:) muabbet kuşu dediğin gibi ağlamalıyız ki ağlaya ağlaya aksın gitsin acılar dertler...Ağla canım ağlamaktan utanma. Ama her aglamanin sonrasında daha güçlü ol. Sen herşeyin üstesinden gelebilecek kadar hayat dolusun, güçlüsün. Arada hepimize geliyorlar merak etme
Bence bunalım takılmamalısın...
Sen de kızın da hem çok değerlisiniz hem çok özelsiniz.
Beni düşün sabah çok düşük enerjiyle güne başlamama rağmen gün içerisinde bu iş görüşme taleplerinden dolayı bayağı enerjim yükseldi...
Yani kendimize değer biçen aslında biziz...
Kendi değerini yükselt tatlım... Ve enerjin de yükselsin.
Bu arada biz acıyı şimdi yaşadık onlar sonradan yaşayacak diyorsun ya.
Bence böyle düşünme.
Çok süper hayatları da olabilir, hiç pişman olmayabilirler de...
Ne önemi var ki? Bizi ne ilgilendirir...
Benim onun üzerinde hakkım var mı? KESİNLİKLE VAR...
Hakkımı helal ediyor muyum? KESİNLİKLE HAYIR...
Ne düşünüyorum? ALLAH'A HAVALE EDİYORUM...
O zaman düşünmeyelim... Bırakalım ne hayırlısıysa Rabbim versin, başlarına ne gelirse gelsin bizimle alakası yok bundan sonra...
Aynen bende size katiliyorum dün bende agla agla ama insanin icinden geliyor. Allahtan sansliyiz ki ailemiz bize destek ve güc veriyor . Kizlar eskiden bakardim ne yapiyor diye. Simdik sizinle muhabet edince daha cok merak ediyorum sizin ne yaptinizi:) muabbet kuşu dediğin gibi ağlamalıyız ki ağlaya ağlaya aksın gitsin acılar dertler...
Bu gece iyiyim ama bakmayın dün gece hüngür hüngür ağlamıştım...
Duygu iniş çıkışları bizim için...
Ama toplamda sağlam kalmalıyız...
Ben bu kadar güçlü olduğumu unutmuştum
Yeniden hatırladığım için çok mutluyum.
Daha önce boşanan bir arkadaşım kendini çok özel ve çok güçlü hissedeceksin demişti de o zaman inanmamıştım.
Şimdi anlıyorum, kesinlikle haklıymış.
Dağ gibiyim :)
Hepimiz dağ gibiyiz değil mi kızlar :)
Dogru soyluyorsun enerjimizi nirvanaya ulastirmamiz gerek.once kendimiz icin sonra ailemiz icin.aksam ustu balik tuttugum yere babam geldi ve bizimki dedesime bicibici diyince dayanamadi ve o kayalik yerde kizimi kuvagina alarak denize soktu ve ayaginin alti yarildi.hastaneye goturdum allahtan dikislik degildi pansuman yaptilar. Dusunuyorum da oflayan poflayan sevgili babasi! Kizim icin buni yapar miydi? Hergun biryere goturuyor sirf sikilmiyim dusunmeyim diye.ailem bu kadar dusunurken degmeyecek insanlar icin onlari ve kendimi uzmek gercekten cok aci.Bence bunalım takılmamalısın...
Sen de kızın da hem çok değerlisiniz hem çok özelsiniz.
Beni düşün sabah çok düşük enerjiyle güne başlamama rağmen gün içerisinde bu iş görüşme taleplerinden dolayı bayağı enerjim yükseldi...
Yani kendimize değer biçen aslında biziz...
Kendi değerini yükselt tatlım... Ve enerjin de yükselsin.
Bu arada biz acıyı şimdi yaşadık onlar sonradan yaşayacak diyorsun ya.
Bence böyle düşünme.
Çok süper hayatları da olabilir, hiç pişman olmayabilirler de...
Ne önemi var ki? Bizi ne ilgilendirir...
Benim onun üzerinde hakkım var mı? KESİNLİKLE VAR...
Hakkımı helal ediyor muyum? KESİNLİKLE HAYIR...
Ne düşünüyorum? ALLAH'A HAVALE EDİYORUM...
O zaman düşünmeyelim... Bırakalım ne hayırlısıysa Rabbim versin, başlarına ne gelirse gelsin bizimle alakası yok bundan sonra...
