Evliliğimiz pisi pisine bitti

Sevilim olmuyor ya olmuyor bu acininbu kadar dayanilmaz oolacagini bilemedim..sanki eriyorum günden gune
anliyorum canim ya, ah ben bu aciyi. ruhum parca parca, bilemiyorum canim, aciyi ne zaman dindiririz. bosanma kagidiyla mi bilemedim.

anliyorum canim ya, ah ben bu aciyi. ruhum parca parca, bilemiyorum canim, aciyi ne zaman dindiririz. bosanma kagidiyla mi bilemedim.
Canım benim boşanma kağıdıyla ya da her hangi bir şeyle geçmeyecek
Bunu geçirebilecek olan sensin
Bununla yaşamayı öğren demiyorum
Bununla başetmeyi öğreneceksin
Ve gün geçtikçe ne kadar özel bir kadın olduğunu
Gidenin sana hiç değer vermediğini anlayacaksın
Sen daha iyilerine daha güzellerine layıksın

Kızlar merhaba
Görüşmeye gittim bugün
Süper geçti
Departman şefini pek sevmedim gerçi benden 1 sene daha tecrübeli biraz kafa tuttu bana
Ama ona rağmen görüşmem süper geçti
Ciddi bir rakam istedim
Bakalım ne diyecekler...
Bunun yanında asıl Pazartesi en çok istediğim o çok meşhur firmaya gideceğim
Öncelikle İngilizce sınavı yapıyorlar ama
Ben de bu haftasonu oturup bir güzel İngilizce çalışmaya karar verdim
Hatta bu akşamdan başlıyorum
Benim için dua edin
Rabbim hepimizin içine ferahım versin inşallah

Kızlar inanın ne kadar özel bir kadın olduğumu gün geçtikçe daha çok anlıyorum
Sizlerde anlayacaksınız bunu
Biz özeliz, güzeliz ve güzel yarınlar bizi bekleyecek inanın bana

Hadi bakalım canım, çok güzel olur inşallah:)
İstediğin firma havada kapsın seni:)
Güzel güzel çalış, işi al canım. Dualarım seninle...

Hayırlısı canım, ben bugün daha bir hüzünlüyüm. Ama olsun hayat... Yüzüme çöken hüzünden, iç huzurumun olmayışından, kana kana gülememekten bıkkın ve yorgunum. Ama olsun buna da şükür, şükür nefes aldığım güne...

Merhaba hanimlar...biraz ara verdim ve bu sure icinde aile bahaneleri ureten kisinin (eski-mevcut esim bile demek istemiyorum artik) baska face hesabini, facede kurdugu grubu vs.seyler ogrendim ve bu sayfalar 1 senedir varmis.ben ailemin acisi, cocuk, bi onun yani bi ailemin yani mekik dokurken o neler neler yapmis...bi de hala hakli cikmaya calismiyomu? Yorgunum artik...ailesinin yanina gidiyo.1 haftadir izinli bos bos evde oturcagina esyalarimi gonderseydi yaa.ama nerde...kim bilir ne hesaplar pesinde? Ve simdi sevgili ailesiyle neler atip tutacaklar kim bilir? Keske islemleri baslatip gitseydi ya da esyalarimi gonderseydi.offf ya.onun yuzunden burda bekliyoruz.esyalari burdaki odaya koycaz diye.kotuyum kizlar yorgunum biktim tukendim...

Allah onları bildiği gibi yapsın. Yemin ediyorum insan müsveddesi bunlar.
Üzülme arkadaşım diyeceğim, bilirim ki üzüleceksin... İçimizi yakanları Allah bildiği gibi yapsın. Beyinsiz, duygusuz pislikler.

Allah onları bildiği gibi yapsın. Yemin ediyorum insan müsveddesi bunlar.
Üzülme arkadaşım diyeceğim, bilirim ki üzüleceksin... İçimizi yakanları Allah bildiği gibi yapsın. Beyinsiz, duygusuz pislikler.
Uzuldugum tek sey ne biliyomusun aptal yerine konmak.bi de yok beni cok yalniz biraktin, yok aile meselerini asamiyorum zirvaliklari sayikliyordu.kizlar sevgi falan hikaye.onlar erkek biz kadiniz di mi? Bizim nazli olmamiz gerekir, evlilige yeni soyadlarina alisma sureci yasamaniz gerekir, bir derdimiz bir sikintimizda yikildigimizda onlardan destek almamiz gerekir.yani ben buyuklerden boyle gordum yanlis miyim? Biz daha sirtimizi yasliyamiyoruz be.yok ailesi yok kendileri...bosanmayi bile beceremiyoruz.niye cunku ailesiyle gorudmesi gerek.benim hakkim da atip tutmasi onlari ikna etmesi gerek...

Aptal yerine kondum diye düşünme ne olur
Biz içimizden geldiği gibi davrandık
Karakterimiz olan onlar...
Allah'a sığınalım
Inanın Rabbim ona sığınmamızı bekliyor
O zaman her şey daha kolay olacak
Ve onları da Allah'a havale edelim
Hesap günü hesabımız görülecek...

