Evliliğimiz pisi pisine bitti

Çok uzuldum icim cız etti resmen. geçmiş olsun canım her şey zamanla unutuluyor seni hak etmeyen biriymis. Inşallah çok çok mutlu olursun bundan sonra.

Yaziklar olsun yani bu adamlarada aciyorum iyiki bi facebool var. Eskiden böyle seyler yoktu insanlar daha mutluyu vallah bu internet platformali yemin ediyorum herseyi daha cok bozuyoe ya.
Insanlari yemin ediyorum kisilikten cikartiyor ya. Bence kendisine dir o lafi sana degil hem ablalarina canim hic takma sen, terbiyesiz ya. Nede olsa daha evlisiniz biraz facebooka zaman harciycana evligi icin harcasa belki adam olurdu...

Bu bana ettiği lafların yanında o kadar basit ve hafif kalırkı. Bırak evlenmeyi evli kalmayı ben bu adamı nasıl sevdim onu anlayamıyorum. Ben bu adama aşık oldum ya! Yazık, çok yazık..
Canım Allah kendi değerini bilmen için belki de çıkardı karşına, bilemiyorum. Ama bu adam çok ucuz, çok basit...eşyaların vs başının gözünün sadakası olsun, bu adamdan pislik akar boşanma çekişmeli geçerse. Canım böyle bayağı, sığ adam için o senin içten duyguların çoook ama çoook fazla. Tiksinilecek bir adam bırak üzülmeyi... Belki ağır oldu yazdıklarım haddimi aştıysam kusuruma bakma, tutamadım kendimi.

Uyuyup hiç uyanmamak istiyorum
Deme böyle, zararın neresinden dönülse kar. Evlilikte emek edilmeli kesinlikle ama demişsin ya en hafifi kalır bu sözler diye... Canım önüne bak, kimsenin sana hakaret, küfür etmeye hakkı yok. Bu tarz cahilleri hayatına sokma, çıkanın arkasından da kurban kes. Allah'ın sevgili kuluymuşsun bir ömrünü heba edecektin... Senin için uyanmama zamanı değil ayıkma zamanı, farkındalık zamanı. Seni seviyoruz ve çok değerlisin unutma...

Çok teşekkür ederim Sevilim.

Tam güçlüyüm herşeyin üstesinden gelebilirim diyorum, sonra bir laf ve ben paramparça. Aklım, mantığım, vicdanım almıyor bu hareketleri. Yazıklar olsun demek bile kesmiyor şu an beni inanır mısın. Ben seni sevdim be adam bu mu karşılığı diye haykırmak istiyorum yüzüne. Nasıl böyle küçülebilir, nasıl bu kadar alçalabilir! Bu adam benim bunca zaman aşkım dediğim kocam dediğim adam değil. Ve ben onu bir daha asla göremicem. Öldü ama gömecek gücümü takatimi de aldı gitti. Kendimi çok yalnız, biçare hissediyorum. Kaybolmak, yokolmak istiyorum. Ne olur biri beni kurtarsın bu acıdan çok ağır geliyor kalbime.

Sevil cok bilinclendirici yazmissin arkadasim. Muhabbet kusu gercekten degmez.onunla iyi iletisim kur guzelce konus suclamadan.iyi bir insansin ama biz beceremedik tarzi kinus ve guzellikle iste esyalarini.para pul mevzularina hic girme.cunku zaten iyi olsa I dusunurdu arkasinda biraktigi namusuna sahil cikardi.
Tacor sen de hemen o muzigi kapat.git guzelce abdest al ferahlarsin biraz.
Kabullenmek biraz olsun rahatlatir hepimizi.olmadi beceremedik.bizim iyi onlarin kotu olmasi falan degil durum.bir anlik heyecanla askla evlendik.ve aslinda sevgi ugruna verdigimiz tavizlerle fedakarliklarla...evliligi sona yaklastirdik.cunku biz degistirmeye calismadan sevdik onlar surekli beklentiye girerek sevdi.bizim beklentilerimizse hep yanlis geldi.ve iste bu da aslinda temelde farkli aile yapisi, kultur bakis acisi..vb sahip olmamizdan kaynakliydi.kendi adima en azindan bunlari gorebiliyorum.o yuzden onunla ilgili bisey diyemiyorum. Keske farkli olsaydi ama yapacak birsey yok.daha fazla kendimize eziyet etmeye gerek yok.bu sureci ne kadar sakin atlatirsak sonraki hayatimizi o kadar rahat kurariz.

