Wawww valla superr boyle dusunmeniz.kendime gelmemi sagladin desem yeridir.iki durumda da bizi guzel bir hayat bekliyor.onlarsiz planlar zaten hazir.onlarla olursa da taviz veren onlar olacagi icib yine biz rahat olcaz..Pek sanmam canım. Gururuna yediremez beyefendi. Kaldı ki gelse bile eski karısı yok artık karşısında. Resmen vur ensesine al lokmasını modundaydım şimdiye kadar ama geçti o alttan almalar, yapıcı tavırlar, susmalar. Bu saatten sonra gelse ailesine karşı mı duracak, başka ev mi açacak, benim ailesiyle görüşmememe razı mı olacak? Hiç sanmıyorum. Kaldı ki daha önce de ne sözler verdi tutlmayan. Bundan sonra bu rahatı görmüşüm kendimi tekrardan aynı ateşe atar mıyım!
Kızlar size söyleyeyeim ne yapıyorsak biz kendimize yapıyoruz. Aman tatsızlık çıkmasın, aman maddi sıkıntıya sokmayalım, ay yok onlar büyük (ailesi için) ayıp olur, yok erkektir gücüne gider. Yahu onların da demesi gerekmez mi; bu kız ilk defa evleniyor istekleri vardır, anne evinden geldi yabancı yer alışmamıştır, belki hiç yemek yapmadı zorlanmasın, annem ona yabancı belki söylediğine alınır çok yüz göz etmeyeyim. Hiç böyle düşünceli hareketler görmedim ben bunca zamandır sevgili eşimden. Biz onları gözümüzde fazla büyütüyoruz bence.
Artik ne var biliyor musun? Gozumuz acildi.tabi geri donus olursa yine fettan olamayiz belki ama saygi ve sevginin, fedakarluklarin karsilikli oldugu, destek dolu, huzur dolu yuvaya olur.olmazsa da artik yapacak bisey yok...kendileri bilir.Canım olmaz mı? Gecenin karanlığı çöktü mü aile fertleri yataklarına çekildi mi kalbimin üstüne koca bir öküz oturuyor. Yatakta tek yatmak, göğsüne başımı yasladığım dağ gibi gördüğüm adamdan uzak durmak, üstüne üstlük gözümden sakındığım adamın beni hiç yerine koyduğunu görmek öyle acı birşey ki. Canımı çok yaktı. Ama ağlarken bile keşkelerle ağlamıyorum. Artık lanet de okumuyorum. Onun zayıflığına, aciz ve zavallı oluşuna acıyorum sadece. Ben şimdiye kadar hep küçük şeylerden mutlu olmuşum. Beni mutlu etmek için ama sadece beni, ne yapmış? Ya kendini mutlu eden şeyleri yaparak mutlu etmiş beni ya da ben onu mutlu ettiğimde yüzüme gülerek. Biz bu adamların totosunu çok kaldırmışız be.
Wawww valla superr boyle dusunmeniz.kendime gelmemi sagladin desem yeridir.iki durumda da bizi guzel bir hayat bekliyor.onlarsiz planlar zaten hazir.onlarla olursa da taviz veren onlar olacagi icib yine biz rahat olcaz..
ay aynen öyle canim geceleri cok kötu oluyor ama inanki onunla sanki geceleri cok mu güzeldi :).. hep tv karsisinda bir filme 10 kere bakmisdir ama sen sus ben gene bakiyorum filme derdi.. ne kadar hastymis ya ne diyeyim artik :)Artik ne var biliyor musun? Gozumuz acildi.tabi geri donus olursa yine fettan olamayiz belki ama saygi ve sevginin, fedakarluklarin karsilikli oldugu, destek dolu, huzur dolu yuvaya olur.olmazsa da artik yapacak bisey yok...kendileri bilir.
ayyy annen canim gitsin anasi gibi bir köylu bulsun, hamur isi yapan bide hismet eden birini :), ailecek ruh hastalar ya. babasini hergün cekistsiren anne ve ogul icine kin ve nefret le doldurmuslar hergün daha cok nefret ediyorlar babalrindan. babasindan nefret eden insan kendi karisindan hayli hayli ederHah canım aynen böyle. Kimse istemez kurulu düzeni bozulsun, yuvası dağılsın. Ama kendine bir söz ver. Geldiğinde asla aynı şartları kabul etmeyeceksin. Hatta geldiğinde hemen dönmek de yok. Değiştiğini ispatlasın mutlaka. Madem boşanma raddesine geldin sakın taviz verme. Ya kaybetmek için o korksun ve kazanmak için çaba harcasın ve değiştiğine kanaat getirerek evliliğin devam etmesine sen karar ver ya da bu işin artık bir gidişatının olmadığını anlayarak bu işe son veren yine sen ol. Yani ipleri eline al. Bu evlilik için son karar senin olsun.