Insallah be cizi.bosanmak zaten basli basina yorucu, yipratici...bir de sevdiginin canim dediginin aslinda en cok uzen olduguna sahit olmak.bakmaya bile doyamazken simdi icimin sogumasi..sanki onca yili yasamamisim sevmemisim gibi hissetmek.benim dediginin hic sana aiy olmadigini bilmek...offf gercekten lafsiz, sozsuz, kavgasiz, gurultusuz, kazasiz belasiz bitsin istiyorum. Kizimla guzel gunlerime bir an once kavusmak istiyorum.

Günaydın tanıdığım en güçlü kadınlar
Bugün cuma, cuma günümüz mübarek olsun canlarım
Her şey güzel olacak ama buna öncelikle canı gönülden bizim inanmamız lazım
Her birimiz özeliz

Günaydın güzel hanımlar,

Tam denizin ortasından yazıyorum size, Marmara Denizinin ortasından :) Tatilim bugün başladı. Sabah sabah bi telaş erkenden kalkıp, annem kız kardeşim ben yola koyulduk. Inşallah dertleri tasaları Istanbul'da bırakıp güzel bir tatil yapmayı başarabilirim. Inşallah da başaracağım inancım tam :)

Güzel bir gün ve hayırlı bir cuma olsun canlarım hepimize. Inşallah her sıkıntının üstesinden gelmeyi başaracağız. Üzülmek de olacak, ağlamak, yıpranmak, birşeyleri suçlamak. Ama biz yaşadıklarımızın çok çok daha güzelini hakediyoruz. Biz değerliyiz, özeliz. Bir çok erkeğin arayıp da bulamadığı, bulduğunda kıymet bilmediği, kaybedince kafasını duvarlara vurmasına sebep olacak o kadınlar biziz. Ve onlar yüzünden yitirdiğimiz yuvalarımızın vebali onların boynuna. Güzel günler bizi bekliyor. Sizi seviyorum. Acılar, sıkıntılar, hiçe sayılmalar bizi biz olmaktan alıkoyamayacak. Güçlü olun. Kocaman öpüldünüz.

ahhh kizlar bende gene eve döndum gene istedi denemek hayirlsi ya ama dün bile beni kanser eti yani ...
henüz daha iki günden bere ayni evdeyiz ilk gün isten gec geldi insaata calisiyor cünkü bu aralar issiz de, abisinin yaninda calisiyor... daha bismillah, dün evde yoktum hemen gitmis arkadaslarinla bulsumaya ve tabiki gec geldi eve saat 22:15 de ama ben goya evde yatiyorum hic pas vermedim. sonra sabah ise kalktim hazirlandim full makjac her zaman ki gibi, ne günaydin ne bisey kusumla konusdum ve ciktim evden. sonra bana whastappden günaydin yaziyor. anliycaniz bende bilmiyorum yani sans isteyen o ama pekde degismemis heralde yada oda aklinca beni deniyor bende aklimca onu deniyorum. heralde ikimiz bir birimizi deniyoruz ve bakiyoruz oluyormu olmuyor mu. yani kendi adima bi mudet verdim olursa olur olmaza olmaz zamanimi da cok harcamak istemiyorum yani acikcasi. ama ilerde de demem keskelerle yasamam yani. herseyin hayilrisi olsun hepimiz icin, rabbim güzel yazilar yazin.
problem zaten ben büyuk bir sirkete calisiyorum simdik ayriyken kendime sifir araba aldim herseyi artik kendimi yapiyorum oda bir TÜRK erkeyi olarak bunlari hazmedemiyor heralde :) :).... mesela o dün gec mi geldi, bende haftaya o evdeyken aynisini yapcam ben kizarkadaslarimla bulsuyorum gibisinden... oda görsun yani :) dedim ona ben eski Karin degilim ve hic bir zamanda olmiycam cok sey degisti. bide tabiki ben cok inatciyim ve gururlu onu da kaldiramiyor heralde :) :) neyse herseyin hayirlisi. hic bir zamanda kendimi ezdirmedim ve ezdirmem ondan.

Hayırlı cumalar
İnsanlar tartışırken neden birbirlerine bagirirlar bilir misiniz kendileri yakınken bile kalpler uzaklaşmıştır kalpler seslerini birbirine duyuracak diye

Hayırlı cumalar
İnsanlar tartışırken neden birbirlerine bagirirlar bilir misiniz kendileri yakınken bile kalpler uzaklaşmıştır kalpler seslerini birbirine duyuracak diye
Belki bağıran çiftler için geçerlidir bilemem ama biz öyle bağırtı çağırtı yapmazdık yine de kalpler uzak... Bu tez herkesi kapsamıyor sanırım.

Özendim hem de çoook:)
Şu dediğin çok doğru, vebali onların başına...
Gitmek istiyorum buralardan Allah'ım... Ben de tatil istiyorum...
Seni seviyoruz canım, iyi tatiller benim için de tadını çıkar. Çok öpüyorum seni...

Canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah güzel olsun.

Canım olur mu hic kalpler yakınken fısıltı şeklinde konusuruz
Ben buna kesinlikle katılıyorum
Bizim kalplerimiz çok uzaklaşmıştı ve hep bağırır olmuştuk son zamanlarımızda...
Çünkü ondaki gariplik beni yıldırmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…