Evliliğimiz pisi pisine bitti

Ah canım ya sakin ol, gideceklerini düşün, dişini sık. Sakin tatlım sakin :)
Ben de bu yaşımdan sonra aynı ülkede bile olsam yaşayamazdım kimseyle, o konuda sana katılıyorum. Yani yasanır ama bana bu yaştan sonra zor olurdu.

Yaşdan değil tatlım
Bu tamamen özgürlüğe düşkünlükten
Ben zaten kendi dertlerimle sıkılırken
Bir de üzerine bu beni mahvetti diyebilirim

Yaşdan değil tatlım
Evet, özgürlüğüme düşkünüm ben de:)
Gidecekler canım, düşünme onları sinir olduğunla kalırsın. Sadece gideceklerine odaklan,

Büyük ihtimal kuzum dediğin gibi benim burnumu sürtüp eve geri döneceğimi düşünüyorlar. Ama bu sefer avuçlarını yalarlar. Şu dava nedeniyle benim avukat malum şahsı aradığında göreceğiz bakalım neler oluyor. Ben de merakla bekliyorum canım.

Babanın gelecek olmasına dün çok sevinmistik ama erken davranmışız sanırım. Büyü olaylarını bile bile davet ettiyse sana biraz ayıp etmiş, hem de senin böyle hassas bir döneminde. Neyse sabır tatlım. Yalnız dikkat et evin bi yerine bir şey sıkıştırmasın halan.

Yaşdan değil tatlım

Sanırım ben de tez zamanda kendi evime çıkmanın yollarını aramaya koyulucam. Şu dava süreci bir netleşse eşya alıp alamayacağımı anlasam ona göre bir yol çizeri en azından. Şu an maaşımdan elime ne geçecek o da belli değil. Borç da ödüyorum. Bu dönem gerçekten ne sıkıntı ne bunalım bi dönemmiş böyle

Ben de çok merak ediyorum bizi de habersiz bırakma canım.
Görüyorum ki kararını vermişsin.
Kocan ve ailesi için bu bir güç savaşı, evlilikte ipleri ellerinde tutmak istiyorlar. Bak canım senin gibi belli bir eğitim seviyesinde, uyumlu, her dediklerini yaptıracakları birini birz zor bulacaklarını zerre kadar akılları varsa tahmin ediyorlardır. Sen zaten bu kadar onların istekleri doğrultusunda yaşamasaydın şimdiye elli kere dava açmıştı. Kendi değeini bil canım, hayat bu herşey olur, barışma noktasında bile bulabilirsin kendini. Ama kendine asla ve asla küfretmelerine, namusuna dil uzatmalarına izin verme. İnsanlar biz onlara müsade ettiğimiz ölçüde ileriye gidebiliyor. Müsade etme şuanki eşinle veya başka biriyle... Bu kadar alttan alma, çok değerlisin ve özelsin unutma canım.

Canımsın. Siz olmasaydiniz bırak böyle kararlı güçlü olmayı şu an malum şahsın aşkından ölüyor olurdum belki de. Ama kararım kesin. Dün dedim ya her gün biraz daha küçülüyorlar gözümde. Onlar bana layık insanlar değiller. Onlarla beraber kendi değerimi düşürmüşüm bunca zaman. Bubdan sonra benden uzak olsunlar.

Günaydın kızlar
Bütün gece sinirli olmama rağmen mışıl mışıl uyudum
Babam benimle uyumak istemediği için (sanırım benim yatak odamda uyumak istemedi)
Ona bir yer yatağı yaptım
Mis gibi bir uyku çektim
Babam kahvaltının çoğunu hazırlamıştı kalktığımda
Halamla kahve içip sohbet ettik sabah
Halam bir kurumda müdürdür
Bir çalışanı eski eşimin arkadaşı
Biz ayrıldıktan sonra onu aramış ve aslında ayrılmak istemediğini şartların böyle gerektirdiğini söylemiş...
Ve demiş ki bir gün tekrar birleşebiliriz...
Tabii ki yersen bu lafları diyorum
Ya bunlar halamın uydurması, ya eski eşimin vicdan rahatlatması ya da arada lafı taşıyan kişinin lafları...
Bildiğim tek bir şey var.
Allah'ım beni korudu...
Allah'ım bana yeni kapılar açacak
Ve biliyorum ki Rabbim hep yanımda
Seviyorum sizi kızlar mutlu pazarlar

Günaydın kızlar,
Mutlu bir pazar diliyorum hepimize...
İçim cıvıl cıvıl değil ama kötü de değilim.
Cizi, halanın söyledikleri bana pek gerçekçi gelmedi. Böyle şeyler söylese başka kişilerden de duyardın. Halan sanki nabız yoklamış gibi geldi bana. Senin nasıl tepki vereceğini, umudunun olup olmadığını ölçmek istedi sanki. Yanılıyor da olabilirim.
Öpüyorum hepinizi...

Aynen tatlım bana da nabzımı yoklamış gibi geliyor
Bir de biliyordun bir kez güven gitti mi yerine koymak çok zor
Hatta imkansız...
Hem dönse çok emin söylüyorum ki asla kabul etmem...

