz degil ama iste klasik erkek kafasi kizginliklarini zamaninda soylemeyip hic beklemedigim bir anda bosanma talebinde bulunmasi sarsti birden.kolay olmuyor 12-13 yili bir anda yok saymak.
Kizimsa yasam enerjim ama ona da uzuluyorum. Hic goremedi kizini simdi yuruyor bicir bicir oldu iyice.ama iste yine erkek mantigi.biz duygusaliz onlar bencil sanirim sorun da burdan kaynakli.simdilik ara vereyim kizimi uyutunca donerim araniza.iyi aksamlar...
Evet adimlar atmaya basladim.ya da bitecegi fikrine alistirmaya calisiyorum kendimi diyelim. Ama iste belirsizlikler, acabalar, keskeler...offf gunduz neyse de hava kararmaya basladimi huzun cokuyor icime.durumumuzun en aci yani da belirsizlik...eylule cok var.ve bana bosanma talebini sundugunsan beri hicbir adim atmadi.
Hah iste aynen oyle bir durumdayim.ilk defa tedirgin degilim:) alisma asamasinda oldugum icin zorlaniyorum. Bir de tabi belirsizlik durumu.ne garip ya cok sevip askla heyecanla kavusma umidiyle bir yuva kurmaya calisiyoruz.sanki bekarken anlasan bizler degilmisiz gibi en azili dusman kesiliyoruz.Ben de 2 yaz boyunca tedirgin oldum her ailemin yanına gittiğimizde
Onun ailesinin yanına gittiğimizde bazen sormak aklına bile gelmiyordu sıkılıyor muyum diye
Ya horuldayarak uyuyor, ya normalde arkalarından saydırdıkları akrabalarını sırayla ziyaret ediyorduk, ya eski arkadaşlarını görmek için o dışarı çıkıyor ben ailesiyle evde onu bekliyordum ya da eskileri konuşuyorlardı ben de onları dinliyordum...
Bu yaz öyle kendimi dinleyebildim ki uzuuuuuuunnnn tatilimde hiç düşünmedim acaba sıkılmış mıdır acaba üzülmüş müdür acaba acaba....
Dilerim hayat hep güzel yüzünü gösterir bundan sonra bize...
Kızlar zor cidden zor hala ağladığım oluyor ama bana değer vermeyip beni bu hale getiren biriyle neden devam edeyim ki?
Aslinda biz bir arada olup da bosanma karari almadik.1 haftalik diye ailemin yanina gelmistim.sontasinda o buralar karisik, bebekle zot olur ben bayramda gelip alirim dedi.tamam dedim.2.haftasinda telde konusurken bir anda is bosanmaya geldi.yani gelmesi falan degilde ne oldugunu anlamadim.gecmis hesaplar yuzunden (ailesiyle ilgili konular), arada kalmak istememesi yuzunden bitmesini hazmedemedim.ve biz bu karari aldigimizdan bu yana neredeyse 2, 5 ay oldu. Hala hicbit adim atmadi.gelsin isterim soyleki; aile mevzulari kapansin, bir daha boyle sacmalillar yapmadin, adam gibi karisina, cocuguna sahip ciksin...yani duzelip gelsin.ben zaten kendi hatalarimi biliyorum. Ama olmayacaksa da bitsin.tabi malesef icimdeki sevgiyle bitecek.yani demek istedigim neler oldugunu bilmedigim icin hayata donemiyorum.evet cok sukur kizim var, geziyorum, tozuyorum...vs.ama bunlari sadece bedenen yapiyorum. Kafa baska yerde tabi.bitse ise giricem, kizima annem bakacak duzenim falan hazir yani. O ihtimal olursa yapacaklarim belliCanım önce şuna karar ver sen boşanmak mı istiyorsun, gelip barışmasını mı? Sonra güçlü ol. Sakın kendini bırakma. Inşallah herseyin üstesinden geleceğiz.
Sanirim lafiniz bana.yalniz ben orada imali bir kisitlamama durumundan bahsettim.ve burada hepimiz ayni sureclerden gectik veya geciyotuz.ister istemez sinirlerimiz bozuk durumda.yeri geliyor nefret soylemleri yeri geliyor sevgi sozleri soyluyoruz.fikir alisveridi yapip teselli ediyoruz veya hatalarimizi soyluyoruz.o yuzden kadin dayanismqsi varken bos yere huzursuzluk cikarmayalim.yazdigin yazida ki sozlerinde de haklisin ayrica dogru soyluyosun evliyken rahatlikla yapamadigim seyleri yapiyorumKocanız yüzünden ailenizle vakit geçirmekten tedirgin oluyosunuz sonra yorum yapınca hemen kocalarınızı savunuyosunuz bi başka konuda geldi başıma madem öyle ya buraya anlatmayın ya anlattıktan sonra kilitleyin ki bizim de sinirlerimiz tepemize çıkmasın allah allah !
