Evliliğimiz pisi pisine bitti

Kızlar dün çok geç döndüm eve şimdi olanları yeni okuyacağım,
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum
Rabbim hepimizin hakkımda hayırlısını versin
Karşımıza hayırlı insanları çıkartsın inşallah
Öpüyorum sizi kaderdaşlarım

Aman da aman kimleri görüyoruz
Özlettin kendini canım.
Günaydınlar günaydınlar efendim...

Günaydın kızlar,

Akşamları özellikle de geceleri sevmiyorum artık. Gündüz kendimi toplarken gece dağılıveriyorum. İnşallah geçecek ama. Zaten aksi olsa kendimden şüphe duyardım. O adamdan farkım kalmazdı.

Bugün ek kartı da iptal ettirmiş beyefendi. Mesaj geldi bankadan telefonuma. Önce bi ateş yandı kalbimde sonra dedim dün namusuma laf söyleyen adamdan bu hareketi mi beklemiyordum ki. Ne kadar şeref yoksunu bir mahluk olduğu ortada. Başka da ne desem boş. İyi bir avukat bulup tez zamanda boşanma davasını açmam lazım. İnşallah görüştüğüm avukat kılıbık ya da beceriksiz çıkmaz

Bu arada kızlar, bütün gece düşündüm. Sevdiğim adamın bana yaptıklarından geçtim de ben sanırım boşanmış olarak devam edeceğim yeni hayatımdan da korkuyorum. Hayatım düzene girecek mi bilmiyorum. Sanki herşey altüst olmuş gibi geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın canım,
Geceler insanı daha bir duygusal yapıyor sanırım, insan kendini fazla dinliyor fazla düşünüyor.
Yeni hayatından korkman da normal ama şöyle düşün küfür yok, hakaret yok, seni ezen yok ( kaldı ki namusuna bile laf söylemiş bir adamdan bahsediyoruz) bu altüst olmuş hali olmaz bence, hayatının normale dönmesi olur sadece canım.

Gunaydin guzeller. ..yeni hayata adepte olmak zor tabi guzele alismak kolaydir.evliyken ki o degersizlige alistik da bugune mi alisamicaz.dun anneme dedim ki Allah razi olsun arkamdasiniz ama olmasaydiniz bile su surecteku duygularim ve kararliligimla ne olursa olsun giderdim o evden. Yasananlar guzel (mis) ama masal bitti.gercek bir dunya var.ve sunu soyleyim hani diyoruz ya onlarda uzuluyo mu yok Allah cikarsin bilmem ne..onlarin umrunda bile degil.bi kiz ciksin 2 soz hopp bi bakmissiniz yeni asklara yelken acmis.kendimize aci cektirmeyelim lutfen.yasandi bitti.lAllah bu sureyi kazasiz belasiz iftirasiz bitirtsin.ama artik guzel gunlere odaklanin.prenses gibi nazlandirildiguniz ailenize veya Allah nasip ederse 2.evliliklerinize...

Muhabbet kuşu,
İçinin nasıl yandığını, kalbini göğsüne sığdıramayacak durumda olduğunu biliyorum.
Sabret be güzelim...
Onlar bizi hiç haketmediler
Haketselerdi şu an yanımızda olurlardı
Acın git gide azalacak
Yerini huzura bırakacak
Yeni hayaller kurup hüyeni hedefler koyacaksın kendine
Hayat hem çok uzun hem de çok kısa
Her anını son gülünmüş gibi yaşamaya başlayacaksın
Kendi kıymetini bilmeye başlayacaksın
Kıymetini bilmeyenlere tahammül etmeyeceksin bundan sonra

Güzelim bugün hayatının son günü diye düşün
O kıymetsiz adama üzülerek mi geçirmek isterdin gününü yoksa sevdiklerinde mutlu mu yaşamak isterdin
Geçmişe mi hapsetmek isterdin yoksa yeni heyecanlar mı yaşamak isterdin

Yeni bir hayat kur kendine benim gibi...
Zaman her şeyin ilacı olacak
Tecrübe ile sabit