Iyi pazarlar hanımlar,

Ben de kalktığımdan beri bir o yana bir bu yana dolaniyorum evin içinde. Ama iyiyim. Sadece birsey yapasım gelmiyor. Eşyalarımı yerlestirememistim tatilden sonra, daha doğrusu elim varmamıştı, uyuşukluk işte :) şimdi onları yerleştiriyorum. Yeni düzenimi kuruyorum daha doğrusu.

Cizi, brn de Sevile katılıyorum. Bana da nabız yoklamis gibi geldi. Biten bitmiş daha neyin peşindelerse.

Güzel bir gün olsun kızlar hepimiz için. Şöyle güzel bir kahve içeyim ben de. Öptüm hepinizi.

Nabız yolladığına eminim
Düşünüyorum da, bu kadar güvensizliğin üzerine...
Yine dua ettim Allah'a , hakkımda hayırlısı buymuş
Hamd olsun ki Rabbim yanımda...
Kimse yıkılsın diye bir yuva kurmuyor
Bana bunları yaşatanları Allah'a havale ediyorum
Rabbim her şeyi bilen
Onun takdiriyle her şey hallolsun

Amin canım inşallah Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek. Hepimiz için Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. En hayırlısını bilen O.

Iyi pazarlar kizlar...ozledim sizi yazamadim bir turlu.cizi; halanlar bugun yarin gideceklwr sanirim.dogru aileyle yasama zor ama o konuda biraz sansliyim akrabalara uzagiz baya bi cunku.halanin soylediklerine gelince; evet ayrilmissiniz ama erkeklere sonradan dank edermis.dogru demiyorum ama belki soylemistir eski esin.bendwn biraz buyuk bi abla var arkadasim.esiyle ayrilmisti kv.vs konulari yuzunden.ayni apartmanda oturuyordu esinin ailesiyle.neyse uzatmayim bosandiktan 1 sene sonra yeniden evlendiler.adam cokkk uzak bi yerden ev aldi karisina.altina jeep cekti.ve su an cok mutlular.yani adam baya bi pisman olmustu.simdi kadinin agirligi var.yani boyle orneklerde var.o yuzden hayirlisi olsun de arkadasim.
Sevil sen de durumlar ayni sanirim hala.bir konusma adim vs yok gibi.boylesi cok zor di mi arkadasim. Benim de oyleydi baslarda cunku yavas yavas netlesiyo.ama senin icin cok yipratici olnaz mi? Esinle konusuyonusunuz hic o ne dusunuyo?
Muhabbet kusu seninle durumumuz ayni desem yeridir yani.o ve ailesi sanki basta o teklif etmemis gibi benden adim atmami bekliyorlar.aylardir yikilan gururum hic onemli degil.ve hala o biseylere capalamiyoken ben suclu pozisyona dusuruluyorum.sanki hep ben yanlis yapmisim gibi.aslinda o da bitirmis kafasinda ama ailesinden cekiniyo sanirim.bilmiyorum nasil olacak? Yani geri donus olursa herseyi kabullenip donecegim izlenimi hissettim.suclu aramak yerine guzeli olmasi icin ugrasan yok ki.senin ki de benim ki de su aile muhabbetlerini bitirip adam gibi bize yuvalarina sahip ciksa bublar yasanmazdi ya neyse.sonucta bizim psikolojimizi bozmaktan baska birsey degil.sanki biz bosanmak icin can atiyoduk.birseyleri bitirip yeni hayatimiza adepte olmak icin ne acilar sorunlar psikolojik buhranlar yasiyoruz.zor olanin ustesinden gelneye calisiyoruz ama buna bile izin verilmiyo.cunku hala ne olup bitecegi belli degil.
Sizleri bilmiyorum ama ben cok yoruldum kizlar.istedigim sakin sessiz dingin huzurlu bir hayat sadece.cok mu zor...

Günaydin hanimlar benim de dengem iyicene bozuldu vallah sinrlerim yiprandi. Ne önume bakabiliyorum ne geriye ay böyle karsi tarafin bisey yapmamazi beni daha cok deli edior vallah, insanin sinirlei daha cok bozuluyor. Bende suan yarina esya bakicam kendi evimde sonra gene annemlere gidicem. Ama her yerim yorgun vallah

Zaten hepimizin sikintisi bu:"belirsizlik"ve dedigin gibi ne onumuze baka biliyoruz ne geriye.evliligi yurutemedik bosanma yi bile yapamiyoruz.insanlar bosanma karari alir gider adliyeye bosanir.ya bizlerin durumu.sanki tek gunah kecisi bizmisiz yaptigimiz tavizler yetmezmis gibi hala bizden bekleniyor.nasil yapicaz arkadasim ya.iyice yiprandik ve ister istemez bizlerde soguduk.hangimiz o ilk bosanma karari alindigi zamanki gibi aglayip sizliyo di mi ama.hepimiz sonrasi bari guzel olsun diye cirpiniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…