Evliliğimiz pisi pisine bitti

sanırım sizde boşandınız sebep neydi özel değil ise paylasır mısınız ?
Tabiki birden bire bana sartlar sunmaya basladi yok herkez kendi ailelerine gidip gelicekmis. herkez kendi memleketine gidicekmis yani anliycan yanliz evde evli olucagiz (yatak odasinda tovbe tovbe) yoksa herseyi ayri ayri yapacagiz ona göre, bende dedim ben neden evlendim ayri ayri gezmek tozmak icin degil beraber herseyi yapmak icin. bide küfurleri ve hakareteleri bana ve aileme artik sabrimi tasirdi o kim oluyor ki aileme ve bana söylemedigi lafi birakmadi.... saygi diye bisey kalmadi zaten yani....
senin ailen benim ailem öyle iste.... bide 5 aydan bere annemlere gitim bikere ne arayiop ne sordu hep bekledim ama bosunaymis dün de dedi zaten sen evi terk etin neden geleyimki? dedim kocansa karina sahip cikardin ama demek ki karin olarak da görmemisin yani...

10 sene demişsin cocuk yok muydu ? ya benımde öyle kafam karısık kı ne yapacagımı bilmiyorum ondan sebep sordum yazdıgın için sagol

10 sene demişsin cocuk yok muydu ? ya benımde öyle kafam karısık kı ne yapacagımı bilmiyorum ondan sebep sordum yazdıgın için sagol
evet 8 sene sonra evlendik ama 1 sene hersey iyi gibiydi sonra birden bire 360 derece degisen bir insan oldu....
simdik 1.5 senden bere evliyiz ama ben zaten 5 aydan bere annemlerde yasiyorum... toplam 10 sene bir beraberlik ama 1.5 sene evlilik. yok cocuk yok iyiki yok yani

bizde 6 yıldır birlikteyiz 1 yıl oldu evleneli sanırım sonumuz size benzeyecek ama ben çok mutsuzum

bizde 6 yıldır birlikteyiz 1 yıl oldu evleneli sanırım sonumuz size benzeyecek ama ben çok mutsuzum
ayy canim yaaa insanalar cok degisiyor ya bende anlamiyorum ki bu erkek miletini. iste mutsuzluklar öyle basliyor hic monoton gibi geciyor zaman. yok anesini gezmeye göturur yok annesinle her hafta bisey yapar karisinla yapcana anlarsin yani ayy cok sikilmisdim ya bende. yok arkadaslarinla gezinir hafta da bikere. ama ben hep evde oturuyaim zaneti.

onu birak bide bi ceyiz esyasi bile vermediler yani, cok degisik insanlardi yani herseyi benim ailem yapti hala nankör hala nankör.... ay cok sey yaptik ama ne kadar iglik yaparsan yap o kadar kötuluk göruyorsun yani su erkek tarafindan...

Benim ki de kendi evinden kıyafetlerini kirli buruşuk getirmişti. Annesi sormamıştı sanırım oğluna neyin var neyin yok oğlum diye.
Kıyafetlerini ben de buruşuk kırışık iade etmiştim.
Evlenirken biz bir kuruşluk faydası olmamıştı ailesinin. Şunu da onlar aldı diyememiştim. Çok şükür dememişim diyorum şimdi...

aynen canim bende de öyleydi, ayy gömleklerini getirdi böyle eski gibi kokuyordu yani anlatamam. hepsini makinaya sokmusdum yani butun esyalarini baska da bisey sey getirmedi yani. ama allah büyük ya, simdik de bana diyor sen esra erola cik ancak öyle koca bulursun sen 32 yyasindasin seni kim ne yapsin. evliyken benimle ilgilenmedi simdik birden bire onu mu gerdi salak ya. o ama kendinden eminmis hem genc hem namuzlu hem güzel birini bulcakmis. allahim yarabbi ne diyeyim ben artik. allaha havale ediyorum ya.

TerbiyeSiz adam ya... Ne demek genç ve namuslu bulacakmış... Asıl namussuz olan onun beyni be...
Namusumuzda evlendik olmadı namusumuzda boşandık.
Kaldı ki namus görecelidir... Onun gibi benim ki gibi ya da diğer acı çeken tüm kadınların ki gibi eşlerine sahip çıkmayan bu adamlar bırak namuslu olmayı şerefin namusun adını ağızlarına alamayacak kadar şerefsizler...
Yazık vallahi çok yazık...

Uzgun bir hosgeldin diyorum size.ne kotu severken ayrilik esigindw olmak.ve en zoruda hayata yeni baslayan yavrularimizi boyle bir hayatta yalniz buyutmek.belki ailelerimiz, dostlarimiz var ama en onemli eksiklikleri 'babalari" yok.siz dw peki kurtarma umidi yok mu? ? Gerci bizler son noktaya gelmeden elimizden geleni yapmis oluyoruz ama.

