Tabiki birden bire bana sartlar sunmaya basladi yok herkez kendi ailelerine gidip gelicekmis. herkez kendi memleketine gidicekmis yani anliycan yanliz evde evli olucagiz (yatak odasinda tovbe tovbe) yoksa herseyi ayri ayri yapacagiz ona göre, bende dedim ben neden evlendim ayri ayri gezmek tozmak icin degil beraber herseyi yapmak icin. bide küfurleri ve hakareteleri bana ve aileme artik sabrimi tasirdi o kim oluyor ki aileme ve bana söylemedigi lafi birakmadi.... saygi diye bisey kalmadi zaten yani....sanırım sizde boşandınız sebep neydi özel değil ise paylasır mısınız ?
Tabiki birden bire bana sartlar sunmaya basladi yok herkez kendi ailelerine gidip gelicekmis. herkez kendi memleketine gidicekmis yani anliycan yanliz evde evli olucagiz (yatak odasinda tovbe tovbe) yoksa herseyi ayri ayri yapacagiz ona göre, bende dedim ben neden evlendim ayri ayri gezmek tozmak icin degil beraber herseyi yapmak icin. bide küfurleri ve hakareteleri bana ve aileme artik sabrimi tasirdi o kim oluyor ki aileme ve bana söylemedigi lafi birakmadi.... saygi diye bisey kalmadi zaten yani....
senin ailen benim ailem öyle iste.... bide 5 aydan bere annemlere gitim bikere ne arayiop ne sordu hep bekledim ama bosunaymis dün de dedi zaten sen evi terk etin neden geleyimki? dedim kocansa karina sahip cikardin ama demek ki karin olarak da görmemisin yani...
evet 8 sene sonra evlendik ama 1 sene hersey iyi gibiydi sonra birden bire 360 derece degisen bir insan oldu....10 sene demişsin cocuk yok muydu ? ya benımde öyle kafam karısık kı ne yapacagımı bilmiyorum ondan sebep sordum yazdıgın için sagol
bizde 6 yıldır birlikteyiz 1 yıl oldu evleneli sanırım sonumuz size benzeyecek ama ben çok mutsuzumevet 8 sene sonra evlendik ama 1 sene hersey iyi gibiydi sonra birden bire 360 derece degisen bir insan oldu....
simdik 1.5 senden bere evliyiz ama ben zaten 5 aydan bere annemlerde yasiyorum... toplam 10 sene bir beraberlik ama 1.5 sene evlilik. yok cocuk yok iyiki yok yani
ayy canim yaaa insanalar cok degisiyor ya bende anlamiyorum ki bu erkek miletini. iste mutsuzluklar öyle basliyor hic monoton gibi geciyor zaman. yok anesini gezmeye göturur yok annesinle her hafta bisey yapar karisinla yapcana anlarsin yani ayy cok sikilmisdim ya bende. yok arkadaslarinla gezinir hafta da bikere. ama ben hep evde oturuyaim zaneti.bizde 6 yıldır birlikteyiz 1 yıl oldu evleneli sanırım sonumuz size benzeyecek ama ben çok mutsuzum
TerbiyeSiz adam ya... Ne demek genç ve namuslu bulacakmış... Asıl namussuz olan onun beyni be...aynen canim bende de öyleydi, ayy gömleklerini getirdi böyle eski gibi kokuyordu yani anlatamam. hepsini makinaya sokmusdum yani butun esyalarini baska da bisey sey getirmedi yani. ama allah büyük ya, simdik de bana diyor sen esra erola cik ancak öyle koca bulursun sen 32 yyasindasin seni kim ne yapsin. evliyken benimle ilgilenmedi simdik birden bire onu mu gerdi salak ya. o ama kendinden eminmis hem genc hem namuzlu hem güzel birini bulcakmis. allahim yarabbi ne diyeyim ben artik. allaha havale ediyorum ya.
Uzgun bir hosgeldin diyorum size.ne kotu severken ayrilik esigindw olmak.ve en zoruda hayata yeni baslayan yavrularimizi boyle bir hayatta yalniz buyutmek.belki ailelerimiz, dostlarimiz var ama en onemli eksiklikleri 'babalari" yok.siz dw peki kurtarma umidi yok mu? ? Gerci bizler son noktaya gelmeden elimizden geleni yapmis oluyoruz ama.Evet dunden beri katildim araniza.kendi aramizda bi problem yok aslinda birbirimize bakinca gozlerimizin ici guler halada cok seviyorum esimi onunda beni sevdigini biliyorum ama ayilip bayilmalarim yok hatta suan hafifledim bile diyebilirim.sadece 8 aylik bi oglum var ve baba ogul birbirlerine cok duskunler bundan dolayi cok uzgunum.