Insallah yapariz yaaa.bari bundan sonrasinda cok guzel cok mutlu gunlerimiz olsun hepimiz için.Süpersin tatlım inşallah en güzel işler senin olsun. Çatır çatır yaparız kariyerimizi ohhh
Ve evet agliyorum bu aksam ilk defa uzun bir sure hickira hickira bagira bagira agladim.ben de bu patlamam ne zaman olacak diye bekliyordum.bugune kismetmis.bi de hergece ruyamda gormesem artik daha iyi olacak.sanirim benim hazimsizligimin nedeni onca seye ragmen benim onu birakmayip da onun bir anda beni birakmasi oldu.ve hadi beni cikardin da be adam hic mi evladini ozlemuyosun gormek istemiyosun?Ağla canım ağlamaktan utanma. Ama her aglamanin sonrasında daha güçlü ol. Sen herşeyin üstesinden gelebilecek kadar hayat dolusun, güçlüsün. Arada hepimize geliyorlar merak etme
Eminim ki ic dunyanda ne firtinalar kopuyordur ama burada bizlere bu motive edici mesajlarin.gercekten takdire sayan (dogru yazdim umarim :) ) bir gun gercekten tam olarak hafizalarimizdan silinirler umarim...Ben mesela 1,5 aydır hiç bakmadım bir fotoğrafına bile...
Yüzündeki vücudundaki benlerin yerlerini bile sayabilirim ama gözleri git gide flulaşıyor...
Üstelik en çok gözlerini severdim, gözlerine aşık olmuştum...
Özetle bakmayın kızlar eski fotograflara
Onlar artık geçmişimiz.
İleriye bakmamız lazım
Kendimize bakmamız lazım
Yani kızlar eskiye değil ileriye geleceğe bakın :)
Ah bu akılsız adamlar.... Çocuğunu insan özlemez, merak etmez mi? Bencillik böyle birşey işte.Ve evet agliyorum bu aksam ilk defa uzun bir sure hickira hickira bagira bagira agladim.ben de bu patlamam ne zaman olacak diye bekliyordum.bugune kismetmis.bi de hergece ruyamda gormesem artik daha iyi olacak.sanirim benim hazimsizligimin nedeni onca seye ragmen benim onu birakmayip da onun bir anda beni birakmasi oldu.ve hadi beni cikardin da be adam hic mi evladini ozlemuyosun gormek istemiyosun?
Kesinlikle oyle haklisin...annelik ilk andan itibaren olusuyormus babalik zamanla.ama o kiziyla olmak yerine...offf yine sinirim tavan yapti.bi de diyo ki bana kizima beni kotuleme ilerde.senin icin degil onun psikolojisi icin kotulemem zaten.ve bazen aklima geliyor ya gelirse kizimiz icin yeniden derse ne yaparim? Boyle de zor oyle de...rabbim hayirli cikis kapisi nasip etsin hepimize.ve hep diyorum Allah bugunlerimizi aratmasin...Ah bu akılsız adamlar.... Çocuğunu insan özlemez, merak etmez mi? Bencillik böyle birşey işte.
Kafa kafa değil ki... Al kafayı duvara vur dur, tövbe tövbe...Kesinlikle oyle haklisin...annelik ilk andan itibaren olusuyormus babalik zamanla.ama o kiziyla olmak yerine...offf yine sinirim tavan yapti.bi de diyo ki bana kizima beni kotuleme ilerde.senin icin degil onun psikolojisi icin kotulemem zaten.ve bazen aklima geliyor ya gelirse kizimiz icin yeniden derse ne yaparim? Boyle de zor oyle de...rabbim hayirli cikis kapisi nasip etsin hepimize.ve hep diyorum Allah bugunlerimizi aratmasin...
Oyle diyorum hep zaten hayirlisi olsun. ..sen nasilsin? Nasil gecti gunun?Kafa kafa değil ki... Al kafayı duvara vur dur, tövbe tövbe...
Hayırlısı olsun, hep bunu dile. Hangi yol hayırlıysa öyle olsun. Ah ah... Kapasite yok bunlarda, ben onu anladım. Nasıl bir düzgün düşünme yetisini kaybediştir bu...
Tam olarak geçmeyecek inston, hafızalardan silinmeyecek, sadece biz büyümüş olgunlaşmış olacağız hepsi bu... Deli gibi aşık olduğum ve her şeyin ilkini yaşadığım kendimi ona sakladığım adamı elbette bir günde unutmadım.... O hep kalbimde olacak...Eminim ki ic dunyanda ne firtinalar kopuyordur ama burada bizlere bu motive edici mesajlarin.gercekten takdire sayan (dogru yazdim umarim :) ) bir gun gercekten tam olarak hafizalarimizdan silinirler umarim...
Gunaydin canim,Oyle diyorum hep zaten hayirlisi olsun. ..sen nasilsin? Nasil gecti gunun?
Gunaydinlar canim,Tam olarak geçmeyecek inston, hafızalardan silinmeyecek, sadece biz büyümüş olgunlaşmış olacağız hepsi bu... Deli gibi aşık olduğum ve her şeyin ilkini yaşadığım kendimi ona sakladığım adamı elbette bir günde unutmadım.... O hep kalbimde olacak...
Ama o adamlar öldü artık... mahkemede boşanmak istiyorum dahi diyemeyecek kadar acizdi. Sevdiğim adam o değildi...
