Benim minnoş yetiyor evet canım ya: )Ben Karagül ü izliyorum
Çekirdek çitliyorum
Babam fazla kalamayacak ama olsun
O 3 gün bile yetecek bana
Ah sevil senin minnoş kızın yeter sana
Her güm ayrı aksiyon
Muhabbet kuşu sen nasıl oldun şimdi
Ay valla hepimiz aynı yerde olsaydık keşkeSeni seviyoruz güzelim :) şöyle aynı şehirde olsaydık ne güzel olurdu yahu, ne üzüntü ne birşey kalırdı valla
Ben Karagül ü izliyorum
Çekirdek çitliyorum
Babam fazla kalamayacak ama olsun
O 3 gün bile yetecek bana
Ah sevil senin minnoş kızın yeter sana
Her güm ayrı aksiyon
Muhabbet kuşu sen nasıl oldun şimdi
Tatlım sen nasılsınOlsun cizi 3 gün bile güzel. Afiyet olsun sana. Evt muhabet kusu hic yazmadi nasil oldun sen?
Kendine biraz fazla yükleniyorsun
Öyle cart diye celp gelmez tatlım
Önce seninle anlaşmaya çalışacak
O sebeple avukatı seni arayacak
Yani sakinleş kuzum
Kendine dünyayı dar etme
Canım sana bir kitap önereceğimAra ara geliyorlar maalesef. Stresi çok fena. Ama atlatmaya, üstesinden gelmeye çalışıyorum. Daha ortada fol yok yumurta yok. Bir de dava süreci başlayınca daha ağır olaylarla karşılaşıcam. Şimdiden kendimi bu denli yıpratmanın anlamı yok canım çok haklısın.
Iyim canim gitim bügun kendi evime camasirlar disardaydi hep yagmur onu bile almamis iceri tabiki ben evde kalmayinca beyefendi de kalmiYor. Ama evde kalayim o zmn evden cikmiyor onda da öyle bi hastalik var. Bensiz evde oturamiyor. Ben ne yaparsam aynisni yapiOr iste. Allahtan 5 daka annemlereen uzakta oturuyorum. Gidip gelebiliyorum hemenTatlım sen nasılsın
Muhabbet kuşu şahsi fikrim bu adamın senin gözünü korkutmaya çalıştığı... Bekleme ondan mahkeme celbi falan, aklınca senin burnunun sürtmesini istiyor. Amacı, seni evlilikte ezebilecek kıvama getirmek. Uzunca bir süre sen de dava açmazsan görürsün onun da açmayacağını...Ara ara geliyorlar maalesef. Stresi çok fena. Ama atlatmaya, üstesinden gelmeye çalışıyorum. Daha ortada fol yok yumurta yok. Bir de dava süreci başlayınca daha ağır olaylarla karşılaşıcam. Şimdiden kendimi bu denli yıpratmanın anlamı yok canım çok haklısın.
Canım sana bir kitap önereceğim
Hipnoz cd si de içerisinde geliyor
Paul McKenna'nın stres yönetimi
Ben bu adamın başta bu kitabı sonrasında diğer kitapları sayesinde kendimi toparladım
Uyumadan önce her akşam bunları dinleyip uyudun mu pamuk gibi uyanıyorsun
Seviyorum seni
Kendine kıymet ver ne olur
Biz de sakın psikolağa gitme şu ara
Eğer ispat ederse deli raporu aldırdılar sana
Sakın hiç bir erkekle başbaşa kalmamaya çalış seni takip ettirip aldatıyor diyebilir
Her şeye hazırlıklı olmalısın
Muhabbet kuşu şahsi fikrim bu adamın senin gözünü korkutmaya çalıştığı... Bekleme ondan mahkeme celbi falan, aklınca senin burnunun sürtmesini istiyor. Amacı, seni evlilikte ezebilecek kıvama getirmek. Uzunca bir süre sen de dava açmazsan görürsün onun da açmayacağını...
Gecmis olsun arkadasim. Benim de pek keyfim yok bugun.bir an once bitsin istiyorum hersey. Onun su anda yaptiklari bilip de hala evli olmak cok aci geliyor.Kızlar merhaba,
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum. Ben biraz keyifsizim, soğuk algınlığı sanırım. Hap alıyorum iki gündür ama kendimi toparlayamadim hala. Gerçi böyle sürekli yatmak da işime geliyor, hiçbir şey yapasım yok zaten. Ev de bana kaldı. Herkes biryerlere gitti. Ben de bi kahve yapıp film izleyeyim diyorum. Vakit geçer en azından.
Annenle gezmişsin ne güzel canım.Slm kizlar bende iyim balkonda sigara tuturuyom normalde ben sigara icmeyen bir insanim ama keyif sigarasi yapioM. Evt haftasonu zaman hic gecmiyor vallah ya ama ben bügun annamla gezdim dolasdim evde oturmaktan fenalik geldi zaten.
Çevre korkusu değil canım, boşanmayacağınızo düşündüklerinden. Boşuna kimse duymasın diye. Sana daha önce de yazmıştım canım, seni belli bir kıcvama getirmek amaç. Çok ilginç bir ilerlemesi olacak senin olayların sanırım. Kararlı olduğu dank ettiğinde bir telefon eder sana, fazla eğilip bükülmez , dön evine diyebilir... Ya da dönecek misin kararını ver falan gibi bir konuşma bekliyorum ben. Ama hemen değil...Kızlar nasılsınız?
Bugün eski evimin olduğu mahalleden bi arkadaş aradı, kardeşi evlenecekmiş kullandığım bi ürün hakkında bişey sormak için. Ve bu arkadaşımın eşi benimkinin çocukluktan arkadaşı ve çok samimiler. Haftada en az 2-3 gece buluşuruz görüşürler. Bu akşam da bulunmuşlar hatta. Kızın ve eşinin hiçbir şeyden haberi yok. Evlerimiz sırt sırta olmasına rağmen benim evde olmadığımın farkında değiller. Kayinvalidem de hiç çıkmıyormuş dışarı. Sizden kimseyi göremiyorum nerelerdesiniz diye soruyordu. Ben de durumu anlattım. Artık biliyorlar evi terkettigimi. Çok şaşırdı. Ben de şaşırdım. Nasıl bir çevre korkusu var bunlarda? Kimse duymasın diye evden bile çıkmıyorlar. Çok komikler yaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?