Yani ben biraz da kendime kızgınım aslında.Nikahtan döndüm biliyor musun?Adama tektaş yüzüğü geri verip ayrıldım. Kaynanam olacak o süprüntüyle beyni çalışmayan tembel görümcem bana neler etmişti.Evet sizlerin destegi cok faydali oluyor.yazinizi ilk gorup de okumaya basladigimda cok kotuydum.sonra sayfalar ilerledikce motive olmaya basladim.her gece kizim uyusunda bir an once diger sayfalari okuyayim diye bekledim.ve sonra fark ettim ki burayi okudukca esime olan ozlemimi aglamalari hickiriklarimi 2.plana atmaya basladim.son sayfayi okuduktan sonra bende aranizda olmak istedim.simdi bir amac gibi terapi gibi hergun buraya bakiyorum.ve bende sizlerle paylasiyorum.onceden herseyi esime anlatirdim ve biriyle paylasma istegi yuzunden bile esimi icten ice ariyordum.simdi sanki o varmis gibi ya da tamamen yokmus gibi sizlerle paylasiyorum.
Ben işimi değiştirmeye karar verdim. Hatta yaşadığım şehri de:)Günaydın Hanımlar.
Bense bugün ayrılma kararımdan sonraki ilk iş günü olduğu için kendime dikkat ettim. Makyajımı yaptım cici kıyafetlerimi giydim. Gayet de canlı ve güler yüzlüyüm. Güzelce kahvaltımı da yaptım arkadaşlarla.
Kimse için kendimizi üzmeye değmez. Zaten değmediğini de görüyoruz. Hepinizi seviyorum. Üzüntümüzde de sevincimizde de hep birlikteyiz. Birbirimize destek olmaya devam. Cansınız. Hepinize güzel bir hafta diliyorum :)
Ben işimi değiştirmeye karar verdim. Hatta yaşadığım şehri de:)
Yana yakıla iş atamaya başladım 1 haftadır.
Bu hafta şimdilik 2 firma iş görüşmesine çağırdı ve birisi bayağı sağlam bir yer...
İş değişikliğinin iyi gelebileceğini düşünüyorum. Çünkü eski eşim çalıştığım yeri biliyor ve burada daha önce çalıştığı için burası bana hapishane gibi geliyor.
Üstelik maaşım artıp kariyerim için iyi bir adım da atabilirsem süper olabilir
Günaydin Hanimlar,
bende ilk defa gec basladim hic kalkasim yoktu ama hic deymez dedim bende.. Makjacimi da fazlasinla yaptim cünkü dün aglmaktan gözlerim ve gözlerimin alti bi sisti ki anlatamaz size.
Artik kendimi de üzmek istemiyorum ya, herseyin hayilrsini diliyorum hepimize kizlar, insallah bu durumu cabuk atlatiriz :).... sizleri belki yüze yüze tanimiyorum ama sizleri gercetken cok sevidim ve sinzinle duygularimi paylaasmak cok güzel :)... hepinizi öpuyorum
Okuduklarıma çok sevindim, bazı şeyler olacaksa olacak, debelenmek fayda etmiyor. Güzel şeyler diliyoruum hepimize, hepinizin acısını ruhumda hissediyorum. Kötü günler geride kalsın, ne nasıl hayırlıysa öyle olsun. İç rahatlığı en önemlisi.Günaydın Hanımlar.
Bense bugün ayrılma kararımdan sonraki ilk iş günü olduğu için kendime dikkat ettim. Makyajımı yaptım cici kıyafetlerimi giydim. Gayet de canlı ve güler yüzlüyüm. Güzelce kahvaltımı da yaptım arkadaşlarla.
Kimse için kendimizi üzmeye değmez. Zaten değmediğini de görüyoruz. Hepinizi seviyorum. Üzüntümüzde de sevincimizde de hep birlikteyiz. Birbirimize destek olmaya devam. Cansınız. Hepinize güzel bir hafta diliyorum :)
Kader bağı kurduk sanırım artıkOkuduklarıma çok sevindim, bazı şeyler olacaksa olacak, debelenmek fayda etmiyor. Güzel şeyler diliyoruum hepimize, hepinizin acısını ruhumda hissediyorum. Kötü günler geride kalsın, ne nasıl hayırlıysa öyle olsun. İç rahatlığı en önemlisi.
Sizleri ben de seviyorum kızlaaaar:)
Ne oğullarının onlarla ne de onların oğullarıyla ne yapacakları beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Allah'a havale etmek en güzeli...ailesi ogullarinin bacaklarini kiclarina soksunlar birak ne uzuluyon hayat devam ediuo dogarkende yalniz degilmiyiz zaten
Ne oğullarının onlarla ne de onların oğullarıyla ne yapacakları beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Allah'a havale etmek en güzeli...ailesi ogullarinin bacaklarini kiclarina soksunlar birak ne uzuluyon hayat devam ediuo dogarkende yalniz degilmiyiz zaten
Kendimize bakalım şekerim:)Kader bağı kurduk sanırım artık
Kızlar ben de hepinizi çok ama çok seviyorum.
Sabah o düşük enerjime rağmen allığın yarattığı mucize süper
Hem ben bayağı iş bakıyorum, belki bMbaşka bir hayata başlayabilirim
Her kadın değer görmek ister ama erkekler anlamıyor işte .. Canım boşanmışsın belkide hayırlısı buydu.. ama ilk konuda sanki eksik şeyler mi var boşanmak için sebepler az değil mi hala sevdiğim adam demişsin üzüldüm bende eşimle tartısır küserim ama dediğin gibi sevdiğim adam..ve sevdiğim adam artık küfreder üstüme yürür oldu üstelik 1 yıl oldu evleneli ne yapmam gerek bilmiyorum.. senin şimdi durumun nasıl toparlaya bildin mi ?Ben de 2 yaz boyunca tedirgin oldum her ailemin yanına gittiğimizde
Onun ailesinin yanına gittiğimizde bazen sormak aklına bile gelmiyordu sıkılıyor muyum diye
Ya horuldayarak uyuyor, ya normalde arkalarından saydırdıkları akrabalarını sırayla ziyaret ediyorduk, ya eski arkadaşlarını görmek için o dışarı çıkıyor ben ailesiyle evde onu bekliyordum ya da eskileri konuşuyorlardı ben de onları dinliyordum...
Bu yaz öyle kendimi dinleyebildim ki uzuuuuuuunnnn tatilimde hiç düşünmedim acaba sıkılmış mıdır acaba üzülmüş müdür acaba acaba....
Dilerim hayat hep güzel yüzünü gösterir bundan sonra bize...
Kızlar zor cidden zor hala ağladığım oluyor ama bana değer vermeyip beni bu hale getiren biriyle neden devam edeyim ki?
sanırım sizde boşandınız sebep neydi özel değil ise paylasır mısınız ?Kizlar herseyi cok güzel olucak insallah hepmiz icin :).... allahim coook büyuk allahim bize sabir veriyordur hersey gecicek bir gün...
Ben 32 yasindayim ve 10 senemi verdim o insana artik önume bakiyorum o gecmiste birsey di artik :).....
zamanima vallah yazik olmus yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?