O hayatına bakabiliyor ve yaşayabiliyorsa beni düşünmeden ben neden yaşayamayayım. Sen neden yaşayamayasın?
Yolumuza bakmalıyız kaderdaşlarım... Geçen yıllara kaybettiğimiz yıllar diye değil, büyüdüğümüz olgunlaştığımız yıllar diye bakmalıyız.
Dün ki iş görüşmemden bahsedeyim biraz size... Aracı şirketle oldu ilk görüşmem. Körü taşı derler ya o hesap görüşmeye çağıran şirket eski eşimin tedarikçisi olan büyük bir firma. Adamları direk terslemedim elbet ben sizinle çalışmam diye ama 4 senedir iş görüşmesine girmediğim için sordukları sorulara öğrenmek istediklerine odaklandım.
2. Görüşmeye kesinlikle çağırılacağım ve çok beğenildiğimi söyledikler. 2. Görüşmeye de ne soruyorlar diye giderim ama o işi kabul etmeyeceğime eminim. Hem şu an çalıştığım şirket daha büyük global bir şirket olduğu için hem de 3 kat maaş verseler de bir daha onu görme ihtimalim olduğu için...
Yarın farklı bir şehre görüşmeye gideceğim. Bana şans dileyin şehir değişikliği iyi gelebilir:)
Bunun yanında evimin dibindeki büyük 2 şirket de iş görüşmesine çağırdı, hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Hepinizi kocaman öpüyorum, musmutlu bir gün geçirelim.
Seviyorum sizleri kızlar iyi ki varsınız
Yarın farklı bir şehre görüşmeye gideceğim. Bana şans dileyin şehir değişikliği iyi gelebilir:)
Bunun yanında evimin dibindeki büyük 2 şirket de iş görüşmesine çağırdı, hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Tam olarak geçmeyecek inston, hafızalardan silinmeyecek, sadece biz büyümüş olgunlaşmış olacağız hepsi bu... Deli gibi aşık olduğum ve her şeyin ilkini yaşadığım kendimi ona sakladığım adamı elbette bir günde unutmadım.... O hep kalbimde olacak...
Ama o adamlar öldü artık... mahkemede boşanmak istiyorum dahi diyemeyecek kadar acizdi. Sevdiğim adam o değildi...
O hayatına bakabiliyor ve yaşayabiliyorsa beni düşünmeden ben neden yaşayamayayım. Sen neden yaşayamayasın?
Yolumuza bakmalıyız kaderdaşlarım... Geçen yıllara kaybettiğimiz yıllar diye değil, büyüdüğümüz olgunlaştığımız yıllar diye bakmalıyız.
Dün ki iş görüşmemden bahsedeyim biraz size... Aracı şirketle oldu ilk görüşmem. Körü taşı derler ya o hesap görüşmeye çağıran şirket eski eşimin tedarikçisi olan büyük bir firma. Adamları direk terslemedim elbet ben sizinle çalışmam diye ama 4 senedir iş görüşmesine girmediğim için sordukları sorulara öğrenmek istediklerine odaklandım.
2. Görüşmeye kesinlikle çağırılacağım ve çok beğenildiğimi söyledikler. 2. Görüşmeye de ne soruyorlar diye giderim ama o işi kabul etmeyeceğime eminim. Hem şu an çalıştığım şirket daha büyük global bir şirket olduğu için hem de 3 kat maaş verseler de bir daha onu görme ihtimalim olduğu için...
Ben aslında kendime kızıyorum. Onun istediği kalıplara girmeye çalıştığım ve ben olmaktan uzaklaştığım için.Tatlım seni motive eden böyle güzel gelişmeleri duymak bizleri de mutlu ediyor. İnşallah herşey çok daha güzel olacak hepimiz için.
Üzüntüsüyle, kırgınlığıyla ve en önemlisi artık özgürlüğüyle bu hayat bizim. Her halini severek yaşayalım. Şöyle düşünelim eğer bu yaşadıklarımız olmasaydı yaşanmasaydı biz şu anki bizler olabilir miydik? Hepimiz ne kadar güçlü olduğumuzu öğrendik bu yaşadıklarımızla. Özgürlüğü ne kadar sevdiğimizi onu da geçiyorum evliliğimizde ne kadar kısıtlandığımızı gördük. Birey olmak için çabalarken bizi evlerinin objesi olarak görmelerine şaşmamalı aslında. Biz kendimize güvenimizi onlarsız kazandık kızlar. Onlar hayatımızdayken öyle bir bağlanmışlık varmış ki ne olduğumuzu bile onlar belirliyormuş adımıza. Şimdi hürüz, özgürüz, kafamız rahat. Ve bunun kıymetini onların sayesinde öğrendik. Onların sayesinde gücümüzün farkına vardık. İnşallah tüm sıkıntıdaki kadınlar bunun farkına varır ve hayatlarını kurtarır. Ve inşallah eski ya da yeni eşlerimiz bize bu halimizle saygı duymayı öğrenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?