Bi konu acmistim sadece tekrar tekrar yazmaktan yoruldugum icin detaya giremiyorum inanin basim agridi:)suanda ayriyiz tek umudum bizden benden daha once hic ayri kalmadi dusunup yanlislarini farkedip gelmesi.he hatasini anlamazsa kapimin onunden gecmesin o ayriUzgun bir hosgeldin diyorum size.ne kotu severken ayrilik esigindw olmak.ve en zoruda hayata yeni baslayan yavrularimizi boyle bir hayatta yalniz buyutmek.belki ailelerimiz, dostlarimiz var ama en onemli eksiklikleri 'babalari" yok.siz dw peki kurtarma umidi yok mu? ? Gerci bizler son noktaya gelmeden elimizden geleni yapmis oluyoruz ama.
Uzuldum sizinde yasadiklariniz cok zormus.ve binbir hayallerle kurdugunuz yuvamiz olacak dediginiz evinizde yalniz yasamak da cabasi.Yani ben biraz da kendime kızgınım aslında.Nikahtan döndüm biliyor musun?Adama tektaş yüzüğü geri verip ayrıldım. Kaynanam olacak o süprüntüyle beyni çalışmayan tembel görümcem bana neler etmişti.
Kızıyorum bunları çekmemize istiyorum ki siz de çekmeyin.Sinirim ona.Daha 20 dk önce kadın bana ''o kadar da değil kocam senin kibirli yorumuna kulak asamicam'' dedi şaka gibi.Kendi bilir..
Dünyanın sonu değil demek istiyorum.Evet bir yuvanın sonu.Ama dünya dönüyor bayanlar ne yapalım.Benim de yuvam yıkıldı bir yerde.Gelinlikçilerin önünden geçerken içim buruluyor şimdi.Herkesten habersiz dayayıp döşediğimiz gelin evinde şimdi tek başıma oturuyorum kira da olsa.
Bana düğün yapamacaklardı durumları berbattı ailesinin sustum.
Gelin evi diye kiraya çıkmaya razı oldum sustum.
Ailesinin yüzüne tek kelime etmedim,sustum.
Hakaretlerin dibini ettiler,affettim.
Uzun bir ilişkimiz var,yuvamızı tam da kurarken yıkılmasın diye ama olmayınca olmuyor işte.Ben evlilik dışı cinselliğe karşı değilim beraber oluyorduk hatta hamile kaldım,sorun etmedik evlenirdik hemen ne olacaktı ki? (Daha ona söylememişken bir kavga patladı ki üzüntüden harap oldum.Kendimi temizliğe verdim,bir baktım sancılandım,bebek de düştü zaten.)
Bunun için de onu suçlamadım.Ama nereye kadar değil mi...Hayat huzursuz yaşamak için çok kısa.
Kotu baslayip cabuk toparlanmissiniz buna sevindim. Yeni bir hafta ve yeni guzellikleri getirsin hepimize...Günaydın kızlar
Bu sabah gerçekten üşengeç bir şekilde uyandım.
Ne kendime özen gösterdim ne saçıma başıma... Kendime çok kızdım ve bunun enerjimi düşürdüğünü hissettim.
Aklınızda bulunsun, kendinize ne kadar değer verirseniz moraliniz o kadar yüksek oluyor.
Ara verdiğim an makyaj yapmaya gideceğim.
Öpüyprum hepinizi.
Pırıl pırıl bir gün ve hafta olsun hepimiz için
Ohhh sefan olsun:) :) yalniz bisey diyeyim mi? Esin yakin bir tarihte adim atacakmis gibi bir his var icimde.Günaydın Hanımlar.
Bense bugün ayrılma kararımdan sonraki ilk iş günü olduğu için kendime dikkat ettim. Makyajımı yaptım cici kıyafetlerimi giydim. Gayet de canlı ve güler yüzlüyüm. Güzelce kahvaltımı da yaptım arkadaşlarla.