Savunuyosan ama eşim beni seviyor ama ben eşimi seviyorum o zaman şikayet etmeyin.Yorum yapınca savunmayın.
Not: Lafım bunu yapan herkese,ortaya yani yapan alınsın.
Yanlış anlamayın ben eşinizin sizi kısıtladığını sandım,sonra öyle bir durum yok aslında dediniz ve aydınlandı bu.Sadece başka forum başlığı altında da başıma geldi ilişkiler ve duygular mıydı neydi.Yani gördüğüm çok oldu.Sanirim lafiniz bana.yalniz ben orada imali bir kisitlamama durumundan bahsettim.ve burada hepimiz ayni sureclerden gectik veya geciyotuz.ister istemez sinirlerimiz bozuk durumda.yeri geliyor nefret soylemleri yeri geliyor sevgi sozleri soyluyoruz.fikir alisveridi yapip teselli ediyoruz veya hatalarimizi soyluyoruz.o yuzden kadin dayanismqsi varken bos yere huzursuzluk cikarmayalim.yazdigin yazida ki sozlerinde de haklisin ayrica dogru soyluyosun evliyken rahatlikla yapamadigim seyleri yapiyorum
Ama yine de gonul isterdi ki esim iyi olsaydi ve birlikte yapsaydik.
Yanlış anlamayın ben eşinizin sizi kısıtladığını sandım,sonra öyle bir durum yok aslında dediniz ve aydınlandı bu.Sadece başka forum başlığı altında da başıma geldi ilişkiler ve duygular mıydı neydi.Yani gördüğüm çok oldu.
Huzursuzluk çıkmaz tabii ki burda kadın kadınayız.
Kimse eşiyle kötü olmak istemez neden istesin keşke her yuva mutlu olsa.
Sinirlendiğim şeyse kadınların bu kadar fedakarlık yapan taraf olması.Erkeğin umursamazlığına rağmen yuvayı kurtarmaya çalışması.Neden biz buna mecbur kalan tarafız?
Aslinda biz bir arada olup da bosanma karari almadik.1 haftalik diye ailemin yanina gelmistim.sontasinda o buralar karisik, bebekle zot olur ben bayramda gelip alirim dedi.tamam dedim.2.haftasinda telde konusurken bir anda is bosanmaya geldi.yani gelmesi falan degilde ne oldugunu anlamadim.gecmis hesaplar yuzunden (ailesiyle ilgili konular), arada kalmak istememesi yuzunden bitmesini hazmedemedim.ve biz bu karari aldigimizdan bu yana neredeyse 2, 5 ay oldu. Hala hicbit adim atmadi.gelsin isterim soyleki; aile mevzulari kapansin, bir daha boyle sacmalillar yapmadin, adam gibi karisina, cocuguna sahip ciksin...yani duzelip gelsin.ben zaten kendi hatalarimi biliyorum. Ama olmayacaksa da bitsin.tabi malesef icimdeki sevgiyle bitecek.yani demek istedigim neler oldugunu bilmedigim icin hayata donemiyorum.evet cok sukur kizim var, geziyorum, tozuyorum...vs.ama bunlari sadece bedenen yapiyorum. Kafa baska yerde tabi.bitse ise giricem, kizima annem bakacak duzenim falan hazir yani. O ihtimal olursa yapacaklarim belli
Ama duzeldim diyip gelirse geri donusum bu surecteki ruhsal cokuntum nasil atlatilir bilmiyorum.
Senin durumunda çok zor canım. Cizi22 nin durumunu andırıyor biraz. Birden bire gelen bir boşanma kararı. Hakkında hayırlısı olsun elbet ama 5 ay artık onun karar vermesi için yeterli bir zaman değil mi? Seni hu kadar muallakta koymaya hakkı yok. Eşinin karakterini sen bilirsin elbet fakat olmuyosa bosanalim beni daha fazla bekletme diye gözdağı verebilirsin bence. Eğer bosanalim derse zaten onun için birşeyler bitmiştir. Yine de iyi düşün daha ne kadar bekleyeceksin onu bu şekilde?
