Aman da aman kimleri görüyoruzKızlar dün çok geç döndüm eve şimdi olanları yeni okuyacağım,
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum
Rabbim hepimizin hakkımda hayırlısını versin
Karşımıza hayırlı insanları çıkartsın inşallah
Öpüyorum sizi kaderdaşlarım
Günaydın canım,Günaydın kızlar,
Akşamları özellikle de geceleri sevmiyorum artık. Gündüz kendimi toplarken gece dağılıveriyorum. İnşallah geçecek ama. Zaten aksi olsa kendimden şüphe duyardım. O adamdan farkım kalmazdı.
Bugün ek kartı da iptal ettirmiş beyefendi. Mesaj geldi bankadan telefonuma. Önce bi ateş yandı kalbimde sonra dedim dün namusuma laf söyleyen adamdan bu hareketi mi beklemiyordum ki. Ne kadar şeref yoksunu bir mahluk olduğu ortada. Başka da ne desem boş. İyi bir avukat bulup tez zamanda boşanma davasını açmam lazım. İnşallah görüştüğüm avukat kılıbık ya da beceriksiz çıkmaz
Bu arada kızlar, bütün gece düşündüm. Sevdiğim adamın bana yaptıklarından geçtim de ben sanırım boşanmış olarak devam edeceğim yeni hayatımdan da korkuyorum. Hayatım düzene girecek mi bilmiyorum. Sanki herşey altüst olmuş gibi geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Muhabbet kuşu,
İçinin nasıl yandığını, kalbini göğsüne sığdıramayacak durumda olduğunu biliyorum.
Sabret be güzelim...
Onlar bizi hiç haketmediler
Haketselerdi şu an yanımızda olurlardı
Acın git gide azalacak
Yerini huzura bırakacak
Yeni hayaller kurup hüyeni hedefler koyacaksın kendine
Hayat hem çok uzun hem de çok kısa
Her anını son gülünmüş gibi yaşamaya başlayacaksın
Kendi kıymetini bilmeye başlayacaksın
Kıymetini bilmeyenlere tahammül etmeyeceksin bundan sonra
Güzelim bugün hayatının son günü diye düşün
O kıymetsiz adama üzülerek mi geçirmek isterdin gününü yoksa sevdiklerinde mutlu mu yaşamak isterdin
Geçmişe mi hapsetmek isterdin yoksa yeni heyecanlar mı yaşamak isterdin
Yeni bir hayat kur kendine benim gibi...
Zaman her şeyin ilacı olacak
Tecrübe ile sabit
Hepsi sen kendine değer verdikçe, seni üzen şeylerden uzaklaşıp kendini mutlu ettikçe geçecek canım.Deniyorum inşallah biran önce atlatabilirim şu dönemi. Canım yansa da değişecek birşey yok biliyorum. Bugün face ten namusuma dil uzatan adam yarın mahkemede hakimin karşısında iftiralar atar. Hazırlıklı olmalıyım. Dava sürecinden zaten korkuyorum. Gerçi bu aralar herşeyden korkar oldumGeçecek dimi? Sabır Rabbim ya sabır! İyi ki varsın canım, iyi ki varsınız. Bir gün gerçekten de mutlu haberlerimizi paylaşacağız buradan. Biraz zaman geçsin herşey değişecek düzelecek yoluna girecek. Sizi seviyorum kaderdaşlarım
Oturuyorum canım , senin cuma akşamın nasıl geçiyor?Kızlar nasıl geçiyor cuma akşamınız
Açtım tv yi abuk sabuk dizileri izliyorumOturuyorum canım , senin cuma akşamın nasıl geçiyor?
Ah canım gözün aydın : )Açtım tv yi abuk sabuk dizileri izliyorum
Biz her cuma akşamı dışarı çıkardık
Ben hep bir program yapardım arkadaşlarımızla
O sebeple bana en zor geleni cuma akşamları oluyor
Bu gece çıktı. Biraz yürüyüş yaptım
Şimdi Menemen yaptım kendime
Bünyem zayıf düşecek diye korkuyorum çünkü
Bir de babam geliyor yanıma yarın
Bir kadın kaç yaşına gelirse gelsin babası için sevinebiliyor işte
Bende oturuyorum atv de bi dizi var ona bakiyoruz iste. Baban ne kadar kalcak sende cizi? Hadi gözun aydin fisik bencede yemek ye cünkü saglina bakman lazim.Oturuyorum canım , senin cuma akşamın nasıl geçiyor?
Benim icin de günler fark etmiyor hergün ayni vallahAh canım gözün aydın : )
Yemene dikkat et canım, ihmal etme sakın. Benim için hergün aynı tatlım ya, cuma olmus cumartesi olmuş farketmiyor bana, gün işte
Olsun cizi 3 gün bile güzel. Afiyet olsun sana. Evt muhabet kusu hic yazmadi nasil oldun sen?Ben Karagül ü izliyorum
Çekirdek çitliyorum
Babam fazla kalamayacak ama olsun
O 3 gün bile yetecek bana
Ah sevil senin minnoş kızın yeter sana
Her güm ayrı aksiyon
Muhabbet kuşu sen nasıl oldun şimdi
Seni seviyoruz güzelim :) şöyle aynı şehirde olsaydık ne güzel olurdu yahu, ne üzüntü ne birşey kalırdı vallaHayırlı akşamlar kızlar,
Yaklaşık bir saattir müstakbel ex eşimin iş arkadaşının eşiyle konuşuyordum. Bugün işe gitmemiş malum şahıs. Her an bi celb beklentisi içindeyim. Gerçi beni neyle suçlayacak bilmiyorum ama iftiranin bini bir para. Velhasıl düne nazaran daha iyiyim. Ve henüz akşamın hüznü çökmedi üstüme. Biraz tv izleyip sonra güzelce bir uyku çekmeyi planlıyorum. Ve hepinizi çok seviyorum :) içimden geldi :*
Kendine biraz fazla yükleniyorsunHayırlı akşamlar kızlar,
Yaklaşık bir saattir müstakbel ex eşimin iş arkadaşının eşiyle konuşuyordum. Bugün işe gitmemiş malum şahıs. Her an bi celb beklentisi içindeyim. Gerçi beni neyle suçlayacak bilmiyorum ama iftiranin bini bir para. Velhasıl düne nazaran daha iyiyim. Ve henüz akşamın hüznü çökmedi üstüme. Biraz tv izleyip sonra güzelce bir uyku çekmeyi planlıyorum. Ve hepinizi çok seviyorum :) içimden geldi :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?