Bi konu acmistim sadece tekrar tekrar yazmaktan yoruldugum icin detaya giremiyorum inanin basim agridi:)suanda ayriyiz tek umudum bizden benden daha once hic ayri kalmadi dusunup yanlislarini farkedip gelmesi.he hatasini anlamazsa kapimin onunden gecmesin o ayri

Uzuldum sizinde yasadiklariniz cok zormus.ve binbir hayallerle kurdugunuz yuvamiz olacak dediginiz evinizde yalniz yasamak da cabasi.
Ama size birsey itiraf edeyim mi; iste bizlerin en buyuk hatasi bu.kendimizi nazlandirmadik hic, karsi tarafa kiyamadik.icimizde kalsa da bircoksey sustuk taviz verdik.ve simdi anliyorum ki o yuzden gozden bu kadar rahat cikariliyoruz.

Kotu baslayip cabuk toparlanmissiniz buna sevindim. Yeni bir hafta ve yeni guzellikleri getirsin hepimize...

Ohhh sefan olsun:) :) yalniz bisey diyeyim mi? Esin yakin bir tarihte adim atacakmis gibi bir his var icimde.

Ozellikle geceleri artiyor dimi gozyaslarimiz? Ama suna inaniyoryn biz su an acimizi dibine kadar yasitoruz ve sonrasinda bir anda oyle bir toparlanacagiz ki tutabilene ask olsun.karsi taraf ne olacak biliyor musunuz? ? Simdi gununu gun edecek , kisa surelu ask kacamaklari yasayacak ya da belki sevgili aileleri! bir kiz bulacak ve onlar gun gun tukenevek.icleri oyle bir aciyacak ki tum hayatlari alt ust olacak.yani bizim kisa surecek gozyaslarimiz onlara sadakamiz olsun.onlar icin herseyi goze almis deli gibi severken bizlere neler yasatiyorlar.

Bisey diyim mi esiniz sizi acaip seviyor ve kaybetme korkusuyla sacmaliyor.uzun sure yalniz birakti o oldu bu oldu derken ipin ucunu kacirdi ve su an yakalayamiyor, toparlayamiyor.hicbisey yapmayin ve onun kafasina dank edip toparlamasini bekleyin derim.

Ayyy insallah yaaa.sunlarin kafaya bir sihirli degnek deyse ne olur? Bend ayni durumdayim kesin olarak bitmedigi icin o sihirli degnek mucizesi olsun ya da biterse de bir daha karsimiza cikmasin.

Ohhh sefan olsun:) :) yalniz bisey diyeyim mi? Esin yakin bir tarihte adim atacakmis gibi bir his var icimde.
Pek sanmam canım. Gururuna yediremez beyefendi. Kaldı ki gelse bile eski karısı yok artık karşısında. Resmen vur ensesine al lokmasını modundaydım şimdiye kadar ama geçti o alttan almalar, yapıcı tavırlar, susmalar. Bu saatten sonra gelse ailesine karşı mı duracak, başka ev mi açacak, benim ailesiyle görüşmememe razı mı olacak? Hiç sanmıyorum. Kaldı ki daha önce de ne sözler verdi tutlmayan. Bundan sonra bu rahatı görmüşüm kendimi tekrardan aynı ateşe atar mıyım!

Kızlar size söyleyeyeim ne yapıyorsak biz kendimize yapıyoruz. Aman tatsızlık çıkmasın, aman maddi sıkıntıya sokmayalım, ay yok onlar büyük (ailesi için) ayıp olur, yok erkektir gücüne gider. Yahu onların da demesi gerekmez mi; bu kız ilk defa evleniyor istekleri vardır, anne evinden geldi yabancı yer alışmamıştır, belki hiç yemek yapmadı zorlanmasın, annem ona yabancı belki söylediğine alınır çok yüz göz etmeyeyim. Hiç böyle düşünceli hareketler görmedim ben bunca zamandır sevgili eşimden. Biz onları gözümüzde fazla büyütüyoruz bence.

Canım olmaz mı? Gecenin karanlığı çöktü mü aile fertleri yataklarına çekildi mi kalbimin üstüne koca bir öküz oturuyor. Yatakta tek yatmak, göğsüne başımı yasladığım dağ gibi gördüğüm adamdan uzak durmak, üstüne üstlük gözümden sakındığım adamın beni hiç yerine koyduğunu görmek öyle acı birşey ki. Canımı çok yaktı. Ama ağlarken bile keşkelerle ağlamıyorum. Artık lanet de okumuyorum. Onun zayıflığına, aciz ve zavallı oluşuna acıyorum sadece. Ben şimdiye kadar hep küçük şeylerden mutlu olmuşum. Beni mutlu etmek için ama sadece beni, ne yapmış? Ya kendini mutlu eden şeyleri yaparak mutlu etmiş beni ya da ben onu mutlu ettiğimde yüzüme gülerek. Biz bu adamların totosunu çok kaldırmışız be.

Ayyy insallah yaaa.sunlarin kafaya bir sihirli degnek deyse ne olur? Bend ayni durumdayim kesin olarak bitmedigi icin o sihirli degnek mucizesi olsun ya da biterse de bir daha karsimiza cikmasin.
Amin canim ya amin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…