Evet bu forumda cok tutarsiz tavir sergileyen kisiler oluyor. Ama o da bayan olusumuzun en buyuk kaniti olsa gerek:) bir nevi ic bosaltma ortami olarak kullaniliyor burasi.kime ne kizginligimiz varsa burada dile getiriyoruz ve sonrasinda hic tanimadigimiz insanlarin kalbini kirmis oluyoruz yok yere.Yanlış anlamayın ben eşinizin sizi kısıtladığını sandım,sonra öyle bir durum yok aslında dediniz ve aydınlandı bu.Sadece başka forum başlığı altında da başıma geldi ilişkiler ve duygular mıydı neydi.Yani gördüğüm çok oldu.
Huzursuzluk çıkmaz tabii ki burda kadın kadınayız.
Kimse eşiyle kötü olmak istemez neden istesin keşke her yuva mutlu olsa.
Sinirlendiğim şeyse kadınların bu kadar fedakarlık yapan taraf olması.Erkeğin umursamazlığına rağmen yuvayı kurtarmaya çalışması.Neden biz buna mecbur kalan tarafız?
Benden alinti yapmissin ama tacora mi cevap verdin o kismi anlamadim:) ama kendi adima soyleyim esime bitsin dedim ilk andan itibaren.ve hic bir gelisme yok simdiye kadar.ne olur ne biter bilmiyorum. Artik bitir ya da bitirme demiyorum.ilk defa ben adim atmamis olucam.ve eger gelirse ilk defa o adim atmis olacak ve biseyler dank etmis olacak.ki zaten su surecte adli tatil var istesek de bisey yapilmaz.izne ayrilmadi henuz ve eger gelmezse zaten bitmis derim ve ben acarim davayi.ki zaten anlasmali olacak bizim ki.Senin durumunda çok zor canım. Cizi22 nin durumunu andırıyor biraz. Birden bire gelen bir boşanma kararı. Hakkında hayırlısı olsun elbet ama 5 ay artık onun karar vermesi için yeterli bir zaman değil mi? Seni hu kadar muallakta koymaya hakkı yok. Eşinin karakterini sen bilirsin elbet fakat olmuyosa bosanalim beni daha fazla bekletme diye gözdağı verebilirsin bence. Eğer bosanalim derse zaten onun için birşeyler bitmiştir. Yine de iyi düşün daha ne kadar bekleyeceksin onu bu şekilde?
Evet sizlerin destegi cok faydali oluyor.yazinizi ilk gorup de okumaya basladigimda cok kotuydum.sonra sayfalar ilerledikce motive olmaya basladim.her gece kizim uyusunda bir an once diger sayfalari okuyayim diye bekledim.ve sonra fark ettim ki burayi okudukca esime olan ozlemimi aglamalari hickiriklarimi 2.plana atmaya basladim.son sayfayi okuduktan sonra bende aranizda olmak istedim.simdi bir amac gibi terapi gibi hergun buraya bakiyorum.ve bende sizlerle paylasiyorum.onceden herseyi esime anlatirdim ve biriyle paylasma istegi yuzunden bile esimi icten ice ariyordum.simdi sanki o varmis gibi ya da tamamen yokmus gibi sizlerle paylasiyorum.Kızlar güçlü olun ne olur...
Ve unutmayın ki gel-git yaşamamız yokluklarına üzülmemiz normal her ne kadar bizi enkaza çevirseler de...
O sebeple birbirimize hep destek tam destek
Hep iyi ol, bu bir süreç, öyle ya da böyle atlatılacak. Benim içim soğudu , aman şöyle aman böyle demeyi bırakıyor insan. İnceldiği yerden kopar, yani bitecekse bitecek. İyi oluruz hepimiz hiç merak etmeyin. Acı, üzüntü nereye kadar. Giden gider...Evet sizlerin destegi cok faydali oluyor.yazinizi ilk gorup de okumaya basladigimda cok kotuydum.sonra sayfalar ilerledikce motive olmaya basladim.her gece kizim uyusunda bir an once diger sayfalari okuyayim diye bekledim.ve sonra fark ettim ki burayi okudukca esime olan ozlemimi aglamalari hickiriklarimi 2.plana atmaya basladim.son sayfayi okuduktan sonra bende aranizda olmak istedim.simdi bir amac gibi terapi gibi hergun buraya bakiyorum.ve bende sizlerle paylasiyorum.onceden herseyi esime anlatirdim ve biriyle paylasma istegi yuzunden bile esimi icten ice ariyordum.simdi sanki o varmis gibi ya da tamamen yokmus gibi sizlerle paylasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?