Bunları sana söylüyorum çünkü ben eşimden ümidi tamamen kestim. Allah'tan ümit kesilmez ama eşimin artık ailesine bağlılığını hastalık olarak görmeye başladım. Bu yüzden tedavi olmadan değişeceğini sanmıyorum. Ona da asla yanaşmıyor. Keyfi bilir. Gitsin kendi gibi hatta annesi gibi hastalıklı birini bulsun.
aynen öyle ya cok sacma sanki ben namuzusdum namuzumla evlendim terbiyesiz, bir insan zaten karisina sahip cikmayan bir adam var ya karsimda, adam bile degil gözumde artik :)....TerbiyeSiz adam ya... Ne demek genç ve namuslu bulacakmış... Asıl namussuz olan onun beyni be...
Namusumuzda evlendik olmadı namusumuzda boşandık.
Kaldı ki namus görecelidir... Onun gibi benim ki gibi ya da diğer acı çeken tüm kadınların ki gibi eşlerine sahip çıkmayan bu adamlar bırak namuslu olmayı şerefin namusun adını ağızlarına alamayacak kadar şerefsizler...
Yazık vallahi çok yazık...
Ben daha yeni kalktımEee,daha öğrencilerimle kavuşmama vakit var.Biraz tembellik yaptım
İçimden hiç makyaj yapmak gelmiyordu.Ama şu yorumları okuyunca karar verdim.Dışarı çıkıyorum madem azıcık süsleneyim değil miGünaydın canım :)
aynen öyle hep makjacla hep bakimli olucazİçimden hiç makyaj yapmak gelmiyordu.Ama şu yorumları okuyunca karar verdim.Dışarı çıkıyorum madem azıcık süsleneyim değil mi
ayyyy cok dogru yazdin islerine geldigi gibi müsluman oluyorlar böyle seyleri gelince sen calisiyorsun sen kendine bakarsin deniyor. ama biz namuzluyuz diye geciniyorlar sonra ama bizim hakimizi yemek istiyorlar nankör nankör insanlar yaaa... allaha havale edelim insallah allahim cok büyuk. ama kendi kizkardesine gelince herkez köpek gibi culaniyor cok agrina gidiyor ama bize gelince gene elalemin kiziyiz ya onemli degil ya :).... ne yazik yanlis kisilerle evnemisik ya....Evetttt artik sevgili kocalarimiz! gelirse bizimde birey oldugumuzu anlayarak gelecekler.cok buyuk bisey yapmadan bos gerekcelerle bosanma yolunu sectiler.Allahin en sevimsiz baktigi helal bosanma.ve onlar daha bosanmanin gerekcelerini bile bilmiyorlar.bosanmayla Allahin huzurunda yaptiklari hata yermezmis gibi sonrasinda ki gerekceleri yapmayarak bir kez daha hata yapnis olacaklar.erkegin mehir hakkini vermesi gerek ve kadin calissa bile en az 6 aylik gecim parasini yeni ev duzeni icin evini esyasini saglamasi gerek.kac erkek bunu yapiyor? Kadinin hakki olan altinlarini veriyor? Anneleri gibi kadin bulsunlar demissin ya emin ol anneleri gibi olan kadina 1 gun bile katlanamazlar.
İçimden hiç makyaj yapmak gelmiyordu.Ama şu yorumları okuyunca karar verdim.Dışarı çıkıyorum madem azıcık süsleneyim değil mi
Gez toz başka ülkelere gidip şekerim.Kendi paranla,kendi seçtiğin yere..Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz iş arıyordum yana yakıla...
Eski eşimin daha önce çalıştığı kurumda çalıştığım için.
Ben evliliğimiz boyunca iş aramadım, mevcut işimin sosyal imkanları (özel sağlık sigortası), bayanlara gösterdiği toleranslar ve eski eşimin bildiği (sözüm ona) koruduğu firmada çalıştığım için... Hem de özel sağlık sigortam bozulmasın bebek olursa doğumu o çok lüks hastanede yapabileyim diye...
Fazla değil 1 haftadır iş arıyorum ve büyük firmalardan iş görüşmesine çağıran firma sayısı 5 oldu...
Kendimi bu kadar eve ve evliliğe hapsettiğim için kendime kızıyorum şu an...
Belki kendimi bu kadar salmasaydım işle ilgili eski kocamın karşısında daha güçlü durabilirdim.
Aslında ben de çok iyi bir firmada çalışıyorum şu an ama daha da iyi olabilirdi...
Onun için nelerden vazgeçtiğimi gördüğüm için şu an bayağı dehşet içerisindeyim.
Pişman mısın derseniz, pişman değilim o an hissettiğim oydu ve onu yaşadım.
Keşke o da bilseydi ama...
O yükselirken ben yerimde saydım.
Yine de erken çalışmaya başladığım için şanslıyım sanırım.
Bir de eskiden küçük kedi yavrusu gibi güçsüzmüşüm...
Şu an kendimi panter gibi güçlü hissediyorum :)
Hakkımda hayırlısı...