Kimse için kendimizi üzmeye değmez. Zaten değmediğini de görüyoruz. Hepinizi seviyorum. Üzüntümüzde de sevincimizde de hep birlikteyiz. Birbirimize destek olmaya devam. Cansınız. Hepinize güzel bir hafta diliyorum :)
Ozellikle geceleri artiyor dimi gozyaslarimiz? Ama suna inaniyoryn biz su an acimizi dibine kadar yasitoruz ve sonrasinda bir anda oyle bir toparlanacagiz ki tutabilene ask olsun.karsi taraf ne olacak biliyor musunuz? ? Simdi gununu gun edecek , kisa surelu ask kacamaklari yasayacak ya da belki sevgili aileleri! bir kiz bulacak ve onlar gun gun tukenevek.icleri oyle bir aciyacak ki tum hayatlari alt ust olacak.yani bizim kisa surecek gozyaslarimiz onlara sadakamiz olsun.onlar icin herseyi goze almis deli gibi severken bizlere neler yasatiyorlar.Günaydin Hanimlar,
bende ilk defa gec basladim hic kalkasim yoktu ama hic deymez dedim bende.. Makjacimi da fazlasinla yaptim cünkü dün aglmaktan gözlerim ve gözlerimin alti bi sisti ki anlatamaz size.
Artik kendimi de üzmek istemiyorum ya, herseyin hayilrsini diliyorum hepimize kizlar, insallah bu durumu cabuk atlatiriz :).... sizleri belki yüze yüze tanimiyorum ama sizleri gercetken cok sevidim ve sinzinle duygularimi paylaasmak cok güzel :)... hepinizi öpuyorum
Bisey diyim mi esiniz sizi acaip seviyor ve kaybetme korkusuyla sacmaliyor.uzun sure yalniz birakti o oldu bu oldu derken ipin ucunu kacirdi ve su an yakalayamiyor, toparlayamiyor.hicbisey yapmayin ve onun kafasina dank edip toparlamasini bekleyin derim.aynen canim bende de öyleydi, ayy gömleklerini getirdi böyle eski gibi kokuyordu yani anlatamam. hepsini makinaya sokmusdum yani butun esyalarini baska da bisey sey getirmedi yani. ama allah büyük ya, simdik de bana diyor sen esra erola cik ancak öyle koca bulursun sen 32 yyasindasin seni kim ne yapsin. evliyken benimle ilgilenmedi simdik birden bire onu mu gerdi salak ya. o ama kendinden eminmis hem genc hem namuzlu hem güzel birini bulcakmis. allahim yarabbi ne diyeyim ben artik. allaha havale ediyorum ya.
Ayyy insallah yaaa.sunlarin kafaya bir sihirli degnek deyse ne olur? Bend ayni durumdayim kesin olarak bitmedigi icin o sihirli degnek mucizesi olsun ya da biterse de bir daha karsimiza cikmasin.Bi konu acmistim sadece tekrar tekrar yazmaktan yoruldugum icin detaya giremiyorum inanin basim agridi:)suanda ayriyiz tek umudum bizden benden daha once hic ayri kalmadi dusunup yanlislarini farkedip gelmesi.he hatasini anlamazsa kapimin onunden gecmesin o ayri
Pek sanmam canım. Gururuna yediremez beyefendi. Kaldı ki gelse bile eski karısı yok artık karşısında. Resmen vur ensesine al lokmasını modundaydım şimdiye kadar ama geçti o alttan almalar, yapıcı tavırlar, susmalar. Bu saatten sonra gelse ailesine karşı mı duracak, başka ev mi açacak, benim ailesiyle görüşmememe razı mı olacak? Hiç sanmıyorum. Kaldı ki daha önce de ne sözler verdi tutlmayan. Bundan sonra bu rahatı görmüşüm kendimi tekrardan aynı ateşe atar mıyım!Ohhh sefan olsun:) :) yalniz bisey diyeyim mi? Esin yakin bir tarihte adim atacakmis gibi bir his var icimde.
Ozellikle geceleri artiyor dimi gozyaslarimiz? Ama suna inaniyoryn biz su an acimizi dibine kadar yasitoruz ve sonrasinda bir anda oyle bir toparlanacagiz ki tutabilene ask olsun.karsi taraf ne olacak biliyor musunuz? ? Simdi gununu gun edecek , kisa surelu ask kacamaklari yasayacak ya da belki sevgili aileleri! bir kiz bulacak ve onlar gun gun tukenevek.icleri oyle bir aciyacak ki tum hayatlari alt ust olacak.yani bizim kisa surecek gozyaslarimiz onlara sadakamiz olsun.onlar icin herseyi goze almis deli gibi severken bizlere neler yasatiyorlar.
Amin canim ya amin:)Ayyy insallah yaaa.sunlarin kafaya bir sihirli degnek deyse ne olur? Bend ayni durumdayim kesin olarak bitmedigi icin o sihirli degnek mucizesi olsun ya da biterse de bir daha karsimiza cikmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?