Evliliğimiz pisi pisine bitti

Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rüzgar savurur gibi bir noktaya sürüklendik, engel de olamıyor insan malesef. Başımıza geldi bir şeyler, daha beterlerine çatmayalım inşallah. Aslında belki de şanslıyız, zararın neresinden dönülürse kardır derler. Gördünüz değil mi ne kadar çirkinleşebildiklerini, sizin o kadar eforunuza rağmen düzeltmek için kılını bile kıpırdatmayanları... Evet enkaz bıraktılar ama biz de o enkazdan büyük dersler çıkararak kurtulacağız, tek ihtiyacımız sabretme gücü ve zaman. Zor günler, cok zorlanıyorum, hepinizi çok iyi anlıyorum... Karar aşaması çok zor, sonrası daha da zor. Bakalım zaman ne gösterecek...

Umarim zaman hep guzel seyler gosterir.Allah bu gunlerimizi aratmasin.
Bize mi denk geldi bu numuneler diyorum bazen.hicbirseyden anlamayan oturmasini kalkmasini bilmeyenler bile el ustunde tutuluyor bizler ise nelerle ugrasiyoruz.ve simdi bosanicaz sonrasinda tamam atlattik vs.ama zamaninda bizi bu duruma getiren sevgili kocalarimiz! yarin obur gun evlendiklerinde kuzu olacaklar ya ona yanarim.2.yi elden kacirmamak icin ellerinden geleni yaacaklar.bir soz duymustum tam net hatirlamasam da anlasilir sekilde yazayim "bir kadinin ilk esi bir adamin da 2.esi kiymetli oluyormus" boyleydi sanirim.yani bizimkiler o hesap eslerimiz kiymetli.
Bu arada esimin telefobumdaki tum resimlerini falan silmistim.faceimde de yok zaten.ama az once ortak bir arkadasimizda dun cekilmis oldugu resmi gordum.gozler gocmus, acaip zayiflamis, sac sakal karismis...yani guya artik bisey dusunmemek mutlu olmak adina almisti bu karari.bu hali ne peki? Ve esim gibi degilde hani bi tanidigi gorursunuz ya uzun zaman sonra vee aaa nasil kotu olmus dersiniz bir an oyle jissettim.sonra icimden laf saydim tabi aferin ne guzel kendi hayatini da benimkini de yok yere ne hale soktun falan dedim.hala da laf saymaya devam ediyorum.kirginliklar bu duygulara da neden oluyormus...

Evet dunden beri katildim araniza.kendi aramizda bi problem yok aslinda birbirimize bakinca gozlerimizin ici guler halada cok seviyorum esimi onunda beni sevdigini biliyorum ama ayilip bayilmalarim yok hatta suan hafifledim bile diyebilirim.sadece 8 aylik bi oglum var ve baba ogul birbirlerine cok duskunler bundan dolayi cok uzgunum.

Yani ben biraz da kendime kızgınım aslında.Nikahtan döndüm biliyor musun?Adama tektaş yüzüğü geri verip ayrıldım. Kaynanam olacak o süprüntüyle beyni çalışmayan tembel görümcem bana neler etmişti.
Kızıyorum bunları çekmemize istiyorum ki siz de çekmeyin.Sinirim ona.Daha 20 dk önce kadın bana ''o kadar da değil kocam senin kibirli yorumuna kulak asamicam'' dedi şaka gibi.Kendi bilir..
Dünyanın sonu değil demek istiyorum.Evet bir yuvanın sonu.Ama dünya dönüyor bayanlar ne yapalım.Benim de yuvam yıkıldı bir yerde.Gelinlikçilerin önünden geçerken içim buruluyor şimdi.Herkesten habersiz dayayıp döşediğimiz gelin evinde şimdi tek başıma oturuyorum kira da olsa.
Bana düğün yapamacaklardı durumları berbattı ailesinin sustum.
Gelin evi diye kiraya çıkmaya razı oldum sustum.
Ailesinin yüzüne tek kelime etmedim,sustum.
Hakaretlerin dibini ettiler,affettim.
Uzun bir ilişkimiz var,yuvamızı tam da kurarken yıkılmasın diye ama olmayınca olmuyor işte.Ben evlilik dışı cinselliğe karşı değilim beraber oluyorduk hatta hamile kaldım,sorun etmedik evlenirdik hemen ne olacaktı ki? (Daha ona söylememişken bir kavga patladı ki üzüntüden harap oldum.Kendimi temizliğe verdim,bir baktım sancılandım,bebek de düştü zaten.)
Bunun için de onu suçlamadım.Ama nereye kadar değil mi...Hayat huzursuz yaşamak için çok kısa.

Günaydın kızlar
Bu sabah gerçekten üşengeç bir şekilde uyandım.
Ne kendime özen gösterdim ne saçıma başıma... Kendime çok kızdım ve bunun enerjimi düşürdüğünü hissettim.
Aklınızda bulunsun, kendinize ne kadar değer verirseniz moraliniz o kadar yüksek oluyor.
Ara verdiğim an makyaj yapmaya gideceğim.
Öpüyprum hepinizi.
Pırıl pırıl bir gün ve hafta olsun hepimiz için

Günaydın Hanımlar.