Yalnızlık, biçarelik, kalbine bu acının böyle ağır gelmesi... Ne kadar zor biliyorum, senin bir çıkış yolun var bu acıdan. Karşında o kadar yerlerde bir adam var ki canım emin ol azıcık silkindiğinde tiksinip acıyacaksın bu adama. Geçmişte neyi nasıl yaptım diye sorgulama, herşey bir sebeple oluyor. Bu yaşadıkların evliliğin seni sen yapmada rol oynayacak. İlerde ayakları sağlam basan güçlü bir anne olacaksın mesela. Hayat tecrübesi bu, yaşadıkça büyüyüp olgunlaştığımız. Hayattan zevk almasını bir çok insandan daha iyi bileceksin mesela, acının dibine vurduğundan. Daha birçok şey var.
Gençsin hayat senin canım, pırıl pırıl bir hayata merhaba diyeceğini düşün, bataklığın içinde bocalamaktan kurtulduğuna şükrederek...

Cani

canimmmm benim bende hic kalkmak istemiyorum zaten odadayim simdik actim damar sarkilari onlari dinliyorum ve agliyoeum. Yanliz diyorum hic haketmedim böyle seyler. Nicin evlendim 1.5 sene icin ya inanmiyoum. Herseyim yarim kaldi ya
Tacor evet hemen müziği kapatıyorsun güzelim, hadi hadi hemen hemen...

Destekleriniz için yine ve her zaman çok teşekkür ederim kızlar. Biraz uyumaya çalışıcam başarabilirsem. Resmen duygusal iniş çıkışlar yüzünden kalp hastası olucam sayesinde. Herşeyin farkında olup da değmeyecek biri için hala böylesine acı çekiyor olmak ahmaklık mı acaba? Bir başkası olsa ne laflar sayardım şimdi. Adam bayağılıktan yerlere yığılmış ben burada onun için göz yaşı döküyorum. Allah'ım sen görüyorsun mazlumu, mağduru.. Kimsenin ahını yerde koymazsın Rabbim. Sen Yüce'sin. Biliyoruz kim ne hakediyorsa bir bir geleceksin hakkından. Bize sabır ihsan eyle. Bu sınavları hakkıyla atlatmayı nasip eyle. Acılarımızı, kederlerimizi tez zamanda üzerimizden at Rabbim.

İyi geceler tatlı rüyalar kızlar.... Yarın güzel bir güne uyanın ....

Ohoooo sizi gidi uykucular sizi:))) ben bebegimi uyutup bahce keyfi yspmayi planliyorum daha gece uzun. ..bu arada toparlanmissimiz sevindim.valla demedi demeyin kendimi bi birakirsam bir daha zor toparlarsiniz beni.ona gore:)
Biliyor musunuz bugun onunla konustum bosanma, velayet ve esyalarla ilgili...ailesi istemiyomus onlari falan soyledi.ama tabi hersey icin artik cok gec.ve ilk defa ben de ona bitti diyebildim.konistugumuz cogu seyde bunlari konusmak gereksiz falan dedim.bi yanim cok istiyordu.ailem su bu degilde yaptim bi hata.telafi etmek istiyorum demesini.ama tabi bunun cok buyuk bir hayal olduguni biliyordum.ve malesef ki ben de onsuzluga alistim sanirim. Bir onceki yazimda da dedigim gibi hayata bakis acilarimiz, aile yapilarimiz vs.ler cok farkli ve bir arada olmak yipratmaktan baska bir ise yaramaz. Ne yapalim kismet bu kadar mis.
Toparlanmak guclu olmak lazim hanimlar...kotu birsey yspmadik vekilimiz Allah.ser dedigimizde hayir var belki bilemeyiz.guzel gunler gelsin insallah. ..

Ben daha uyumadım canım:)
İtinayla toparlarız güzelim ama sen kendini bırakma lütfen...
Herşeyin hayırlisi, bunu o kadar çok söylüyorum ki kendime... İnşallah hakkımızda hep hayırlısı olur. Güzel olsun herşey, gülelim artık, gülümseyelim , hayat da bize gülümsesin...

Tamam tamam birakmam kendimi:) :) zaten tam birakacak oluyorum hooop aklima bisey geliyo. Orda dur bakalim napiyosun diyip kendime geliyorum.itirsf edeyim sizlerden cok guc aldim. Malesef ki ayni durimda oldugum bircok kisi var dedim.kendimi veya onu suclamak yerine farkliliklari kesfettim.birsey olmuyorsa zorlamanin ya da kendi degerimizi onurumuzu dusurmenin hicbir anlami yok.kolay degil tabi ki yasadiklarimiz ama bizlerin guclu oldugunu dusunuyorum. Cunku aciz deger gormedigimix bir hayati bicmedik kendimize.ve zoru basarip kendi aysklarimizin ustunde durma basarisini gosterdik.
Bu arada insirah di sanirim 597. sayfada cok kisa bir sure var.tum sikintilarda birebir bol bol okuyun.ben okuyorum...

Cizi bugun yazdi mi hatirlayamadim ama sesi solugi cikmiyor.tawcan da ugramadi sixlerde iyisiniz di mi kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…