Ah canım ya sakin ol, gideceklerini düşün, dişini sık. Sakin tatlım sakin :)Muhabbet kuşu ben de sevile katılıyorum
Benimkilerde önce Kimsecikleri duyulmamıştı ama sonra yalan yanlış ne laflar dökülmüştü ortalığa...
Ki hala eski eşim arayıp duruyor insanları...
Benimde biliyorsunuz babam geldi
Günümü kabusa çevirdi diyebilirim
Babam halam ve kuzeninde geldi
Bütün gün kuzenimin okul ve yurt işleriyle uğraşacaklar akşama da amcama gideceklerdi
Ben de bu parana güvenip arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittim
Sonuç gider gitmez telefonum çaldı babam
Sen bizim geleceğimizi bilmiyor musun niye plan yaptınhemen gel kapıda kaldık biz
Ve babam anahtar annemde olmasına rağmen almamış
Halamdan nefret ederim
Sağolsun büyü yapmıştı zamanında bana da evimize de...
Babamda bunu biliyor
Ben evime uğratmam normalde ama babam tutturdu bizde kalın diye
Üstelik bahsetmiştim eşyaların bir kısmını eski eşim aldı
Yatacak yer yok
3 kişi onlar babam ve biz oturuyoruz şimdi
Kara kara düşünüyorum
Babama dedim bu gece benimle yatacaksın yer yok diye
O da olur mu öyle şey dedi
Valla bana sormadan evin durumunu dünmeden bunları buraya davet ederken düşünecektim dedim
Sinirden ölüyorum kızlar
Halama ve eşine zaten gıcıktım fitil oldum iyice...
Ve hala ailemle oturayım mı diye soruyorsunuz ya kızlar
Size tek sözüm KESINLIKLE HAYIR...
Yaşdan değil tatlımAh canım ya sakin ol, gideceklerini düşün, dişini sık. Sakin tatlım sakin :)
Ben de bu yaşımdan sonra aynı ülkede bile olsam yaşayamazdım kimseyle, o konuda sana katılıyorum. Yani yasanır ama bana bu yaştan sonra zor olurdu.
Evet, özgürlüğüme düşkünüm ben de:)Yaşdan değil tatlım
Bu tamamen özgürlüğe düşkünlükten
Ben zaten kendi dertlerimle sıkılırken
Bir de üzerine bu beni mahvetti diyebilirim
Çevre korkusu değil canım, boşanmayacağınızo düşündüklerinden. Boşuna kimse duymasın diye. Sana daha önce de yazmıştım canım, seni belli bir kıcvama getirmek amaç. Çok ilginç bir ilerlemesi olacak senin olayların sanırım. Kararlı olduğu dank ettiğinde bir telefon eder sana, fazla eğilip bükülmez , dön evine diyebilir... Ya da dönecek misin kararını ver falan gibi bir konuşma bekliyorum ben. Ama hemen değil...
Tam böyle işte, gidecekleeeer:)Çok fena odaklandım zaten
Gidecekler ve normale döneceğim
Hahaha
Muhabbet kuşu ben de sevile katılıyorum
Benimkilerde önce Kimsecikleri duyulmamıştı ama sonra yalan yanlış ne laflar dökülmüştü ortalığa...
Ki hala eski eşim arayıp duruyor insanları...
Benimde biliyorsunuz babam geldi
Günümü kabusa çevirdi diyebilirim
Babam halam ve kuzeninde geldi
Bütün gün kuzenimin okul ve yurt işleriyle uğraşacaklar akşama da amcama gideceklerdi
Ben de bu parana güvenip arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittim
Sonuç gider gitmez telefonum çaldı babam
Sen bizim geleceğimizi bilmiyor musun niye plan yaptınhemen gel kapıda kaldık biz
Ve babam anahtar annemde olmasına rağmen almamış
Halamdan nefret ederim
Sağolsun büyü yapmıştı zamanında bana da evimize de...
Babamda bunu biliyor
Ben evime uğratmam normalde ama babam tutturdu bizde kalın diye
Üstelik bahsetmiştim eşyaların bir kısmını eski eşim aldı
Yatacak yer yok
3 kişi onlar babam ve biz oturuyoruz şimdi
Kara kara düşünüyorum
Babama dedim bu gece benimle yatacaksın yer yok diye
O da olur mu öyle şey dedi
Valla bana sormadan evin durumunu dünmeden bunları buraya davet ederken düşünecektim dedim
Sinirden ölüyorum kızlar
Halama ve eşine zaten gıcıktım fitil oldum iyice...