Deniyorum inşallah biran önce atlatabilirim şu dönemi. Canım yansa da değişecek birşey yok biliyorum. Bugün face ten namusuma dil uzatan adam yarın mahkemede hakimin karşısında iftiralar atar. Hazırlıklı olmalıyım. Dava sürecinden zaten korkuyorum. Gerçi bu aralar herşeyden korkar oldum Geçecek dimi? Sabır Rabbim ya sabır! İyi ki varsın canım, iyi ki varsınız. Bir gün gerçekten de mutlu haberlerimizi paylaşacağız buradan. Biraz zaman geçsin herşey değişecek düzelecek yoluna girecek. Sizi seviyorum kaderdaşlarım

Hepsi sen kendine değer verdikçe, seni üzen şeylerden uzaklaşıp kendini mutlu ettikçe geçecek canım.
Ama önce buna inanmalısın
Her geçen gün daha iyi olacaksın
Her sabah daha fazla umutla uyanacaksın
Bir daha hiç bu kadar üzülmeyeceksin....

Canlarim Merhaba nasılsınız. .inşaallah herkes iyidir..ve daha da iyi olucaktir zamanla..
Bugun yaşı baya ileri bir abim ile konuştum. .akrabamiz cok severim kendisini. .
Bosandigimi yeni duydu
..bana defi ki evlilik bir insani 180 derece degistirmemeli
.
Evlilik fefakarliktir..
Iki tarafta birbirine birseyler katmali..birbirinden birseyler goturmemeli..dedi..
Sonra düşündüm dedim ki ben 180 derece değil 360 derece değiştirdim kendimi..
Neden???
Sırf evliligim güzel gitsin devam etsin diye
.ama ne nir çaba ne bir uğraş. .
Hiçbir şey gormedim
.yangından mal kaçırır gibi davayi one çekerek boşadı beni..
Simdi diyorum iyiki bosamis. .iyiki bırakmış beni..yoksa ben benlikten cikmisimda haberim yokmuş. .Rabbime şükürler olsun. .

Oturuyorum canım , senin cuma akşamın nasıl geçiyor?
Açtım tv yi abuk sabuk dizileri izliyorum
Biz her cuma akşamı dışarı çıkardık
Ben hep bir program yapardım arkadaşlarımızla
O sebeple bana en zor geleni cuma akşamları oluyor
Bu gece çıktı. Biraz yürüyüş yaptım
Şimdi Menemen yaptım kendime
Bünyem zayıf düşecek diye korkuyorum çünkü
Bir de babam geliyor yanıma yarın
Bir kadın kaç yaşına gelirse gelsin babası için sevinebiliyor işte

Ah canım gözün aydın : )
Yemene dikkat et canım, ihmal etme sakın. Benim için hergün aynı tatlım ya, cuma olmus cumartesi olmuş farketmiyor bana, gün işte

Ben Karagül ü izliyorum
Çekirdek çitliyorum

Babam fazla kalamayacak ama olsun
O 3 gün bile yetecek bana

Ah sevil senin minnoş kızın yeter sana
Her güm ayrı aksiyon

Muhabbet kuşu sen nasıl oldun şimdi

Hayırlı akşamlar kızlar,

Yaklaşık bir saattir müstakbel ex eşimin iş arkadaşının eşiyle konuşuyordum. Bugün işe gitmemiş malum şahıs. Her an bi celb beklentisi içindeyim. Gerçi beni neyle suçlayacak bilmiyorum ama iftiranin bini bir para. Velhasıl düne nazaran daha iyiyim. Ve henüz akşamın hüznü çökmedi üstüme. Biraz tv izleyip sonra güzelce bir uyku çekmeyi planlıyorum. Ve hepinizi çok seviyorum :) içimden geldi :*

Ben Karagül ü izliyorum
Çekirdek çitliyorum

Babam fazla kalamayacak ama olsun
O 3 gün bile yetecek bana

Ah sevil senin minnoş kızın yeter sana
Her güm ayrı aksiyon

Muhabbet kuşu sen nasıl oldun şimdi
Olsun cizi 3 gün bile güzel. Afiyet olsun sana. Evt muhabet kusu hic yazmadi nasil oldun sen?

Seni seviyoruz güzelim :) şöyle aynı şehirde olsaydık ne güzel olurdu yahu, ne üzüntü ne birşey kalırdı valla

Kendine biraz fazla yükleniyorsun
Öyle cart diye celp gelmez tatlım
Önce seninle anlaşmaya çalışacak
O sebeple avukatı seni arayacak
Yani sakinleş kuzum
Kendine dünyayı dar etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…