Şehir ülke her şeyi değiştirebilecek kadar özgürüm.
Yeter ki işimde istediğim parayı versinler ve kariyer imkanım olsun :)
Supersinnnn.diyorum ya bizler ilk zamanlar aci dibine kadar yasiyoruz sonrasinda bu edindigimiz saglam tecrubeyle eskisindende guclu oluyoruz.onlarsa ilk etapta guclu takilip sonra hayatin tokatini yiyecekler.ben de bittigi gibi ise girmeyi planliyorum.cocuga da annem bakacak ama once onlarin donmesi gerekiyor.o yuzden bir sure daha tatildeyim.ve umarim donuste is bulabilirim hemenKızlar merhaba,
Ben evliliğimiz boyunca iş aramadım, mevcut işimin sosyal imkanları (özel sağlık sigortası), bayanlara gösterdiği toleranslar ve eski eşimin bildiği (sözüm ona) koruduğu firmada çalıştığım için... Hem de özel sağlık sigortam bozulmasın bebek olursa doğumu o çok lüks hastanede yapabileyim diye...
Fazla değil 1 haftadır iş arıyorum ve büyük firmalardan iş görüşmesine çağıran firma sayısı 5 oldu...
Belki kendimi bu kadar salmasaydım işle ilgili eski kocamın karşısında daha güçlü durabilirdim.
Aslında ben de çok iyi bir firmada çalışıyorum şu an ama daha da iyi olabilirdi...
Onun için nelerden vazgeçtiğimi gördüğüm için şu an bayağı dehşet içerisindeyim.
Hakkımda hayırlısı...
Sefan olsunSupersinnnn.diyorum ya bizler ilk zamanlar aci dibine kadar yasiyoruz sonrasinda bu edindigimiz saglam tecrubeyle eskisindende guclu oluyoruz.onlarsa ilk etapta guclu takilip sonra hayatin tokatini yiyecekler.ben de bittigi gibi ise girmeyi planliyorum.cocuga da annem bakacak ama once onlarin donmesi gerekiyor.o yuzden bir sure daha tatildeyim.ve umarim donuste is bulabilirim hemen
Bi arada kizimla deniz keyfi sonrasi baliga ciktik.kayalik yere gittik oraya da 4-5 kopek geldi mi? Koca moca hepsini unuttum.bacaklarim tittedi kizimi kucagima aldim ve bildigim butun dua lari okudum.onlar bakiyo ben bakiyorum.kizimda bilmiyo tabi hav hav diyip duruyo.neyse gittilerde rahatlafim.balik tutmaya devam ettim tabi sonrasinda agladim biraz.Allahim ne olur artik hayatimda kotu hicbisey olmasin.hele ki kizimla imtihan etme beni nolur allahim diye dua ettim.4 balik yakaladim:) 2si kaya baligiydi oltadan cikarana kadar ugrastim kac dakika.yine de bir gun daha geride kaldi.gece nasil olurum bilmem. Yazarim size bunalim bunalim:)
Bence bunalım takılmamalısın...Supersinnnn.diyorum ya bizler ilk zamanlar aci dibine kadar yasiyoruz sonrasinda bu edindigimiz saglam tecrubeyle eskisindende guclu oluyoruz.onlarsa ilk etapta guclu takilip sonra hayatin tokatini yiyecekler.ben de bittigi gibi ise girmeyi planliyorum.cocuga da annem bakacak ama once onlarin donmesi gerekiyor.o yuzden bir sure daha tatildeyim.ve umarim donuste is bulabilirim hemen
Bi arada kizimla deniz keyfi sonrasi baliga ciktik.kayalik yere gittik oraya da 4-5 kopek geldi mi? Koca moca hepsini unuttum.bacaklarim tittedi kizimi kucagima aldim ve bildigim butun dua lari okudum.onlar bakiyo ben bakiyorum.kizimda bilmiyo tabi hav hav diyip duruyo.neyse gittilerde rahatlafim.balik tutmaya devam ettim tabi sonrasinda agladim biraz.Allahim ne olur artik hayatimda kotu hicbisey olmasin.hele ki kizimla imtihan etme beni nolur allahim diye dua ettim.4 balik yakaladim:) 2si kaya baligiydi oltadan cikarana kadar ugrastim kac dakika.yine de bir gun daha geride kaldi.gece nasil olurum bilmem. Yazarim size bunalim bunalim:)
Kızlar merhaba,
Hakkımda hayırlısı...
Supersinnnn.diyorum ya bizler ilk zamanlar aci dibine kadar yasiyoruz sonrasinda bu edindigimiz saglam tecrubeyle eskisindende guclu oluyoruz.onlarsa ilk etapta guclu takilip sonra hayatin tokatini yiyecekler.ben de bittigi gibi ise girmeyi planliyorum.cocuga da annem bakacak ama once onlarin donmesi gerekiyor.o yuzden bir sure daha tatildeyim.ve umarim donuste is bulabilirim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?