Ve hala ailemle oturayım mı diye soruyorsunuz ya kızlar
Size tek sözüm KESINLIKLE HAYIR...
Yaşdan değil tatlım
Bu tamamen özgürlüğe düşkünlükten
Ben zaten kendi dertlerimle sıkılırken
Bir de üzerine bu beni mahvetti diyebilirim
Ben de çok merak ediyorum bizi de habersiz bırakma canım.Büyük ihtimal kuzum dediğin gibi benim burnumu sürtüp eve geri döneceğimi düşünüyorlar. Ama bu sefer avuçlarını yalarlar. Şu dava nedeniyle benim avukat malum şahsı aradığında göreceğiz bakalım neler oluyor. Ben de merakla bekliyorum canım.
Ben de çok merak ediyorum bizi de habersiz bırakma canım.
Görüyorum ki kararını vermişsin.
Kocan ve ailesi için bu bir güç savaşı, evlilikte ipleri ellerinde tutmak istiyorlar. Bak canım senin gibi belli bir eğitim seviyesinde, uyumlu, her dediklerini yaptıracakları birini birz zor bulacaklarını zerre kadar akılları varsa tahmin ediyorlardır. Sen zaten bu kadar onların istekleri doğrultusunda yaşamasaydın şimdiye elli kere dava açmıştı. Kendi değeini bil canım, hayat bu herşey olur, barışma noktasında bile bulabilirsin kendini. Ama kendine asla ve asla küfretmelerine, namusuna dil uzatmalarına izin verme. İnsanlar biz onlara müsade ettiğimiz ölçüde ileriye gidebiliyor. Müsade etme şuanki eşinle veya başka biriyle... Bu kadar alttan alma, çok değerlisin ve özelsin unutma canım.
Aynen tatlım bana da nabzımı yoklamış gibi geliyorGünaydın kızlar,
Mutlu bir pazar diliyorum hepimize...
İçim cıvıl cıvıl değil ama kötü de değilim.
Cizi, halanın söyledikleri bana pek gerçekçi gelmedi. Böyle şeyler söylese başka kişilerden de duyardın. Halan sanki nabız yoklamış gibi geldi bana. Senin nasıl tepki vereceğini, umudunun olup olmadığını ölçmek istedi sanki. Yanılıyor da olabilirim.
Öpüyorum hepinizi...
Nabız yolladığına eminimIyi pazarlar hanımlar,
Ben de kalktığımdan beri bir o yana bir bu yana dolaniyorum evin içinde. Ama iyiyim. Sadece birsey yapasım gelmiyor. Eşyalarımı yerlestirememistim tatilden sonra, daha doğrusu elim varmamıştı, uyuşukluk işte :) şimdi onları yerleştiriyorum. Yeni düzenimi kuruyorum daha doğrusu.
Cizi, brn de Sevile katılıyorum. Bana da nabız yoklamis gibi geldi. Biten bitmiş daha neyin peşindelerse.
Güzel bir gün olsun kızlar hepimiz için. Şöyle güzel bir kahve içeyim ben de. Öptüm hepinizi.
Nabız yolladığına eminim
Düşünüyorum da, bu kadar güvensizliğin üzerine...
Yine dua ettim Allah'a , hakkımda hayırlısı buymuş
Hamd olsun ki Rabbim yanımda...
Kimse yıkılsın diye bir yuva kurmuyor
Bana bunları yaşatanları Allah'a havale ediyorum
Rabbim her şeyi bilen
Onun takdiriyle her şey hallolsun
Zaten hepimizin sikintisi bu:"belirsizlik"ve dedigin gibi ne onumuze baka biliyoruz ne geriye.evliligi yurutemedik bosanma yi bile yapamiyoruz.insanlar bosanma karari alir gider adliyeye bosanir.ya bizlerin durumu.sanki tek gunah kecisi bizmisiz yaptigimiz tavizler yetmezmis gibi hala bizden bekleniyor.nasil yapicaz arkadasim ya.iyice yiprandik ve ister istemez bizlerde soguduk.hangimiz o ilk bosanma karari alindigi zamanki gibi aglayip sizliyo di mi ama.hepimiz sonrasi bari guzel olsun diye cirpiniyoruz.Günaydin hanimlar benim de dengem iyicene bozuldu vallah sinrlerim yiprandi. Ne önume bakabiliyorum ne geriye ay böyle karsi tarafin bisey yapmamazi beni daha cok deli edior vallah, insanin sinirlei daha cok bozuluyor. Bende suan yarina esya bakicam kendi evimde sonra gene annemlere gidicem. Ama her yerim yorgun vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?