Bense bugün ayrılma kararımdan sonraki ilk iş günü olduğu için kendime dikkat ettim. Makyajımı yaptım cici kıyafetlerimi giydim. Gayet de canlı ve güler yüzlüyüm. Güzelce kahvaltımı da yaptım arkadaşlarla.

Kimse için kendimizi üzmeye değmez. Zaten değmediğini de görüyoruz. Hepinizi seviyorum. Üzüntümüzde de sevincimizde de hep birlikteyiz. Birbirimize destek olmaya devam. Cansınız. Hepinize güzel bir hafta diliyorum :)

Ben işimi değiştirmeye karar verdim. Hatta yaşadığım şehri de:)
Yana yakıla iş atamaya başladım 1 haftadır.
Bu hafta şimdilik 2 firma iş görüşmesine çağırdı ve birisi bayağı sağlam bir yer...
İş değişikliğinin iyi gelebileceğini düşünüyorum. Çünkü eski eşim çalıştığım yeri biliyor ve burada daha önce çalıştığı için burası bana hapishane gibi geliyor.
Üstelik maaşım artıp kariyerim için iyi bir adım da atabilirsem süper olabilir

Günaydin Hanimlar,
bende ilk defa gec basladim hic kalkasim yoktu ama hic deymez dedim bende.. Makjacimi da fazlasinla yaptim cünkü dün aglmaktan gözlerim ve gözlerimin alti bi sisti ki anlatamaz size.
Artik kendimi de üzmek istemiyorum ya, herseyin hayilrsini diliyorum hepimize kizlar, insallah bu durumu cabuk atlatiriz :).... sizleri belki yüze yüze tanimiyorum ama sizleri gercetken cok sevidim ve sinzinle duygularimi paylaasmak cok güzel :)... hepinizi öpuyorum

Çok doğru bir karar canım. Tebdili mekanda ferahlık varmış. Bence düşüncelerinde haklısın. Hem eski eşinin bidiği yerden uzaklaş hem de kariyerin için güzel bir adım at. Her zaman arkandayız canım. Maddi olarak yanında olamasak da manevi olarak dualarımız seninle. He bu arada sen hangi şehirdeydin buraya gel :)

Kimse için üzülmeye tatlı canını yıpratmaya değmez. Biz güçlü kadınlarız

ailesi ogullarinin bacaklarini kiclarina soksunlar birak ne uzuluyon hayat devam ediuo dogarkende yalniz degilmiyiz zaten

Okuduklarıma çok sevindim, bazı şeyler olacaksa olacak, debelenmek fayda etmiyor. Güzel şeyler diliyoruum hepimize, hepinizin acısını ruhumda hissediyorum. Kötü günler geride kalsın, ne nasıl hayırlıysa öyle olsun. İç rahatlığı en önemlisi.
Sizleri ben de seviyorum kızlaaaar:)

Kader bağı kurduk sanırım artık
Kızlar ben de hepinizi çok ama çok seviyorum.
Sabah o düşük enerjime rağmen allığın yarattığı mucize süper
Hem ben bayağı iş bakıyorum, belki bMbaşka bir hayata başlayabilirim

ailesi ogullarinin bacaklarini kiclarina soksunlar birak ne uzuluyon hayat devam ediuo dogarkende yalniz degilmiyiz zaten
Ne oğullarının onlarla ne de onların oğullarıyla ne yapacakları beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Allah'a havale etmek en güzeli...
Ben o adama güvenmiyordum ki zaten artık...
Allah bildiği gibi yapsın...
Ben sadece hakkımı helal etmiyorum ve etmeyeceğim de...

Ne oğullarının onlarla ne de onların oğullarıyla ne yapacakları beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Allah'a havale etmek en güzeli...
Ben o adama güvenmiyordum ki zaten artık...
Allah bildiği gibi yapsın...
Ben sadece hakkımı helal etmiyorum ve etmeyeceğim de...

Kizlar herseyi cok güzel olucak insallah hepmiz icin :).... allahim coook büyuk allahim bize sabir veriyordur hersey gecicek bir gün...
Ben 32 yasindayim ve 10 senemi verdim o insana artik önume bakiyorum o gecmiste birsey di artik :).....
zamanima vallah yazik olmus yaaaa

Kendimize bakalım şekerim:)
Bambaşka hayat, güzel hayat... Sen neleri neleri hakediyorsun canım:) hadi bambaşka hayatının başlangıcına:)

Her kadın değer görmek ister ama erkekler anlamıyor işte .. Canım boşanmışsın belkide hayırlısı buydu.. ama ilk konuda sanki eksik şeyler mi var boşanmak için sebepler az değil mi hala sevdiğim adam demişsin üzüldüm bende eşimle tartısır küserim ama dediğin gibi sevdiğim adam..ve sevdiğim adam artık küfreder üstüme yürür oldu üstelik 1 yıl oldu evleneli ne yapmam gerek bilmiyorum.. senin şimdi durumun nasıl toparlaya bildin mi ?

sanırım sizde boşandınız sebep neydi özel değil ise paylasır mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…